Шоколадний Брауні – 9 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Шоколадний Брауні – це популярне і дуже смачне частування, яке прийшло до нас з американської кухні. Такий десерт відрізняється насиченим шоколадним смаком і ідеально підходить до чашечки гарячого чаю або кави. Для приготування ласощів використовуйте готову кулінарну добірку з дев’яти рецептів в домашніх умовах з покроковими фото.

Шоколадний Брауні з рідкою начинкою всередині

Шоколадний Брауні з рідкою начинкою всередині відрізняється насиченим смаком і яскравою подачею. Такий десерт прикрасить ваш домашній або святковий стіл. Приготуйте шоколадне частування, яке послужить відмінним приводом зібрати близьких за чашкою чаю, використовуючи наш перевірений рецепт з докладним описом процесу.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Шоколад темний – 200 гр.
  • Масло вершкове – 170 гр.
  • Цукор – 250 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 95 гр.
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Какао – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо курячі яйця з цукром і сіллю.

Крок 2. Збиваємо продукти до однорідності і вливаємо сюди розтоплене вершкове масло.

Крок 3. Розтоплюємо половину шоколаду і вливаємо його в заготівлю. Перемішуємо.

Крок 4. Сюди ж відправляємо вказану кількість какао. Перемішуємо знову.

Крок 5. Всипаємо просіяне борошно і замішуємо масу до однорідності і зникнення грудочок.

Крок 6. Що залишився шоколад розламуємо на невеликі шматочки і викладаємо в тісто. Перемішуємо.

Крок 7. Переливаємо заготівлю в форму для випікання.

Крок 8. Випікаємо частування від 25 до 40 хвилин при температурі 180 °. враховуйте, що пиріг повинен вийти вологим всередині.

Крок 9. Шоколадний Брауні з рідкою начинкою всередині готовий. Подавайте десерт до столу!

Шоколадний Брауні з вишнею

Шоколадний Брауні з вишнею – це неймовірно смачні і привабливі ласощі, яке ідеально підійде до сімейного свята або чаювання. Десерт відрізняється насиченим і соковитим вишневим смаком. Спробуйте приготувати по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 120 гр.
  • Молоко – 0.5 л.
  • Какао – 90 гр.
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Вишня заморожена – 100 гр.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Кислота лимонна – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо просіяне борошно з какао. Борошно просіюємо, щоб наситити киснем і позбавити від грудочок. Це зробить тісто якісніше.

Крок 2. Вливаємо в цю суху суміш молоко.

Крок 3. Додаємо цукор, лимонну кислоту і соду.

Крок 4. Викладаємо в суху суміш також і розтоплене вершкове масло. Гарненько збиваємо заготівлю до повної однорідності.

Крок 5. Переливаємо тісто в підготовлену форму для випікання. По поверхні рівномірно розділимо вишню.

Крок 6. Посипаємо ягоди невеликою кількістю цукру (за бажанням).

Крок 7. Випікаємо частування близько 50 хвилин при температурі 180 °. Готовність можна перевіряти дерев’яною шпажкою.

Крок 8. Шоколадний Брауні з вишнею готовий. Подавайте апетитний десерт до столу!

Пиріг Брауні з какао в духовці

Пиріг Брауні з какао в духовці нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш детальний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких дивно смачним і привабливим десертом, які прийшли до нас з американської кухні.

Час готування – 1 година

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 9

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Какао – 0,35 ст.
  • Борошно – 0,5 ст.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Ваніль – за смаком.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти списку.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо сухі продукти. Просіюємо сюди борошно через дрібне металеве сито, додаємо какао і цукор.

Крок 3. Всипаємо сюди ванілін за смаком. Він додасть десерту особливий аромат.

Крок 4. Додаємо розпушувач для більш якісного і пишного тіста.

Крок 5. Додаємо одну дрібку солі.

Крок 6. Перемішуємо сухі інгредієнти до отримання однорідної суміші.

Крок 7. В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло. Робимо це будь-яким зручним способом.

Крок 8. У розтоплене масло додаємо суху суміш.

Крок 9. Ретельно перемішуємо масу до однорідності.

Крок 10. Розбиваємо сюди курячі яйця.

Крок 11. Ретельно вимішуємо вміст до утворення однорідного гладкого тіста.

Крок 12. Переливаємо заготівлю в відповідну форму для випікання.

Крок 13. Рівномірно розділимо поверхню. Відправляємо в розігріту до 180 ° духовку.

Крок 14. Випікаємо близько 30 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.

Крок 15. Дістаємо заготівлю з форми, остуджуємо і ріжемо на кубики.

Крок 16. Пиріг Брауні з какао в духовці готовий. Пригощайтеся!

Шоколадний Брауні з сиром

Шоколадний Брауні з сиром порадує вас не тільки яскравим смаком, але і апетитним зовнішнім виглядом. Такий десерт обов’язково сподобається дорослим і дітям, а на його приготування ви не витратите багато часу. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Шоколад темний – 180 гр.
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Сир – 350 гр.
  • Вишня – 400 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Яйце – 6 шт.
  • Борошно – 200 гр.
  • Розпушувач – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. На водяній бані розтоплюємо шоколад і вершкове масло.

Крок 3. Збиваємо чотири курячих яйця і половину від зазначеної норми цукру.

Крок 4. У яєчну суміш тонким струменем додаємо заготівлю з масла і шоколаду. Продовжуємо при цьому збивати.

Крок 5. Всипаємо сюди борошно з розпушувачем. Перемішуємо до отримання однорідної суміші.

Крок 6. Приготуємо сирну начинку. Сир збиваємо з двома яйцями і залишилися цукром.

Крок 7. Отримуємо дві однорідні маси: шоколадну і сирну.

Крок 8. У форму для випікання, застелену пергаментом, шарами вливаємо два види тіста по черзі. Між шарами додаємо трохи вишні. Випікаємо частування близько 1 години при температурі 180 °.

Крок 9. Шоколадний Брауні з сиром готовий. Нарізайте на порційні шматочки і подавайте до столу!

Шоколадний Брауні з бананом

Шоколадний Брауні з бананом порадує насиченим смаком і яскравою подачею. Такий десерт прикрасить ваш домашній або святковий стіл. Приготуйте своїми руками, використовуючи наш перевірений рецепт з докладним описом процесу. Ваші близькі не зможуть встояти!

Час готування – 1 година 15 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Банан – 200 гр.
  • Яйце – 3 ст.л.
  • Борошно рисове – 2 ст.л.
  • Цукор – 4 ст.л.
  • Какао – 3 ст.л.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо банани з яйцями і двома столовими ложками цукру.

Крок 2. Збиваємо вміст до однорідності і появи легкої піни.

Крок 3. Додаємо сюди борошно і півтори столові ложки какао.

Крок 4. Гарненько все перемішуємо до однорідної суміші і зникнення борошняних грудочок.

Крок 5. Форму для випікання обмазуємо вершковим маслом і виливаємо сюди тісто з шоколаду і бананів.

Крок 6. Випікаємо частування близько 40 хвилин при температурі 180 °.

Крок 7. В окремому посуді з’єднуємо сметану, що залишився цукор і какао.

Крок 8. Нагріваємо вміст і постійно помішуємо до розчинення цукру.

Крок 9. Готовий пиріг поливаємо шоколадною глазур’ю. Даємо десерту повністю охолонути.

Крок 10. Шоколадний Брауні з бананом готовий. Подавайте до столу і пробуйте!

Шоколадний Брауні з горіхами

Шоколадний Брауні з горіхами – це смачні ласощі, яке ідеально підійде до чашечки гарячого чаю або кави. Десерт відрізняється привабливим виглядом, тому ніхто не зможе встояти. Спробуйте приготувати Брауні з горіхами по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 1 година

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Шоколад гіркий – 200 гр.
  • Горіхи волоські – 80 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Борошно – 125 гр.
  • Пудра цукрова – 180 гр.
  • Какао – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. В одному посуді з’єднуємо шматочки розм’якшеного вершкового масла і гіркого шоколаду.

Крок 2. Встановлюємо посуд з вмістом над водяною лазнею. Починаємо повільно розтоплювати продукти.

Крок 3. Розтоплюємо до отримання однорідної гладкої суміші, постійно помішуючи лопаткою. Не допустіть пригорання.

Крок 4. Окремо збиваємо курячі яйця з цукровою пудрою до однорідності.

Крок 5. Охололу шоколадну суміш вливаємо в яєчну.

Крок 6. Перемішуємо і всипаємо сюди борошно, какао і ванілін. Перемішуємо до отримання однорідного тіста.

Крок 7. Очищаємо волоські горіхи і злегка обсмажуємо їх на розігрітій сковороді.

Крок 8. Розминаємо горіхи, щоб отримати масу з невеликих шматочків.

Крок 9. Горіхи перекладаємо в тісто і перемішуємо.

Крок 10. Переливаємо заготівлю в форму для випікання, застелену пергаментом. Випікаємо десерт 30 хвилин при температурі 180 °.

Крок 11. Шоколадний Брауні з горіхами готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

ПП Брауні в домашніх умовах

ПП Брауні в домашніх умовах нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте наш детальний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких дивно смачним і привабливим десертом, адаптований для прихильників здорового харчування.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Банан – 3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Какао – 60 гр.
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Шоколад темний – 75 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Банани очищаємо від шкірки і викладаємо на плоску тарілку.

Крок 3. Гарненько розминаємо їх виделкою до отримання ніжного фруктового пюре.

Крок 4. У глибокій мисці з’єднуємо бананове пюре і три курячих яйця. Додаємо щіпку солі і перемішуємо.

Крок 5. Додаємо сюди зазначену кількість какао і розпушувач.

Крок 6. Перемішуємо заготівлю до отримання однорідного тіста.

Крок 7. Переливаємо підготовлене тісто в форму для випікання.

Крок 8. Випікаємо 30-35 хвилин при температурі 170 °. Готовність можна перевіряти зубочисткою.

Крок 9. На гарячий пиріг викладаємо шматочки шоколаду, даємо йому розплавитися.

Крок 10. Коли шоколад розтане, розмазуємо його по поверхні і даємо заготівлі повністю охолонути.

Крок 11. ПП Брауні в домашніх умовах готовий. Діліть на порційні шматочки і подавайте до столу!

Як приготувати домашній Брауні з карамеллю

Як приготувати домашній Брауні з карамеллю, розповідаємо в нашому докладному рецепті з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких апетитним шоколадним десертом. Такі ласощі точно стане приводом зібрати рідних за одним столом. Подавайте з чашкою гарячого чаю.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Шоколад гіркий – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор – 200 гр.
  • Борошно – 130 гр.
  • Какао – 3 ст.л.
  • Молоко – 30 мл.
  • Перець червоний гострий – ¼ ч.л.

Для карамелі:

  • Цукор – 200 гр.
  • Вода – 50 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – 85 гр.
  • Вершки – 160 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Шоколад розтоплюємо на водяній бані з невеликою кількістю води. В процесі масу постійно помішуємо лопаткою до отримання однорідного гладкого складу.

Крок 2. Гарненько розтираємо курячі яйця з цукром.

Крок 3. Яєчну суміш виливаємо в остиглу шоколадну. Перемішуємо до рівномірного розподілу обох частин.

Крок 4. Додаємо сюди борошно і какао. Перемішуємо до однорідної суміші.

Крок 5. Вливаємо молоко і додаємо гострий перець. Знову перемішуємо.

Крок 6. Приготуємо карамель. Для цього в каструлі з товстим гном розтоплюємо цукор з водою. Після того як продукти почнуть карамелізуватися, додаємо сіль і масло кімнатної температури. Нагріваємо, перемішуємо і в кінці вливаємо вершки. Добре все перемішуємо і прибираємо з вогню.

Крок 7. Форму для випікання застилаємо фольгою або пергаментом. Обмазуємо вершковим маслом.

Крок 8. Вливаємо сюди половину шоколадної суміші і половину карамелі.

Крок 9. Повторюємо шари і акуратно розмішуємо заготівлю виделкою, щоб отримати привабливий візерунок. Випікаємо частування 30-40 хвилин при температурі 180 °.

Крок 10. Тепер ви знаєте, як приготувати домашній Брауні з карамеллю. Беріть на замітку!

Шоколадний Брауні без цукру

Шоколадний Брауні без цукру відрізняється насиченим смаком і невисокою калорійністю. Такий десерт сподобається тим, хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з докладним описом процесу і фото.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Какао – 40 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо банани і викладаємо їх глибоку миску. Ретельно розминаємо виделкою до стану ніжного пюре.

Крок 3. Додаємо сюди какао і розпушувач. Ретельно перемішуємо заготівлю.

Крок 4. Розбиваємо в масу курячі яйця.

Крок 5. Перемішуємо заготівлю до отримання однорідного гладкого тіста.

Крок 6. Переливаємо тісто в підготовлену форму для випікання.

Крок 7. Випікаємо 40-45 хвилин при температурі 180 °. Через 20 хвилин готування прикриваємо десерт фольгою або кришкою, щоб скоринка не підгоріла, інакше десерт буде гірчити.

Крок 8. Шоколадний Брауні без цукру готовий. Подавайте частування до столу!

БРАУНІ Рецепт. Неймовірно шоколадний та простий у приготуванні – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал