Додамо в улюблений салат нові нотки фруктового смаку. У поєднанні з класичними овочами і яйцями риба вийде просто чудовою.
Інгредієнти:
- Буряк – 3 штуки;
- Морква – 3 штуки;
- Картопля – 4 штуки;
- Яйця – 5 штук;
- Цибуля – 2 штуки;
- Вода – 100 мл;
- Яблучний оцет – 2 ст. ложки;
- Сіль – за смаком;
- Цукор – 1 ст. ложка;
- Філе солоного оселедця – 500 г;
- Яблука – 2 штуки;
- Лимонний сік – 2 ч. ложки;
- Майонез – за смаком.
Приготування:
- Буряк відваріть до готовності приблизно за 2 години, моркву — за півгодини, картоплю — за 25 хвилин, яйця — за 10 хвилин. Остудіть і очистіть.
- Цибулю подрібніть. Залийте її водою з оцтом, сіллю і цукром. Розмішайте і залиште хвилин на 15. Після злийте рідину.
- Наріжте рибне філе невеликими шматочками. Овочі і яйця натріть на крупній тертці. Яблуко натріть на дрібній і збризніть лимонним соком.
- Викладайте шарами картоплю, оселедець з цибулею, яйця, моркву, яблука, буряк. Кожен шар змащуйте майонезом або покривайте сіточкою з нього.
- Готовий салат залиште в холодильнику на 2-3 години.
Оригінальний і смачний салат готовий!!!