Шоколадні торти вважаються складними в приготуванні, до того ж вони зазвичай дуже калорійні за рахунок коров’ячого молока. Ми вирішили обидві ці проблеми разом: наш торт готується в лічені хвилини всього з трьох інгредієнтів, а замість коров’ячого молока використовується набагато менше калорійне кокосове.
Інгредієнти:
- 170 грамів гіркого шоколаду,
- 375 мілілітрів кокосового молока,
- 220 грамів вівсяних пластівців.
Змащуємо форму для запікання олією і застилаємо папером для випічки. Шоколад розтоплюємо. Тепер кокосове молоко доводимо до кипіння в сотейнику і поливаємо його розтопленим шоколадом. Ми залишаємо на 2 хвилини і потім перемішуємо до отримання однорідної маси.
Додаємо вівсянку і знову перемішуємо. Виливаємо форму і просто охолоджуємо, запікати торт навіть не доведеться.
Відео-рецепт:
Смачніше цей шоколадний торт подавати зі свіжими фруктами. Вони відтіняють його солодкість і доповнять смак.