Макарони по-флотськи – 9 рецептів приготування з покроковими фото

Макарони по-флотськи — це максимально проста і апетитна страва, яка відніме зовсім небагато часу. Як що немає часу на підготовку, то це ваш варіант смачно і ситно нагодувати сімейство. Для приготування використовують різний фарш, все залежить від ваших смакових уподобань. Ще зі студентських часів це моя улюблена страва. Виходило досить бюджетно, а для студентів це дуже важливо.

Макарони з курячим фаршем по-флотськи

Макарони з курячим фаршем по-флотськи – проста і смачна домашня їжа, яку зможе приготувати той, хто з кухнею на « ви ». Якщо у вашому розташуванні мало часу і хочеться швидко перекусити, цей рецепт допоможе вгамувати голод за короткий час. Приготувати такі макарони зможе навіть підліток.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Макарони – 450 гр.
  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 70 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаньте фарш з морозильника або використовуйте охолоджений. Я готую такі напівфабрикати самостійно. Перекладіть на розігріту з маслом сковорідку.

Крок 2. Додайте солі.

Крок 3. Тут же приперчіть.

Крок 4. Готуйте при помірному нагріванні, час від часу перевертаючи. Нам потрібно домогтися зміни кольору з яскравого до побілілого.

Крок 5. З цибулин приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте.

Крок 6. Коли фарш побіліє, відправте до нього подрібнені цибулини.

Крок 7. Морквину обдайте під краном водою, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою, натріть теркою і перекладіть в сковорідку.

Крок 8. Періодично перевертаючи, готуйте до повної готовності.

Крок 9. Після чого вимкніть нагрів.

Крок 10. У посуд, в якій будете варити макаронні вироби, влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть.

Крок 11. Вилийте 1-2 столові ложки масла без запаху.

Крок 12. У вируючу воду акуратно занурте макарони.

Крок 13. Готуйте відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки з макаронними виробами. Потім відкиньте на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина.

Крок 14. Макарони перекладіть у велику ємність. У мене та ж каструля, де готувалися макарони. Перекладіть м’ясну засмажку.

Крок 15. Перемішайте, щоб макарони покрилися соусом.

Крок 16. Розкладіть по порціях і запрошуйте рідних покуштувати простого домашнього страви. Їжте із задоволенням! Смачного!

Макарони по-флотськи з томатною пастою

Макарони по-флотськи з томатною пастою приготує навіть недосвідчена господиня. Перші макарони по-флотськи зі мною трапилися років в 12. Мама йшла на роботу і залишала нас з молодшою сестрою одних. Ми кашоварили і експериментували з їжею. Тепер, коли готуємо блюдо, згадуємо цей час з трепетом.

Час готування – 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Макарони – 450 гр.
  • Фарш курячий – 400 гр.
  • Каррі – за смаком.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Куркума – за смаком.
  • Паста томатна – 1,5 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Вода – 0,5 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Макаронні вироби складіть в сито і промийте під струменем води.

Крок 2. У посуд, в якій будете варити макаронні вироби, влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки з макаронними виробами.

Крок 3. Потім відкиньте на друшляк, промийте очищеної питною водою. Зачекайте, поки зійде рідина.

Крок 4. З цибулин приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте. Перекладіть на розігріту з маслом сковорідку. Пассеруйте до прозорості.

Крок 5. Морквину обдайте під краном, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою, натріть теркою і перекладіть в сковорідку.

Крок 6. Дістаньте фарш з морозильника або використовуйте охолоджений. Я готую його самостійно. Додайте солі. Тут же приправте каррі і куркумою.

Крок 7. Готуйте при помірному нагріванні, час від часу перевертаючи. Нам потрібно домогтися зміни кольору з яскравого до бляклого. Додайте томатну пасту і вилийте півсклянки води.

Крок 8. Прогрійте всі разом до загустіння.

Крок 9. Перекладіть готові макарони і добре перемішайте. Прогрійте кілька хвилин і зніміть з вогню. Розкладіть по порціях, запрошуйте рідних до обіднього столу і їжте з насолодою!

Макарони з фаршем в мультиварці

Макарони по-флотськи з фаршем в мультиварці – зручний спосіб смачно і ситно поїсти. Блюдо чудово підходить для студентів. Не потрібно стояти в черзі на кухню, щоб приготувати собі обід. За це, дуже люблю користуватися чудовим приладом.

Час готування – 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Вода – 1 л.
  • Макарони – 500 гр.
  • Фарш свинячий – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Кетчуп – 70 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. З цибулин приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте. Перекладіть в розігріту з маслом чашу мультиварки. Пассеруйте до прозорості на режимі « Жарка ».

Крок 2. Дістаньте фарш з морозильника або використовуйте охолоджений. Я готую його самостійно. Відправте до цибулі.

Крок 3. Готуйте разом, не забуваючи перевертати.

Крок 4. Налийте кетчуп. Додайте солі. Тут же приправте перцем. Готуйте з закритою кришкою. Прилад повідомить про закінчення програми.

Крок 5. Після оповіщення відкрийте кришку, занурте макаронні вироби, у мене ріжки.

Крок 6. Вилийте очищену питну воду.

Крок 7. Закрийте кришку, на панелі управління виберіть програму « Круп ».

Крок 8. Автоматично висвітиться час готування. А в кінці прилад повідомить про закінчення. Відразу вимкніть прилад. Потім акуратно перемішайте макарони.

Крок 9. Розкладіть апетитне блюдо по порціях. Кличте сімейство пробувати просте домашнє страву і отримуйте задоволення!

Макарони з фаршем і грибами

Макарони по-флотськи з фаршем і грибами – улюблена варіація моїх рідних. Поєднання фаршу з апетитними грибочками просто чарівне. Соковита страва підійде для сімейних посиденьок. Виглядає красиво і смачно. А найприємніше, що готується за невеликий час.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Вода – 1 л.
  • Макарони – 100 гр.
  • Фарш м’ясний – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гриби – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд, в якій будете варити макаронні вироби, влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки з виробами.

Крок 2. З цибулини приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте.

Крок 3. Улюблені гриби підготуйте до обсмажування. У мене шампіньйони, зняла шкірку з капелюшків, оновила зріз на ніжці і довільно нарубала.

Крок 4. Морквину обдайте під краном, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою, натріть теркою.

Крок 5. Підготовлені продукти перекладіть на розігріту з маслом сковорідку. Пассеруйте до напівготовності.

Крок 6. Дістаньте фарш з морозильника або використовуйте охолоджений. Я готую сама. Додайте до обсмажуванні. Готуйте до зміни кольору, час від часу перевертаючи. Збалансуйте смак сіллю і перцем. Протушкуйте під кришкою хвилин 10.

Крок 7. Зварені макаронні вироби відкиньте на друшляк, промийте очищеною питною водою. Зачекайте, поки зійде рідина, і перекладіть в сковорідку.

Крок 8. Прогрійте кілька хвилин і зніміть з вогню.

Крок 9. Розкладіть по порціях, запрошуйте рідних до обіднього столу і їжте з насолодою!

Макарони зі свинячим фаршем і сиром

Макарони зі свинячим фаршем і сиром виходять просто божественними. Якщо ви любите сир, а не любити його просто неможливо, то це блюдо неодмінно сподобається вам. Макарони з м’ясним фаршем виходять соковитими, а розплавився сир приємно тягнеться.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Макарони – 400 гр.
  • Фарш свинячий / яловичий – 800 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаньте фарш з морозилки або використовуйте охолоджений. Я готую сама. Фарш перекладіть на розігріту з маслом сковорідку. Додайте солі. Тут же приперчіть. Готуйте при помірному нагріванні, час від часу перевертаючи. Нам потрібно домогтися зміни кольору з яскравого до побілілого.

Крок 2. У посуд, в якій будете варити макаронні вироби, влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки з макаронними виробами.

Крок 3. Потім відкиньте макарони на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина.

Крок 4. Улюблений сир перетріть в стружку на терці.

Крок 5. Готові макарони перекладіть до фаршу. Перемішайте, щоб макарони з’єдналися з фаршем.

Крок 6. Припорошите сиром і доведіть до готовності.

Крок 7. Коли сир розплавиться, вимкніть нагрів.

Крок 8. Розкладіть по порціях і запрошуйте сім’ю покуштувати чудове домашнє блюдо. Їжте із задоволенням! Смачного!

Макарони по-флотськи з помідорами

Макарони зі свинячим фаршем і помідорами – цікава варіація улюбленої страви, яке подобається всім моїм близьким. Достаток овочів класно поєднується з фаршем і макаронними виробами. Помідори надають своєрідну родзинку і соковитість страві. Пробуйте експериментувати з овочами, але не забувайте, що помідори — обов’язковий інгредієнт.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Спагеті – 300 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Морква – 1шт.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Помідори і червоний солодкий перець надайте під краном. Помістіть в посуд і залийте крутим окропом, потім перемістіть в крижану воду, приберіть шкірку. І поріжте, як вам подобається. Це не має значення, все одно овочі потрібно пробити в однорідну масу.

Крок 2. Яскраві овочі приправте сіллю і перцем.

Крок 3. Скориставшись заглибним блендером, подрібніть масу.

Крок 4. З цибулин і часникових зубчиків приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте.

Крок 5. Перекладіть на розігріту з маслом сковорідку. Готуйте до прозорості, перекладіть м’ясний фарш і залийте приготованим соусом. Тушкуйте під кришкою хвилин 15.

Крок 6. Морквину обдайте під краном, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою, нарізати теркою.

Крок 7. Перекладіть в сковорідку. Готуйте до повного приготування.

Крок 8. У каструлю влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і посоліть. У вируючу воду занурте макарони. Готуйте за інструкцією, вказаною на зворотному боці упаковки. Потім відкиньте на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина. Макарони перекладіть в соус. Перемішайте.

Крок 9. Розкладіть апетитні макарони по порціях і прикрасьте зеленню. Кличте сім’ю до столу і їжте із задоволенням!

Макарони з овочами по-флотськи на сковороді

Макарони по-флотськи з овочами на сковороді – універсальне блюдо, з яким можна імпровізувати. Просто використовуйте всі наявні будинки овочі, і кожен раз створюйте новий незабутній смак. Експериментуйте і шукайте щось нове для себе.

Час готування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Макарони – 400 гр.
  • Фарш м’ясний – 500 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. У посуд для варіння макаронів влийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і підсолити. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте згідно з інструкцією, вказаною на зворотному боці упаковки.

Крок 2. З цибулин приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте.

Крок 3. Перекладіть на розігріту з маслом сковорідку або виконайте те ж саме в чаші мультиварки. Готуйте до прозорості.

Крок 4. Дістаньте фарш з морозильника або використовуйте охолоджений. Я готую такі напівфабрикати самостійно. Додайте солі і перцю. Готуйте при помірному нагріванні, час від часу перевертаючи. Нам потрібно, щоб фарш поміняв колір з яскравого на бляклий.

Крок 5. Болгарський перець обполосніть під краном водою. Дістаньте нутрощі, половину дрібно нашаткуйте. Частину половину розділіть на часточки.

Крок 6. Подрібнений перець відправте до фаршу і продовжуйте готувати до м’якості яскравого овоча.

Крок 7. Макарони відкиньте на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина. Перекладіть у велику ємність, присмачити м’ясної зажаркой. Перемішайте. Розкладіть по порціях, прикрасьте часточками перцю і запрошуйте рідних покуштувати простого домашнього страви. Їжте із задоволенням! Смачного!

Макарони з фаршем з індички

Макарони по-флотськи з фаршем з індички відмінно підійдуть тим, хто не любить готувати, довго створюючи шедеври біля плити. Цей рецепт простий і не відніме багато часу, зате підніме настрій і наситить. Не найгірший варіант вгамувати голод простою домашньою їжею.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 л.
  • Макарони – 250 гр.
  • Фарш індички – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Куркума – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вийміть фарш з морозилки або використовуйте охолоджений. Я готую його самостійно. Перекладіть на розігріту з маслом сковорідку. Додайте солі, приперчіть і приправте куркумою. Готуйте при середньому нагріванні, періодично перевертаючи. Нам потрібно домогтися зміни кольору.

Крок 2. З цибулини приберіть верхній шар і довільно нашаткуйте. Морквину обдайте під краном водою, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою, нарізати теркою.

Крок 3. Коли фарш побіліє, відправте до нього подрібнені овочі. Періодично перевертаючи, готуйте до повної готовності. Після чого вимкніть нагрів.

Крок 4. У посуд, в якій будете варити макаронні вироби, вилийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте, як зазначено в інструкції на зворотному боці упаковки. Потім відкиньте на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина.

Крок 5. Макарони перекладіть в засмажку. Прогрійте всі разом.

Крок 6. Перемішайте, щоб макарони просочилися фаршем.

Крок 7. Розкладіть по порціях, задекоруйте, як вам подобається.

Крок 8. Запрошуйте сім’ю поласувати простим домашнім блюдом. Їжте із задоволенням! Приємної насолоди!

Макарони по-флотськи з морквою на сковороді

Макарони по-флотськи з морквою на сковороді – варіант для ледарів, які не хочуть морочитися з приводу їжі. Смачно і ситно, а що ще потрібно? Звичайне страву виглядає дуже навіть непогано. Вам неодмінно полюбиться цей рецепт, якщо приготування — ваше хворе місце.

Час готування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Вода – 1 л.
  • Макарони – 400 гр.
  • Фарш м’ясний – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Паста томатна – 1 ст.л.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Дістаньте фарш з морозилки або використовуйте охолоджений. Я готую такі напівфабрикати самостійно. З цибулини і часникових зубчиків приберіть верхній шар. Морквину обдайте під краном водою, помийте щіткою, видаліть шкірку економкою.

Крок 2. У посуд для варіння макаронних виробів вилийте воду. На помірній температурі доведіть до кипіння і щедро посоліть. У вируючу воду акуратно занурте макарони. Готуйте за інструкцією, вказаною на зворотному боці упаковки.

Крок 3. Цибуля довільно нарізати. Морквину натріть теркою.

Крок 4. Овочі перекладіть на розпечену з маслом сковорідку.

Крок 5. Тушкуйте до розм’якшення.

Крок 6. Додайте фарш.

Крок 7. Коли фарш побіліє, присмачити сіллю, спеціями, часниковими слайсами і томатною пастою.

Крок 8. Розмішайте і томіте до готовності.

Крок 9. Макарони відкиньте на друшляк. Зачекайте, поки зійде рідина, перекладіть в сковорідку.

Крок 10. Перемішайте, щоб макарони покрилися соусом.

Крок 11. Розділіть по порціях, задекоруйте зеленню і запрошуйте рідних покуштувати ароматної страви. Їжте і насолоджуйтеся!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал