Морозиво «Пломбір» – 8 рецептів в домашніх умовах з фото крок за кроком

Морозиво Пломбір в домашніх умовах
Морозиво Пломбір в домашніх умовах

Яке морозиво найулюбленіше у дітей і дорослих? Звичайно ж «Пломбір». Це смачне лакомство можна приготувати в домашніх умовах, головне взяти якісні свіжі продукти. Ми підготували 8 чудових рецептів морозива «Пломбір».

Як приготувати смачне морозиво «Пломбір» з молока і вершків?

Смачний ванільний пломбір в домашніх умовах. Такий «Пломбір» у рази смачніше магазинного. Щоб при застиганні воно не розшарувалося, його слід періодично перемішувати.

Час готування: 6 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Молоко 3,2% – 300 мл.
  • Вершки 33-35% – 250 мл.
  • Молоко сухе – 35 гр.
  • Цукор – 90 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 10 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакетик.

Процес приготування:

  1. У каструлі змішайте сухе молоко, звичайний і ванільний цукор.

  2. Додайте в каструлю 250 мілілітрів молока, перемішайте, поставте каструлю на вогонь і доведіть до кипіння.

  3. Окремо змішайте 50 мілілітрів молока і кукурудзяний крохмаль. Потім додайте цю масу в каструлю і варіть все разом до загустіння.

  4. Зніміть каструлю з вогню і повністю остудіть.

  5. Холодні вершки збийте до стійких піків.

  6. Змішайте вершки з охолодженої молочної масою.

  7. Морозиво викладіть в пластиковий контейнер і помістіть в морозилку. Кожні півгодини перемішуйте морозиво, щоб воно не розшарувалося.

  8. Через 5-6 годин морозиво «Пломбір» буде готове.

Смачного!

Неймовірно смачне шоколадне морозиво «Пломбір» у домашніх умовах

Шоколадний «Пломбір» – це космічне за смаком лакомство. Неймовірний шоколадний смак і щільна оксамитова консистенція – справжнє захоплення. Це найкраще шоколадне морозиво, яке можна приготувати вдома.

Час готування: 6 годин.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 2.

Інгредієнти:

  • Цукор – 2 ст.л.
  • Шоколад гіркий 70% – 100 гр.
  • Молоко 3,2% – 100 мл.
  • Вершки 33-35% – 100 мл.

Процес приготування :

  1. Молоко підігрійте, але не доводьте до кипіння. Додайте цукор і перемішайте.

  2. Шоколад розламати на дрібні шматочки і додайте в каструлю.

  3. Постійно помішуючи повністю розчиніть шоколад в теплому молоці.

  4. Окремо збийте холодні вершки, потім змішайте їх з шоколадною масою.

  5. Перекладіть морозиво в контейнер і помістіть в морозильну камеру на 4-6 годин. Через 2-3 години морозиво збийте блендером. Це запобіжить розшарування.

  6. Шоколадний« Пломбір »виходить м’яким і повітряним.

Приємного апетиту!

Як самостійно приготувати морозиво «Пломбір» у домашній морожениці?

Немає нічого простішого, ніж приготувати морозиво в морожениці. Мінімум зусиль і інгредієнтів, необхідно тільки дочекатися результату і можна порадувати себе і свою сім’ю смачним прохолодним ласощами.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Інгредієнти:

  • Цукор – 1 ст.
  • Вершки – 2 ст.
  • Молоко – 2 ст.
  • Жовтки яєчні – 5 шт.
  • Сіль – ¼ ч.л.
  • Екстракт ванільний – 2 ч.л .

Процес приготування:

  1. Жовтки розітріть разом з половиною цукром до світлої маси.

  2. Змішайте молоко, вершки, сіль і цукор, що залишився, доведіть масу до кипіння і зніміть каструлю з вогню.

  3. Трохи молочної суміші влийте в жовткова масу, швидко перемішайте. Потім всю жовткова масу перелийте в каструлю і поставте на повільний вогонь, підігрійте, але не доводьте до кипіння.

  4. Зніміть каструлю з вогню, остудіть її вміст до кімнатної температури. Чаша для виготовлення морозива повинна попередньо знаходиться в морозилці мінімум добу.

  5. Перелийте рідке морозиво в чашу для виготовлення морозива. Через 20-25 хвилин «Пломбір» буде готовий.

Смачного!

Простий рецепт морозива «Пломбір» без додавання вершків

Ніяке покупне морозиво не зрівняється з приготованим в домашніх умовах десертом. Домашній «Пломбір» можна подавати з фруктами, топінгом, джемом, шоколадом, додавати його в коктейлі, кава або до випічки.

Час готування: 5 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Для морозива:
  • Молоко – 2,5 ст.
  • Жовтки яєчні – 4 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Ванілін – за смаком.
  • Для полуничного соусу:
  • Полуниця – 200 гр.
  • Цукор – 5 ст.л.
  • Базилік – за смаком.

Процес приготування:

  1. Жовтки перекладіть в миску, додайте цукор і ванілін, збивайте інгредієнти міксером 3-4 хвилини.

  2. Перекладіть жовткова масу в каструлю, додайте гаряче молоко, перемішайте і поставте на вогонь, варіть, постійно помішуючи. Коли почнуть з’являтися бульбашки, зніміть каструлю з вогню і остудіть до кімнатної температури.

  3. Морозиво перекладіть в пластикову ємність і приберіть в морозилку на 4 години.

  4. Кожні 40 хвилин морозиво необхідно перемішувати або збивати блендером.

  5. Приготуйте полуничний соус. Розімніть полуницю, додайте цукор і поставте масу на вогонь, доведіть до кипіння, зніміть піну і додайте подрібнений базилік. Після другого кипіння зніміть соус з вогню, остудіть і додайте до морозива.

Смачного!

Дуже швидкий рецепт домашнього морозива «Пломбір» за 5 хвилин

Абсолютно натуральний домашній «Пломбір» з ніжною, однорідною структурою готується буквально за 5 хвилин. Однак, смак десерту безпосередньо залежить від якості використовуваних інгредієнтів, тому відповідально підходьте до цього питання.

Час готування: 3 години.

Час приготування: 5 хв.

Порцій: 4.

Інгредієнти:

  • Вершки 33% – 300 мл.
  • Молоко згущене 8,5% – 150 гр.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

  1. Збийте вершки з звичайним і ванільним цукром.

  2. Потім невеликими порціями додайте в збиті вершки згущене молоко, кожен раз повністю вимішують масу.

  3. Отриману суміш викласти в пластикову форму, закрийте її кришкою і відправте в морозилку на 3 -5 годин.

  4. Застиглий «Пломбір» дістаньте з морозилки і залиште при кімнатній температурі 5-10 хвилин.

  5. Потім морозиво можна розділити на порції, прикрасити свіжими ягодами або шоколадом по своєму смаку і подавати як десерт на стіл.

Смачного!

Смачне чудо вершкове морозиво «Пломбір» зі згущеним молоком

Цей рецепт дозволить приготувати морозиво «Пломбір» без використання курячих яєць, що значно полегшить саму процедуру. Без особливих зусиль у вас вийде чудовий десерт з приємним вершковим смаком.

Час готування: 6 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6 .

Інгредієнти:

  • Вершки 35% – 450 мл.
  • Молоко згущене – 400 мл.
  • Полуниця – 20 гр.
  • Цукати – 10-20 гр.

Процес приготування:

  1. Дуже холодні жирні вершки збийте міксером на низькій швидкості.

  2. У збиті вершки додайте охолоджене згущене молоко і перемішайте інгредієнти віночком до однорідного стану.

  3. Половину отриманої маси влийте в пластиковий контейнер, додайте нарізані ягоди і цукати.

  4. Зверху викладіть другу частину морозива, закрийте контейнер кришкою і помістіть його в морозилку.

  5. В процесі заморозки морозиво перемішувати немає необхідності. Через 4-6 годин у вас вийде смачне морозиво з фруктовими добавками.

Смачного!

Як приготувати торт-морозиво «Пломбір» на святковий стіл?

Влітку вирішити питання з основним десертом на святковому столі допоможе торт-морозиво «Пломбір». Таке ласощі сподобається дорослим і дітям, а також освіжить в жарку пору.

Час готування: 130 хв.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Печиво – 250 гр.
  • Шоколад чорний гіркий – 70 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Для крему:
  • Морозиво «Пломбір» – 500 гр.
  • Вершки 33-35% – 300 мл.

Процес приготування:

  1. Печиво подрібніть в крихту за допомогою блендера.

  2. Масло розтопіть на повільному вогні, додайте до пісочної крихті і перемішайте.

  3. У роз’ємну форму викладіть пісочну масу і сформуйте корж з бортиками.

  4. Охолоджені вершки збийте до стійких піків.

  5. Потім в збиті вершки частинами викладіть морозиво і продовжуйте збивати.

  6. Отриману масу викладіть на пісочний корж, розрівняйте її і надішліть в морозилку на 40-60 хвилин .

  7. Шоколад розтопіть на водяній бані, прикрасьте їм торт, поверніть його в морозилку ще на 10-20 хвилин. Коли шоколад застигне, вийміть торт з форми і подавайте на стіл.

Смачного!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал