Салат з редиски з яйцем, огірком і зеленою цибулею – це дуже свіжа і цікава закуска для вашого домашнього обіду або вечері. Такий продукт можна подавати з різними гарячими частуваннями. Для приготування смачного салату використовуйте перевірену кулінарну добірку з чотирьох покрокових рецептів.
Салат з редиски з огірком, яйцем, зеленою цибулею і майонезом
Салат з редиски з яйцем, огірком і зеленою цибулею з майонезом – це соковита, яскрава за смаком закуска для вашого домашнього столу. Таке частування нікого не залишить байдужим, завдяки своєму апетитному свіжому аромату. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Редис – 300 гр.
- Огірок – 3 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля зелена – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 6 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо, очищаємо і ріжемо їх невеликими кубиками.
Крок 2. Добре промиваємо редис і тонко нарізаємо його кружечками або напів-кружками.
Крок 3. Обробляємо попередньо промитий огірок.
Крок 4. Дрібно ріжемо пучок зеленої цибулі.
Крок 5. З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти в загальній мисці.
Крок 6. Солимо вміст, заправляємо майонезом і гарненько перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат з редиски з яйцем, огірком і зеленою цибулею з майонезом готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Салат з редиски з огірком, помідорами, яйцем і зеленою цибулею
Салат з редиски з огірком, помідорами, яйцем і зеленою цибулею – це дуже смачне і просте у виконанні частування для домашнього столу. Його можна подавати до столу як самостійну закуску або в якості доповнення до гарячих гарнірів. Порадуйте себе і своїх рідних!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Редис – 150 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Огірок – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Сметана – 3 ст.л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо курячі яйця до готовності близько 10 хвилин. Після їх перекладаємо в холодну воду для охолодження, очищаємо і ріжемо їх невеликими кубиками.
Крок 2. Добре промиваємо редис, ріжемо його тонкими кружечками. Якщо овоч занадто великий, то обробляємо напів-кружками.
Крок 3. Також напів-кружками ріжемо попередньо промитий під водою огірок.
Крок 4. Невеликими кубиками нарізаємо помідори.
Крок 5. Подрібнюємо ножем зелену цибулю. Також дрібно ріжемо кріп з петрушкою.
Крок 6. Всі інгредієнти складаємо в загальний салатник, солимо, заправляємо сметаною і ретельно перемішуємо.
Крок 7. Салат з редиски з огірком, помідорами, яйцем і зеленою цибулею готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Салат з редиски з яйцем, огірком, зеленим горошком і цибулею
Салат з редиски з яйцем, огірком, зеленим горошком і цибулею – це дуже смачне і просте у виконанні частування для домашнього або святкового столу. Його можна подавати до столу як самостійну закуску або в якості доповнення до гарячих гарнірів. Спробуйте!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Редис – 250 гр.
- Горошок зелений – 250 гр.
- Огірок свіжий – 250 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сметана – 2 ст.л.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо редис під водою, після ріжемо його акуратною тонкою соломкою і відправляємо в глибокий салатник.
Крок 2. Таким же чином нарізаємо промитий огірок. Викладаємо його в салатник з редискою.
Крок 3. Подрібнюємо попередньо відварені яйця. Відправляємо їх до вмісту разом з подрібненим зеленою цибулею.
Крок 4. З горошку зливаємо рідину. Сам інгредієнт перекладаємо в салат.
Крок 5. Солимо вміст і заправляємо сметаною.
Крок 6. Перемішуємо вміст салатника для рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат з редиски з яйцем, огірком, зеленим горошком і цибулею готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу. Смачного!
Салат з редискою, кукурудзою, яйцем, огірком і зеленою цибулею
Салат з редискою, кукурудзою, яйцем, огірком і зеленою цибулею нікого не залишить байдужим і урізноманітнює ваш домашній стіл. Частування вийде дуже смачним, поживним і соковитим. Можна подавати як самостійне блюдо або як доповнення до гарячих продуктів.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Редис – 300 гр.
- Яйце – 5 шт.
- Огірок – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 0,5 банки.
- Цибуля зелена – 0,5 пучка.
- Сметана – 150 гр.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо яйця, остуджуємо, очищаємо їх і ріжемо невеликими кубиками.
Крок 2. Промиваємо редиску і обробляємо тонкими кружками або напів-кружками.
Крок 3. Промитий огірок обробляємо невеликими брусочками.
Крок 4. Подрібнюємо половинку пучка зеленої цибулі.
Крок 5. Всі підготовлені інгредієнти занурюємо в глибокий салатник.
Крок 6. Приготуємо салатну заправку. Для цього вимішуємо сметану, гірчицю, оливкова олія, сіль і чорний мелений перець.
Крок 7. У салат відправляємо консервовану кукурудзу і підготовлену заправку.
Крок 8. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Крок 9. Салат з редискою, кукурудзою, яйцем, огірком і зеленою цибулею готовий. Подавайте до столу!