Домашнє печиво в духовці – 9 швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото

96dc09bb5d447c24126dd15dfcd34451

Домашнє печиво в духовці — це просте у виконанні і дуже смачні ласощі для вашого сімейного чаювання. Випекти апетитне печиво можна різними способами. Найкращі ідеї ми зібрали для вас у нашій перевіреній кулінарній добірці з дев’яти швидких та смачних рецептів приготування з покроковими фото.

Вівсяне печиво у домашніх умовах

Вівсяне печиво в домашніх умовах – це смачне та поживне частування, яке точно оцінять ваші близькі чи гості. Подавайте ласощі з філіжанкою гарячого чаю. Приготувати його у домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Пластівці вівсяні — 220 гр.
  • Вершкове масло — 100 гр.
  • Цукор очеретяний — 50 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Розпушувач — 1 ч.л.
  • Сіль — 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

69ffa729228d7743d9ec8d549ab5e4e5

Крок 2. Вівсяні пластівці перемелюємо в блендері чи кавомолці.

2333ab9973c5f36f35e4079996e0f387

Крок 3. До отриманої суміші додаємо розпушувач та перемішуємо.

852d99913bf28be23b66c1022e7ad806

Крок 4. Розм’якшене вершкове масло з’єднуємо із сіллю та цукром. Ретельно вимішуємо до однорідності.

7af8cfd66f4dbdf3054d494403cdd3d9

Крок 5. У масу з олії додаємо куряче яйце.

5e0bcfa550334dd89710e52fe95324d1

Крок 6. Вимішуємо заготівлю до однорідності.

a19d67ec13832814cdff18e2f1567a9b

Крок 7. Поєднуємо масляну масу з вівсяною сумішшю.

442de96c87aa7550b4374f9732d1176b

Крок 8. Вимішуємо однорідне тісто. Прикриваємо його плівкою та прибираємо на 1 годину в холодильник.

4a7ce5cb5a387e0450a4008c6e047249

Крок 9. Ліпимо із тіста невеликі кульки. Для цього зручно використовувати мірну ложку.

186896dd1a758bbc9aaa748e28b72e82

Крок 10. Кульки викладаємо на лист з пергаментом.

39eb40d1745d755e14558956559adfb5

Крок 11. Кожну кульку притискаємо рукою, надаючи форми плоского кола.

49aff863134b0b168ccbb7b425ac6c92

Крок 12. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 180°.

9b34e97502bc2238e6d508ab7c351c39

Крок 13. Вівсяне печиво в домашніх умовах готове. Можна спробувати!

a810c1dd085a60d34cc8e37d9b9aa25a

М’яке та повітряне печиво в духовці

М’яке та повітряне печиво в духовці — це неймовірно смачні та нескладні у виконанні ласощі. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото. Ніхто не зможе встояти!

Час приготування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 200 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Сметана — 3 ст.
  • Мед — 1 ст.
  • Сода — 1 щіпка.
  • Цукор — 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, сіль та цукор.

b278a732ef26602319ab78bc838a87b5

Крок 2. Збиваємо продукти вінчиком та викладаємо сюди сметану. Перемішуємо.

dbeeb04df7c72296a05fd87d2f64f560

Крок 3. Борошно з’єднуємо із содою і добре перемішуємо.

9795d3a8b376b1dd6acdd440374468d2

Крок 4. Розтоплюємо мед на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Переливаємо його в суміш із яйця та сметани. Перемішуємо.

2f034bad488f644df5df41965fa75dd3

Крок 5. Просіюємо сюди борошно із содою.

d791162a93c3c2c1aeff8a8299726630

Крок 6. Замішуємо однорідне тісто щільне.

c4cc9925f547ba4389e683721d734cef

Крок 7. Тісто ділимо на невеликі кульки. Притискаємо їх вилкою і викладаємо на лист.

444d126d09c361d4fe9d43f97d1f0b1f

Крок 8. Випікаємо 15 хвилин при температурі 190°.

0bb0551933d370445dad400dcfeaade7

Крок 9. М’яке та повітряне печиво в духовці готове. Подавайте до столу з філіжанкою чаю!

e96c428c18884dc26e8b5d1e758c26f0

Швидке сирне печиво із цукром

Швидке сирне печиво із цукром нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує ніжним смаком та апетитним зовнішнім виглядом. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею із покроковими фото. Порадуйте себе та близьких!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир — 300 гр.
  • Вершкове масло — 100 гр.
  • Цукор ванільний — 1 ч.л.
  • Борошно — 250 гр.
  • Розпушувач — 10 гр.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Цукор — 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. З’єднуємо сир, розм’якшене вершкове масло, сіль та ванільний цукор. Ретельно вимішуємо продукти.

b54f032af585a777a964c976a192daea

Крок 2. Окремо просіюємо борошно з розпушувачем. Поступово відправляємо суху суміш до сирної.

b640b801d610641c7415f96f09c44c11

Крок 3. Замішуємо м’яке однорідне тісто.

e9407a5f78119ed51466c93c0d802136

Крок 4. Ділимо тісто на дві частини і кожну розгортаємо тонкий пласт. Посипаємо пласти тіста цукром.

96d46c97df8b3b0b4abe598dd6717d01

Крок 5. Кожен пласт із цукром згортаємо у щільний рулет. Нарізаємо рулети невеликими шматочками.

ecd796d21d309eea249992b6dbb98103

Крок 6. Заготовки кладемо на лист з пергаментом розрізом вгору. Випікаємо у розігрітій до 180° духовці близько 20-25 хвилин.

0e7cd84059e357aa61d9554d1a1f336b

Крок 7. Швидке сирне печиво із цукром готове. Пригощайтесь!

222b3d8716c906f0a7ea116dc9e29089

М’яке та ніжне печиво на сметані

М’яке та ніжне печиво на сметані — це смачне, апетитне та нескладне у виконанні ласощі. Якщо хочете порадувати домашніх цікавим частуванням, беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт із покроковими фото. Байдужих не залишиться!

Час приготування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сметана — 1 ст.
  • Борошно – 2-3 ст.
  • Цукор – 3/4 ст.
  • Сода — 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

6d447af5491bc6e74c0f3843752acc7d

Крок 2. Просіюємо борошно із содою через дрібне металеве сито.

e9187441d7cbbe1362760dda5565a428

Крок 3. З’єднуємо сметану з цукром та збиваємо до однорідності.

998868f994182975c776e4eb6a2165f0

Крок 4. Сюди поступово додаємо борошно та перемішуємо.

583f10272b1f42c0ad5a37ca95913289

Шик 5. Замішуємо однорідне густе тісто.

7cb772248663e96b8b8681372afda602

Крок 6. Отриману масу ділимо на рівні частини.

e371b5282eeff739e4692d8ecb9284a0

Крок 7. Кожну частину розгортаємо у тонкий пласт. З них вирізаємо однакові кола.

1fd71dd7033d9dd3f11d8943bae999a4

Крок 8. Складаємо кола на лист. На кожне коло кладемо ще одне.

86f0699592c507e807906a36a24fb831

Крок 9. Готуємо за температури 200° близько 10-13 хвилин до невеликого рум’янцю.

924d60712dee60f1bfd0e3efb0674dad

Крок 10. М’яке та ніжне печиво на сметані готове. Подавайте до столу!

5ab0ef70203e52e7d6eb80b89d7425db

Смачне імбирне печиво у домашніх умовах

Смачне імбирне печиво в домашніх умовах виходить неймовірно ароматним та цікавим до смаку. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за філіжанкою гарячого чаю. Для приготування десерту використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 250 гр.
  • Корінь імбиру мелений — 1 ч.л.
  • Вершкове масло — 50 гр.
  • Цукор — 100 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сода — 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в глибоку миску. Доповнюємо його цукром, імбиром і ретельно розминаємо вилкою.

7fdd83607168177710ed2c2189f6b67e

Крок 2. Розминаємо масу до однорідного складу.

8fabdd6e69078d11dfc60a0930b6a0fa

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце.

0bff2635492fd5fc3d8ee389cd391e6b

Крок 4. Добре продовжуємо розминати вміст, щоб яйце змішалося з масою з олії.

838899cd2769d2a013c0775422379a80

Крок 5. Поступово просіюємо сюди борошно із содою та починаємо перемішувати.

78f9fa695209284834f84a04eedcdf85

Крок 6. Замішуємо м’яке однорідне тісто.

b3cb6a3ffd996d10a97dd1624b9c6764

Крок 7. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо з нього печиво. Можна використовувати фігурні форми.

927c73af6a122050bf0082eed1feb9a6

Крок 8. Перекладаємо заготовки на лист і відправляємо в розігріту до 220° духовку на 15 хвилин.

00785dbf740ac10b76054d9f2c797a84

Крок 9. Смачне імбирне печиво у домашніх умовах готове. Спробуйте та оцінюйте смак!

afcb3f2db65b96b775ec48daecf8c801

Печиво Кураб’є

Печиво Кураб’є — це популярні і улюблені багатьма ласощі, які нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею нашої добірки. Готовий продукт вийде ніжним та неймовірно апетитним. Подавайте до чаю!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 200 гр.
  • Вершкове масло — 120 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Цукор ванільний — 1 ч.л.
  • Пудра цукрова — 60 гр.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Розпушувач — 0,5 ч.л.
  • Варення — до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо міксером до отримання пишної маси.

38b7f49884320166e13ae19ae7fa09e2

Крок 2. Висипаємо сюди цукрову пудру, ванільний цукор та сіль. Продовжуємо збивати близько 2-3 хвилин.

318430fbc33b5640eecdba9d73125375

Крок 3. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо збивати.

209cb1a0e60fb328389e45cebb5ebbf7

Крок 4. Просіюємо борошно з розпушувачем. Додаємо суміш у загальну масу та знову перемішуємо.

a16e0e9943bc56d5428c2c2bd94f665e

Крок 5. Вимішуємо тісто до повної однорідності.

0cd2daf2085fbf26bcfa9c967f204d81

Крок 6. Занурюємо масу у кондитерський мішок.

41f29ba9af2e67fd257a96c7046cdf49

Крок 7. За допомогою насадки зірка видавлюємо тісто на лист з пергаментом.

252f358c459405365d7a4a8f5b2be002

Крок 8. По центру кожної заготівлі робимо заглиблення пальцем.

c5c3bcfe20f8b1b50cccfcdd9b1132f4

Крок 9. Поглиблення наповнюємо варенням чи джемом. Випікаємо 10 хвилин при температурі 190 градусів.

7e8f76452625ae2823a67c21aaba8ed1

Крок 10. Печиво Кураб’є готове. Пригощайтесь!

4bb2c47d2f6832efca79453bda606d94

Шоколадне печиво у духовці

Шоколадне печиво в духовці — це простий спосіб порадувати близьких смачними та апетитними ласощами. Таке частування сподобається як дорослим, і дітям. Для швидкого приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої добірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 250 гр.
  • Какао-порошок — 70 гр.
  • Сіль — 1 щіпка.
  • Цукор — 200 гр.
  • Вершкове масло — 220 гр.
  • Цукор ванільний — 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Розм’якшене вершкове масло кладемо в чашу блендера. Сюди додаємо цукор, сіль. Збиваємо до однорідності.

87f1ccf1548b391a982171e7b5b62a3a

Крок 2. В окрему миску просіюємо борошно і додаємо до неї какао-порошок. Перемішуємо суху суміш.

37cdeaa5093a05f5204c647a5f85363b

Крок 3. Суху суміш висипаємо в розм’якшене збите масло. Збиваємо все у блендері.

37676a0499e2c6d1ca98c1d5e6126bd9

Крок 4. Замішуємо туге однорідне тісто.

ab9f606d42311e75c01c5cb28006445e

Крок 5. Тісто ділимо на невеликі шматочки і робимо їх у кульки.

3c013c1e26c56f0f107ec34c176ddb50

Крок 6. Перекладаємо заготовки на лист і випікаємо 20 хвилин при температурі 160°.

b0c9b53c968a4c53548608ec83aff385

Крок 7. Шоколадне печиво у духовці готове. Швидше спробуйте!

6f4b7bdbc3113840e59507f8d31ed399

Швидке та смачне печиво на кефірі у духовці

Швидке та смачне печиво на кефірі в духовці — це нескладні у виконанні ласощі, які кожен зможе спекти в домашніх умовах. Якщо хочете приємно здивувати близьких апетитним частуванням, беріть на замітку перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 600-700 гр.
  • Кефір —250 мл.
  • Цукор — 200 гр.
  • Сода — 1 ч.л.
  • Вершкове масло/маргарин — 150 гр.
  • Цукор ванільний — 10 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо борошно і перемішуємо його із сіллю та ванільним цукром.

3aa0af41e787345f1d4b62f330487394

Крок 2. Будь-яким відповідним способом розтоплюємо вершкове масло. Можна використовувати мікрохвильову піч або водяну лазню.

c4ae1480c2b0b1ec3a181f153fb28e3c

Крок 3. Кефір з’єднуємо з розтопленим маслом та цукром. Додаємо сюди соду та перемішуємо.

64ec028d63b1f7f3f88faca86e3bd8bd

Крок 4. Поступово вливаємо рідку суміш у борошно та починаємо перемішувати.

c611b78d53e9487671d2af1f4938e5ee

Крок 5. Руками замішуємо м’яке однорідне тісто.

a5d8c00d0c990a5729df158f54b678fe

Крок 6. Готове тісто розгортаємо у тонкий пласт. Вирізаємо із нього невелике печиво. Можна використовувати фігурні форми.

41d056dca4eb0cc3b4a91bbcf734409a

Крок 7. Заготівлі перекладаємо на лист.

ab8fbc8ede071cfbb2b67eb4cd25309d

Крок 8. Випікаємо частування 20 хвилин при температурі 180°.

5de13608509166e79c0f4af3417c096e

Крок 9. Швидке та смачне печиво на кефірі у духовці готове. Подавайте до столу!

ff0413c10a185e27eb9ac7cd032a854d

Домашнє печиво на вершковому маслі

Домашнє печиво на вершковому маслі виходить неймовірно ніжним та приємним за смаком. Такі ласощі послужать чудовим приводом зібрати близьких за філіжанкою гарячого чаю. Для приготування печива використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 160 гр.
  • Вершкове масло — 125 гр.
  • Цукор — 100 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Екстракт ванільний — 0,5 ч.л.
  • Сіль — ¼ ч.л.
  • Шоколад —70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вершкове масло ріжемо невеликим кубиком і залишаємо його на 30 хвилин для розм’якшення.

f52f0c356a8e1f4a885201045e496e01

Крок 2. Розм’якшене масло збиваємо з цукром. Додаємо сюди яйце та ванільний екстракт, ретельно перемішуємо.

62b68b04d80ed37a98d3820830f7e852

Крок 3. Просіюємо сюди борошно із сіллю. Швидко перемішуємо масу до однорідності.

bea4a5e992915e56b43985db83cc0ba6

Крок 4. Тісто тримаємо в холодильнику 1 годину, а потім тонко розгортаємо. Вирізаємо невелике печиво.

ed3a6da316f55f7bd6ec1e3950e87211

Крок 5. Випікаємо заготовки за температури 170° 15 хвилин.

7e4eb198848fe5da98d7f218a799029e

Крок 6. Далі частування обмазуємо розтопленим шоколадом.

ffadaf51fcfacc5151d081ed3b7f9e6f

Крок 7. Домашнє печиво на вершковому маслі готове. Можна спробувати!

6218788b93d4e8a238ff55195680c4d9

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал