Пишні оладки на молоці – 14 простих та смачних рецептів приготування з покроковими фото

b09c401cc2d918728a52cb67a20355e9

Оладки на молоці — це випічка, яка має дуже приємний та ніжний смак. Подавати оладки на молоці можна просто посипавши цукровою пудрою. Повітряні оладки можна приготувати не лише на кефірі. Молоко також підходить для замішування тіста.  Ми підібрали 14 різноманітних рецептів цієї випічки.

Покроковий рецепт приготування оладок на молоці без дріжджів

Рецепти оладок на молоці можна знайти у кухнях багатьох країн світу. Їх не тільки подають до чаю з солодкими добавками, але й використовую для приготування смачних перекушування з м’ясом або овочами. Цукру в останньому випадку слід додавати менше.

Час приготування: 60 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 ст.
  • Молоко – 1 ст.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор – 2-3 ст.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

1. У глибоку миску розбийте яйця, всипте сіль та цукор.

c5beb54d4e4b90bec2e84c1f37d17fe2

2. Збийте інгредієнти до пишної піни міксером.

fd74299c86f1142f6e6cbf2a054bbd7f

3. Потім влийте молоко і всипте борошно, яке просіяли, перемішайте до однорідного стану.

e71eb929746a17502781af2d55475e25

4. Додайте розпушувач для тіста та ще раз перемішайте. За консистенцією тісто має бути схожим на густу сметану.

bb09ea294b559a6981c6f34b884456d0

5. Розігрійте сковороду, влийте олію. Викладайте тісто невеликими порціями на сковороду та обсмажуйте оладки з двох боків до золотистого кольору. Подавайте готові оладки з медом, варенням або іншими добавками на свій смак.

a97c0170800bf92d8cf8d661e61eaace

Смачного!

Ніжні та повітряні оладки на прокислому молоці

Смачна випічка із доступних продуктів. Якщо у вас у холодильнику випадково прокисло молоко, не поспішайте його викидати. На прокислому молоці виходять дуже смачні та пишні оладки.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.
  • Борошно пшеничне – 1 ст.
  • Молоко прокисле – 1 ст.
  • Сода харчова – 0,25 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – 40 мл.

Процес приготування:

1. У мисці трохи збийте яйце з цукром та сіллю.

d045e4f78b25664dcd13b8a72efdc653

2. Потім додайте борошно, яке просіяли, і соду, перемішайте.

85edfd2f571f5723b5f40741736e9249

3. Влийте молоко, що прокисло, і замісіть тісто. Можна скористатися міксером, тоді структура буде однорідніша.

fa8bfd49d44f40e54b0e69497a5f8801

4. Поставте сковороду на вогонь, влийте олію. Столовою ложкою викладайте тісто та формуйте овальні оладки.

84cdc63afcc9cdc91311afb62063f3e4

5. Пропікайте оладки з двох сторін, вони повинні добре підрум’янитися та стати пишними. Спочатку промокніть готові оладки паперовими рушниками від жиру, потім перекладіть їх на загальну страву та подавайте до чаю.

e74088d6115ecf5f32fd8718b9d68ed6

Смачного!

Швидкий та простий рецепт оладок на молоці без яєць

Смачні оладки без яєць на сніданок. Цей швидкий і простий рецепт допоможе вам вранці, коли потрібно нашвидкуруч щось приготувати.

Час приготування: 30 хв.

Час приготування: 15 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Олія рослинна – 2-3 ст.л.
  • Молоко –250 мл.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Оцет – 0,5 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 2 ст.

Процес приготування:

1. Молоко трохи підігрійте, всипте в нього сіль та цукор. Соду погасіть оцтом і додайте|добавляйте| в молоко, перемішайте.

cf6bae8ed556b0b0a5cdd97ab6681b7e

2. Борошно просійте через дрібне сито, додайте|добавляйте| в миску до молока і перемішайте.

42376870170f614212c12d11bcb84090

3. Додайте в тісто столову ложку олії і ще раз добре перемішайте.

b2590710d76ed02e7cbab01ba9cc8ccb

4. На середньому вогні розігрійте олію, викладіть столовою ложкою тісто і смажте оладки з двох сторін до рум’яного кольору.

1f251f9ee0557edad2d762b12aada0eb

5. Спочатку викладіть оладки на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

cc08cbb4ad93835a2b6bf4894cc855a3

6. Потім оладки можна подавати на стіл із варенням або медом.

9bbb5c417699e3c5ede809be4b87952c

Смачного!

Пишні та ніжні бездріжджові оладки на молоці з содою

Пишні оладки – один з найсмачніших і найпопулярніших сніданків. Приготування цієї випічки не потребує суворого дотримання технології та серйозної практичної підготовки.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку – 400 гр.
  • Молоко –250 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 2 ст.
  • Сода харчова – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ст.
  • Олія соняшникова – для смаження.

Процес приготування:

1. У металевій мисці змішайте молоко з цукром, сіллю та гашеною оцтом содою. Поставте миску на вогонь, підігрійте та повністю розчиніть цукор у молоці.

bc0ce6bedd966ece516696c1b2b72564

2. Потім всипте в миску борошно, яке просіяли, і перемішайте інгредієнти.

7586db6c5974165f8e9c10843d64c2d2

3. Тісто повинне вийде густим, однорідним і без грудок.

53032d403f7b2e6ac421414450e245b3

4. На розігріту сковороду влийте олію, столовою ложкою викладіть тісто і сформуйте невеликі оладки. Між оладами залишайте проміжки, тому що при смаженні вони збільшуватимуться у розмірі.

bd2390019d2d1db9106b88a107b6b08b

5. Смажте оладки на середньому вогні з обох боків. Потім промокніть їх від жиру паперовими рушниками та подавайте на стіл.

66f4da5e0fd71bc81f410527b888dea7

Смачного!

Повітряні оладки на кислому молоці без дріжджів, як пух

Оладки готуються зазвичай із використанням кисломолочних продуктів. Найбільш пишними та повітряними оладки виходять на тісті з кислого молока. Обов’язково використовуйте тільки молоко, що повністю прокисло.

Час приготування: 70 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Молоко кисле – 250мл.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 0,25 ч.л.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.
  • Олія рослинна – 150 мл.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте яйце та цукор. Не обов’язково збивати до утворення піни, достатньо довести до розчинення цукру.

00386502df703c98135a657f562f4d1d

2. Кисле молоко злегка підігрійте на повільному вогні або мікрохвильовій печі. Влийте його у яєчну масу.

4eaa86bcd2e71921f4393405b5b93af2

3. Борошно просійте через сито прямо в миску, перемішайте.

6144187b787da5bbc97ffbbe08b004f2

4. Щоб у тісті не утворилося грудочок, скористайтесь блендером. Потім всипте соду і добре перемішайте тісто. Готовому тіста дайте постояти 20 хвилин.

30a54e3141f02ac366176b50d52d0425

5. На розігріту сковороду влийте олію, викладайте тісто в невеликій кількості столовою ложкою і формуйте округлі оладки. Обсмажте оладки з двох боків до золотистого кольору.

cc9cfe2db280277823da7cb6598dd791

6. До оладок подавайте мед, варення чи сметану.

eafaed6cf91a1068ac01ef918f0f9809

Смачного!

Оладки на молоці з яблуками за бабусиним рецептом

Такий рецепт оладок особливо актуальний в осінній період, коли в саду починають визрівати яблука. Яблука надають випічці особливого аромату і роблять її соковитою. Добре, якщо яблука будуть кисло-солодкими, тоді вони ідеально гармоніюватимуть із солодким тістом.

Час приготування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Молоко кисле – 280мл.
  • Яблука – 2-3 шт.
  • Цукор – 3 ст.
  • Борошно пшеничне – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода харчова – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

1. У миску розбийте яйце, додайте сіль та цукор. Трохи збийте інгредієнти вилкою.

7ba674be37bbaac9b5e97139622b89a9

2. Кисле молоко злегка підігрійте в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Влийте молоко в миску до яєчної маси та злегка перемішайте.

9d96b0e74509697ceb1f658d1c37dfd2

3. Борошно просійте через сито прямо в миску, додайте соду і замісіть тісто.

99a0c2a6baba8750e6044ec8347fe94d

4. Помийте яблука, очистіть від шкірки і наріжте їх дрібними кубиками. Додайте яблука до тіста, перемішайте.

f41dd079cf03ff6399725cb685aa67f2

5. На розігріту сковороду влийте олію. За допомогою столової ложки формуйте оладки невеликого розміру та смажте їх на середньому вогні під кришкою.

22200d822b8a0c762bfd00d98000f7ae

6. Коли тісто схопиться і зверху з’являться бульбашки, переверніть оладки та смажте з іншого боку.

5067863309588d89b5d3026a3be6dfab

7. Паперовими серветками промокніть оладки від надлишків жиру та подавайте їх на стіл.

8726bda4cc4b36ec6c258c03732d8cb3

Смачного!

М’які та пишні оладки на сухому молоці

М’які та пористі оладки без особливих турбот. Оладки на сухому молоці виходять ніжними та ароматними, воду для тіста можна злегка підігріти і тоді сухі компоненти легше змішуватимуться.

Час приготування: 70 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 1,5 ст.
  • Цукор – 2 ст.
  • Молоко сухе – 2 ст.
  • Олія – 4 ст.л.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Вода –130 мл.

Процес приготування:

1. Борошно просійте через дрібне сито у миску. Додайте до неї сухе молоко та розпушувач для тіста.

04f631bf55aa3ffb30459d1910cbe3f6

2. Далі додайте цукор та сіль, перемішайте.

4c391045b042a31edb57b9b65af161ad

3. Потім додайте теплу воду та перемішайте всі інгредієнти до однорідного стану. Закрийте миску чистим рушником і залиште на 20 хвилин.

db91dbe4f8938cda22feaf6e8790c53a

4. Після цього додайте яйце та пару столових ложок олії. Замісіть густе однорідне тісто.

d9bec63192b7311da2c807bab29b426a

5. У добре прогріту сковороду влийте олію, столовою ложкою викладіть тісто у формі невеликих оладок. Смажте на помірному вогні.

fc0b266ce0779d2c636e59b76b2fe83d

6. Оладки повинні добре підрум’янитися, але не підгоріти. Подавайте оладки до чаю з варенням, згущеним молоком молоком або сметаною.

118e8088a5af87dcad56fd5ae3c61f2d

Смачного!

Бездріжджові оладки на молоці з розпушувачем

Перевірений рецепт відмінних оладок без дріжджів. Оладки подобаються дорослим та дітям. Одні люблять їсти їх з кошторисною, інші віддають перевагу варіантам по-солодше і поливають оладки варенням або медом.

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 6-8.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст.л.
  • Розпушувач для тіста – 1 ст.л.
  • Цукор – 2 ст.
  • Молоко – 2 ст.
  • Борошно пшеничне – 2 ст.
  • Олія соняшникова – за смаком.

Процес приготування:

1. У мисці змішайте яйця, сіль та цукор.

9d37e3c61f1d71821f3556d477ad9321

2. До молока додайте 1 столову ложку оцту і залиште на 5-10 хвилин. Потім додайте молоко в миску до яєчної маси та перемішайте.

ad2b37ac44b129ff051b3a6a2167fd0d

3. Далі всипте борошно, яке просіяли, і розпушувач для тіста, добре перемішайте.

a16a75d8012dae465bada06501c9d0c1

4. Сковороду прогрійте, влийте трохи олії. Тісто викладайте на сковороду столовою ложкою, смажте оладки по 2-3 хвилини з кожного боку.

5dab8fbf57e91d019917a361c5d69e52

5. Оладки промокніть паперовими рушниками від жиру, потім перекладіть на тарілку, полийте сметаною або варенням і подавайте стіл.

dcab89c180ff5417285aa90afd7adba8

Смачного!

Оладки на молоці з сухими дріжджами та яйцями

Оладки на молоці із сухими дріжджами та яйцями виходять неймовірно пишними, ніжними та апетитними. Подавайте частування до столу, доповнивши сметаною, варенням чи іншими доповненнями до смаку. Для приготування оладок використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 430 гр.
  • Молоко –200 мл.
  • Дріжджі сухі – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 2 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Виливаємо вказану кількість теплого молока у глибоку миску.

32fb1e192a163604458d50e3e8044aae

Крок 2. Висипаємо сюди цукор.

47fa0deb56f447f8b73e402d76f3bf0b

Крок 3. Далі додаємо сіль.

7e905b5730cc61182b3f0f1d90448edf

Крок 4. Розбиваємо куряче яйце.

c6f34e05c32f2c67f2747d68386c8be9

Крок 5. Висипаємо сухі дріжджі

605f8739dc10be6e09623ceded1b3c08

Крок 6. Поступово просіюємо борошно та починаємо замішувати тісто.

21dbaf45cca3c6def31d4810b6f3cb35

Крок 7. За допомогою вінчика вимішуємо однорідне тісто без грудочок. Прикриваємо його та залишаємо у теплому місці на 30 хвилин.

b71d93ae888aae84726dbaad9920fb8e

Крок 8. Порційно викладаємо тісто в розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо до рум’янцю з обох боків.

c5abd9dbaf94e0b3c72de848975a6057

Крок 9. Оладки на молоці із сухими дріжджами та яйцями готові. Пригощайтесь!

212fa8cebbafdcc78b42cbbce4cc4efc

Оладки на молоці з розпушувачем

Оладки на молоці з розпушувачем кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом із покроковими фото. Готовий продукт підходить до сніданку або як поживний перекус. Порадуйте себе та близьких простим та смачним частуванням.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Молоко –200 мл.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукор – 2 ст.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Кілька хвилин збиваємо куряче яйце із цукром.

6f8a499de5eb2580e050c52edfcaf63b

Крок 2. Виливаємо сюди молоко та перемішуємо.

ad30b35b69f2b160ab0b167b4dc85b6b

Крок 3. Додаємо борошно, яке просіяли, з розпушувачем і щіпку солі.

f4ea2ab30ef29bf316a450f5fcf4e6dc

Крок 4. Починаємо перемішувати вінчиком до однорідного стану.

09cddfae71f1323e0ed5c639ef2506bb

Крок 5. Повинне вийти густе гладке тісто.

0ad77a1aa136a18e6a3fc34b4c032b97

Крок 6. Порційно виливаємо тісто на сковороду з олією. Обсмажуємо оладки до рум’янцю з обох боків.

0cb190eea73cefb5fcf6e8ebea86cb2c

Крок 7. Оладки на молоці з розпушувачем готові. Можна подавати до столу та пригощатися!

30d723c24e1551e83ecb6a8c022bc36f

Оладки з яблуками на молоці

Оладки з яблуками на молоці порадують вас цікавим смаком, соковитістю та приємною фруктовою кислинкою. Таке частування стане апетитним сніданком або доповненням до чашки гарячого чаю. Обов’язково спробуйте приготувати за перевіреним рецептом з покроковими фото.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Молоко – 1 ст.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Цукор – 2 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода гашена – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо в глибоку миску борошно. Додаємо до неї сіль та гашену соду.

b54bddb9fe5b9c27bf9156f1b0ee808d

Крок 2. Розбиваємо сюди куряче яйце.

d66093e282a89099fb81253348566965

Крок 3. Висипаємо цукор та виливаємо молоко.

ae8f328992b48f84a269ff928f036f83

Крок 4. За допомогою вінчика вимішуємо вміст до однорідності та зникнення грудочок.

292bb115d13033f4a3f585f5f210910f

Крок 5. Очищаємо яблуко та ріжемо його невеликими кубиками. Викладаємо фрукт у тісто. Перемішуємо.

4dfd5b206676d5fcc2ec39b542fa7ea2

Крок 6. Порційно викладаємо тісто в розігріту з олією сковороду. Обсмажуємо до рум’яної скоринки.

432c43505ddf172fdd31ec3d10201bad

Крок 7. Оладки із яблуками на молоці готові. Швидше спробуйте!

a2b0976522dfc5296871e67afce30950

Оладки на кислому молоці

Оладки на кислому молоці порадують вас своїм ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. На приготування оладок ви не витратите багато часу та сил. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої кулінарної добірки. Порадуйте себе та близьких!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст.
  • Молоко кисле – 3/4 ст.
  • Цукор – 2 ч.л.
  • Сода – 1/3 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія рослинна – для смаження + в тісто.

Процес приготування:

Крок 1. Виливаємо кисле молоко у глибоку миску.

8111ccc92efb6c239c27a0060e680ea6

Крок 2. Додаємо сіль, цукор та соду. Збиваємо вміст вінчиком до розчинення сухих продуктів.

31eac4e6e37adf079abf541b10dd5ae2

Крок 3. Поступово просіюємо сюди борошно. Вимішуємо до зникнення грудочок.

266d62e1747694faecb5767a181c170e

Крок 4. Виливаємо трохи олії. Приблизно одну чайну ложку.

2ba5a6996dc38f37e983cb35e98d8b18

Крок 5. Перемішуємо тісто до однорідності.

9b37b7d3e4f7ee8af8ae7b8080c5ec12

Крок 6. Розігріваємо сковороду з олією. Порційно викладаємо сюди тісто.

34f3a28d6d8fadaa16ae0432790a1042

Крок 7. Обсмажуємо заготовки до яскравого рум’янцю з обох боків.

78ca1cac56ff42f18b819779e7f6e6d0

Крок 8. Оладки на кислому молоці готові. Подавайте до столу!

372f07185bb0590a37b0716ad6a2bd26

Бананові оладки на молоці

Бананові оладки на молоці порадують вас ніжним смаком, апетитним виглядом та помірною насолодою. Подавайте цікаве частування разом з філіжанкою гарячого чаю або як окрему страву до сніданку. Ваші близькі гідно оцінять таку кулінарну ідею.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 1 ст.
  • Банани – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 1/4 ст.
  • Цукор – 1/4 ст.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

65c2c59af1912ae4e97e14b41a8b3c5b

Крок 2. Очищаємо банани, розламуємо їх на частини та кладемо у чашу блендера.

aea02142a29f5c25984d13445c4fce35

Крок 3. Перемелюємо фрукти до однорідної кашки.

71af91c7a8e100e2247c3e7d97f653c8

Крок 4. З’єднуємо куряче яйце із цукром.

e0e8354f0643d8779c700c1fc79c8579

Крок 5. Збиваємо яйця із цукром до однорідності.

e32bfce5dee4ab7fd0a7789fc205463f

Крок 6. Виливаємо в цю суміш тепле молоко. Перемішуємо.

d4159ec0e175d2a2043b4095cfb86238

Крок 7. Викладаємо сюди перемелений банан.

36319bc45347fc89ff108e0fb3e95f3b

Крок 8. Висипаємо борошно з розпушувачем.

0b0b3ce3b0b591e25133f268c7143767

Крок 9. Вимішуємо до однорідності. Виливаємо олію, перемішуємо.

d696faac87f07c3d60ec112c20be771f

Крок 10. Порційно виливаємо тісто у сковороду.

6fc113216cbf7eb2f592b9da6afe9fdb

Крок 11. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох боків.

3b6eafee653b85dde77a16b8465f38df

Крок 12. Бананові оладки готові на молоці. Пригощайтесь!

aaefb614c6d77f5b78b83d65e473aff2

Оладки з сиром та ковбасою на молоці

Оладки з сиром та ковбасою на молоці – це неймовірно смачна, поживна та проста у виконанні ідея для вашого столу. Подавайте частування до сніданку або як оригінальний перекус. Приготувати такі оладки зможе кожен. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із нашої добірки.

Час приготування – 50 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 150-250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Молоко –100 мл.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Твердий сир – 200 гр.
  • Помідори – 200 гр.
  • Кріп – до смаку.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо основні інгредієнти для приготування.

1155ffdcd0e0e2a9c3e93d69f4c5ff96

Крок 2. Збиваємо курячі яйця з молоком та сіллю до однорідності.

31560e1b2402d72220a806448fb8a05c

Крок 3. Викладаємо у тісто кубики ковбаси.

6ddcb359d210eddb8750361f5262cbe8

Крок 4. Сюди відправляємо тертий сир, перемішуємо.

8b1c81b897d911b47bc59a4f4243a9d4

Крок 5. Додаємо кубики помідорів.

d7dc139fa122ed48426934506021a0fb

Крок 6. Кладемо сюди подрібнений кріп.

34b98a75c9a2716deb001303e6f68942

Крок 7. Перемішуємо заготівлю та перчимо. Поступово просіюємо борошно та вимішуємо до складу без грудочок. Борошно беріть залежно від густоти тіста, яку ви хочете.

39682dcedc20438deb0aff52a4eb0a72

Крок 8. Розігріваємо сковороду з олією. Порційно викладаємо сюди тісто із начинкою. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох боків.

b425febb9e1ed2b34e6c73afdd801447

Крок 9. Оладки із сиром та ковбасою на молоці готові. Подавайте частування до столу!

ОЛАДКИ з секретиком,які не опадають – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал