Биті огірки по-китайськи – це оригінальна закуска для вашого столу, яка точно яскраво урізноманітнює домашнє або святкове меню. Таке частування відрізняється особливою соковитою і насиченим смаком. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку з чотирьох рецептів салату з покроковими фото.
Биті огірки з часником по-китайськи
Биті огірки з часником по-китайськи виходять насиченими за смаком, неймовірно соковитими і ароматними. Приготувати їх в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото. Здивуйте своїх близьких!
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Огірок – 4 шт.
- Часник – 3 зубчика.
- Оцет 9% – 1 ст.л.
- Перець червоний гострий мелений – 1 щіпка.
- Масло кунжутне – 1 ч.л.
- Сіль – за смаком.
- Соус соєвий – 1 ст.л.
- Насіння кунжуту – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування битих огірків з часником по-китайськи насамперед промиваємо овоч і обробляємо його на поздовжні половини.
Крок 2. На обробну дошку кладемо огірки зрізом вниз. Відбиваємо продукт кухонним молоточком. Потрібно, щоб половинки злегка потріскалися.
Крок 3. Далі огірки розрізаємо на частини.
Крок 4. Складаємо огірки в глибоку миску, доповнюємо їх сіллю і соєвим соусом. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин. За цей час огірки пустять сік, зливаємо його.
Крок 5. Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо їх ножем.
Крок 6. Викладаємо часник до огірків. Доповнюємо вміст червоним гострим перцем, оцтом і кунжутним маслом. Ретельно все перемішуємо.
Крок 7. Биті огірки з часником по-китайськи готові. Подавайте до столу, прикрасивши кунжутними насінням, і угощайтесь!
Салат «Биті огірки» з креветками
Салат «Биті огірки» з креветками – це яскраве блюдо для вашого столу, перед яким буде важко встояти. Ваші близькі або гості оцінять гідно насичену і пікантну кулінарну ідею. Для приготування своїми руками використовуйте наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Огірок – 3 шт.
- Креветки – 200 гр.
- Перець гострий – 1 шт.
- Часник – 2 зубчика.
- Оцет рисовий – 1 ст.л.
- Соус соєвий – 1-2 ст.л.
- Масло кунжутне – 0,5 ч.л.
- Олія – 50 мл.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – за смаком.
- Насіння кунжуту – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для салату «Биті огірки» з креветками підготуємо маринад. Змішуємо в глибокій мисці рослинне і кунжутне масло. Прогріваємо суміш в мікрохвильовці, доповнюємо тертим часником і подрібненим гострим перцем. Перемішуємо.
Крок 2. У маринад занурюємо очищені креветки. Ми залишаємо їх маринуватися на 30 хвилин.
Крок 3. Огірки промиваємо, розрізаємо на поздовжні частини. Насіння можна видалити.
Крок 4. Кладемо огірки на робочу поверхню зрізом вниз. Відбиваємо їх і після обробляємо на невеликі шматочки.
Крок 5. Шматки огірків викладаємо в глибоку миску. Солимо, поливаємо укусом. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Крок 6. Потім огірки віджимаємо і з’єднуємо з креветками в маринаді. Додаємо соєвий соус, цукор. Перемішуємо, посипаємо кунжутом і даємо настоятися протягом 5 хвилин.
Крок 7. Салат «Биті огірки» з креветками готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Биті огірки по-китайськи з яловичиною
Биті огірки по-китайськи з яловичиною – це цікаве блюдо, яке порадує насиченим смаком, соковитою і пікантністю. Можна подавати до обіду, вечері або в якості перекусу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом з нашої добірки.
Час готування – 1 година
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Яловичина – 200 гр.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Масло кунжутне – 2 ст.л.
- Соус соєвий – 2 ст.л.
- Насіння кунжуту – 2 ст.л.
Для битих огірків:
- Огірки – 2 шт.
- Оцет 9% – 1 ст.л.
- Часник – 2 зубчика.
- Соус соєвий – 2 ст.л.
- Оливкова олія – 1 ст.л.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для битих огірків по-китайськи з яловичиною насамперед промиваємо огірки і обробляємо їх на половинки. Складаємо продукт в пакет і відбиваємо кухонним молоточком.
Крок 2. Нарізаємо підготовлені огірки і відправляємо їх в глибоку миску. Доповнюємо оцтом, соєвим соусом, оливковою олією, подрібненим часником і спеціями. Перемішуємо і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Крок 3. Яловичину ріжемо тонкою соломкою. Після продукт обсмажуємо до повної готовності. Перекладаємо м’ясо до огірків.
Крок 4. Доповнюємо салат порізаним тонкою соломкою болгарським перцем.
Крок 5. Сюди ж відправляємо морквину по-корейськи.
Крок 6. Поливаємо закуску кунжутним маслом і соєвим соусом. Перемішуємо і посипаємо насінням кунжуту.
Крок 7. Биті огірки по-китайськи з яловичиною готові. Подавайте частування до столу!
Салат з битих огірків з арахісом
Салат з битих огірків з арахісом – це оригінальне і дуже смачне кулінарне рішення, яке урізноманітнює ваш домашній або святковий стіл. Соковите частування нікого не залишить байдужим. Обов’язково спробуйте приготувати по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Огірок – 3 шт.
- Арахіс – 2 ст.л.
- Часник – 2 зубчика.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 0,5 ч.л.
- Оцет 6% – 1 ст.л.
- Соус соєвий – 1,5 ст.л.
- Коріандр – ¼ ч.л.
- Перець чорний мелений – ¼ ч.л.
- Перець чилі – за смаком.
- Масло кунжутне – 2 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Для салату з битих огірків з арахісом насамперед промиваємо огірки і зрізаємо з них кінчики.
Крок 2. Розрізаємо огірки на поздовжні половинки.
Крок 3. Кладемо килимки на обробну дошку зрізом вниз. Вдаряємо по ним широкою стороною ножа кілька разів.
Крок 4. Нарізаємо огірки невеликими шматочками і відправляємо їх в глибоку миску.
Крок 5. Доповнюємо їх подрібненим часником, сіллю, цукром і соєвим соусом.
Крок 6. Сюди ж відправляємо інші спеції. Вливаємо оцет і кунжутне масло.
Крок 7. Додаємо сюди очищений і обсмажений арахіс, який попередньо злегка ріжемо на частини. Перемішуємо заготівлю і прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Крок 8. Салат з битих огірків з арахісом готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!