Домашнє пісне меню може бути і ситним, і смачним — рецептів, що підходять для посту, ми з вами знаємо предостатньо, треба їх тільки згадати. Сьогодні у нас на столі – гриби!
- Гречка – 200 г
- Рослинна олія – 3 ст. л.
- Білі гриби – 40 г
- Гливи – 60 г
- Цибуля – 1/2 головки
- Петрушка або кріп – 10 г
- Кінза — 10 г
- Паста часникова – 5 г
- Крес-салат для прикраси
- Перець, сіль – за смаком
Приготування:
- Відваріть гречку.
- Приготуйте гриби: гливи розберіть на волокна (без використання ножа), білі гриби наріжте кубиками по 1,5 см, цибулю – соломкою. Гриби з цибулею посмажте на сковороді з 1 ст.л. рослинної олії до готовності, посоліть і поперчіть.
- Варену гречку прогрійте в сотейнику з додаванням рослинної олії, змішайте зі смаженими грибами і цибулею. Викладіть в глибоке блюдо, прикрасьте крес-салатом. Приємного апетиту!
Готово!