Швидкий пиріг до чаю – 9 простих і смачних рецептів в духовці з покроковими фото

Швидкий пиріг до чаю – універсальна кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Вам точно стане в нагоді, якщо раптово прийшли гості або просто захотілося чогось смачного. Тому обов’язково зверніть увагу на нашу перевірену добірку з дев’яти простих і смачних рецептів в духовці з покроковими фото. Вони вам точно допоможуть приготувати апетитну і нескладну випічку.

Швидкий пиріг на кефірі в духовці

Швидкий пиріг на кефірі в духовці – проста і смачна ідея для вашого столу. Готовий продукт вийде дуже ніжним і соковитим. Обов’язково приготуйте його по нашому перевіреному рецепту з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і близьких апетитною випічкою.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Кефір – 1 ст.
  • Борошно – 2-2,5 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія – 0,5 ст.
  • Цукор – 0,5 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 1 пакетик.
  • Імбир мелений – 1 ч.л.
  • Ягоди – для прикраси.
  • Горіхи – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску вливаємо кефір. Сюди ж відправляємо яйця, олія, сіль і цукор. Перемішуємо.

Крок 2. Просіюємо сюди вказану кількість борошна. Замішуємо до однорідності.

Крок 3. Додаємо в масу розпушувач.

Крок 4. Потім всипаємо мелений імбир. Ретельно замішуємо тісто.

Крок 5. Рідкувату заготівлю заливаємо в форму для випікання.

Крок 6. Прикрашаємо заготівлю ягодами і горіхами за смаком. Випікаємо десерт 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Швидкий пиріг на кефірі в духовці готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Простий пиріг на молоці в духовці

Простий пиріг на молоці в духовці зможе приготувати кожен. Ароматна випічка відмінно доповнить ваш сімейний сніданок або чаювання. Рекомендуємо взяти на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Кулінарний процес не відніме багато часу.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Олія – 3 ст.л. + для обмазування форми.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску розбиваємо курячі яйце і доповнюємо його цукром. Збиваємо виделкою або вінчиком.

Крок 2. Вливаємо сюди молоко і знову все перемішуємо.

Крок 3. Просіюємо в рідку суміш частину борошна.

Крок 4. Додаємо розпушувач. Вимішуємо до однорідного стану.

Крок 5. Досипаємо борошно яке залишилось, і додаємо олію.

Крок 6. Перемішуємо до зникнення грудочок.

Крок 7. Обмазуємо форму для випікання маслом і вливаємо сюди тісто.

Крок 8. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9. Швидкий пиріг на молоці готовий. Нарізайте десерт і подавайте до столу!

Заливний пиріг на кефірі з капустою

Заливний пиріг на кефірі з капустою – соковита, поживна і смачна кулінарна ідея для вашого столу. Подавайте випічку в якості яскравого перекусу. Для приготування рекомендуємо взяти на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Кефір – 250 мл.
  • Яйце – 2 ст.
  • Борошно – 220 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – 2 ст.л.

Для начинки:

  • Капуста – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Петрушка – 5 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець мелений – щіпка.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Приготуємо продукти за списком.

Крок 2. Промиваємо капусту і дрібно шинкуємо її.

Крок 3. Обсмажуємо капусту до м’якого стану на олії.

Крок 4. Додаємо подрібнену петрушку.

Крок 5. У мисці збиваємо два яйця з сіллю і молотим перцем.

Крок 6. Виливаємо яєчну суміш до капусти. Перемішуємо і тушкуємо пару хвилин.

Крок 7. Тепер приготуємо тісто. У глибокій мисці з’єднуємо кефір з яйцями, розпушувачем і олією. Перемішуємо.

Крок 8. Просіюємо сюди борошно і починаємо вимішувати до однорідності.

Крок 9. Вливаємо частину тіста в форму для випікання.

Крок 10. Викладаємо капустяну начинку.

Крок 11. Заливаємо начинку тістом, яке залишилось.

Крок 12. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 13. Заливний пиріг на кефірі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Пишна шарлотка з яблуками до чаю

Пишна шарлотка з яблуками до чаю – нескладна і дуже смачна ідея для вашого сімейного чаювання. Готовий продукт вийде дуже ніжним і соковитим. Обов’язково приготуйте його по нашому перевіреному рецепту з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст.
  • Яйце – 4 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Сік лимонний – 3 краплі.
  • Яблуко – 3 шт.
  • Масло вершкове – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Відокремлюємо жовтки від білків. Жовтки збиваємо з цукром до отримання пишної піни.

Крок 2. Білки збиваємо з краплями лимона до піків.

Крок 3. Обидві суміші акуратно перемішуємо між собою лопаткою.

Крок 4. Просіюємо в заготівлю борошно. Вимішуємо до однорідності.

Крок 5. Яблука нарізаємо тонкими часточками і викладаємо їх в форму для випікання, обмазану вершковим маслом.

Крок 6. Заливаємо яблука тістом і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Крок 7. Пишна шарлотка з яблуками до чаю готова. Подавайте до столу!

Сирний пиріг в духовці

Сирний пиріг в духовці – ідеальне кулінарне рішення для вашого сніданку, перекусу або сімейного чаювання. Приготувати таке апетитне частування в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

Для начинки:

  • Сир – 350 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 160 гр.
  • Крохмаль – 2 ст.л.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.

Для крихти:

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Борошно – 350 гр.
  • Сода – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо крихту. Підморожене вершкове масло натираємо на терці.

Крок 2. До стружки з масла додаємо борошно, цукор і соду.

Крок 3. Розтираємо інгредієнти руками до отримання дрібної крихти.

Крок 4. В окремій мисці з’єднуємо сир, яйця, два види цукру і крохмаль.

Крок 5. Збиваємо інгредієнти до однорідності.

Крок 6. Форму для випікання вистилаємо пергаментом. Щільним шаром викладаємо сюди половину крихти.

Крок 7. Вливаємо сирну масу.

Крок 8. Закриваємо начинку залишилася крихтою.

Крок 9. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 10. Домашній сирний пиріг готовий. Подавайте до столу!

Пиріг на сметані в домашніх умовах

Пиріг на сметані в домашніх умовах – проста в приготуванні і смачна ідея для вашого столу. Готовий продукт вийде дуже ніжним і апетитним. Обов’язково спечіть його по нашому перевіреному рецепту з покроковим описом процесу. Порадуйте себе і близьких ароматною випічкою.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст.
  • Сметана – 1 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Яйця з’єднуємо з двома видами цукру і збиваємо міксером.

Крок 3. Необхідно, щоб цукор повністю розчинився і вийшла біла однорідна маса.

Крок 4. Викладаємо сюди сметану і продовжуємо збивати.

Крок 5. Поступово всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і сіллю.

Крок 6. Продовжуємо збивати міксером до отримання однорідного тіста.

Крок 7. Переливаємо ніжне тісто в форму для випікання. Готуємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Домашній пиріг на сметані готовий. Нарізайте частування і подавайте до столу!

Швидкий пиріг з ягодами до чаю

Швидкий пиріг з ягодами до чаю в силах приготувати кожному. Ароматна випічка відмінно доповнить ваш сімейний сніданок або чаювання. Рекомендуємо взяти на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу. Кулінарний процес не відніме багато часу, а результат порадує.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 ст.
  • Молоко – 170 мл.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Масло вершкове – 6 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – 1,5 ст.
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Лимон – 1 шт.
  • Ванілін – 1 пакетик.
  • Сік лимона – 2 ч.л.
  • Ягоди – 450 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо ягоди за смаком і промиваємо їх під водою.

Крок 2. У глибоку миску просіюємо борошно з розпушувачем, сіллю і ваніліном.

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо стакан звичайного цукру з вершковим маслом, цедрою і лимонним соком.

Крок 4. Перекладаємо заготівлю в борошно, збиваємо. Після доповнюємо курячим яйцем і молоком. Знову збиваємо.

Крок 5. Продовжуємо замішувати заготівлю до утворення гладкого рідкуватого тіста.

Крок 6. Переливаємо тісто в форму для випікання, попередньо змащену вершковим маслом. Викладаємо на тісто ягоди і зверху посипаємо цукром. Випікаємо страву спочатку 10 хвилин при температурі 175 градусів, після 50 хвилин при 160 градусах.

Крок 7. Швидкий пиріг з ягодами до чаю готовий. Нарізайте ароматний десерт і подавайте до столу.

Пиріг «Зебра» в домашніх умовах

Пиріг «Зебра» в домашніх умовах – яскравий десерт, перед яким дуже важко встояти. Готова випічка порадує не тільки цікавим смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Ваші близькі оцінять!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Сметана – 250 гр.
  • Яйце – 5 шт.
  • Цукор – 250 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Какао-порошок – 2 ст.л.
  • Вода гаряча – 100 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Какао-порошок заливаємо гарячою водою і перемішуємо до однорідності.

Крок 3. Окремо збиваємо вершкове масло кімнатної температури з цукром до пишної маси.

Крок 4. По одному розбиваємо в масляну масу яйця.

Крок 5. Кожен раз добре перемішуємо масу.

Крок 6. Далі сюди просіюємо борошно з содою, розпушувачем і сіллю.

Крок 7. Додаємо сметану і починаємо вимішувати.

Крок 8. Перемішуємо до отримання однорідного тягучого тіста.

Крок 9. Ділимо тісто на дві частини і в одну вливаємо суміш з какао.

Крок 10. Отримуємо дві заготовки: звичайне тісто і шоколадне.

Крок 11. Форму для випікання застилаємо пергаментом.

Крок 12. Викладаємо сюди пару ложок світлого тіста.

Крок 13. Далі вливаємо стільки ж ложок шоколадного тіста.

Крок 14. Поступово переливаємо все тісто, формуючи цікавий візерунок. Після, частування випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 15. Апетитний пиріг « Зебра » готовий. Нарізайте частування і швидше пробуйте!

Швидкий пиріг чаю на сковороді

Швидкий пиріг до чаю на сковороді – цікаве кулінарне рішення для вашого перекусу або сімейного чаювання. Приготувати смачні і апетитні ласощі в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яблуко – 0,6 кг.
  • Борошно – 120 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Йогурт натуральний – 150 мл.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Олія – 30 мл.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукор – 70 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Кориця – ¼ ч.л.
  • Бадьян – 2 шт.
  • Кардамон – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Сода – ¼ ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. У сковорідку кладемо вершкове масло, бадьян, кардамон, корицю і 35 грам цукру.

Крок 2. Розтоплюємо масло з прянощами в сковороді. Опускаємо сюди невеликі очищені часточки яблука.

Крок 3. Тушкуємо яблука. Необхідно, щоб вони трохи закарамелізувалися. Кардамон і бадьян потім приберемо зі сковороди.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо яйце, сіль і два види цукру.

Крок 5. Збиваємо суміш і доповнюємо її йогуртом, олією.

Крок 6. Перемішуємо і просіюємо сюди борошно з розпушувачем і содою. Замішуємо однорідне рідкувате тісто.

Крок 7. Тісто переливаємо в сковороду з яблуками.

Крок 8. Накриваємо заготівлю кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 20 хвилин.

Крок 9. Швидкий пиріг до чаю на сковороді готовий. Можна пригощатися!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал