Мигдальне печиво – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

cbeeb66dd427af20d2a256af962f9cc6

Мигдальне печиво — це неймовірно ароматна домашня випічка, перед якою не встоїть жоден ласун. Ніжне розсипчасте печиво потрапить прямо в серце. Таке частування не залишиться без уваги ваших гостей. У добірці зібрані різні рецепти, кожен зможе підібрати те, що йому до душі. Випічка з мигдального борошна вважається дорогою і якщо купувати в магазинах або кондитерських, буде досить відчутно для гаманця. Тому таке печиво я готую вдома, виходить дешевше і смачніше.

fead2b9b54f7f9c934459df187c0e995

Кето печиво з мигдального борошна

Кето печиво з мигдального борошна виходить неймовірно смачним. Ароматний десерт виходить досить калорійним, але цього і вимагає кето харчування. Ніжна розсипчаста текстура і апетитні тріщинки полюбляться всім ласунам. Випічка готується максимально просто, а результат залишає захват!

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Стевія рідка – 3 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Борошно мигдальна – 120 гр.
  • Кокосова стружка – 20 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть продукти відповідно до рецептурою.

4d7d119078f0549d18caea551e55f4fb

Крок 2. В об’ємну ємність пересипте мигдальну борошно, кокосову стружку, сіль і розпушувач. Вершкове масло розтопіть на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці. Влийте до сухих інгредієнтів і додайте стевію. Стевію можна замінити іншим підсолоджувачем. Яйце С0-С1 вимийте і просушіть, додайте до складових.

37fb2c123f89f0968f1ef5bb3d2e9ba7

Крок 3. Замісити м’яке тісто.

24b6b629273d7c5b34dc6e9212552693

Крок 4. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. До нього гарантовано нічого не прилипне. З тіста скачайте колобочки і розподіліть по деку на достатній відстані один від одного.

36b9df7b6dac63617e7229d6802cdc86

Крок 5. Духовку прогрійте при температурі 180 градусів. Поставте деко і випікайте 15 хвилин. Остудіть мигдальні вироби і зніміть з противня. Їжте з молоком, заварюйте чай або каву і подавайте гостям.

8d5bc506defc032366ccaad2d4e19ccb

Крок 6. Запрошуйте рідних і починайте свій ранок яскраво!

ba956560295a8a9949cc80821b9a042c

ПП мигдальне печиво без цукру

ПП мигдальне печиво без цукру – шикарна знахідка для ласунів, які дотримуються правильного харчування. Як підсолоджувача можна використовувати інші сухофрукти або цукрозамінники, якщо ви не любите фініки. У поєднанні з медом теж виходить смачно. Вибирайте свій варіант і насолоджуйтеся!

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Геркулес пластівці – 200 гр.
  • Масло кокосове – 2 ст.л.
  • Мигдаль – 100 гр.
  • Мигдальна борошно – 250 гр.
  • Фініки – 10 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть продукти для чарівного печива. Яйце категорії С0-С1 вимийте і просушіть. Відміряйте інші складові. Духовку прогрійте при температурі 170 градусів.

Крок 2. Фініки обполосніть і просушіть, відокремите від кісточок і подрібніть зручним для вас способом.

1ba82258875e4a61ea729ad7e259757e

Крок 3. Геркулес перетворите в борошно за допомогою кавомолки або подрібнювача. Мигдаль наріжте ножем або скористайтеся подрібнювачем. Помов регулюйте самостійно.

d7a74ca327a38a834c27180f56c4dcc6

Крок 4. Мигдальну борошно відправте в об’ємну ємність. Сюди ж перекладіть подрібнені горіхи, геркулес, розпушувач і фініки. Влийте розтоплене кокосове масло і вбийте яйце. Замісити м’яке тісто.

a1db2d166f93530ee04d2a8bbf70ccf9

Крок 5. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. Або використовуйте силіконовий килимок. Сформуйте печиво і розкладіть на достатній відстані один від одного. Поставте випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.

e53b7b90d07085e5b1486b4efbacfcdb

Крок 6. Остудити ароматні вироби і зніміть з противня. Заварюйте улюблені напої і насолоджуйтеся казковим частуванням! Смачного!

979236327919d1c2aa49f6cac014c0f1

Кокосово-мигдальне печиво

Кокосово-миндальне печиво готується швидко і просто. Такий десерт хочеться їсти без зупинки. Незвичайне поєднання інгредієнтів не залишить нікого байдужим. Оригінальна печиво припаде до смаку всім поціновувачам кондитерських виробів. Приємні емоції після запашної випічки вам гарантовані.

Час готування – 35 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Мигдаль – 70 гр.
  • Полуниця – 10 шт.
  • Підсолоджувач – за смаком.
  • Кокосове масло – 25 гр.
  • Кокосова стружка – 100 гр.
  • Ванілін – 1,5 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть об’ємну ємність. Пересипте в неї кокосову стружку, ванілін і підсолоджувач за смаком.

a4a70a3c3db613b0b466fc8a5f568b35

Крок 2. Візьміть необхідну кількість мигдалю. Рекомендую купувати в оболонці, такі горіхи найбільш ароматні. Видаліть шкаралупу. Вимийте і просушіть їх.

d18aa029e0f9a7c23ad06f105110fbb0

Крок 3. Для подрібнення використовуйте кавомолку або комбайн. Складіть горіхи в прилад і пробийте. Мені подобається невеликий помел. Ви можете поекспериментувати. Додайте в ємність для замісу тіста.

5a0b2fd7ea906462b8608c34d0cd8cb4

Крок 4. Яйця категорії С0-С1 вимийте і просушіть. Стукніть про плоску поверхню і вилийте до сухим складовим.

46fd4fa394645d93df716a51f5a6a0ee

Крок 5. Кокосове масло розтопіть на водяній бані або розпустіть в мікрохвильовці імпульсами.

7370a87d9bb58eaa7971fdba68e9e8af

Крок 6. Перелийте в суху суміш і замісіть м’яке тісто.

6c1d449d1e4c53a21c24738bcd86907c

Крок 7. Красиву полуницю середнього розміру ополосніть і просушіть.

4222430ea70e31e37a9218389d30396c

Крок 8. Тісто розділіть на порційні шматочки. Сформуйте на долоні корж, всередину складіть ягоду і закрийте вільними краями, щоб вийшов колобок.

23915f09533e649878a53ccfeeb3b92e

Крок 9. Сформуйте таким способом все печиво. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. До нього стовідсотково нічого не прилипне.

48ead6e352fe85f8f29f5936f5010de5

Крок 10. Розкладіть печиво на достатній відстані один від одного. Духовку прогрійте при температурі 170 градусів. Поставте деко і випікайте 20-25 хвилин. Остудіть мигдальні вироби і зніміть з противня. Задекоруйте за бажанням кокосовою стружкою.

83a6695fb554838e432597c527c19ad2

Крок 11. Заварюйте улюблені напої і подавайте. Запрошуйте рідних і пригощайте ошатним ласощами! Смачного!

c4b7aefd3286e829ff63cff6dd05463c

Печиво з мигдалевого макухи

Печиво з мигдалевого макухи – десерт із серії ПП. Тут немає « шкідливих » інгредієнтів, які відчайдушно уникають зожники і фітоняшки. Все максимально корисно, як люблять в сучасних реаліях. На перший погляд ви не зможете визначити, що це печиво з ряду корисних частувань, та й до смаку воно практично не відрізняється від мирської їжі.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Банани – 1 шт.
  • Мигдальний макуха – 80 гр.
  • Борошно рисова – 4 ст.л.
  • Молоко рослинне – 100 мл.
  • Конопляна клітковина – 1 ст.л.
  • Кокосова борошно – 4 ст.л.
  • Сіль – щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Мигдаль – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Очищені банани поріжте і складіть в ємність для замісу тіста. Розімніть виделкою або пробийте заглибним блендером.

5b69056dcd7fac3292125dc8bf694a34

Крок 2. Підсоліть, влийте рослинне молоко. Яйце категорії С0-С1 вимийте і просушіть. Стукніть про плоску поверхню і додайте в миску.

23dbcaa2101485a2c3b504302bacf3b7

Крок 3. Додайте конопляну ( або будь-яку іншу ) клітковину і мигдальний макуха.

aa290c83e1eb446e67dbdbab7bb6bb0c

Крок 4. Просійте кокосову і рисову борошно разом з розпушувачем.

94f786fe51b855180d11f51431acbbcd

Крок 5. Замісити м’яке тісто.

7b7a5bde1a6682cae4b6fcceb80f0f9a

Крок 6. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. До нього нічого не прилипає. Сформуйте печиво і розкладіть на достатній відстані один від одного. Зверху прикрасьте цільним горіхом за бажанням.

891cb41926f7ea2c6e6a37f68910f8ab

Крок 7. Духовку прогрійте при температурі 180 градусів. Поставте деко і випікайте 25 хвилин.

47b85247b0b170e6753eae29741c2f92

Крок 8. Остудити мигдальне печиво і зніміть з дека.

222803d73b85d66a50a61bdd0385363f

Крок 9. Заварюйте улюблені напої і подавайте.

ff597ee0c77edc219016719e549c0d78

Крок 10. Кличте сім’ю і насолоджуйтеся ароматним частуванням!

61a645bcc08bbd785b955b997b496906

Мигдально-горіхове печиво

Мигдально-горіхове печиво – незрівнянне частування, яке підкорить ваших гостей з першого укусу. Для приготування випічки використовується не мигдальна борошно, а молоті горіхи. Це надає хрусткість ласощів. За бажанням можна поєднувати і інші горіхи, але мені більше подобається насичений мигдальний смак.

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Мед – 30 гр.
  • Молот мигдаль – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Мигдаль цілий – 25 гр.
  • Ванілін – 1,5 гр.
  • Цукрова пудра – 80 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Процес приготування:

Крок 1. В об’ємну ємність висипте ванілін і цукрову пудру. Додайте розм’якшене вершкове масло і перетріть в єдину субстанцію. Скориставшись ручним міксером, збийте до збільшення маси.

382c7055f07f62f0ee1e667a4679a324

Крок 2. Яйця категорії С0-С1 вимийте і просушіть. Стукніть про плоску поверхню і відокремте жовтки від білків. Жовтки відправте в масляну масу. Сюди ж додайте мед. Поєднання горіхів і меду просто фантастичне. Розмішайте електроприладом.

0fb98d7c71fff2fd4f9135b85d28d2a4

Крок 3. Візьміть необхідну кількість мигдалю. Рекомендую купувати в оболонці, такі горіхи найбільш ароматні. Видаліть шкаралупу. Для подрібнення використовуйте кавомолку або комбайн. Складіть горіхи в прилад і пробийте. Додайте в тісто разом з просіяною пшеничним борошном і розпушувачем.

df25848c071ef8170534a6d8b3270403

Крок 4. Об’єднайте інгредієнти міксером. Готове тісто прикрийте плівкою і приберіть в холод приблизно на 1 годину.

3a51a7f091806b641751296b87e82421

Крок 5. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. З тіста сформуйте печиво і розкладіть на достатній відстані один від одного.

09f826450a51d799e93b0bbfe66c378e

Крок 6. Духовку прогрійте при температурі 170 градусів. У центр кожної печенюшки втисніть цілісний горіх. Поставте деко в грубку і випікайте 20-25 хвилин.

fbe7b758d2226632fa6ec6f4416e604a

Крок 7. Остудити мигдальне частування і зніміть з противня.

46ca81186919b23e0647ee1946fe9c8f

Крок 8. Заварюйте улюблені напої і подавайте гостям. Приємної насолоди!

bb3c5d600916358ad4d74901d08f1419

Мигдально-вівсяне печиво

Мигдально-вівсяне печиво виходить супер смачним. Хрустка текстура завдяки вівсяним пластівцям робить випічку надзвичайно апетитною. У поєднанні з вишневою начинкою це щось нереальне, від чого просто можна зійти з розуму. Солодкежки, які знають толк в домашній випічки, ні за не відмовляться від ароматного частування. Готуйте, це дуже просто!

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 15

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Олія – 80 мл.
  • Борошно мигдальна – 50 гр.
  • Цукор-пісок – 4 ст.л.
  • Вода – 50 мл.
  • Сіль – ¼ ч.л.
  • Цукрова пудра – для посипання.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Вишня – 100 гр.
  • Цукор-пісок – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряйте вівсяні пластівці довгого варіння. Заморожену вишню прокип’ятіть з цукром і відставте в сторону остигати.

Крок 2. Пластівці підсушіть на сухій сковороді або на деку в духовці. Цей крок необов’язковий, але мені так подобається більше.

1fb42545fb76ebdccff667dbb6b407ce

Крок 3. Як що немає мигдального борошна, подрібніть горіхи. Візьміть необхідну кількість мигдалю. Рекомендую купувати в оболонці, такі горіхи найбільш ароматні. Видаліть шкаралупу. Для подрібнення використовуйте кавомолку або комбайн.

eeaf9b65ea72c3e600ee7137653383c7

Крок 4. До сухої суміші просійте пшеничне борошно.

c4efadb4e8cf3e6e086253f6abcb41b9

Крок 5. Додайте розпушувач.

1b872fe3510422312ffa486bb8dba827

Крок 6. Підсоліть. У мене рожева сіль.

5ebf8e6b937ca1cb677a87d7f68ca87e

Крок 7. Відміряйте цукор.

a0a32d63f22802b3c045b09b8341eabf

Крок 8. Влийте воду і рафіновану олію до цукру і розтопіть на водяній бані до повного розчинення цукрових кристаликів. Остудити злегка і перелийте до сухих інгредієнтів.

aa45525fbb483f155d83ffef63087fd5

Крок 9. Підсушені пластівці остудити. Пластівці можна подрібнити чи ні, вирішуйте самі. Перекладіть до складових.

8af88e9461aa58c4d54d68cb05b73a15

Крок 10. Замісити тісто. Тісто вийде досить в’язким. Деко застеліть пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. До нього точно нічого не прилипне. Сформуйте печиво мокрими руками і розкладіть на відстані один від одного.

9f2f4ba981e121c2298597832d160aeb

Крок 11. У центрі зробіть поглиблення і викладіть вишневу начинку. Духовку прогрійте до температури 200 градусів. Поставте деко і випікайте 20 хвилин. Остудити виріб, присипте цукровою пудрою і зніміть з дека.

ae2f09610139656b9a192565f12960a9

Крок 12. Заварюйте улюблені напої і подавайте гостям. Насолоджуйтесь казковим частуванням! Смачного!

7b3a722e507e66b2020581245b4fa3bc

Мигдально-сирне печиво

Мигдально-сирне печиво – ще один варіант ніжного і ароматного частування для дружніх посиденьок або сімейного чаювання. Десерт готується просто і буквально тане в роті. Таку випічку оцінять маленькі діти. Як підсолоджувача можна вибрати мед, банани або звичайний цукор. Все залежить тільки від ваших уподобань.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Жовтки яєчні – 2 шт.
  • Масло вершкове – 1 ч.л.
  • Борошно мигдальна – 120 гр.
  • Стевія – 3 ст.л.
  • Сир 5-9% – 100 гр.
  • Вершки для збивання 33% – 100 мл.
  • Смородина червона – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть необхідну кількість продуктів, зазначених у списку вище.

Крок 2. Сир відправте в об’ємну ємність. Всипте стевію. Яйця категорії С0-С1 вимийте і просушіть. Стукніть про плоску поверхню і відокремте жовтки від білків. Жовтки складіть до сухим продуктам. Додайте розм’якшене вершкове масло.

b8528eeeb7d64459bc4811dd3b9c101a

Крок 3. Занурювальним блендером доведіть масу до однорідності.

c17827d764137ab0052667799a879e91

Крок 4. Всипте мигдальне борошно. Як що немає мигдального борошна, подрібніть горіхи самостійно. Рекомендую купувати в оболонці, такі горіхи найбільш ароматні. Видаліть шкаралупу. Для подрібнення використовуйте кавомолку або комбайн. Замісити м’яке тісто.

f2c0d4c1b0215b5adbc6fd36c9dfbef4

Крок 5. Деко простелите пергаментом. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент або скористайтеся силіконовим килимком. Сформуйте печиво і розкладіть на відстані один від одного. Духовку прогрійте до температури 180 градусів. Поставте деко і випікайте 15 хвилин.

898b7c22e514a61cab345702eae7e809

Крок 6. Червону смородину вимийте і просушіть. Холодні вершки вилийте в глибоку миску.

c575cfefe33796dfc8ce59179f70dfdc

Крок 7. Вершки підсолодити, і збийте міксером до пишної маси. Смородину подрібніть блендером. Щоб не траплялися кісточки, подрібнену масу протріть через сито.

96046ef7b1406c21576c8db556a2c3d9

Крок 8. Смородинове пюре відправте у збиті вершки і акуратно вмішайте силіконовою лопаткою.

5926c1067325bf3205e7f43aada90996

Крок 9. Остудити печиво і зніміть з дека.

cb3ef6d5f90ca943b157a4b53ece4365

Крок 10. Перекладіть на тарілку, прикрасьте збитими вершками або на свій розсуд.

Крок 11. Подавайте з улюбленими напоями. Насолоджуйтесь чарівним частуванням! Смачного!

380f756e2d55fe49d69c110c1940a18e

Мигдальне печиво без яєць

Мигдальне печиво без яєць виходить чудовим з насиченим горіховим смаком і в міру солодким. Аромат домашньої випічки заповнює весь простір навколо себе. Незвичайне ласощі ідеально поєднується з чашкою натуральної кави. Обожнюю, цей десерт і часто його готую.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 2,5 ст.
  • Цукор-пісок – 3 ст.л.
  • Мигдаль – 1 ст.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Цукрова пудра – для обсипання.

Процес приготування:

Крок 1. Візьміть необхідну кількість продуктів, зазначених вище.

Крок 2. Мигдаль рекомендую купувати в оболонці, такі горіхи найбільш ароматні. Видаліть шкаралупу. Для подрібнення використовуйте кавомолку або комбайн. Я люблю відчувати шматочки, тому рублю ножем.

361dc19fabb7a7b49fbc374a08fa711b

Крок 3. Суху сковорідку прокаліте на вогні. Висипте половину борошна і підрум’яньте.

Крок 4. Сюди ж додайте рубаний мигдаль.

69f84c0976a2e7f446e3fe9f5e17b6a9

Крок 5. Постійно помішуючи, підсмажте.

Крок 6. Коли відчуєте приємний горіховий аромат, зніміть з вогню і остудити.

fee20da92a5835d836ab9ca03ccec0ce

Крок 7. У глибоку ємність висипте борошно яке залишилось. Додайте розм’якшене масло.

Крок 8. Сюди ж насипте розпушувач, ванільний цукор і цукор. Для зручності цукор можна змолоти в пудру.

ece48608ade0aaddc870d0b9c4fa9257

Крок 9. Висипте охололу борошно з горіхами.

Крок 10. Замісити м’яке тісто.

f8d74f404f81a19ee0246b3c3855787c

Крок 11. Добре вимішане тісто перекладіть на пергамент.

Крок 12. Зверху накрийте другим листом. Озбройтеся качалкою і розкачайте.

f71cd66622657a3b01afa740d2841333

Крок 13. Товщина повинна бути не більше 7 міліметрів.

Крок 14. Деко простелите пергаментом хорошої якості. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. До нього гарантовано нічого не прилипне. Вирубкою сформуйте печиво і розкладіть на достатній відстані один від одного.

a323e0750c314ce7ad97064d2bc1c248

Крок 15. Духовку прогрійте до температури 170 градусів. Поставте деко і випікайте 15 хвилин. Остудіть мигдальні вироби і зніміть з противня.

Крок 16. Печиво щедро присипте цукровою пудрою.

2840f5fcc1e6dcf8de83386c00298781

Крок 17. Заварюйте улюблені напої і подавайте гостям.

Крок 18. Приємної насолоди!

e59dab5fe0ae9378df53a14bb32a6049

Мигдальне печиво Амаретті

Мигдальне печиво Амаретті виходить божественно красивим і неймовірно апетитним. Від одного тільки погляду хочеться спустошити тарілку. Мигдальні вироби виглядають по-святковому красиво. Таке частування абсолютно не соромно піднести гостям або презентувати з візитом у відповідь.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Лікер « Амаретто » – 2 ст.л.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно мигдальна – 350 гр.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Какао-порошок – 1 ст.л.
  • Горіхи – для прикраси.
  • Цукрова пудра – для обвалки.
  • Сіль – щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця вимийте і витріть серветками. Розбийте і вилийте в об’ємну ємність. Сюди ж висипте цукор. Розмішайте електроприладом до пишної білої маси. Влийте лікер і знову з’єднайте.

9bf8871090af08b56c543edf29953bb1

Крок 2. У мисці об’єднайте какао-порошок, сіль, розпушувач і мигдальну борошно.

6db61d2f6a2b04dddb851d61b81fa4b6

Крок 3. Акуратно пересипте в яєчну масу і добийтеся гладкості за допомогою електричного приладу.

14fd264ef2097cd682e008fbc3289a60

Крок 4. Деко простелите якісної пергаментом. Рекомендую вибирати силіконізований пергамент. З тіста сформуйте грудочки, щедро обваляйте в цукровій пудрі і розкладіть, відступаючи місце. При приготуванні вони значно збільшаться в розмірах.

fb84ae516f3f951145828bcd0a2435a0

Крок 5. Духовку прогрійте до температури 180 градусів. У центр кожної печенюшки втисніть цілісний горіх.

71c3dcc08d55a91ad4b8d3c01ffd9a37

Крок 6. У мене два види горіхів.

e995e17436c8feda2fa59d18a1c5f96c

Крок 7. Поставте деко в духовку і випікайте 15-20 хвилин.

d91bb2a5e849a70b1a5802df90949bfe

Крок 8. Остудити мигдальне частування і зніміть з противня.

2973c0fb56f83eec8f3970f4ff488b14

Крок 9. Закип’ятіть чайник і заваріть улюблені напої.

ae4606d551c50d1f467525799f397570

Крок 10. Подавайте ароматне ласощі. Приємної насолоди!

9f2ee4ff72f783cb2aef8e98639a9a33

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал