Незвичайний супчик для любителів оригінальних рецептів. У цій юшці солодкуваті кукурудзяні зерна відмінно поєднуються з молоком та іншими інгредієнтами.
Інгредієнти:
- Картопля-3 штуки;
- Бекон – 120 г;
- Цибуля – 1 штука;
- Рослинна олія-2 ст. ложки;
- Консервована кукурудза – 1 банка;
- Вода-0,5 л;
- Вершки-300 мл;
- Молоко-300 мл;
- Сіль, перець, зелень – за смаком.
Приготування:
- Картоплю і бекон наріжте невеликими шматочками, цибулю — дрібними.
- У каструлі обсмажте цибулю в олії до прозорості.
- Додайте картоплю з кукурудзою і воду. Варіть під кришкою близько 20 хвилин.
- Бекон підрум’яньте на сковороді без олії і додайте в суп разом з теплими вершками і молоком.
- Посоліть, поперчіть і перемішайте. Залиште на вогні на кілька хвилин, але не доводьте до кипіння.
- Перед подачею посипте зеленню.