Печериці, фаршировані м’яким і твердим сиром

Начинкою для печериць служить суміш ніжного крем-сиру, твердого сиру, сухарів, зелені і часнику. Така закуска відмінно підійде для святкового столу!

Печериці, фаршировані м'яким і твердим сиром

Інгредієнти:

  • Рослинна олія – 3 ч. ложки;
  • Печериці – 800 г;
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки;
  • Часник – 3 зубчики;
  • Панірувальні сухарі – 30 г;
  • Сіль, перець – за смаком;
  • Твердий сир – 80 г;
  • Вершковий сир ( крем-сир) – 200 г;
  • Зелень – кілька гілочок (за смаком).

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200 °C. змастіть деко рослинною олією.
  2. У грибів видаліть ніжки і дрібно пошинкуйте їх. Капелюшки покладіть на деко.
  3. У сковороді на середньому вогні розтопіть вершкове масло. Обсмажуйте грибні ніжки близько 7 хвилин, поки з них не випарується рідина.
  4. Додайте подрібнений часник і помішуйте протягом пари хвилин.
  5. Всипте сухарі і, помішуючи, готуйте кілька хвилин, щоб вони злегка зарум’янилися.
  6. Приправте сіллю і перцем, зніміть з вогню і злегка остудіть.
  7. Потім змішайте цю масу з половиною дрібно натертого твердого сиру, крем-сиром, частиною подрібненої зелені, сіллю і перцем.
  8. Розкладіть начинку по грибних капелюшках. Посипте сиром, що залишився.
  9. Запікайте близько півгодини. При подачі посипте подрібненою зеленню.

Смачна грибна закуска готова! Приємного апетиту!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал