Молочний суп з вермішеллю – це швидка і проста в приготуванні перша страва. Поживне частування підходить як для дорослих, так і для дітей. Використовуйте для приготування яскраву перевірену добірку з шести покрокових рецептів. Кожен зможе вибрати найбільш підходящий для себе.
Молочний суп з вермішеллю і картоплею
Поживний молочний суп виходить з додаванням вермішелі і картоплі. Просте блюдо стане відмінним частуванням для домашнього столу. Порадуйте себе і своїх близьких.
Час готування: 35 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л.
- Вода – 500 мл.
- Картопля – 350 гр.
- Вермішель – 150 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і ріжемо невеликими кубиками. Відварюємо їх до готовності в каструлі з водою.
Крок 2. Окремо нагріваємо літр молока, але не даємо йому закипіти.
Крок 3. Заливаємо картоплю підготовленим молоком і солимо до смаку.
Крок 4. Занурюємо в заготівлю вермішель. Готуємо ще 5 хвилин на помірному вогні і прибираємо з плити.
Крок 5. Апетитний молочний суп з картоплею і вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!
Як зварити молочний суп з вермішеллю в мультиварці?
Простий і швидкий спосіб приготувати молочний суп з вермішеллю – в мультиварці. Така страва ідеально підходить для дитячого меню. Воно виходить солодкуватим і поживним.
Час готування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л.
- Вермішель – 1 ст.
- Масло вершкове – 1 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Цукор – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Включаємо мультиварку в режимі «мультиповар» або іншому відповідному ( залежить від техніки ). Оптимальна температура – 160 градусів. Вливаємо сюди літр молока.
Крок 3. Після того, як молоко скипить, доповніть його вершковим маслом, сіллю і цукром.
Крок 4. Всипаємо стакан вермішелі, закриваємо кришку і готуємо 10 хвилин.
Крок 5. Ніжний і апетитний молочний суп з вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках і пробуйте!
Швидкий молочний суп з вермішеллю і яйцем
Яскраве рішення для вашого столу – молочний суп з вермішеллю і яйцем. Подавайте живильне частування до сніданку. Таку кулінарну ідею оцінять як дорослі, так і діти.
Час готування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л.
- Вермішель – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ст.л.
- Масло вершкове – 50 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Молоко переливаємо в каструлю, доводимо його до кипіння і розмішуємо з сіллю і цукром.
Крок 2. Відміряємо необхідну кількість вермішелі. Курячі яйця збиваємо в глибокій мисці.
Крок 3. Опускаємо в гаряче молоко вермішель і поступово вливаємо яєчну суміш. Варимо близько трьох хвилин і постійно помішуємо.
Крок 4. Доповнюємо заготівлю шматочком вершкового масла і прибираємо з плити.
Крок 5. Ніжний молочний суп з вермішеллю і яйцем готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Простий і смачний молочний суп з вермішеллю і цибулею
Ароматний і яскравий за смаком молочний суп з вермішеллю виходить за рахунок додавання цибулі. Спробуйте простий рецепт для вашого домашнього рецепта. Ваші близькі залишаться задоволені.
Час готування: 35 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 700 мл.
- Вода – 500 мл.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вермішель – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Зелень – для подачі.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо картоплю, ріжемо її кубиками і варимо в підсоленій воді з лавровими листочками.
Крок 2. Подрібнюємо цибулю з морквою. Смажимо овочі до м’якості і кладемо в каструлю, коли картопля буде повністю готова.
Крок 3. Відміряємо необхідну кількість вермішелі і опускаємо її в загальне блюдо.
Крок 4. Вливаємо молоко. Доводимо вміст до кипіння і варимо ще пару хвилин. Солимо до смаку.
Крок 5. Апетитний молочний суп готовий. Прикрашайте його свіжою зеленню і подавайте до столу!
Покроковий рецепт молочного супу з вермішеллю і сиром
Апетитне частування для сімейного столу – молочний суп з вермішеллю і сиром. Яскравий продукт також підходить для дитячого меню. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваше звичне меню.
Час готування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л.
- Вермішель – 150 гр.
- Сир – 70 гр.
- Масло вершкове – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Молоко вливаємо в каструлю, нагріваємо його і розчиняємо тут сіль з цукром. До кипіння доводити не обов’язково.
Крок 2. Відміряємо необхідну кількість дрібної вермішелі і занурюємо її в гаряче молоко. Варимо пару хвилин.
Крок 3. Через терку пропускаємо сир і поступово опускаємо його в заготівлю. У процесі помішуємо для розплавлення.
Крок 4. Відрізаємо шматочок вершкового масла і також кладемо його в гаряче блюдо. Прибираємо каструлю з плити.
Крок 5. Ароматний молочний суп з сиром готовий. Діліть на порції і пробуйте!
Солодкий молочний суп з вермішеллю і цукром
Солодкий варіант молочного супу з вермішеллю особливо подобається дітям. Приготувати його зовсім нескладно. Також ви не витратите на процес багато часу. Використовуйте простий покроковий рецепт.
Час готування: 10 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 4 ст.
- Вермішель – 140 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Цукор – 4 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти за списком.
Крок 2. У каструлю зливаємо молоко і ставимо її на плиту. Нагріваємо молоко, занурюємо сюди вермішель, сіль і чотири столові ложки цукру.
Крок 3. Варимо заготівлю дві хвилини після кипіння. Періодично помішуємо вміст і в кінці занурюємо половинку вершкового масла.
Крок 4. Далі гаряче блюдо розливаємо по тарілках і до смаку знову доповнюємо маслом.
Крок 5. Перемішуємо солодкий молочний суп і пробуємо. Готово!