Сьогодні ділимося з вами рецептом знаменитого печива Самоа, але в веганському “пісному” варіанті.
А потрібно нам всього лише чотири інгредієнта:
- кокосова стружка 500 гр
- очищені фініки 150 гр
- кокосова олія 20 мл
- шоколад
Приготування:
- Фініки заливаємо окропом на 15 хвилин. Очищаємо. Складаємо в блендер і подрібнюємо, додаємо кокосову стружку і знову ретельно подрібнюємо. Контролюємо консистенцію за допомогою кокосової олії.
- Формуємо печиво у формі кола і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
- На водяній бані розтоплюємо шоколад. Дістаємо печиво з холодильника і скроплюємо його шоколадом.
- Готово!