Бенто торт – 9 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Бенто торт — це сучасне частування, розраховане на одного або двох чоловік. Можна сказати, що це міні версії повноцінних популярних тортів. Відповідно і часу на приготування тортів знадобиться значно менше. Для бенто тортів найчастіше використовують класичні бісквіти. Це відмінний варіант для милого подарунка на будь-яку подію. В добірку потрапили найпопулярніші і смачні тортики. Вибирайте фаворита і радуйте оригінальним сюрпризом улюблених людей!

Бенто торт з бананом в домашніх умовах

Бенто торт з бананом обожнюють діти. Готується ласощі за лічені хвилини. Це частування можна приготувати різними способами. Я звикла до швидкої версії – готую в мікрохвильовці. За лічені хвилини у вас виходить неймовірно смачний десерт. Цей рецепт класно виручає, коли немає часу на довгу підготовку.

Час готування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Банани – 1 шт.
  • Борошно рисова – 2 ст.л.
  • Розпушувач – ½ ч.л.
  • Какао-порошок – 2 ст.л.
  • Підсолоджувач / цукор-пісок – за смаком.

Для крему:

  • Сир м’який – 180 гр.
  • Йогурт натуральний – 1 ст.л.
  • Підсолоджувач / цукор-пісок – за смаком.
  • Горіхи – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 дістаньте з холодильника, обмийте під водою і обсушити кухонним рушником. Стукніть про плоску поверхню. Вміст вилийте в миску. Додайте очищений банан, підсолоджувач або цукор за смаком, розпушувач і рисову борошно.

Крок 2. Пробийте заглибним блендером до однорідної субстанції.

Крок 3. Туди ж просійте якісне какао-порошок. Інтенсивними рухами лопатки перемішайте компоненти.

Крок 4. Перелийте тісто в ємність для мікрохвильовки. Випікайте при максимальній потужності 5-7 хвилин.

Крок 5. Поки випікається корж, приготуйте крем. Холодний м’який сир перекладіть в ємність. Вилийте охолоджений натуральний йогурт. Додайте підсолоджувач. За допомогою вінчика об’єднайте складові.

Крок 6. Шоколадний бісквіт розділіть на кілька коржів. Прошаруйте сирним кремом. Присипте подрібненими горіхами.

Крок 7. За бажанням можна припорошити кунжутними насінням. Залиште просочитися мінімум на півгодини.

Крок 8. Просочився тортик можна піднести в якості подарунка.

Крок 9. Їжте з задоволенням з чаєм або ароматною кавою. Приємної насолоди!

Міні-торт з вишнею

Бенто торт з вишнею підкорить вас раз і назавжди. Ніжний бісквіт з крем-чізом і вишневою начинкою виходить запаморочливим. Це той випадок, коли в сюрпризі є ще один сюрприз. Міні торт зведе з розуму і стане вашим фаворитом. Приготуйте і зробіть подарунок близькій людині!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 5 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 140 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Молоко – 20 мл.
  • Ванільний екстракт – 8 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 750 гр.
  • Вершки 33% – 180 мл.
  • Цукрова пудра – 180 гр.

Для начинки:

  • Вишня – 225 гр.
  • Цукор-пісок – 30 гр.
  • Крохмаль кукурудзяний – 9 гр.

Для просочення:

  • Вода – 150 мл.
  • Цукор-пісок – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте про плоску поверхню і вилийте в чашку. Висипте цукор, сіль, додайте ваніль. Збийте до пишності. Знадобиться не менше 10 хвилин.

Крок 2. Всипте пшеничне борошно і розпушувач, попередньо просіяні через сито. Частинами суху суміш введіть в яєчну масу. Перемішуйте лопаткою. З’єднайте масло з молоком і розпустіть на плиті або імпульсами в мікрохвильовці. Вилийте в тісто і перемішайте акуратними рухами.

Крок 3. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть ванільне тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і випікайте хвилин 15. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити.

Крок 4. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки або іншого пристосування.

Крок 5. Приготуйте вишневий прошарок. У сотейнику з’єднайте вишню без кісточок, цукор і кукурудзяний крохмаль. Готуйте до загустіння і приберіть з плити.

Крок 6. Займіться кремом. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність. Вилийте охолоджені вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера об’єднайте складові. Густий крем складіть в кондитерський мішок.

Крок 7. Корж просочені сиропом з води і цукру.

Крок 8. Прошаруйте кремом-чізом. В середину викладіть вишню. Зміцніть боки кремом-чізом.

Крок 9. Викладіть бісквіт. Просочіть сиропом і розподіліть крем. Верх і борту тортика промажте кремом-чізом. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники.

Крок 10. Залиште просочитися мінімум на годину. Просочився тортик їжте з насолодою. Смачного!

Домашній бенто торт з кремом чіз

Бенто торт з кремом чіз готується простіше простого. Найбільше часу буде потрібно на випічку бісквіта, решта справа техніки. Для економії часу бісквіт можна приготувати в мікрохвильовці. Шоколадний бісквіт в поєднанні з вершковим кремом – це божественний кондитерський шедевр, який підкорить вас.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 200 гр.
  • Какао-порошок – 30 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Молоко – 150 мл.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Шоколад темний – 50 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 750 гр.
  • Вершки 33% – 400 мл.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, розпушувач і якісний какао-порошок.

Крок 2. У вогнетривкої ємності об’єднайте темний шоколад, вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі.

Крок 3. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в чашку.

Крок 4. Збийте до пишності. Знадобиться 10 хвилин.

Крок 5. Висипте цукор. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси.

Крок 6. Введіть сухі компоненти. Вмішайте сухі інгредієнти силіконовою лопаткою.

Крок 7. Введіть розпущені на плиті складові. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 8. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть шоколадне тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 10-15.

Крок 9. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки.

Крок 10. Це може бути кругла або квадратна форма.

Крок 11. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність.

Крок 12. Налийте холодні вершки.

Крок 13. Додайте цукрову пудру.

Крок 14. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 15. Крем вийде густим.

Крок 16. Перекладіть його в кондитерський мішок. Соковитий корж прошарпаєте крем-чізом. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин.

Крок 17. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники. Упакуйте і піднесіть оригінальний презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Міні-торт « Червоний оксамит »

Бенто торт « Червоний оксамит » – ідеальний подарунок для будь-якого ласуни. Раніше я завжди ламала голову, що ж подарувати близькій людині на свято. Тепер це мій фірязичкий подарунок. Якщо це свято 8 Березня або Новий рік, я готую бісквіти у великій кількості заздалегідь. І прикрашаю кожен тортик по-своєму, щоб подарунок був унікальним.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Гелевий барвник – 1,5 ч.л.
  • Олія – 200 мл.
  • Цукор-пісок – 200 гр.
  • Борошно пшеничне – 225 гр.
  • Какао-порошок – 8 гр.
  • Сода харчова – 3 гр.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Сіль – щіпка.
  • Кефір – 185 гр.

Для конфітюра:

  • Цукор-пісок – 60 гр.
  • Кукурудзяний крохмаль – ½ ч.л.
  • Вишня – 200 гр.
  • Вода – 100 мл.

Для крему:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Вершки 33% – 100 мл.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте об поверхню і вилийте в ємність. Відзначте інші компоненти.

Крок 2. У миску з кефіром висипте харчову соду і збовтайте. У просіяне борошно пересипте цукор.

Крок 3. Сюди ж пересипте якісний какао-порошок і розпушувач.

Крок 4. З’єднайте сухі компоненти перемішують рухами ложки.

Крок 5. Кефір вилийте в ємність більшого розміру.

Крок 6. Влийте рафіновану олію.

Крок 7. Влийте курячі яйця.

Крок 8. Додайте червоний гелевий барвник.

Крок 9. Збийте до гладкості електроприладом.

Крок 10. Порціями всипьте сухі компоненти.

Крок 11. Вмішайте вінчиком.

Крок 12. Дно роз’ємних кілець гарненько закрутіть фольгою. Поставте на деко.

Крок 13. Наповніть форми яскравим тістом. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 40. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіти готові.

Крок 14. Приготуйте вишневу прошарок.

Крок 15. У товстостінній сотейнику змішайте вишню без кісточок і цукор. Закип’ятіть.

Крок 16. Кукурудзяний крохмаль розведіть у воді.

Крок 17. Влийте в сотейник. Готуйте до загустіння, перемішуючи лопаткою.

Крок 18. Перекладіть в ємність і накрийте плівкою в контакт. Дочекайтеся, поки охолоне.

Крок 19. Готові бісквіти витягніть з кілець, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки вони повністю не охолонуть.

Крок 20. Займіться кремом. Холодний вершковий сир перекладіть в ємність. Влийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру.

Крок 21. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти. Густий крем складіть в кондитерський мішок.

Крок 22. Охололий бісквіт розріжте на коржі. Верхню частину подрібніть, і залиште для обсипання. Зберіть десерт. Корж просочені крем-чізом.

Крок 23. Сформуйте бортики з крему.

Крок 24. У центр помістіть вишневу прошарок.

Крок 25. Викладіть бісквіт.

Крок 26. Верх і борту тортика промажте крем-чізом.

Крок 27. Задекоруйте бісквітної крихтою і залишилися кремом.

Крок 28. Акуратно перекладіть бенто тортик в спеціальний контейнер. Презентуйте винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Бенто торт з солоною карамеллю

Бенто торт з солоною карамеллю ідеально підходить для оригінального презенту. Солону карамель можна приготувати власноруч або придбати готову. Коли у мене є вільний час, я готую карамель сама. У зворотному випадку, використовую покупну.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 140 гр.
  • Борошно пшеничне – 220 гр.
  • Молоко – 70 мл.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 400 гр.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Цукрова пудра – 100 гр.

додатково:

  • Карамель солона – 300 гр.
  • Арахіс – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в чашку. Висипте цукор. Збийте до пишності. Просійте пшеничне борошно і розпушувач. З’єднайте вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі і влийте в тісто. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 2. Деко простелите пергаментним папером. Викладіть тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 15-20. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки.

Крок 3. Холодний домашній сир перекладіть в ємність.

Крок 4. Додайте розм’якшене масло і цукрову пудру. За допомогою ручного міксера або погружного блендера з’єднайте компоненти. Крем вийде густим.

Крок 5. Корж прошарці кремом, зверху промажте солоної карамеллю, присипте арахісом.

Крок 6. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем, карамель і арахіс.

Крок 7. Викладіть останній корж. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього я беру гелеві харчові барвники.

Крок 8. Упакуйте подарунок і піднесіть солодкий презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Бенто торт «Молочна дівчинка»

Бенто торт «Молочна дівчинка» – міні версія популярного повноцінного торта. Ніжний бісквіт з божественним кремом підкорить вас. Я обожнюю, цей десерт і часто готую його в подарунок. Соковитий торт з вершковим кремом подобається всім без винятку. Даруйте подарунки і отримуйте подяку!

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Згущене молоко – 300 гр.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Розпушувач – 5 гр.

Для крему:

  • Вершковий сир – 300 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл.
  • Цукрова пудра – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. У глибоку тару вилийте згущене молоко, додайте розпушувач.

Крок 2. Додайте просіяне борошно. Розбийте яйця і вилийте в чашку.

Крок 3. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси. Вимішуйте, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 4. Деко застеліть пергаментним папером. Викладіть тісто. Вирівняйте силіконовою лопаткою. Духову грубку розігрійте до 180 градусів. Поставте деко і готуйте хвилин 10-15.

Крок 5. Холодний домашній сир перекладіть в ємність. Налийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 6. Крем вийде густим.

Крок 7. Гарячий бісквіт зніміть з дека і остудити. З остиглого бісквіта виріжте коржі за допомогою вирубки. Це може бути кругла або квадратна форма.

Крок 8. Крем перекладіть в кондитерський мішок.

Крок 9. Корж прошаруєте крем-чізом.

Крок 10. Викладіть бісквіт. Розподіліть крем. Повторіть шари. Верх і борту тортика просочені вершковим кремом. Щоб виріб стабілізувався, приберіть в холод приблизно на 30-60 хвилин.

Крок 11. Задекоруйте за бажанням із залишків пофарбованого крему. Для цього візьміть гелеві харчові барвники. Упакуйте і презентуйте імениннику! Приємної насолоди!

Шоколадний бенто торт

Шоколадний торт бенто виходить надзвичайно апетитним. Шоколадний бісквіт ідеально поєднується з апельсиновим курдом. Бісквіт тане в роті. Від такого презенту не відмовиться жоден ласух. Бенто торт буде доречний як приємний подарунок на будь-яку подію.

Час приготування – 2 год. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 2

Складові:

Для бісквіту:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Розпушувач – 8 гр.
  • Молоко – 200мл.
  • Олія – ​​35 гр.
  • Олія вершкове – 35 гр.
  • Цукор-пісок – 180 гр.
  • Борошно пшеничне – 170 гр.
  • Какао-порошок – 35 гр.

Для крему:

  • Сирний сир – 250 гр.
  • Вершки – 100 мл.
  • Цукрова пудра – 100 грн.

Для курда:

  • Апельсиновий/лимонний сік – 50мл.
  • Цедра апельсина – 1 шт.
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Олія вершкове – 10 гр.
  • Цукор-пісок – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, розпушувач і якісний какао-порошок. Висипте цукор.

Крок 2. З’єднайте вінчиком.

Крок 3. У вогнетривкої посудині об’єднайте вершкове масло і молоко. Прогрійте на мінімальній температурі.

Крок 4. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте і вилийте в чашку. Розбовтайте вінчиком разом з рафінованим маслом.

Крок 5. Вилийте молочно-вершкову суміш. Розбовтайте вінчиком.

Крок 6. До сухих компонентів вилийте рідкі. Інтенсивними рухами вінчика вимішуйте, поки не досягнете бархатистою субстанції.

Крок 7. Дно роз’ємного кільця гарненько закрутіть фольгою. Наповніть форму шоколадним тістом. Духова шафа розігрійте до 180 градусів. Готуйте хвилин 40. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіт готовий.

Крок 8. Готовий бісквіт витягніть з кільця, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки він повністю не охолоне.

Крок 9. Приготуйте апельсиновий курд. Змішайте яйце, апельсиновий сік і цедру, вершкове масло і цукор.

Крок 10. Перелийте в товстостінний сотейник. Постійно помішуючи, закип’ятіть. Процідити через дрібне сито і накрийте плівкою в контакт. Дочекайтеся, поки охолоне.

Крок 11. Займіться кремом. Холодний домашній сир перекладіть в тару. Влийте холодні вершки. Додайте цукрову пудру.

Крок 12. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 13. Густий крем охолодіть. Перекладіть в кондитерський мішок.

Крок 14. Охололий бісквіт розріжте на коржі. Зберіть десерт. Корж просочені крем-чізом. Знову викладіть корж і крем. Сформуйте бортики з крему. У центр помістіть апельсиновий курд.

Крок 15. Викладіть бісквіт.

Крок 16. Залишки крему пофарбувати гелевими барвниками. Верх і борта тортика промажте крем-чізом. Задекоруйте за своїм бажанням.

Крок 17. Нарядний бенто тортик презентуйте винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Міні-тортик «Медовик»

Бенто торт «Медовик» можна оформити різними способами. Всі варіанти хороші і кожен привабливий по-своєму. Це шикарний подарунок на День народження. Медове тісто з вершковим кремом підкорить і залишиться в пам’яті назавжди. Цей приємний сюрприз оцінить кожен ласун.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Цукор-пісок – 150 гр.
  • Борошно пшеничне – 430 гр.
  • Мед – 120 гр.
  • Масло вершкове – 80 гр.
  • Сода харчова – 1,5 ч.л.
  • Кориця – 2 ч.л.
  • Цедра апельсина – 1 шт.

Для крему:

  • Сметана 25% – 300 гр.
  • Вершки 33-35% – 200 мл.
  • Цукрова пудра – 60 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно і корицю. Перемішайте.

Крок 2. Яйця категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Вдарте і вилийте в товстостінний сотейник. Додайте цукор, мед, вершкове масло і апельсинову цедру.

Крок 3. Поставте на плиту і на мінімальному нагріванні доведіть до стану рідкої субстанції.

Крок 4. Стереже зніміть з плити, насипте харчову соду, і швидко орудуючи вінчиком, розмішайте. Маса збільшиться, так і потрібно.

Крок 5. Введіть сухі компоненти. Вмішайте сухі інгредієнти силіконовою лопаткою.

Крок 6. Потім вимішуйте руками.

Крок 7. Загорніть тісто в харчову плівку і приберіть в холод хоча б на півгодини.

Крок 8. Пергамент припорошити борошном. Дістаньте тісто. І почніть розгортати качалкою.

Крок 9. Вийде тонкий пласт.

Крок 10. Духова шафа розігрійте до 200 градусів. З медового тіста виріжте коржі за допомогою вирубки або іншого пристосування.

Крок 11. У мене коржі двох видів.

Крок 12. Пергамент з коржами перемістіть на деко.

Крок 13. Помістіть деко в прогріту духовку і випікайте хвилин 5-7. Коржі зніміть з дека і остудити.

Крок 14. Приготуйте крем. Холодну сметану перекладіть в ємність. Вилийте охолоджені вершки. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера об’єднайте складові. Збивайте хвилин 10.

Крок 15. Крем вийде густим.

Крок 16. Корж прошаруєте вершковим кремом. Повторіть шари 2-3 рази в залежності від бажаної висоти торта. Верх і борту тортика промажте кремом. Обсипте крихтою від решти коржів, попередньо подрібнивши їх в кавомолці.

Крок 17. Декорувати торти можна по-різному, все в ваших руках. Упакуйте і піднесіть оригінальний презент винуватцю торжества! Приємної насолоди!

Морквяний бенто торт в домашніх умовах

Морквяний бенто торт виходить неймовірно ніжним і соковитим. Ароматний десерт виглядає яскраво і святково. Шикарний подарунок для будь-якого торжества оцінить кожен. Морквяний бісквіт ідеально поєднується з вершковим крем-чізом. Приготуйте десерт і порадуйте коханої людини!

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Цукор-пісок – 100 гр.
  • Борошно пшеничне – 85 гр.
  • Морква натерта – 70 гр.
  • Волоські горіхи рубані – 25 гр.
  • Олія – 60 мл.
  • Кориця молота – ½ ч.л.
  • Сода харчова – 2 гр.
  • Цедра апельсина – ½ шт.

Для крему:

  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 80 гр.
  • Цукрова пудра – 30 гр.

Для просочення:

  • Вода – 25 мл.
  • Сік апельсина – 25 мл.
  • Цукровий пісок – 25 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Яйце категорії С0-С1 візьміть з холодильника, обмийте і обсушити. Розбийте і вилийте в чашку. Налийте рафіновану олію. Збийте до пишності. Висипте цукор. Інтенсивними рухами стаціонарного міксера збивайте до пишної повітряної маси.

Крок 2. Озбройтеся дрібним ситом і просійте в чашку пшеничне борошно, корицю і харчову соду. Вимішуйте електроприладом, поки не досягнете оксамитової субстанції.

Крок 3. Морквину очистіть від шкірки економкою і натріть на дрібній терці, відправте в тісто разом з апельсиновою цедрою і рубаними волоськими горіхами. Вмішайте силіконовою лопаткою.

Крок 4. Тісто перелийте в форму. Духову грубку розігрійте до 160 градусів. Готуйте близько години. Проткніть шпажкою, якщо вона суха, бісквіт готовий.

Крок 5. Для просочення змішайте цукор і воду, доведіть до кипіння.

Крок 6. Додайте апельсиновий сік. Закип’ятіть і приберіть з плити.

Крок 7. Розм’якшене вершкове масло перекладіть в ємність. Додайте цукрову пудру. За допомогою ручного міксера з’єднайте компоненти.

Крок 8. Додайте домашній сир. Міксером з’єднайте компоненти.

Крок 9. Готовий бісквіт витягніть з кільця, закрутіть харчовою плівкою, залиште, поки він повністю не охолоне. Охололий бісквіт розріжте на коржі ( 2 або 3 ). Зберіть десерт. Корж просочені сиропом, промажте вершковим кремом. Знову викладіть корж і просочіть сиропом.

Крок 10. Бортики задекоруйте бісквітної крихтою. Залишки крему пофарбувати гелевими барвниками. Верх задекоруйте за своїм бажанням.

Крок 11. Акуратно перекладіть морквяний бенто торт в спеціальний контейнер.

Крок 12. Презентуйте винуватцю торжества!

Крок 13. Приємної насолоди!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал