Галушки для супу – це дуже смачне та апетитне доповнення до перших обідніх страв. Такий продукт можна приготувати у різний спосіб. Найкращі кулінарні варіанти ми зібрали для вас у нашій добірці з десяти простих рецептів приготування з покроковими фото.
Сирні галушки для супу
Сирні галушки для супу – це цікавий на смак і нескладний у приготуванні продукт для ваших кулінарних рішень. Апетитні галушки зроблять домашні супи яскравішими та поживнішими. Порадуйте себе та своїх близьких за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фото.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –300 гр.
Інгредієнти:
- Твердий сир – 100 гр.
- Зелень – до смаку.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Вершкове масло – 70 гр.
- Сіль – до смаку.
- Спеції – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Відмірюємо шматочок розм’якшеного вершкового масла|мастила|, кладемо його в глибоку тарілку.
Крок 2. Натираємо сюди сир на дрібній тертці.
Крок 3. Сюди розбиваємо куряче яйце і додаємо подрібнену зелень. Солимо і посипаємо спеціями до смаку.
Крок 4. Починаємо перемішувати заготівлю та поступово підсипаємо борошно.
Крок 5. Замішуємо щільне однорідне тісто.
Крок 6. Від тіста відщипуємо шматочки та ліпимо з них акуратні кульки.
Крок 7. Сирні галушки для супу готові, можна класти їх у киплячий суп. Обов’язково беріть на замітку ідею!
Кльоцки з манки для супу
Галушки з манки для супу виходять дуже ніжними та приємними до смаку. Такий продукт зробить ваші домашні супи яскравішими та смачнішими. Для приготування таких галушок використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото. Ваші близькі гідно оцінять таку кулінарну ідею.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –750 гр.
Інгредієнти:
- Крупа манна – 250 гр.
- Сир – 500 гр.
- Сіль – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Відмірюємо необхідну кількість сиру та викладаємо у глибоку миску.
Крок 2. Додаємо чайну ложку солі.
Крок 3. Висипаємо сюди манну крупу.
Крок 4. З маси ліпимо однорідне щільне тісто.
Крок 5. Далі з тіста формуємо акуратні ковбаски та розрізаємо їх.
Крок 6. Отримуємо невеликі галушки.
Крок 7. Підготовлений продукт можна розділити на порції та розкласти за целофановими пакетами, щоб прибрати на зберігання в морозильник.
Крок 8. Галушки з манки для супу готові. Використовуйте за призначенням!
Як приготувати галушки без яєць для супу
Як приготувати галушки без яєць для супу, ми докладно розповідаємо у нашому перевіреному рецепті з покроковими фото. Такий продукт зробить ваші домашні супи апетитнішими та ситнішими. Обов’язково беріть на замітку кулінарну ідею та робіть ваш стіл яскравішим та цікавішим.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –350 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Вода –150 мл.
- Олія рослинна – 1 ч.л.
- Сіль – до смаку.
- Спеції – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.
Крок 2. Просіюємо борошно, щоб позбавити його грудочок.
Крок 3. У борошно додаємо сіль та спеції за смаком, поступово виливаємо воду та перемішуємо до однорідності.
Крок 4. Виливаємо олію і вимішуємо однорідне тісто.
Крок 5. Тісто ліпимо ковбаскою, яку розрізаємо на невеликі частини.
Крок 6. Сирі пісні галушки опускаємо в киплячий суп і відварюємо їх.
Крок 7. Тепер ви знаєте, як приготувати галушки без яєць для супу. Беріть на замітку!
Смачні часникові галушки
Смачні часникові галушки порадують вас своїм апетитним виглядом та дивовижним ароматом. Такий продукт стане родзинкою вашого обіленого супу, а домашні не зможуть встояти. Обов’язково спробуйте приготувати найсмачніші галушки за нашим перевіреним покроковим рецептом.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –150 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 80 гр.
- Жовток яєчний – 1 шт.
- Вершкове масло – 15 гр.
- Часник – 2 зубчики.
- Кріп – до смаку.
- Сіль – до смаку.
- Вода –40 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Яєчний жовток викладаємо у глибоку миску, доповнюємо його водою та сіллю.
Крок 2. Вимішуємо до однорідності та просіюємо сюди борошно.
Крок 3. Замішуємо туге однорідне тісто і даємо йому полежати близько 10-15 хвилин.
Крок 4. У цей час з’єднуємо розм’якшене вершкове масло, подрібнений часник та кріп. Ретельно перемішуємо.
Крок 5. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і обмазуємо його часниковою заготовкою. Згортаємо пласт із ароматною начинкою в рулет.
Крок 6. Розділяємо ковбаску на частини рівної товщини та викладаємо їх у киплячий суп.
Крок 7. Смачні часникові галушки готові. Обов’язково беріть на замітку ідею!
Галушки на сметані для супу
Галушки на сметані для супу виходять напрочуд ніжними та повітряними. Такий простий та смачний продукт ідеально доповнить обідні супи чи наваристі бульйони. Приготувати апетитні галушки нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 250 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 5 ст.
- Яйце – 1 шт.
- Сметана – 4 ст.
- Сіль – до смаку.
- Перець чорний мелений – до смаку.
- Зелень сушена – до смаку.
- Часник – 1 зубчик.
Процес приготування:
Крок 1. Розбиваємо куряче яйце у глибоку миску. Збиваємо вилкою чи вінчиком.
Крок 2. Додаємо в яєчну суміш сіль, перець та сметану. Вимішуємо до однорідності.
Крок 3. Сюди продавлюємо зубчик часнику та знову перемішуємо.
Крок 4. Висипаємо сюди вказану кількість борошна.
Крок 5. Вимішуємо масу до однорідності та зникнення грудочок. Додаємо сушену зелень та перемішуємо.
Крок 6. Чайною ложкою викладаємо тісто в киплячий бульйон.
Крок 7. Галушки на сметані для супу готові. Спробуйте!
Кльоцки для супу на заварному тісті
Галушки для супу на заварному тісті – це смачний та нескладний у приготуванні продукт для ваших кулінарних рішень. Апетитні галушки зроблять домашні супи набагато поживнішими та цікавішими. Порадуйте себе та своїх близьких за допомогою перевіреного рецепту з покроковими фото.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –300 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Вода –150 мл.
- Вершкове масло – 40 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Воду та шматочок вершкового масла кладемо в сотейник. Нагріваємо вміст і доводимо до кипіння, в кінці додаємо сіль до смаку. Забираємо з вогню.
Крок 2. Висипаємо сюди 150 г борошна і ретельно замішуємо до зникнення грудочок.
Крок 3. Даємо маси трохи охолонути та розбиваємо сюди куряче яйце.
Крок 4. Ретельно вимішуємо масу до однорідності.
Крок 5. Процес вимішування нешвидкий. Щоб прискорити його, можна використовувати міксер.
Крок 6. Викладаємо тісто на стіл, присипаний борошном, що залишилося, і гарненько розминаємо його руками.
Крок 7. Ліпимо з тіста ковбаску і ріжемо її на шматочки. Кожен шматочок робимо в кульку.
Крок 8. Галушки для супу готові на заварному тісті. Занурюйте їх у суп та відварюйте.
Картопляні галушки для супу
Картопляні галушки для супу виходять дуже смачними та поживними. Такий продукт із овочевого тіста ідеально доповнить обідні супи. Приготувати картопляні заготовки дуже легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції –350 гр.
Інгредієнти:
- Пюре картопляне – 250 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 3 ст.
- Сіль – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Використовуйте готове картопляне пюре або швидко відваріть свіже. Для цього картоплю почистіть та промийте.
Крок 2. Відварюємо картоплю до готовності та розминаємо у пюре.
Крок 3. Додаємо в пюре сіль та розбиваємо сюди куряче яйце.
Крок 4. Висипаємо вказану кількість борошна.
Крок 5. Добре розминаємо вміст до однорідності.
Крок 6. Далі заготовку викладаємо ложкою в киплячий суп.
Крок 7. Картопляні галушки для супу готові. Беріть на замітку!
Рідкі галушки для супу
Рідкі галушки для супу – це смачний та оригінальний у приготуванні продукт для ваших кулінарних рішень. Ніжні та яскраві галушки зроблять ваші домашні супи набагато цікавішими. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 280 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 100 гр.
- Молоко –100 мл.
- Яйце – 2 шт.
- Куркума – 0,5 ч.л.
- Сіль – ¼ ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску, доповнюємо сіллю та куркумою.
Крок 2. Збиваємо вінчиком яйця зі спеціями та підливаємо сюди молоко.
Крок 3. Просіюємо сюди борошно.
Крок 4. Вимішуємо однорідне рідке тісто без борошняних грудочок.
Крок 5. Занурюємо заготовку в киплячий суп за допомогою шумівки або дуршлагу.
Крок 6. Повільно ллємо тісто в суп через отвори та даємо їм схопитися у воді. Галушки зваряться дуже швидко.
Крок 7. Рідкі галушки для супу готові. Обов’язково повторіть!
Галушки на молоці для супу
Галушки на молоці для супу виходять неймовірно ніжними і тануть у роті. Такий продукт ідеально доповнить обідні супи або наваристі бульйони. Приготувати заготівлі дуже легко. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 250 гр.
Інгредієнти:
- Борошно – 110 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Молоко –130 мл.
- Вершкове масло – 1 ст.л.
- Сіль – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.
Крок 2. Просіюємо борошно через сито.
Крок 3. Відокремлюємо яєчний жовток від білка. Жовток добре розтираємо з маслом і виливаємо сюди молоко, потім додаємо борошно з сіллю і перемішуємо.
Крок 4. Білок збиваємо до стійких піків.
Крок 5. Перекладаємо білкову масу в тісто та акуратно все перемішуємо.
Крок 6. Ложкою опускаємо тісто в киплячий суп.
Крок 7. Галушки на молоці для супу готові. Пригощайтесь!