Знайшла дуже хороший рецепт бісквітного тортика. Принадність в тому, що приготувати його можна в мікрохвильовці і дуже швидко! Тим більше в ньому не так багато калорій. Якраз те, що потрібно після святкових днів!
Інгредієнти:
- Банан – 150 гр.;
- Яйце – 1 шт.;
- Борошно рисове-40 гр.;
- Розпушувач – 1 гр.;
- Підсолоджувач – за смаком;
- Сир м’який – 180 гр.;
- Волоський горіх, мак – по 10 гр.
Приготування:
- У мисці змішуємо банан, яйце і збиваємо блендером до однорідної маси. Банан можна розім’яти виделкою.
- До суміші додаємо розпушувач , борошно і підсолоджувач, ретельно перемішуємо.
- Далі додаємо мак і знову ретельно перемішуємо.
- Виливаємо тісто в миску, яку можна ставити в мікрохвильовку.
- Відправляємо в мікрохвильовку контейнер з тістом на 3,5 хвилини при максимальній потужності.
- Дістаємо наш бісквіт і розрізаємо його на 3 коржа.
- Робимо крем: змішуємо м’який сир і підсолоджувач. Ретельно вимішуємо.
- Збираємо торт в такій послідовності:
Корж-крем-корж-крем і так до верху, зверху посипаємо горіхами.
Смачний і швидкий тортик готовий! Приємного апетиту!