Ідеальний рецепт для дотримуються дієти! На 100 гр.~100 ккал.
Інгредієнти для бісквіта:
1. Борошно рисове – 100 гр.;
2. Розпушувач – 1 ч. л.;
3. Яйце – 2 шт.;
4. Білок-2 шт.;
5. Молоко-30 гр.;
6. Сухе знежирене молоко – 10 гр.;
7. Сир м’який – 125 гр.;
8. Кокосова стружка – 10 гр.;
9. Підсолоджувач (у мене сироп-20 гр.);
10. Ванілін за смаком.
Інгредієнти для крему:
1. Молоко – 200 гр.;
2. Кукурудзяний крохмаль-20 гр.;
3. Жовток – 2 шт.;
4. Підсолоджувач (у мене сироп 40 гр.).
Приготування:
1. Всі інгредієнти для бісквіта збити в блендері.
2. Випікати, в попередньо розігрітій духовці, при 170 градусах, 45-50 хвилин.
3. Всі інгредієнти для крему змішати, поставити на повільний вогонь, постійно помішуючи довести до загустіння.
4. Остиглий бісквіт розрізати на дві частини, промазати кремом, за бажанням, посипати кокосовою стружкою.
5. Готовий тортик поставити на пару годин в холодильник.
Наш тортик готовий. Виходить смачно, і не так калорійно, як в класичному рецепті.