Що приготувати в піст: гречка з грибами і цибулею, якої ви ще не їли!

Домашнє пісне меню може бути і ситним, і смачним — рецептів, що підходять для посту, ми з вами знаємо предостатньо, треба їх тільки згадати. Сьогодні у нас на столі – гриби!

Що приготувати в піст: гречка з грибами і цибулею, якої ви ще не їли!Інгредієнти на 1 порцію:

  • Гречка – 200 г
  • Рослинна олія – 3 ст. л.
  • Білі гриби – 40 г
  • Гливи – 60 г
  • Цибуля – 1/2 головки
  • Петрушка або кріп – 10 г
  • Кінза — 10 г
  • Паста часникова – 5 г
  • Крес-салат для прикраси
  • Перець, сіль – за смаком

Приготування:

  1. Відваріть гречку.
  2. Приготуйте гриби: гливи розберіть на волокна (без використання ножа), білі гриби наріжте кубиками по 1,5 см, цибулю – соломкою. Гриби з цибулею посмажте на сковороді з 1 ст.л. рослинної олії до готовності, посоліть і поперчіть.
  3. Варену гречку прогрійте в сотейнику з додаванням рослинної олії, змішайте зі смаженими грибами і цибулею. Викладіть в глибоке блюдо, прикрасьте крес-салатом. Приємного апетиту!

Готово!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал