Пісний картопляний рулет з грибами. Пісна страва дуже смачна

У піст можна приготувати картоплю по-особливому – у вигляді рулету з грибною начинкою. Вийде відмінна альтернатива м’ясної страви. У рецепті використовуються самі звичайні продукти: основу готуємо з картопляного пюре з рослинною олією, а начинку – з смажених з цибулею грибів з додаванням томатної пасти.

Пісний картопляний рулет з грибами. Пісна страва дуже смачна
Пісний картопляний рулет з грибами. Пісна страва дуже смачна

Для рецепта вам буде потрібно:

  • * картопля — 1кг
  • * гриби (свіжі) — 200г
  • * цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • * сіль – за смаком
  • * спеції – за смаком
  • * борошно — 150г
  • * олія рослинна-30г
  • * паста томатна-50г
  • * вода-250 мл
  • * цукор-1 ч. л.

Рецепт приготування:

  1. Свіжі гриби порізати пластинами. Цибулю дрібно нашаткувати. Викласти гриби з цибулею в сковороду з розігрітим рослинною олією і обсмажити до готовності.
  2. У чашу з холодним картопляним пюре влити рослинну олію.
  3. Туди ж додати борошно. Добре перемішати все. Сформувати картопляне тісто.
  4. Застелити робочу поверхню харчовою плівкою. Розкачати на ній картопляне тісто в товстий пласт. Зверху викласти гриби з цибулею.
  5. Згорнути картопляне тісто з начинкою в рулет.
  6. Підготувати форму для випікання. Змастити дно і стінки олією. Нарізати рулет на порційні шматки і викласти їх зрізом вгору для випікання.
  7. Приготувати заливку для рулетів. Для цього воду змішати з томатною пастою. Додати сіль, цукор і спеції за смаком.
  8. Залити Картопляні рулети підготовленої заливкою. Відправити в розігріту до 190С духовку на 20-30 хвилин. Подати Картопляні рулети на стіл в гарячому вигляді як основне блюдо або в холодному вигляді, як закуску.

Пісний картопляний рулет з грибами. Пісна страва дуже смачна

Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал