Крем із вершкового сиру для торта – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Крем із вершкового сиру для торта – гарний варіант як для змащування та просочення коржів, так і для вирівнювання десерту. Основа крему – покупний домашній сир, але він має щільну текстуру і тому поєднується з вершками, вершковим маслом або сиропом. Молочні інгредієнти беруться якісні та з високою жирністю. Важлива температура інгредієнтів, сир та вершки беруться лише холодні, а масло навпаки, домашньої температури.

Крем із вершкового сиру, вершків та цукрової пудри для торта

Крем із вершкового сиру з додаванням вершків та цукрової пудри – варіант класики. Для прошарку та декору тортів багато господинь віддають перевагу такому крему іншим видам за його приємний смак, легкість, стабільність і ніжну консистенцію. Сирний сир та вершки перед початком приготування крему повинні бути витримані в холодильнику протягом доби. Збиваємо крем у планетарному міксері.

Крем із вершкового сиру та згущеного молока

Останнім часом популярними для декору та вирівнювання тортів стали креми на основі сирно-вершкового сиру. Їх доповнюють різними інгредієнтами: маслом, вершками, згущеним молоком, шоколадом та іншими продуктами. У цьому рецепті готуємо крем із вершкового сиру зі згущеним молоком і маслом. Кількість згущеного молока визначається насиченістю смаку крему, причому вона надає крему особливий смак і аромат. Крем збиваємо міксером.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 300 гр.
  • Згущене молоко – 200 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Інгредієнти для крему вибираються гарною якістю. Вершкове масло витримується за кімнатної температури, щоб було м’яким.

Крок 2. У посуд для збивання крему переливається згущене молоко і до нього кладеться домашній сир. За допомогою міксера і на середній швидкості, сир зі згущеним молоком збиваються до однорідного стану.

Крок 3. В інший посуд кладеться розм’якшене вершкове масло і також міксером збивається в пишну білу масу.

Крок 4. Потім добре збите вершкове масло перекладається до згущеного молока з сирним сиром і вже лопаткою, а не міксером ці інгредієнти акуратно перемішуються. Гладким і красивим кремом, що вийшов, декорується і прошаровується торт. Таким кремом можна наповнити кошики та еклери. Смачної та вдалої випічки!

Крем із вершкового сиру та вершків 33 відсотки

Крем із вершкового сиру зі вершками визнається універсальним і використовується як прошарок і декор різних тортів і капкейків. Для крему вибираються якісний домашній сир і 33%-ні вершки. Важливими для крему є температура інгредієнтів (не вище 23 градусів) та швидкість збивання, адже при високій швидкості крем може розшаруватися і стати рідким. Консистенція крему залежить від кількості вершків: чим менше, тим щільніше буде крем.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Сир вершково-сирний – 400 гр.
  • Вершки 33-35% – 200 мл.
  • Цукрова пудра – 120 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу готуються у зазначеній у рецепті кількості цукрова пудра та охолоджені вершки із сирним сиром.

Крок 2. Цукрова пудра обов’язково просівається через сито, щоб не було дрібних грудочок.

Крок 3. У зручний глибокий посуд переливаються холодні вершки.

Крок 4. До вершків пересипається цукрова пудра, що просіяє, і лопаткою ці продукти акуратно перемішуються до однорідності.

Крок 5. Потім цю масу перекладається охолоджений сирно-вершковий сир.

Крок 6. Міксером і на невеликій швидкості сир із вершками та пудрою збивається. Спочатку ця маса може бути рідкою, але це нормально.

Крок 7. Потім у міру збивання, коли крем буде однорідною густою консистенцією, збивання триває протягом 30 секунд і міксер вимикається.

Крок 8. Крем із вершкового сиру з вершками готовий до роботи.

Крок 9. Приготованим кремом змащуються коржі і декорується торт. Смачної та вдалої випічки!

Крем чиз із вершкового сиру для вирівнювання торта

Для вирівнювання тортів, особливо бісквітних, ідеально підходить крем із вершкового сиру з вершками або вершковим маслом. Такий крем відрізняє легкість і водночас щільність текстури, що дозволяє вирівняти торт без особливих зусиль. Харчові барвники легко поєднуються з таким кремом і ваш торт щоразу вийде шедевром.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Сир сирно-вершковий – 400 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Цукрова пудра – 70 гр.
  • Харчові барвники – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готуються у зазначеній у рецепті кількості продукти для приготування крему.

Крок 2. Заздалегідь розм’якшене за кімнатної температури вершкове масло нарізається шматочками і перекладається в окремий посуд.

Крок 3. До масла насипається цукрова пудра, бажано просіяна через сито.

Крок 4. Масло з пудрою збивається за допомогою міксера на невеликій швидкості.

Крок 5. Збита маса повинна вийти пишною та світлою.

Крок 6. Потім до неї перекладається охолоджений домашній сир.

Крок 7. Сир із масляною масою повторно збивається до однорідності.

Крок 8. Далі до приготовленого крему додається трохи вибраного барвника.

Крок 9. Крем із барвником лопаткою акуратно перемішуються.

Крок 10. Цим кольоровим та стабільним кремом можете вирівнювати торт. Смачної та вдалої випічки!

Крем для торта з вершкового сиру та вершкового масла

Легка текстура, хороший смак, доступні інгредієнти, простота приготування – відмітні ознаки найбільш популярного крему для тортів на основі вершкового сиру. Його готують або з додаванням жирних вершків, або з вершковим маслом. Сирний сир для такого крему вершковим не замінюється, адже це різні продукти, але його можна замінити «Маскарпоне» або «Ріккот». Інгредієнти цього крему беруться у рівних кількостях.

Час приготування: 15 хвилин.

Час приготування: 15 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 200 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для приготування крему домашній сир витримується в холодильнику, а масло – при кімнатній температурі, щоб було м’яким. Відмірюється вказана в рецепті рівна кількість інгредієнтів.

Крок 2. У посуд для збивання крему кладеться розм’якшене вершкове масло і за допомогою міксера збивається до світлого та пишного стану.

Крок 3. Не припиняючи збивання, до масла порційно пересипається цукрова пудра, заздалегідь просіяна через сито.

Крок 4. Потім до цієї маси перекладається холодний домашній сир і все збивається протягом 2-3 хвилин. Гарний, гладкий та дуже смачний крем готовий до роботи з тортом. Вдалої та смачної випічки!

Як приготувати крем із вершкового сиру та сметани

Варіантом ніжного, м’якого та з приємною кислинкою крему для торта, буде у вас крем, на основі вершкового сиру зі сметаною будь-якої жирності та цукровою пудрою. Для щільнішої текстури сметана заздалегідь відважується, щоб видалася зайва сироватка. Такий крем виходить менш калорійним, а готується він дуже просто та швидко.

Час приготування: 40 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 225 гр.
  • Сметана – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 125 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Сметана перекладається на сито, застелене складеною в кілька шарів марлею, поміщається над будь-яким посудом і ставиться на ніч у холодне місце.

Крок 2. Відважена сметана перекладається в посуд збивання або чашу міксера. До неї насипається просіяна через сито цукрова пудра і ці інгредієнти збиваються до пишної однорідної маси.

Крок 3. Потім до цієї маси перекладається сир охолоджений сир і лопаткою або міксером на невеликій швидкості все перемішується.

Крок 4. Приготовлений крем із вершкового сиру та сметани обов’язково ставиться на 30 хвилин у холодильник і потім використовується для прошарку коржів торта. Вдалої та смачної випічки!

Крем із вершкового сиру для торта «Червоний оксамит»

Візитна картка вишуканого та ефектного торта «Червоний оксамит» – контраст білого крему та яскравих коржів. Ідеальний крем для цього десерту готується на сирному сирі та у двох варіантах: зі вершковим маслом або жирними вершками. У другому варіанті крем виходить повітрянішим, легким і буде чудово тримати форму. Вам пропонується базовий рецепт крему, який можна доповнити різними смаковими добавками.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Вершки 30-35% – 120 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вимірюється точна кількість інгредієнтів для крему згідно з рецептом. Менш жирні вершки брати не треба, інакше зіпсується смак десерту. Сир та вершки використовуються тільки добре охолоджені.

Крок 2. У чистий сухий посуд для збивання крему кладе сир. До нього відразу насипаються просіяна через сито цукрова пудра і всипається ванільний цукор.

Крок 3. За допомогою міксера та на невеликій швидкості ці інгредієнти просто перемішуються.

Крок 4. Примішана маса повинна вийти однорідною.

Крок 5. Потім до сирної маси переливаються холодні вершки.

Крок 6. Крем збивається на невеликій швидкості до повного перемішування інгредієнтів.

Крок 7. Далі на великій швидкості крем збивається до стабільних та пишних піків.

Крок 8. Білий та повітряний крем для «Червоного оксамиту» готовий до формування торта.

Крок 9. Приготовлений крем акуратно і тонким шаром наноситься на яскраві випечені коржі. Смачної та вдалої випічки!

Шоколадний крем для торта із вершкового сиру

Крем-чиз із шоколадом не тільки смачний сам по собі, а й чудово підходить для будь-якої випічки з бісквітного тіста. Він врятує, коли десерт вийшов не дуже смачним або коржі вийшли нерівними. У цьому рецепті готуємо крем на основі вершкового сиру та вершкового масла. Для крему потрібні якісні натуральні інгредієнти без будь-яких замінників у складі та шоколад, бажано темний чи гіркий.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 200 гр.
  • Шоколад – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Перед приготуванням крему домашній сир витримується в холодильнику, а вершкове масло – за кімнатної температури, щоб було розм’якшеним. Шоколад подрібнюється на невеликі шматочки і ставиться на водяну баню для розтоплення.

Крок 2. У нагрітий шоколад перекладається розм’якшене вершкове масло і при постійному помішуванні шоколад і масло доводяться до рідкого стану. Потім ця маса знімається з плити та остуджується до кімнатної температури.

Крок 3. У посуд для збивання крему перекладається холодний сир і насипається цукрова пудра. Міксером ці інгредієнти спочатку на малій швидкості перемішуються, а потім на середній швидкості і протягом 2 хвилин добре збиваються.

Крок 4. Шоколадно-масляна суміш також збивається міксером у пишну масу.

Крок 5. Потім сирна маса з’єднується з шоколадною масою та міксером на високій швидкості збивається в однорідний крем. Приготовлений крем матиме щільну текстуру та насичений смак шоколаду. Його можна використовуватиме формування торта. Смачної та вдалої випічки!

Заварний крем для торта з сиром

Варіантом вибору при приготуванні торта для господині може бути заварний крем з сиром. Сир замінює в кремі масло і робить його густішим, тому такий крем добре підійде для прошарку торта. Торт з таким кремом потрібно збирати в кільці, тому що крему потрібен час для набуття стабільності. У цьому рецепті готуємо крем із додаванням горіхів, але можна і без них. Технологія приготування нескладна: готується заварний крем і збивається з сиром.

Час приготування: 1 година 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 150 гр.
  • Молоко – 200 гр.
  • Вершки 33% – 150 гр.
  • Цукор – 80 гр.
  • Борошно – 12 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 12 гр.
  • Жовток – 4 шт.
  • Горіхи – 90 гр.
  • Ваніль – 1 стручок.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед відмірюються всі інгредієнти для крему, у зазначеній у рецепті кількості.

Крок 2. Очищені та підсушені або обсмажені горіхи (в цьому рецепті фундук) кладуться в сотейник і заливаються молоком та вершками. До них додається насіння стручка ванілі.

Крок 3. Горіхи в молоці та вершках доводяться до кипіння на середньому вогні, знімаються з плити та залишаються під прикритою кришкою для наполягання та ароматизації.

Крок 4. Потім ця маса переливається у чашу блендера.

Крок 5. Горіхи подрібнюються блендером до однорідного стану.

Крок 6. Для заварного крему в окремому посуді змішуються борошно з цукром та кукурудзяним крохмалем.

Крок 7. До цієї суміші додаються чотири жовтки.

Крок 8. За допомогою вінчика жовтки із сухою сумішшю добре перемішуються до однорідного стану.

Крок 9. Горіхова суміш проціджується через сито.

Крок 10. Відціджена маса переливається до жовткової маси і вінчиком добре перемішується.

Крок 11. Це буде у вас основою крему для заварювання.

Крок 12. Отримана рідка основа крему переливається в сотейник, ставиться на невеликий вогонь і при постійному помішуванні вінчиком доводиться до густого стану. Якщо в ній залишаться грудочки борошна, скористайтеся блендером, адже крем має бути однорідним.

Крок 13. Готовий заварний крем переливається в окремий посуд.

Крок 14. Прикриваємо його шматочком харчової плівки та ставимо в холодильник для повного остигання.

Крок 15. До охолодженого заварного крему кладе сир.

Крок 16. Міксером крем із сиром добре збиваються до однорідного стану. Заварний крем із сирним сиром можна використовувати для прошарку торта. Смачної та вдалої випічки!

Крем із сирним сиром та вареним згущеним молоком для торта

Крем для торта на основі вершкового сиру та вареного згущеного молока, густіший і стабільніший у порівнянні з кремом на вершках, досить солодкий і готується швидко і просто. Ці властивості крему є привабливими для приготування тортів. Крем використовують і для вирівнювання торта, і для прошарку, і декору. При збиванні такого крему важливо не перестаратися, щоб маса стала братися грудками. Для крему береться холодний домашній сир, трохи розм’якшене масло і густе варене згущене молоко.

Час приготування: 10 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 1.

Складові:

  • Вершковий сир – 600 гр.
  • Згущене молоко варене – 400 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед відмірюються інгредієнти для крему у зазначеній у рецепті кількості.

Крок 2. У посуд для збивання кладеться охолоджений сир і за допомогою міксера на невеликій швидкості перемішується, щоб вийшов однорідним і гладким.

Крок 3. Потім до збитого сиру кладеться варене згущене молоко і також міксером на невеликій швидкості ці інгредієнти змішуються до однорідного стану.

Крок 4. Силіконовою лопаткою крем відокремлюється від стінок і збирається у загальну масу.

Крок 5. Потім збивається знову, щоб маса стала гладкою.

Крок 6. В останню чергу у збиту масу кладеться м’яке вершкове масло і на середній швидкості протягом 2 хвилин збивається крем.

Крок 7. Приготовлений крем на сирному сирі та вареному згущеному молока відразу можна використовувати для формування торта. Вдалої та смачної випічки!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал