Заливний пиріг – 9 смачних рецептів в духовці з покроковими фото

9

Заливний пиріг – це дуже смачне і апетитне частування в усі часи. Таку страва можна приготувати з солодкою начинкою, соковитою овочевою або ситною м’ясною. Є багато цікавих варіантів. Для вас ми підготували дев’ять смачних рецептів в духовці з покроковими фотографіями. Беріть на замітку і дивуйте своїх близьких або гостей!

Заливний пиріг з рибними консервами

Заливний пиріг з рибними консервами – оригінальна страва для вашого сімейного або святкового столу. Таке частування виходить дуже ситним і соковитим. Можна подавати до обіду. Обов’язково спробуйте приготувати такий пиріг за нашим рецептом з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Кефір – 500 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Консерви рибні – 1 банка.
  • Яйце – 3 шт.
  • Зелень – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі продукти зі списку.

Крок 2. У глибоку ємність вливаємо кефір і розбиваємо курячі яйця.

Крок 3. У цю суміш просіюємо борошно. Додаємо сіль, цукор і соду. Добре все перемішуємо і даємо рідкому тісту трохи постояти.

Крок 4. Виделкою розминаємо рибну консерву.

Крок 5. Відварюємо яйця, очищаємо їх і нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 6. Промиваємо і обсушуємо зелень. Дрібно нарізаємо її.

Крок 7. В одній мисці з’єднуємо і перемішуємо підготовлені інгредієнти для начинки.

Крок 8. Форму для випікання обмазуємо маслом. Вливаємо сюди половину тіста.

Крок 9. Тепер рівним шаром викладаємо начинку.

Крок 10. Заливаємо начинку тістом, яке залишилось. Випікаємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 11. Апетитний заливний пиріг з рибними консервами готовий. Можна ділити на порції і подавати до столу.

Домашній пиріг з цибулею і яйцем

Заливний пиріг з цибулею і яйцем – це дуже ситне рішення для вашого столу. Готову страва можна подавати до обіду, до приходу гостей або в якості апетитного і оригінального перекусу. Ніжна і поживна начинка нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 7 ст.л.
  • Сметана – 200 гр.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Яйце – 4 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо курячі яйця і дрібно нарізаємо їх. Перемішуємо інгредієнт з подрібненим зеленою цибулею.

Крок 2. Для тіста розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Викладаємо сюди сметану і майонез. Починаємо збивати вінчиком.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно, додаємо сіль і розпушувач. Продовжуємо вимішувати до зникнення грудочок.

Крок 4. У форму для випікання вливаємо частина рідкого тіста. По ньому рівномірно розділимо начинку.

Крок 5. Заливаємо продукти тістом, яке залишилось.

Крок 6. Відправляємо страву в духовку на 45 хвилин. Готуємо при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ситний заливний пиріг з цибулею і яйцем готовий. Можете пригощатися!

Заливний пиріг на сметані

Заливний пиріг на сметані виходить дуже ніжним і пишним. Таку випічку можна приготувати з будь-якою начинкою на ваш смак. Спробуйте приготувати. Обіцяємо, що ця страва стане одним з найулюбленіших на вашому столі.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 2,5 ст.
  • Сметана – 180 мл.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Маргарин – 70 гр.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1 ст.л.
  • Розпушувач – 1,5 ч.л.
  • Цибуля зелена – 100 гр.
  • Консерва рибна – 1 банка.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску.

Крок 2. Доповнюємо їх сіллю, цукром і сумішшю з сметани і невеликої кількості майонезу. Додаємо розтоплений маргарин.

Крок 3. Всипаємо просіяне борошно і розпушувач. Вимішуємо до отримання однорідного рідкуватого тіста.

Крок 4. У глибокій тарілці вимішуємо начинку. З’єднуємо рибну консерву з подрібненим зеленою цибулею.

Крок 5. Чашу мультиварки або форму для випікання обмазуємо маслом. Вливаємо частину тіста, кладемо начинку і закриваємо її тістом, яке залишилось.

Крок 6. Готуємо в режимі « випічка » або випікаємо в розігрітій до 180 градусів 40 хвилин.

Крок 7. Ніжний і м’який заливний пиріг на сметані готовий. Діліть на порції і угощайтесь!

Швидкий пиріг на майонезі в духовці

Заливний пиріг на майонезі в духовці виходить дуже соковитим і смачним, також він порадує привабливим золотистим рум’янцем. Готуйте його за нашим покроковим рецептом. Радуйте себе і близьких ситним частуванням, яке актуально подавати до будь-якого приводу.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 1,5 ст.
  • Майонез – 150 мл.
  • Сметана – 150 мл.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Яйце куряче – 9 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.

Процес приготування:

Крок 1. Шість яєць відварюємо для начинки і даємо їм охолонути.

Крок 2. Решта яйця розбиваємо в глибоку миску для тіста. Доповнюємо майонезом, сметаною, сіллю, цукром і содою. Перемішуємо до однорідності.

Крок 3. Просіюємо сюди борошно і знову все вимішуємо до зникнення грудочок.

Крок 4. Форму для випікання обмазуємо олією. Вливаємо частину рідкого тіста.

Крок 5. Нарізаємо попередньо відварене куряче м’ясо.

Крок 6. Великими кубиками ріжемо відварні яйця.

Крок 7. Викладаємо на тісто шар з курячого м’яса.

Крок 8. Посипаємо його подрібненою зеленою цибулею.

Крок 9. На цибулю викладаємо відварні яйця.

Крок 10. Заливаємо начинку тістом, яке залишилось.

Крок 11. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12.  Апетитний заливний пиріг на майонезі в духовці готовий. Можна пробувати!

Заливний пиріг з куркою і картоплею

Заливний пиріг з куркою і картоплею – яскраве і дуже ситне частування для вашого домашнього столу. Апетитна страва замінить повноцінний прийом їжі, також її можна подавати до приходу гостей. Для того щоб спекти такий пиріг на своїй кухні, запам’ятовуйте простий покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 150 гр.
  • Сметана – 100 мл.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сода – 6 гр.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Масло вершкове – для випікання.

Для начинки:

  • Картопля – 3 шт.
  • М’ясо куряче – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Збиваємо яйця з сіллю, цукром, содою і сметаною. Просіюємо сюди борошно і замішуємо однорідне рідке тісто.

Крок 2. Подрібнюємо цибулину і куряче філе. Дрібними кубиками ріжемо очищену картоплю. З’єднуємо інгредієнти в загальному посуді. Солимо і перчимо їх до смаку.

Крок 3. Перемішуємо продукти для начинки.

Крок 4. Далі начинку викладаємо в обмазану маслом форму для випікання.

Крок 5. Заливаємо заготівлю рідким тістом.

Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.

Крок 7. Поживний заливний пиріг з картоплею і куркою готовий!

Дуже смачний пиріг з фаршем в духовці

Заливний пиріг з фаршем в духовці – це дуже поживне рішення для вашого столу. Готову страву можна подавати до обіду, до приходу гостей або в якості апетитного і яскравого перекусу. Соковита м’ясна начинка нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 400 гр.
  • Кефір – 500 мл.
  • Сода – 1 щіпка.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – 3 ст.л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • М’ясо рублена – 450 гр.
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Сир тертий – 2 ст.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і обсмажуємо її до м’якості на олії.

Крок 2. Доповнюємо цибулю м’ясним фаршем. Солимо, перчимо, перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Після даємо охолонути.

Крок 3. Для тіста збиваємо курячі яйця з сіллю і цукром.

Крок 4. Вливаємо сюди кефір, додаємо розтоплене вершкове масло, просіяне борошно і соду. Вимішуємо рідке тісто і даємо йому постояти 5 хвилин.

Крок 5. Форму для випікання вистилаємо пергаментом. Вливаємо сюди частину тіста і викладаємо м’ясну начинку.

Крок 6. Заливаємо начинку другою частиною тіста. Посипаємо тертим сиром і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Апетитний заливний пиріг з м’ясним фаршем в духовці готовий. Пригощайтеся!

Простий і смачний заливний пиріг на молоці

Заливний пиріг на молоці виходить дуже ніжним і повітряним. Таку випічку можна приготувати з будь-якою начинкою на ваш смак. Спробуйте приготувати за нашим покроковим рецептом. Запевняємо, що ця страва стане одним з найбажаніших на вашому столі.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.
  • Молоко – 350 мл.
  • Яйце куряче – 6 шт.
  • Сода – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ч.л.
  • Маргарин – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля зелена – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо чотири курячих яйця для начинки, після остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.

Крок 2. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і кладемо його в глибоку миску.

Крок 3. Відправляємо до цибулі дрібно порізані яйця, сіль і мелений перець. Перемішуємо заготівлю.

Крок 4. В іншій мисці збиваємо залишився сирі яйця з сіллю.

Крок 5. Вливаємо до них молоко і перемішуємо.

Крок 6. Також вливаємо сюди розтоплений маргарин.

Крок 7. Доповнюємо суміш содою, гашеною оцтом.

Крок 8. Просіюємо вказану кількість борошна.

Крок 9. Вимішуємо однорідне рідке тісто.

Крок 10. Форму для випікання обмазуємо маслом. Вливаємо сюди трохи тіста, кладемо начинку і знову заливаємо тістом.

Крок 11. Випікаємо страву 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. Пишний і ніжний заливний пиріг на молоці готовий.

Пиріг з сиром в домашніх умовах

Заливний пиріг з сиром в духовці – відмінна кулінарна ідея для сімейного перекусу або чаювання. Ніжна сирна начинка разом з повітряним тістом нікого не залишить байдужим. Для приготування ситного і яскравого десерту в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 180 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 150 гр.
  • Олія – 100 мл.
  • Вершки 20% – 100 мл.
  • Розпушувач – 5 гр.
  • Ванілін – за смаком.
  • Пелюстки мигдальні – для прикраси.

Для начинки:

  • Сир – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – за смаком.
  • Цедра лимона – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску. Збиваємо їх з цукром і ваніліном.

Крок 2. Вливаємо олію і вершки. Просіюємо сюди борошно з розпушувачем. Вимішуємо до отримання ніжного однорідного тіста.

Крок 3. Половину тіста вливаємо в форму для випікання. Відправляємо в духовку на 10 хвилин. Оптимальна температура – 170 градусів.

Крок 4. Для начинки добре перемішуємо сир, яйця, цукор і лимонну цедру. Можна збити міксером для більшої пишності.

Крок 5. Дістаємо з духовки бісквіт, рівним шаром викладаємо на нього сирну начинку. Зручно це робити за допомогою кондитерського мішка.

Крок 6. Закриваємо начинку другим шаром тіста. Прикрашаємо мигдальними пелюстками. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ніжний заливний пиріг з сиром в духовці готовий. Пригощайтеся!

Заливний пиріг з яблуками

Заливний пиріг з яблуками – дуже смачний, ситний і ароматний десерт для всієї родини. Універсальні ласощі ніколи не буде зайвим на вашому столі. Подавайте до чаювання або приходу гостей. Щоб домашній пиріг вийшов максимально ніжним і повітряним, беріть на замітку наш покроковий рецепт.

Час готування – 1 година

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Молоко – 120 мл.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Кориця молота – 1 щіпка.
  • Яблуко – 4 шт.
  • Цукор – 200 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Олія – 100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо яблука під водою. Очищаємо їх від серцевини, після нарізаємо часточками.

Крок 2. Нагріваємо сковороду з вершковим маслом. Кладемо сюди яблучні часточки, цукор і молоту корицю. Перемішуємо і готуємо до м’якості.

Крок 3. Для тіста збиваємо курячі яйця з цукром до пишності.

Крок 4. Вливаємо в яєчну суміш молоко і олію. Продовжуємо збивати на невеликій швидкості.

Крок 5. Просіюємо сюди борошно з розпушувачем.

Крок 6. Вимішуємо однорідне рідке тісто без грудочок.

Крок 7. У форму для випікання вливаємо тісто, викладаємо начинку.

Крок 8. Заливаємо яблучний шар тістом, яке залишилось.

Крок 9. Випікаємо частування 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 10. Соковитий і ароматний заливний пиріг з яблуками в духовці готовий!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал