Салат з квасолею, ковбасою та сухариками – 8 рецептів з покроковими фото

У наш час салати – це невід'ємна частина, як святкових столів, так і щоденних раціонів кожного. Однак банальний крабовий салат або «Олів'є» приїлися багатьом, тому сьогодні до вашої уваги представляється добірка перевірених рецептів білкових салатів з квасолею, ковбаскою і сухариками, які можна приготувати самостійно або використовувати покупну альтернативу. Закуска з квасолею – це завжди ситно і дуже поживно, але в той же час, після такого прийому їжі, ви, напевно, не відчуватимете тяжкості в шлунку, а навпаки наповніться енергією і надовго позбавитеся ненависного почуття голоду.

Салат з консервованою квасолею, сухариками та копченою ковбасою

Напевно, у кожної господині, десь у засіках припадає пилом баночка консервованої квасолі і, якщо зараз ви читаєте цей рецепт, то це абсолютно точно заклик приготувати ситний і дуже смачний салат на основі даної консервації, яку, ми, пропонуємо доповнити копченою ковбасою і пікантними сухариками.

    Салат з квасолею, сухариками, ковбасою та кукурудзою

    Приготуємо швидкий і дуже смачний салат із тих продуктів, які завжди є під рукою: консервація, цибуля та ковбаса. Таке поєднання інгредієнтів подарує вашим смаковим рецепторам справжню насолоду, а на готування ви витратите не більше ніж 15 хвилин.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Квасоля консервована (червона) – 125 гр.
    • Кукурудза консервована – 125 грн.
    • Ковбаса – 75 грн.
    • Цибуля червона – ½ шт.
    • Сухарики – 30 гр.
    • Майонез – 1,5 ст.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Для швидкості дій та власної зручності викладаємо на робочу поверхню усі продукти, перелічені у списку інгредієнтів.

    Крок 2. Ковбасу нарізаємо соломкою – пересипаємо у салатник.

    Крок 3. 125 г червоної квасолі висипаємо в друшляк, ретельно промиваємо водою, даємо трохи стекти і укладаємо в глибоку тарілку відповідного розміру.

    Крок 4. З кукурудзи зливаємо рідину та відправляємо до квасолі.

    Крок 5. З цибулі знімаємо лушпиння і дрібно кришимо – додаємо до вже підготовлених компонентів.

    Крок 6. В останню чергу підсипаємо сухарики.

    Крок 7. Присмачуємо салат майонезом, трохи присолюємо і добре перемішуємо для рівномірного розподілу заправки.

    Крок 8. Ситну страву подаємо гостям відразу, поки сухарі не розм'якли від вологих інгредієнтів. Смачного!

    Смачний салат з квасолею, сухариками, ковбасою та морквою по-корейськи

    При додаванні пікантної моркви по-корейськи до будь-якого салату, страва миттєво набуває гострих ноток, свіжості та азіатського мотиву. А в поєднанні з квасолею, хрусткими сухарями та якісною ковбаскою ми отримуємо ідеальне доповнення до будь-якого гарніру.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 8.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 400 гр.
    • Морквина по-корейськи – 500 грн.
    • Ковбаса напівкопчена – 250 гр.
    • Сир – 100 гр.
    • Сухарики – 2 упаковки.
    • Кріп – 1 пучок.
    • Майонез – 3 ст.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Промиваємо консервовану квасолю та об'єднуємо її в салатнику з морквою (надлишки рідини попередньо віджимаємо).

    Крок 2. Ковбасу ріжемо кубиками і пересипаємо в тарілку.

    Крок 3. Дрібно шаткуємо пучок промитої зелені, сир подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами – додаємо інгредієнти до вже підготовлених продуктів.

    Крок 4. Підсипаємо в страву сухарики.

    Крок 5. Підсолюємо закуску, заправляємо невеликою кількістю майонезу для соковитості – перемішуємо та прибираємо в холодильну камеру на 15 хвилин для просочення. Смачного!

    Салат з червоною квасолею, сухариками, ковбасою та огірком

    Поєднання квасолі, солоних огірків і ковбаси – це безпрограшний варіант, який сподобається всім. Як правило, через свій неповторний смак, салат раптово «розлітається» зі столу. Саме «розлітається», тому наперед рекомендуємо готувати із запасом!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 7-9.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 400 гр.
    • Сухарики – 100 гр.
    • Ковбаса копчена – 300 гр.
    • Огірки мариновані/солоні – 200 гр.
    • Кукурудза консервована – 350 грн.
    • Майонез – 50 мл.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Зелень – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Ковбасу та солоні або мариновані огірочки нарізаємо кубиками однакового розміру.

    Крок 2. Будь-яку зелень, яка вам подобається, обполіскуємо водою і дрібно шаткуємо.

    Крок 3. Акуратно розкриваємо банку з кукурудзою – зливаємо рідину.

    Крок 4. Аналогічним чином чинимо з банкою квасолі.

    Крок 5. Об'єднуємо всі підготовлені компоненти в салатнику відповідного розміру, додаємо сіль і мелений перець, орієнтуючись на свої уподобання та заправляємо – перемішуємо та подаємо до столу, підсипавши сухарики перед самою подачею. Смачного!

    Зимовий салат з квасолею, сухариками, ковбасою та помідорами

    Приготуємо ситний «зимовий» салат з доступних інгредієнтів, які з легкістю можна знайти на полицях будь-якого продуктового магазину і порадувати себе та свою сім'ю ароматною та смачною стравою. Головним плюсом цієї страви є мінімальна витрата часу, що робить його привабливим для багатьох кулінарів.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Ковбаса копчена – 200 гр.
    • Сир – 200 гр.
    • Квасоля консервована – 200 гр.
    • Томати – 3 шт.
    • Сухарики – до смаку.
    • Майонез – до смаку.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Вибрану м'ясну складову нарізаємо рівними квадратиками.

    Крок 2. Аналогічним способом подрібнюємо сир твердих сортів.

    Крок 3. Пересипаємо квасолю в сито і ретельно промиваємо під струменем води, потім даємо пару хвилин для того, щоб надлишки рідини встигли стекти.

    Крок 4. Стиглі і соковиті томати ріжемо часточками або меншими шматочками – на ваш розсуд.

    Крок 5. Пересипаємо всі компоненти в тарілку з глибокими бортами, додаємо сіль і майонез – добре перемішуємо і прибираємо в холод на 15 хвилин, щоб продукти повністю просочилися.

    Крок 6. Після закінчення часу прикрашаємо сухариками і приступаємо до трапези. Смачного!

    Простий рецепт салату з квасолею, сухариками, ковбасою та часником

    «Чоловічий» салат, приготований з квасолі з додаванням копченої ковбаси, пікантного часнику та сухариків – це саме та страва, яка додасть вам довге відчуття насичення та доповнить та відтінить будь-який гарнір. При подачі такого салату до столу основна страва зовсім необов'язкова, тому що в нашій закусці міститься велика кількість білків.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 1 банка.
    • Яйця (відварені) – 3-4 шт.
    • Ковбаса копчена – 200-250 гр.
    • Сухаріки – 200-300 гр.
    • Майонез – 100 мл.
    • Часник – 2-3 зуби.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Копчену ковбасу ріжемо тонкою соломкою.

    Крок 2. Відварені яйця «звільняємо» від шкаралупи і нарізаємо великими шматочками.

    Крок 3. Очищені зубки пекучого часнику подрібнюємо ножем.

    Крок 4. Об'єднуємо нарізані продукти в глибокій тарілці, а також додаємо консервовану квасолю, з якої заздалегідь зливаємо сік.

    Крок 5. Підсолюємо та перчимо страву на свій смак і заправляємо невеликою кількістю майонезом.

    Крок 6. Розкладаємо салат порційно та декоруємо сухариками. Смачного!

    Дуже швидкий салат з квасолею, сухариками, ковбасою та яйцями.

    Ситний, ароматний і дуже смачний салат можна легко приготувати на основі консервованої квасолі, яка багата білками. А такі продукти дуже корисні для нашого організму, адже, як правило, люди ніколи не вживають своєї добової норми білка, а з'ївши порцію даного салату, ми миттєво поповнимо свої запаси!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2-3.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 1 банка.
    • Сервелат варено-копчений – 60 грн.
    • Яйця (відварені) – 3 шт.
    • Сир – 100 гр.
    • Цибуля – ½ шт.
    • Часник – 1 зуб.
    • Майонез – 2-3 ст.
    • Сухарики – 1-2 жмені.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Пересипаємо консервовану квасолю в сито або друшляк і промиваємо під струменем води.

    Крок 2. З цибулини знімаємо лушпиння і нарізаємо максимально дрібними сегментами.

    Крок 3. Часник подрібнюємо за допомогою терки або пропускаємо через прес.

    Крок 4. Варені яйця хаотично рубаємо.

    Крок 5. Кубиками нарізаємо сервелат.

    Крок 6. Сир твердих сортів натираємо на тертці з дрібними отворами.

    Крок 7. Пересипаємо всі інгредієнти в салатник, солимо та заправляємо.

    Крок 8. Перемішуємо, розкладаємо по порційним тарілкам та прикрашаємо сухариками. Смачного!

    Як приготувати салат з квасолею, ковбасою і майонезом?

    Майонез – це чудова, незважаючи на її жирність та калорійність заправка, яка підходить для більшості салатів, роблячи їх максимально соковитими та просоченими. І, звичайно ж, смачний і простий у приготуванні салат з квасолею та ковбасою не став винятком – спробуйте лише раз, і ви постійно повертатиметеся до цього рецепту!

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Квасоля консервована – 200 гр.
    • Ковбаса – 100 гр.
    • Сухарики часникові – 30-40 грн.
    • Сир твердих сортів – 40 грн.
    • Майонез – до смаку.
    • Кріп – за смаком.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Бобову культуру обполіскуємо водою і перекладаємо салатник відповідного розміру.

    Крок 2. Ковбаску ріжемо соломкою і пересипаємо до квасолі.

    Крок 3. Сир нарізаємо кубиками – відправляємо за м'ясною складовою.

    Крок 4. Додаємо сухарики зі смаком часнику для пікантності.

    Крок 5. Також присмачуємо салат подрібненим кропом, сіллю та майонезом.

    Крок 6. Перемішуємо компоненти ароматного салату та приступаємо до дегустації. Смачного!

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал