М’ясо по-французьки в духовці – 9 рецептів приготування з покроковими фото

587a339051cffe4d404712c1d8de59ed

Класичне м’ясо по-французьки в духовці – смачне, ситне і нескладне у виконанні частування для домашнього або святкового столу. Приготувати м’ясну страву можна різними способами. Кращі ідеї ви знайдете в перевіреній кулінарній добірці з дев’яти рецептів з покроковими фото.

Свинина по-французьки з сиром і помідорами в духовці

Свинина по-французьки з сиром і помідорами в духовці – це оригінальне і яскраве за смаком блюдо для вашого столу. Подавайте його до вечері або в свята. Приготувати ситне частування нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг.
  • Помідори – 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Сир твердий – 300 гр.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Гірчиця діжонська – 1,5 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Тім’ян свіжий – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину ділимо на стейки, однакові по товщині.

9c0bda24c09c5775adaa076f1bcb35a3

Крок 2. Прикриваємо їх харчовою плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.

bae80e775aa33cafc6ed311a272db32e

Крок 3. Гарненько солимо і перчимо м’ясо.

5769ac110b674f6d4594692e071ee0ad

Крок 4. Вкладаємо свинину на деко. Доповнюємо напівкільцями ріпчастої цибулі.

6c275b28e86b09d00d812ad256c8b73d

Крок 5. Сюди ж викладаємо кубики помідорів.

fafa8f554d03b127c52c74be1032a299

Крок 6. Натираємо сир на терці, перемішуємо його з майонезом і гірчицею. Обмазуємо сумішшю м’ясо. Запікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

bd14fccd04dccf8840db8c49e35d2939

Крок 7. Свинина по-французьки з сиром і помідорами в духовці готова. Пригощайтеся!

8cff941209f9bca42fd8ae45518f1570

Класичне м’ясо по-французьки з картоплею в духовці

Класичне м’ясо по-французьки з картоплею в духовці – це готове кулінарне рішення для вашого ситного обіду або свята. Таке частування порадує своїм смаком і апетитним видом. Обов’язково спробуйте приготувати по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 гр.
  • Картопля – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі очищаємо і промиваємо. М’ясо ділимо на однакові по товщині стейки.

fbdd1b5e01e7b847be5a908b9593512c

Крок 2. Тонкими кружечками ріжемо картоплю, ріпчасту цибулю – кільцями.

1e1b921b6dd49932fa5a75e473d1c82a

Крок 3. Свинину відбиваємо кухонним молоточком.

f2c1310b83e70f7bdebce2e23f104e48

Крок 4. В обмазану олією форму викладаємо кружечки картоплі. Змащуємо його майонезом, солимо і перчимо.

4a72a6c6ded09e1c10c7fbf02d88b371

Крок 5. Зверху викладаємо свинину. Так само солимо і перчимо.

70ac5fc9a4cedea3ee5cad8600519aaa

Крок 6. Поливаємо м’ясо майонезом.

65686d7ad7b328d6bc54786a11cb3238

Крок 7. Викладаємо колечка ріпчастої цибулі.

89ae5b3db09dd9769e9ed2d945863834

Крок 8. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

e888b22e044ea3e022b0375230d21b5f

Крок 9. Запікаємо близько 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.

8b3ed2c3324926a101a775f5a8f0a7c3

Крок 10. Класичне м’ясо по-французьки з картоплею в духовці готове. Подавайте апетитну страву до столу!

74429ac7ca0884421880aed9e6230d51

М’ясо по-французьки з грибами

М’ясо по-французьки з грибами – це цікаве і насичене за смаком блюдо для вашого столу. Подавайте його до вечері або в свята. Приготувати ситне частування зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 45 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 250 гр.
  • Гриби шампіньйони – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка молота – за смаком.
  • Часник гранульований – за смаком.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину ділимо на невеликі стейки, відбиваємо кухонним молоточком, потім посипаємо сіллю і спеціями.

95916073b08fdc841a9df51e0829c60a

Крок 2. Змащуємо м’ясо майонезом.

e8969b4818a997c4b94f708c7e45f3d3

Крок 3. Доповнюємо шматочками ріпчастої цибулі.

8de0d6cca2debcc3a686f46e2200dfdc

Крок 4. Зверху викладаємо тонкі пластинки грибів.

dfc7b20469db9db3882c3751fda0ce99

Крок 5. Викладаємо колечка помідора.

c7ad7287261b00c56e46a26f9c755009

Крок 6. Посипаємо все це тертим сиром і запікати при температурі 180 градусів близько 25 хвилин.

0cd3c3ee44f1f25706ed7bd8f9a89fdd

Крок 7. М’ясо по-французьки з грибами готове. Подавайте частування до столу!

b814e075bc2a341cbc039fb7acdc7002

Соковита яловичина по-французьки

Соковита яловичина по-французьки виходить дуже соковитою, апетитною і рум’яною. Відмінне рішення для ситного обіду або вечері. Подавайте до столу з картопляним пюре і іншими вашими улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 55 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Оцет – 1 ст.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину ділимо на невеликі порційні шматочки.

6a4dcac2637aafb1b8857b268d6c8c33

Крок 2. Відбиваємо м’ясо з двох сторін.

9c4a890f643de3fc7fd83c20843cd1cf

Крок 3. Гриби вимочуємо в воді з оцтом, щоб вони не потемніли.

2fce4794280ace29527a4715a204cc50

Крок 4. Потім промиваємо їх і ріжемо тонкими пластинками.

22532a018344f2d45f0afa987675ff03

Крок 5. Натираємо сир на великій терці.

4b94f11208559e6775b947c4aa5276b2

Крок 6. Промиті помідори обробляємо на тонкі кружечки.

e33283bb8a9c31ccc82c3df62cb56a96

Крок 7. Тонкими напівкільцями ріжемо ріпчасту цибулю.

0f3333b348ee87e5b3d39b968b39e070

Крок 8. Невелику кількість води з’єднуємо з сіллю і перцем. Обмакуємо тут кожен шматочок м’яса.

4777dc0b02afea3ecacc7027b16c5ffb

Крок 9. Перекладаємо яловичину на змащений оливковою олією деко.

3db26fc354421d00497cf8a3eb9041fa

Крок 10. Викладаємо на м’ясо шампіньйон.

af2f6e06249e36163934a62b30dfe18e

Крок 11. Кладемо цибулю і промазуємо майонезом.

9fe3da432ff8dc5fb5be48e6819b19b1

Крок 12. Доповнюємо шматочками помідорів.

5670e2a1992196e5c59c2308e31042ae

Крок 13. Посипаємо тертим сиром і запікаємо 35 хвилин при температурі 180 градусів.

aad03664574a8fae8584eedf5caf9e26

Крок 14. Соковита яловичина по-французьки готова. Подавайте до столу і угощайтесь!

c1c3eec98ac5b0c1a3505c5a314e4ccf

Куряче філе по-французьки

Куряче філе по-французьки – дуже соковите і яскраве блюдо для ваших сімейних обідів або вечерь. Ситне частування можна подавати до столу разом з крупами і будь-якими іншими гарнірами за смаком. Для приготування продукту беріть на замітку покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 600 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Помідори – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Сир натираємо на терці. Помідори ріжемо тонкими кружечками, цибулю подрібнюємо.

9475d566e1d632b1df8ea08e71da0a51

Крок 2. Куряче філе ділимо на однакові по товщині стейки. Злегка відбиваємо їх і кладемо в форму, змащену олією. Солимо і перчимо.

d5690896af9c259e78a006cc7730fb4f

Крок 3. Доповнюємо шматочками ріпчастої цибулі.

47f93bfacf8ebad64b3ff522b2c53f4a

Крок 4. Поливаємо майонезом.

2ba1b97ff33ff73f0dcf57d0299908df

Крок 5. Викладаємо зверху кружечки помідорів.

57ad3c85e31fd5157f69a2789ec946ed

Крок 6. Посипаємо тертим сиром і запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

082f97b6375469f7b8bd6ec0473860ec

Крок 7. Куряче філе по-французьки готове. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

52a1c935b8d097de6765b78a9339ad80

М’ясо по-французьки з ананасами

М’ясо по-французьки з ананасами – це оригінальне і неймовірно смачне блюдо для вашого яскравого вечері або святкового столу. Таке частування виходить неймовірно ніжним, соковитим і ароматним. Також м’ясний продукт порадує своєю поживністю. Беріть на замітку!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг.
  • Кільця ананаса консервованого – 6 шт.
  • Помідори – 150 гр.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Майонез – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Маслини без кісточок – 6 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину ріжемо пластинками рівної товщини.

0119ef69fd131e55d7240092c50c6caa

Крок 2. Прикриваємо м’ясо плівкою і відбиваємо кухонним молотком.

cbaa0a55b9e4d00a61b786b9e64ed33f

Крок 3. Тонкими колами обробляємо цибулю і помідори.

36c3f080096d32f22df9fc84fb1de679

Крок 4. Викладаємо свинину на деко, змащений олією. Солимо, перчимо і доповнюємо цибулею з помідорами.

9a6029eb44ae19bb23a854ad4a338b25

Крок 5. Кладемо на заготовки кільця ананаса.

13d992a8e6be89e6d57afa95511979ea

Крок 6. Поливаємо майонезом.

9e9e8f4c94c74f3a634407f8bab070f0

Крок 7. Запікаємо 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.

c47b1072ba4f54371d4abdd9eca68c0e

Крок 8. Посипаємо тертим сиром і доповнюємо маслинами. Запікаємо ще 5-8 хвилин до розплавлення сиру.

d017c0a56e22613f965b9b8cd272dcbd

Крок 9. М’ясо по-французьки з ананасами готове. Подавайте до столу!

0dc0bc50bd27f60641d1e382205c032c

М’ясо по-французьки з фаршу

М’ясо по-французьки з фаршу – це дуже апетитне і нескладне блюдо для вашого сімейного обіду або вечері. Смачно приготувати м’ясо в домашніх умовах ви можете за допомогою нашого перевіреного покрокового рецепта. Обов’язково беріть на замітку і радуйте своїх близьких!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий – 400 гр.
  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 70 гр.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячий фарш солимо і перчимо, після ретельно вимішуємо.

3008b0c16dc4618dbd005662acea465b

Крок 2. Подрібнюємо цибулю і гриби. Смажимо їх на олії до готовності.

fb7a69e9642755f6a456879c2ab88b45

Крок 3. З фаршу ліпимо акуратні коржі і кладемо їх в форму для запікання, змащену маслом.

f7951d00453b4769da8ec0de41cabe6a

Крок 4. Обмазуємо заготовки майонезом і доповнюємо грибами з цибулею.

34f8eea07b5e5eb07df6dde01f4ae671

Крок 5. Доповнюємо кружечками помідора і посипаємо тертим сиром.

ec4a9c7fb50872daaabc16bb5c8b050d

Крок 6. Запікаємо страву 30 хвилин при температурі 180 градусів.

6f62201e7bbeb7f028cbe5d35958a2c0

Крок 7. М’ясо по-французьки з фаршу готове. Пригощайтеся!

006f1162a6b5db176e127ee46ac807b4

М’ясо по-французьки, запечене в фользі

М’ясо по-французьки, запечене в фользі виходить дивно соковитим, ситним і цікавим до смаку. Якщо ви хочете приємно здивувати своїх рідних і урізноманітнити меню, обов’язково скористайтеся нашим рецептом. Обіцяємо, що ніхто не зможе встояти перед апетитним частуванням.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину ріжемо тонкими пластинками, відбиваємо і укладаємо в форму, застелену фольгою. Фольгу промазуємо олією.

dd177ea53d6afb6166544cbf870af01a

Крок 2. На фольгу кладемо м’ясо, солимо і посипаємо спеціями, поливаємо майонезом.

de51f385a3fc2ab6ed30b88798000bb4

Крок 3. Доповнюємо напівкільцями ріпчастої цибулі і подрібненою зеленню.

ee3631660769c2ff7476025eb790b451

Крок 4. Прикриваємо кружечками, попередньо очищеної картоплі.

08350efa8c622a315a7eeb6a53c3e39f

Крок 5. Сюди ж кладемо кружечки помідора.

2f18ad42c864a4927b055e38a5febb91

Крок 6. Посипаємо тертим сиром. Закриваємо частування фольгою і запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

ea11d649278eb58a51df06eb287b478b

Крок 7. М’ясо по-французьки, запечене в фользі, готове. Подавайте до столу!

06217fc94509fe7192905f92a1445ded

М’ясо по-французьки з майонезом в духовці

М’ясо по-французьки з майонезом в духовці виходить неймовірно апетитним, соковитим і яскравим за смаком. Таке частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до сімейного вечері або свята. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,6 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Сир твердий – 220 гр.
  • Майонез – 80 гр.
  • Часник – 3 зубчика.
  • Трави французькі – 3 гр.
  • Сіль – 3 гр.
  • Перець чорний мелений – 3 гр.
  • Олія – для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе ділимо на порційні шматочки, накриваємо плівкою і відбиваємо кухонним молоточком.

fc171e3028e588226d48b6ef7da4e175

Крок 2. Доповнюємо філе сіллю, спеціями і подрібненим часником. Перемішуємо і залишаємо маринуватися. Краще потримати птицю в спеціях пару годин.

2ebee00a0daa7ffa038b19e829932306

Крок 3. Натираємо на терці твердий сир. Тонкими кружечками ріжемо помідори і ріпчасту цибулю.

6d116307304ea279acb4d415fed756c1

Крок 4. В обмазану олією форму викладаємо куряче філе. Доповнюємо його цибулею і помідорами.

3d76009e37cd02e31a32393a367ba527

Крок 5. Перемішуємо сир з майонезом і викладаємо на заготівлю.

25deed4edcd7cfd88ecb9abdda10cce2

Крок 6. Прикриваємо форму фольгою і запікаємо 40 хвилин при температурі 200 градусів. За 10 хвилин до готовності прибираємо фольгу.

b5355853d5efaf216198b7cf41748a0e

Крок 7. М’ясо по-французьки з майонезом в духовці готове. Викладайте на порційні тарілки і подавайте до столу!

c80d060c6f56688526cb6d43f917b8ac

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал