Фарширована курка – 9 рецептів в духовці з покроковими фото

Фарширована курка — це неймовірно красива і святкова страва, без якої не обходиться жодна подія в моїй родині. Страва виходить просто чарівною. Хрустка скоринка, правильно приготоване соковите м’ясо, неймовірно апетитна начинка – ну що ще потрібно, щоб смачно поїсти? Варіантів такої курочки пре-достатньо. Кожен віддасть перевагу своєму улюбленому рецепту. Мені складно вибрати з цього достатку, але своїх фаворитів я зібрала в цій чудовій добірці.

Курка, фарширована млинцями

Курка, фарширована млинцями – кулінарний шедевр, який займе досить багато часу. Але і результат підкорить вас, потрапить в саме серце. Цей варіант курочки я готую не часто і тільки по найбільших свят. Це щось феноменальне, від одного тільки виду можна втратити свідомість.

Час готування – 2 ч. 10 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,8-2 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Сметана жирна – 1 ст.л.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Для млинців:

  • Молоко – 250 мл.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Борошно пшеничне – 7 ст.л.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Сіль – щіпка.

Для глазурі:

  • Мед рідкий – 1 ст.л.
  • Оливкова олія – 1 ст.л.
  • Гірчиця – 1 ст.л.
  • Лимонний сік – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Весісту курячу тушку обдайте під краном. Просушіть серветками. Акуратно відокремите шкірку, уклавши тушку на спинку. Гострим ножем по сухожиллям відріжте стегенця.

Крок 2. Переверніть тушку і відокремте шкіру від скелета, відріжте по сухожиллям крильця.

Крок 3. Ось, як повинна виглядати курочка для фарширування.

Крок 4. Обріжте м’ясні частини з стегенця і грудки. Інша частина нам не знадобиться, але стане в нагоді для бульйону.

Крок 5. Морквину помийте щіткою, очистіть від шкірки. Половинку натріть на терці. З цибулин приберіть лушпиння, обдайте під краном і наріжте. Овочі спасеруйте до м’якості на маслі. А потім разом з м’ясом перекрутіть через м’ясорубку. Вбийте 2 яйця, додайте сир і подрібнену зелень.

Крок 6. Додайте сметану, насипте сіль і перець. Розмішайте начинку до однорідності.

Крок 7. Приготуйте млинці. З’єднайте яйця з сіллю і борошном, розмішайте і поступово влийте молоко і масло. Доведіть тісто до однорідності. Підрум’яньте млинці з обох сторін на розігрітій сковороді. Нафаршируйте млинці приготовленої начинкою, кладучи її на край млинця і загортаючи його рулетиком.

Крок 8. Розбовтайте 2 курячих яйця. Фаршировані млинчики занурте в яєчну субстанцію.

Крок 9. За курячої шкірі розподіліть тонкий шар начинки, як показано на картинці.

Крок 10. Потім просочені яйцем фаршировані млинці.

Крок 11. Знову начинка тонким шаром і млинці. Повторіть шари, поки не закінчаться інгредієнти.

Крок 12. Отвір зашийте нитками, ніжки зв’яжіть.

Крок 13. Покладіть курку на спинку і промажте глазур’ю за допомогою силіконової пензлика. Для глазурі з’єднайте мед, оливкова олія, лимонний сік і гірчицю, приправте сіллю і перцем. Гарненько розбовтайте.

Крок 14. Деко або форму застеліть фольгою, укладіть брусочки почищеної морквини. До речі, можна таким чином скласти картоплю. Зверху помістіть фаршировану курку. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному перемикачі встановіть 180 градусів. Запікайте не менше однієї години.

Крок 15. Через годину дістаньте курку з духовки, розріжте нитки. Рум’яну курочку перекладіть на тарілку для подачі. Розділіть на порції. Їжте смачно і отримуйте задоволення. Смачного!

Курка, фарширована рисом в духовці

Курка, фарширована рисом в духовці, виходить неймовірно ароматної. Східні спеції допоможуть вам в цьому. Рис вийде розсипчастим, а курка буде ніжною і м’якою. Відмінний варіант для буденного сімейної вечері, який перетвориться в свято з цим чудовим блюдом.

Час готування – 3 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,5 кг.
  • Розмарин – 1 ч.л.
  • Паприка солодка – 1 ч.л.
  • Суміш перців – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Часник – 3 зуб.
  • Олія – 50 мл.

Для начинки:

  • Рис – 0,5 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Коріандр – 1 щіпка.
  • Каррі – 1 щіпка.
  • Зіра – 1 щіпка.
  • Часник сушений – 1 щіпка.
  • Суміш перців – 1 щіпка.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед приготуйте маринад для курки. Рекомендується маринувати курку 8 годин. Якщо ви обмежені в часі, вистачить і 1 години. Розмарин розімніть в ступці, перекладіть в піалу. Додайте подрібнений часник, масло, паприку, сіль і суміш перців. Розмішайте.

Крок 2. Весісту курячу тушку обдайте під краном. Просушіть серветками. Промажте маринадом зовні і всередині.

Крок 3. Морквину промийте під водою, очистіть від шкірки. Натріть на терці. З цибулини приберіть лушпиння, обдайте під краном і наріжте.

Крок 4. Овочі спасеруйте до м’якості на маслі.

Крок 5. Потім додайте промитий рис і обсмажте разом з овочами.

Крок 6. В окремій ємності з’єднайте сіль, суміш перців, зіру, каррі, сушений часник і коріандр.

Крок 7. Спеції додайте до рису, залийте окропом на 1 сантиметр, готуйте 15 хвилин. Вода повинна повністю випаруватися, а рис стати розсипчастим.

Крок 8. Готову начинку з крупи злегка охолодіть.

Крок 9. Вовнутр маринованої тушки складіть підготовлений ароматний рис.

Крок 10. Отвір зашийте ниткою. Курочку обмажте залишилися маринадом.

Крок 11. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному перемикачі встановіть 180 градусів. Курку викладіть в форму для запікання. Запікайте не менше ніж 1,5 години. Поливайте утворився соком.

Крок 12. Через 1,5 години дістаньте курку з духовки і перевірте готовність. Апетитну красуню перекладіть на тарілку для подачі. Пригощайте рідних. Їжте смачно і отримуйте задоволення від трапези. Приємної насолоди!

Курка, фарширована гречкою в духовці

Курка, фарширована гречкою в духовці перевершить всі очікування. Смачно, ситно і корисно. Сушені ягоди надають вишукану родзинку неймовірному страві. Якщо ви вирішили приготувати обід за цим рецептом, чекайте похвалу за казкове частування!

Час готування – 1 ч. 50 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Курка – 1,5 кг.
  • Гречка – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Морква – 150 гр.
  • Розмарин – 1 гілочка.
  • Вишня в’ялена – 50 гр.
  • Брусниця сушена – 50 гр.
  • Корінь імбиру – 1 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л.
  • Лимонний сік – 2 ст.л.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Викладіть на робочий стіл курячу тушку, гречку, овочі, ягоди і спеції для золотистої фаршированої красуні.

Крок 2. Щоб не перебирати гречку, в ємність влийте воду, смітинки піднімуться вгору, процедуру повторіть кілька разів. Зваріть до напівготовності. Або залийте окропом і відставте в сторону. Гречка в окропі набухне і практично буде готовою.

Крок 3. Морквину промийте під водою, очистіть від шкірки. Наріжте квадратиком. З цибулин приберіть лушпиння, обдайте під краном і наріжте. Овочі підрум’яньте на маслі. Додайте подрібнений розмарин. Не переборщить, щоб не перебити смак інших складових.

Крок 4. Перекладіть зварену до напівготовності гречку, в’ялену вишню і сушену брусницю. Підсоліть і приперчіть, прогрійте пару хвилин, щоб каша наситилася ароматами, і вимкніть нагрів. До речі, за цим рецептом можна готувати і інші крупи – рис, пшоно, перловку.

Крок 5. У невеликій ємності з’єднайте мед, масло, лимонний сік, подрібнений імбир, чорний і червоний перці. Кількість збалансуйте за своїми смаковими уподобаннями.

Крок 6. Велику курячу тушку обдайте під краном. Просушіть серветками. Отвір важкої тушки наповніть підготовленою гречкою з овочами і ягодами.

Крок 7. Отвір зашийте ниткою або заколіть зубочистками. Важливо не пошкодити шкіру, щоб вміст не вивалювалося. Курочку обмажте ароматним маринадом.

Крок 8. Розігрійте духовку. На температурному датчику виберіть 180 градусів. Курку викладіть в форму для запікання. Запікайте не менше ніж 1,5 години. Поливайте утворився соком. Через 1,5 години дістаньте курку з духовки і перевірте готовність. Ошатну красуню перекладіть на тарілку і задекоруйте.

Крок 9. Запрошуйте рідних на застільні посиденьки. Насолоджуйтесь трапезою і отримуйте задоволення. Приємної насолоди!

Фарширована курка з грибами

Фарширована курка з грибами займає одне з перших місць у моїх рідних. Душиста страва залишається в пам’яті на все життя, а спогади гріють душу. З лісовими грибами виходить неймовірна гастрономічна бомба, хоча і з шампіньйонами теж дуже смачно. Прекрасний варіант для посиденьок у вузькому дружньому колі.

Час готування – 1 ч. 50 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,2 кг.
  • Шампіньйони – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед візьміть необхідні складові. З цибулини і часнику приберіть лушпиння.

Крок 2. Почищену цибулю дрібненько подрібніть.

Крок 3. Шампіньйони почистіть від шкурки і поновіть зріз на ніжці, мити я не раджу, щоб вони не увібрали в себе зайву вологу. Гриби наріжте довільно.

Крок 4. Підготовлений цибуля і гриби відправте в об’ємну миску, підсолити і приперчіть. Розмішайте, щоб складові повністю просочилися спеціями.

Крок 5. З’єднайте подрібнений часник з маслом. При необхідності підсолити і розмішайте.

Крок 6. Весісту курячу тушку промийте водою. Просушіть серветками. Всередину складіть підготовлену начинку.

Крок 7. Отвір зашийте ниткою. Ніжки зв’яжіть.

Крок 8. Курку обмажте приготованим соусом.

Крок 9. Тушку помістіть в рукав для запікання. Зауважте з обох сторін і покладіть на деко або в форму для запікання. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному датчику поставте 180 градусів. Запікайте не менше ніж 1,5 години.

Крок 10. Через вказаний час дістаньте курку з духовки, розріжте рукав і перевірте готовність. Апетитне блюдо перекладіть на тарілку або піднос. Розділіть на порції. Пригощайте друзів. Їжте смачно і отримуйте насолоду від трапези.

Крок 11. Акуратно зніміть кулінарне кільце. За бажанням прикрасьте гілочками улюбленої зелені. Пригощайтеся і насолоджуйтеся із задоволенням! Смачного!!

Фарширована курка з квашеною капустою в духовці

Фарширована курка з квашеною капустою – варіант для гурманів. Блюдо виходить надзвичайно соковитим. Їсти його суцільне задоволення. Якщо ви любите тушковану капусту, цей варіант вам полюбиться з першого укусу. Соковите м’ясо з приємною начинкою підкорить вас відразу ж.

Час готування – 2 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,5 кг.
  • Квашена капуста – 400 гр.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Журавлина – 50 гр.
  • Каперси – за смаком.
  • Часник сушений – за смаком.
  • Кефір – 50 мл.
  • Соєвий соус – 50 мл.
  • Оливкова олія – 50 мл.
  • Сушені трави – 1 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Розмарин – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед візьміть велику курячу тушку. Обдайте під краном водою. Просушіть серветками. З’єднайте кефір, соєвий соус і оливкова олія. Розмішайте, приправте сушеним часником, травами і сіллю. Отриманим маринадом натріть курку, залиште маринуватися мінімум на 1 годину.

Крок 2. Яблуко обмийте під водою і при бажанні очистіть від шкірки ножем або овочечисткою. Наріжте квадратиком. Змішайте кислу капусту з яблуком , журавлиною і каперсами.

Крок 3. Замарінованную курячу тушку наповніть ароматної начинкою. Отвір зашийте ниткою або заколіть зубочистками. Важливо не пошкодити шкіру, щоб вміст не вивалювалося. Курку обмажте залишилися маринадом.

Крок 4. Тушку помістіть на деко або в форму для запікання. Покладіть гілочку запашного розмарину. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному датчику встановіть 180 градусів. Запікайте не менше ніж 1,5 години.

Крок 5. Через 1,5 години дістаньте курку з духовки, проколіть вилочкою і перевірте готовність. Золотисту курочку перекладіть на тарілку для подачі. Запрошуйте рідних. Пригощайтеся і насолоджуйтеся із задоволенням! Смачного!

Фарширована курка без кісток

Фарширована курка без кісток варто всіх зусиль, які потрібно буде докласти для її втілення в життя. Дивовижна закуска, яку їдять в гарячому або остиглому вигляді. Ситно, яскраво і дуже красиво. Блюдо привертає увагу всіх гостей. Спочатку здасться складним позбавлятися від кісточок, але все приходить з досвідом.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,5 кг.
  • Булгур – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Оливки – 100 гр.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Соєвий соус – 100 мл.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед приготуйте складові згідно з рецептурою, зазначеної вище.

Крок 2. Весісту курячу тушку промийте водою під краном. Просушіть серветками.

Крок 3. Гострим ножем по сухожиллям відокремите стегенця. Переверніть тушку і відокремте шкіру від скелета, відріжте по сухожиллям крильця.

Крок 4. Ось, як повинна виглядати курка для фарширування.

Крок 5. Заготівлю для фарширування складіть в ємність, полийте соєвим соусом і приберіть в холод, періодично перевертаючи, щоб м’ясо з шкірою рівномірно маринувалися.

Крок 6. Обрізані частини зваріть в підсоленій воді. Бульйон залиште для приготування іншої страви.

Крок 7. Морквину промийте, очистіть від шкірки, натріть на терці. З цибулини приберіть лушпиння, обдайте під краном і наріжте.

Крок 8. Овочі обсмажте до м’якості на маслі.

Крок 9. Булгур промийте під краном і зваріть в підсоленій воді.

Крок 10. Охололе куряче м’ясо відокремте від кісточок, м’якоть пропустіть через м’ясорубку.

Крок 11. Тепер поступите з булгуром точно так же.

Крок 12. І нарешті, овочі перекрутіть на м’ясорубці.

Крок 13. Подрібнені складові перекладіть в об’ємну миску, вбийте куряче яйце.

Крок 14. Розмішайте. Оливки наріжте кільцями і додайте в начинку. Підсоліть і приправте спеціями. Ще раз перемішайте.

Крок 15. Мариновану курячу заготівлю складіть в форму для запікання і наповніть начинкою.

Крок 16. Важливо не порвати шкірку.

Крок 17. Отвір зашийте ниткою або заколіть зубочистками. Акуратно не пошкодити шкіру, щоб вміст не вивалювалося.

Крок 18. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному датчику встановіть 180 градусів. Запікайте блюдо не менше півгодини.

Крок 19. Через півгодини дістаньте курку з духовки.

Крок 20. Обережно перекладіть фаршировану курку на тарілку для подачі і задекоруйте на ваш розсуд.

Крок 21. Запрошуйте рідних.

Крок 22. Розріжте на порції. Їжте смачно і отримуйте насолоду від трапези. Смачного!

Курка в духовці цілком, фарширована яблуками

Курка в духовці цілком, фарширована яблуками знайома багатьом. Блюдо просте у виконанні і неймовірно апетитне. Печені яблука з кислинкою геніально доповнюють м’ясо. Багато хто готує на Новий рік качку з яблуками, а я – курку з яблуками. І знаєте, що я вам скажу? Моя курка нічим не поступається качці.

Час готування – 2 ч. 10 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Курка – 2,2 кг.
  • Яблука кисло-солодкі – 2 шт.
  • Каррі – 0,5 ч.л.
  • Куркума – 0,5 ч.л.
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 2 ч.л.
  • Олія – 70 мл.
  • Гірчиця – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте інгредієнти згідно з рецептурою, зазначеної вище.

Крок 2. У мисочці з’єднайте сіль, каррі, куркуму і червоний перець. Набір спецій непринципіальний, але я вибираю традиційні прянощі для птиці. Кількість гострого перчика відрегулюйте самостійно.

Крок 3. Вилийте 70 мілілітрів рафінованого масла і викладіть гірчицю. Розмішайте маринад, щоб не було грудочок.

Крок 4. Весісту курячу тушку обдайте струменем води. Обсушіть паперовими рушниками. Перекладіть на фольгу і ретельно промажте курку запашною субстанцією зовні і всередині. Якщо маєте в своєму розпорядженні вільним часом, приберіть птицю в холод маринуватися мінімум на 1 годину.

Крок 5. Яблука кисло-солодких сортів обмийте і просушіть. Фрукти розділіть на часточки, видаливши серцевину. При бажанні зніміть шкірку овочечисткою. Заповніть ними отвір в курячої тушці. Отвір зашийте ниткою або заколіть зубочистками. Акуратно, не пошкодите шкіру, щоб вміст не вивалювалося.

Крок 6. Тушку перекладіть разом з фольгою в вогнетривку ємність або сковорідку. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному датчику виберіть 190 градусів. Готуйте 1,5 години.

Крок 7. Фаршировану птицю дістаньте з духовки, і перевірте готовність вилочкою. Апетитну засмажену красуню перемістіть в святковий посуд. Доповніть зеленню. Запрошуйте рідних і насолоджуйтеся апетитною курочкою. Смачного!

Курка, фарширована картоплею

Курка, фарширована картоплею, вийде у всіх. Не потрібно бути професіоналом, щоб смачно нагодувати сімейство. Все до неподобства просто. А головне – всі інгредієнти доступні і недорогі. Навіть вечеря в будній день з таким блюдом перетворюється в святкове застілля.

Час готування – 1 ч. 50 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,5 кг.
  • Картопля – 6 шт.
  • Розмарин – кілька гілочок.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Спеції для картоплі – за смаком.
  • Соєвий соус – 2 ст.л.
  • Оцет білий винний – 1-2 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю промийте під водою і очистіть від шкірки ножем або овочечисткою. Велику курячу тушку обдайте струменем води. Обсушіть паперовими рушниками.

Крок 2. Почищені коренеплоди поріжте часточками і відваріть протягом 10 хвилин, трохи посолив воду.

Крок 3. Птицю полийте білим винним оцтом. Посипте сіллю і перчиком.

Крок 4. Гарненько ввітрите в курку і відставте в сторону маринуватися. Полийте оливковою олією, щоб корочка стала золотистою.

Крок 5. Зварений картопля злийте, присмачити спеціями для картоплі, почищеним часничком і гілочками розмарину. Злегка сбризніте маслом. Перемішайте.

Крок 6. Отвір птиці наповніть картоплею. Отвір зашийте ниткою або заколіть зубочистками.

Крок 7. Що залишився картопля складіть на дно вогнетривкої форми.

Крок 8. Тушку розмістіть зверху картоплі і зв’яжіть ніжки. Крайні фаланги закрийте фольгою.

Крок 9. Розігрійте духовку. На температурному перемикачі виберіть 180 градусів. Запікайте не менше ніж 1,5 години. Кожен півгодини поливайте соєвим соусом, щоб корочка придбала красивий золотистий колір.

Крок 10. Через 1,5 години дістаньте курку з духовки. Нашу красуню перекладіть на тарілку для подачі. Прикрасьте на свій розсуд. Пригощайте сімейство. Їжте із задоволенням. Приємної насолоди!

Курка, фарширована овочами в духовці

Курка, фарширована овочами в духовці – блюдо, з яким можна експериментувати кожен раз і шукати найбільш вигідні поєднання. Використовуйте улюблені сезонні овочі і побачите, як блюдо заграє яскравими фарбами. Фарширована курка вийде у всіх, головне – захотіти її приготувати!

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 30 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Куряча тушка – 1,5 кг.
  • Картопля – 6 шт.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Овочева суміш – 300 гр.
  • Гарбуз – 400 гр.
  • Сир – 5 скибочок.
  • Лаваш тонкий – 1 лист.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 6 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Весісту курячу тушку промийте водою під краном. Обсушіть паперовими рушниками. Гострим ножем по сухожиллям відокремите стегенця. Переверніть тушку і відокремте шкіру від скелета, відріжте по сухожиллям крильця. Витягніть грудку.

Крок 2. Ось, як повинна виглядати курочка для фарширування.

Крок 3. Заготівлю посипте улюбленими спеціями і сіллю, промажте майонезом.

Крок 4. Гарненько натріть заготівлю і грудку. Грудку можна запекти окремо.

Крок 5. Розкладіть лист лаваша. Зверху розподіліть корейську морквину і заморожену овочеву суміш. Наріжте курячу грудку і шматочки розподіліть хаотично. Зверху розкладіть скибочки сиру. Для соковитості додайте кілька крапель майонезу.

Крок 6. Щільно поверніть рулет і розділіть на зручні частини.

Крок 7. Мариновану курку заповніть овочевим рулетом. Отвір зашийте ниткою або сколіть зубочистками.

Крок 8. Тушку помістіть в рукав для запікання. Зауважте з обох сторін і покладіть на деко або в форму для запікання. Увімкніть духовку для розігріву. На температурному перемикачі встановіть 180 градусів. Запікайте не менше ніж 1,5 години.

Крок 9. Картоплю очистіть від шкірки. Зваріть в підсоленій воді. Гарбуз теж відваріть. Через 1,5 години дістаньте курку з духовки, розріжте рукав і перекладіть на деко разом з картоплею і гарбузом. Запікайте ще 15 хвилин.

Крок 10. Готову курку перекладіть на тарілку.

Крок 11. Розділіть рум’яну курку навпіл.

Крок 12. Курку і овочі задекоруйте на свій розсуд.

Крок 13. Доповніть улюбленим гарніром. Я подаю зі свіжими овочами. Пригощайтеся і насолоджуйтеся із задоволенням! Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал