Лише один додатковий інгредієнт робить улюблений багатьма салат ще цікавіше.
Інгредієнти:
- Буряк – 2 штуки;
- Морква – 2 штуки;
- Картопля – 3 штуки;
- Яйця – 5 штук;
- Оселедець солона – 1 штука;
- Сир – 150 г;
- Цибуля-2 штуки;
- Майонез – за смаком.
Приготування:
- Буряк відваріть до готовності приблизно за 2 години, моркву — за півгодини, картоплю — за 25 хвилин, яйця — за 10 хвилин. Остудивши.
- Оселедець обробити і наріжте філе невеликими шматочками.
- Овочі і яйця натріть на крупній тертці, сир – на дрібній. Цибулю подрібніть. Для салату можна використовувати як твердий сир, так і плавлений сирок.
- У миску або на блюдо через кільце викладайте шарами: картоплю, оселедець, цибулю, яйця, сир, морква, буряк. Кожен шар змащуйте майонезом.
- Готовий салат залиште в холодильнику на кілька годин.
Оригінальна версія салату Оселедець під шубою готова!!!