Дуже простий у приготуванні салат, яким можна відмінно перекусити на обід або вечерю. Він легкий і одночасно ситний.
Звичайно ж він смачний! Головне правильно його зробити. Є невеликі особливості приготування, якими я із задоволенням поділюся зі своїми читачами.
Як приготувати такий особливий салат
Фото: Ok.ru
Курку філе відварюємо. Поки м’ясо тепле дрібно нарізаємо або поділяємо на волокна. Висипаємо в миску для салату.
Гриби – печериці або гливи. Промиваємо, нарізаємо і обсмажуємо на середньому вогні. Смажити краще на вершковому маслі замість рослинного, так буде смак салату набагато ніжніше. Обсмажуємо, помішувати, треба щоб випарувалася рідина.
З сковорідки викладаємо гриби до м’яса. Відразу натираємо сир, засипаємо і перемішуємо.
Важливо! Сир потрібно засипати поки гриби не охололи, щоб він трохи підплавити.
Солимо до смаку, заправляємо майонезом, перемішуємо.
Можна відразу пригощатися, але якщо дати салату трохи постояти в холодильнику, буде ще смачніше.
Кількість продуктів наступне:
Куряча грудка – 300-350 гр. Можна і інше м’ясо.;
Свіжі печериці або гливи – 400-450 гр.;
- Сир – 250 гр.;
- Сіль;
- Майонез на заправку.
Ось з таких простих продуктів, виходить чудовий салат.
Якщо є пропозиції, що ще в нього можна додати, пишіть в коментарях.
А я бажаю всім приємного апетиту!