Тортик простий до чаю швидкого приготування

Торт – це смачний десерт, що складається з коржів, крему і начинки. Його можна приготувати до чаю за простими і швидким рецептами. Основу десерту можна зробити на кефірі, молоці, сметані або кисляку.

На сметані

На приготування тортика знадобиться 30 хв.

Тортик простий швидкого приготування на сметані, рецепт.

Основні складові десерту:

  • 1,5 ст. борошна вищого сорту;
  • 2 ст. сметани;
  • 2 ст. цукрового піску;
  • 1/2 ч. л. харчової соди;
  • 2 курячих добірних яйця.

Із зазначених інгредієнтів вийде 10 порцій тортика.

Торт можна швидко і просто приготувати, слідуючи даної інструкції:

  1. У велику склянку слід висипати цукровий пісок, додати в нього сметану, слідом вбити яйця і подрібнити компоненти до появи міцної піни за допомогою погружного блендера. За допомогою сита потрібно просіяти борошно вищого ґатунку, засипати в неї харчову соду, ввести половину збитою суміші і змушують однорідне тісто.
  2. Потім форму для запікання необхідно заповнити тІстом і поставити її в духовку, яку попередньо потрібно розігріти до максимальної температури. Бісквіт потрібно випікати в межах 10-15 хв. Для перевірки готовності бісквіта можна використовувати дерев’яну паличку. Якщо після проколу вона залишиться сухою, то корж спечений.
  3. Приготований корж потрібно дістати з духовки, витягти з форми і трохи остудити. Після запікання його слід розрізати на кілька коржів, обмазати кожен корж залишилася сметаною масою і скласти їх один на одного, сформувавши торт.

В десерт додають какао, шоколад, згущене молоко, вершкове масло, фрукти або ягоди, горіхи. Перед подачею верхню частину торта можна прикрасити сіточкою з згущеного крему.

«Зебра» на кефірі

Щоб приготувати 8 порцій даного десерту, потрібно підготувати наступні інгредієнти.

Перелік:

  • 1 ст. кефіру;
  • 2 ст. борошна вищого сорту;
  • 3 курячих добірних яйця;
  • 2 ст. л. какао-порошку;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 1/4 ч. л. харчової соди;
  • 1/2 ч. л. кухонної солі.

Тортик простий швидкого приготування робиться на кефірі так:

  1. У глибоку миску потрібно вбити добірні яйця, засипати до них цукровий пісок і харчову сіль, після влити кефір і перетворити компоненти в однорідну суміш за допомогою міксера або віночка. Далі в цю суміш потрібно всипати борошно невеликими частинами і замішувати тісто.
  2. Після цього необхідно поділити тісто на 2 однакові частини, в одну частину засипати порошкоподібний какао і ретельно перемішати. На дно форми слід вистелити харчову фольгу і промазати її розтопленим вершковим маслом. У центр форми потрібно влити невелику кількість світлого тіста, потім ввести темне тісто і продовжувати заливати в форму, чергуючи обидва види тіста між собою.
  3. Тепер духовку потрібно нагріти до середньої температури, помістити в неї форму з майбутнім десертом і готувати його приблизно 30 хв. Спечений торт слід остудити, витягнувши з духовки, при бажанні залити його глазур’ю або присипати цукровою пудрою і розрізати на порційні шматочки перед подачею на стіл.

З бананово-сирним кремом

Інгредієнтів буде досить для приготування 8 порцій торта:

Інгредієнти
Для тіста Для крему
6 курячих добірних яєць200 мл сметани жирності 20%
200 г борошна вищого сорту1 зрілий банан
180 г цукрового піску200 г сиру
10 г ванільного цукру5 ст. л. цукрового піску

Інструкція, як приготувати цей торт:

  1. Охолоджені курячі яйця необхідно вбити у містку ємність, засипати до них цукор, слідом додати ванільний цукор і перетворити в однорідну суміш, скориставшись міксером. Компоненти потрібно збивати до збільшення маси в 3-4 рази протягом 7-10 хв.
  2. Через сито потрібно висипати в суміш борошно і замішувати тісто за допомогою кухонного лопатки. Дно металевої або силіконової форми слід обмазати маслом і застелити пергаментним папером. Потім форму необхідно заповнити приготованим тістом і рівномірно його розподілити по ній.
  3. У розігріту духовку до температури 175 ° C потрібно відправити форму з тістом і готувати бісквіт не менше 35 хв. Тим часом необхідно зробити начинку. У миску слід викласти очищений від шкірки банан, розім’яти його за допомогою вилки і подрібнити, скориставшись міксером. Після цього потрібно викласти до банану сир, залити сметану, ввести цукор і все це збити до стану однорідності, використовуючи міксер.

  4. Спечений бісквіт потрібно остудити, розрізати на 2 однакових коржа і зрізати з них краю. Їх слід відправити в духовку і висушити. Кожен корж необхідно обмазати бананово-сирним кремом та сформувати з них торт, накривши їх один на одного. Підсушені обрізки потрібно подрібнити качалкою і присипати ними верхню частину десерту.
  5. Сформований торт слід обмазати залишками крему з боків і залишити його на столі приблизно на 3-4 ч., Щоб він просочився. Перед тим, як подати на стіл, його можна прикрасити скибочками банана.

З цедрою і соком лимона

Даний торт має наступний склад:

  • 90 г борошна вищого сорту;
  • 350 мл молока;
  • 4 курячих добірних яйця;
  • 160 г цукрового піску;
  • 1 ч. л. лимонної цедри;
  • 1 ч. л. лимонного соку;
  • 50 г молочного шоколаду;
  • 1 ч. Л. розпушувача;
  • 2,5 ст. л масла оливи;
  • 1 ст. л. картопляного крохмалю;
  • 1/2 ч. л. ваніліну;
  • 1/2 ч. л. кухонної солі.

Тортик простий швидкого приготування робиться з цедрою і соком лимона таким способом:

  1. У чашу блендера слід викласти 3 жовтка, відділених від білків, всипати до них 100 г цукрового піску, залити лимонний сік разом з оливковою олією і збити компоненти до маси білого кольору.
  2. Після цього необхідно з’єднати білки з кухонною сіллю за допомогою блендера до появи міцної піни.

  3. Потім 1/3 частина збитих білків потрібно викласти до збитим жовтків і перемішувати, скориставшись кухонної лопаткою. Далі слід додати білки, що залишилися і добре розмішати.
  4. За допомогою сита потрібно просіяти борошно разом з розпушувачем, всипати в цю суміш лимонну цедру і розмішати. Борошняну суміш слід пересипати до збитим жовтків і білків, перемішати, скориставшись кухонної лопаткою, щоб вийшла єдина маса.
  5. Далі треба взяти форму діаметром 20 см, застелити її дно пекарської папером, промазати її оливковою олією і заповнити її зробленим тістом. По поверхні тіста слід провести кінчиком ножа від центру до країв, зобразивши промені сонця. Бісквіт потрібно випікати в духовці, попередньо прогрітій до середньої температури, приблизно 30-35 хв.
  6. Тепер можна зробити крем. У каструлю невеликого розміру потрібно вбити 1 яйце, засипати картопляний крохмаль, після ввести 60 г цукру, залити компоненти невеликими порціями молока і збити за допомогою міксера або віночка. На помірний вогонь потрібно відправити каструлю і варити крем, поки він не загусне. Процес варіння займе приблизно 8 хв.
  7. Загуснув крем необхідно прибрати з вогню, ввести в нього ванілін і ретельно перемішати. Після приготування крем слід затягнути харчовою плівкою і відкласти в сторону. Спечений бісквіт потрібно витягнути з духовки і остуджувати протягом 20 хв. Остиглий бісквіт слід витягти з форми і розрізати його на 3 коржа.
  8. Кожен корж потрібно обмазати кремом, рівномірно розподілити його кухонної лопаткою і накрити коржі один на одного, тим самим сформувавши торт. Кремом, що залишився слід покрити боки і верхню частину десерту. Для прикраси торта можна використовувати попередньо розтоплений на водяній бані шоколад, подрібнені горіхи і свіжі ягоди.

Сметанник з ківі і волоськими горіхами

Для приготування основи торта знадобиться наступний набір продуктів.

Перелік:

  • 1 ст. сметани;
  • 1 ст. борошна вищого сорту;
  • 1 ст. звичайного цукру;
  • 1 куряче добірне яйце;
  • 1 ч. л. харчової соди;
  • 1 ч. л. ванільного цукру.

Крем буде складатися з 400 г сметани жирністю 20% і 4 ст. л. цукрової пудри. Для прошарку потрібно 400 г ківі, а для посипання -; 25 г почищених волоських горіхів.

Процес приготування десерту складається з декількох кроків:

  1. У окремому посуді потрібно з’єднати яйце разом цукром, збиваючи компоненти протягом 2 хв. за допомогою віночка. В отриману суміш необхідно покласти сметану, а потім всипати соду. Після перемішування слід почати вводити борошно і ванільний цукор.
  2. На цьому етапі потрібно замішати тісто, щоб воно вийшло однорідним і густим по консистенції як сметана. Дно форми потрібно покрити пекарської папером і злегка присипати борошном. У підготовлену форму слід перелити тісто і відправити його в електричну духовку, попередньо розігріту до 100 ° C. Основу потрібно піч приблизно 40-50 хв., Підвищивши температуру духовки до 200 ° C.
  3. Після приготування бісквіт необхідно остудити, дістати з форми і поділити на 3 однакових коржа. Тим часом слід вимити ківі, позбавити від шкірки, скориставшись ножем, і порізати скибочками.
  4. Тепер кожен корж потрібно покрити сметанним кремом, по 2 коржам розкласти скибочки ківі і зібрати торт.

  5. Верхня частина повинна бути без фруктів . Перед тим, як винести на стіл, десерт слід присипати подрібненими горіхами і поставити в холодильник на 1 ч. Для просочування.

Кавовий

Тісто для торта готується з:

  • 150 мл кефіру кімнатної температури жирністю 2,5%;
  • 250 г борошна вищого сорту;
  • 1 ст. л. розчинної кави;
  • 300 г звичайного цукру;
  • 3 курячих добірних яйця;
  • 1 ч. л. харчової соди;
  • 150 г вершкового масла кімнатної температури.

Для приготування крему потрібно використовувати 400 г сметани кімнатної температури жирністю 20%, 100 г цукрової пудри, 50 г очищених волоських горіхів і 1 ч. Л. розчинної кави.

Опис приготування десерту:

  1. Духовку потрібно нагріти до 180 ° C, включивши її заздалегідь. Поки вона розігрівається, слід з’єднати кефір з розчинною кавою за допомогою ложки і залишити суміш для настоювання на 5 хв. Після потрібно повторно перемішати компоненти, щоб кава розчинилося повністю.
  2. Далі в окремий посуд слід вбити яйця, ввести цукор і ретельно перемішати за допомогою віночка до утворення піни білого кольору.

  3. У приготовлену масу необхідно викласти вершкове розм’якшене масло і трохи пробити його міксером. Після цього потрібно залити в суміш кефір з розчиненим у ньому кави, всипати соду і добре перемішати до однорідного стану.
  4. За допомогою сита слід ввести в масу борошно і перемішувати, поки не вийде густе тісто. Форму, діаметр якої становить 22 см, потрібно застелити пергаментним папером, викласти в неї тісто, поставити його в духовку, розігріту до середньої температури, і запікати протягом 40 хв. За допомогою зубочистки можна перевірити готовність бісквіта.
  5. Потім потрібно дрібно порубати волоські горіхи за допомогою ножа або подрібнити їх у блендері. В окремий посуд необхідно викласти сметану, ввести в неї кави, слідом засипати цукрову пудру і перемішувати протягом 5 хв. Спечений бісквіт слід поділити на 2 однакових коржа, кожен з яких потрібно покрити кремом і присипати половиною подрібнених горіхів.
  6. Тепер можна зібрати з підготовлених коржів торт, обмазати його з боків залишками крему, прикрасити горіхами і потримати деякий час у холодильнику, щоб він просочився.

З ананасом

Список необхідних продуктів для приготування десерту:

  • 1 банка консервованих ананасів;
  • 300 г сирного сиру;
  • 1 ст . борошна вищого сорту;
  • 250 мл вершків жирністю 20%;
  • 1 ст. звичайного цукру;
  • 5 ст. л. цукрової пудри;
  • 5 курячих добірних яєць;
  • 20 г желатину;
  • 1 ч. л. лимонною цедрою;
  • 150 мл чистої води.

Тортик простий швидкого приготування робиться з ананасом в такий спосіб:

  1. Яйця слід розділити на білки і жовтки, до білків засипати цукор і все це ретельно перемішати віночком.

  2. Також потрібно викласти в суміш по 1 жовтку, засипати цедру і додати невеликими порціями борошно. Після потрібно замішувати тісто до отримання єдиної маси.
  3. Роз’ємну форму необхідно промазати маслом, заповнити її тістом, помістити в духовку, нагріту до температури 180 ° C, і запікати протягом 20, прикривши харчовою фольгою. Через 20 хв. потрібно зняти фольгу і доводити бісквіт до готовності ще 10 хв.
  4. Готовий бісквіт слід остудити, розрізати на 2 однакових коржа, просочити їх ананасовим сиропом і вставити між ними застиглу кремову прошарок, приготовану з сирного сиру, замоченого желатину, вершків, консервованих ананасів і цукрової пудри за допомогою блендера.
  5. При бажанні торт можна прикрасити шоколадною глазур’ю і подати до столу в охолодженому вигляді.

На згущеному молоці

Для приготування швидкого торта на згущеному молоці потрібно виділити близько 40 хв:

Для коржа Для крему
2 яйця600 г жирної сметани
1 банка згущеного молока150 г цукрової пудри
1 ст. борошна120 г чорносливу
10 г ваніліну
1 ч. л. соди

Приготувати швидкий торт на згущеному молоці можна за наступною інструкції:

  1. Насамперед необхідно розбити яйця в миску і збити їх міксером на невеликих оборотах. У процесі перемішування потрібно тонким струменем влити згущене молоко, а потім по 1 ст. л. додати все борошно. Також буде потрібно всипати соду, попередньо погасивши її оцтом, і ванілін.
  2. Готове тісто для коржа потрібно викласти в змащену маслом круглу форму для випікання. Духовку необхідно розжарити до 180 ° С і випікати корж протягом 30 хв. Щоб корж було легше дістати з форми, її можна додатково посипати манною крупою.
  3. Готовий корж потрібно залишити при кімнатній температурі на 10 хв. За цей час можна зробити крем. Якщо в чорносливі є кісточки, їх необхідно видалити і нарізати сухофрукти на дрібні шматки.
  4. Тепер сметану можна вилити в миску, всипати цукрову пудру і перемішати компоненти міксером на високих оборотах до отримання щільного крему. У крем потрібно додати чорнослив і змішати складові ложкою.
  5. Після потрібно розрізати остиглий корж на 3 однакових частини, змастити верх кожної отриманим кремом з чорносливом і укласти один на одного.
  • Торт можна відразу подати до столу на десерт, не чекаючи його просочення в холодильній камері.

З варенням

Щоб спекти швидкий торт з варенням, потрібно виділити близько 45 хв. Компонентів вистачить на 6 порції.

Потрібно підготувати наступні складові по списку:

  • 2 яйця;
  • 1 ст. цукрового піску;
  • 1 ст. кефіру;
  • 1 ст. варення;
  • 2 ст. борошна;
  • 2 ч. л. харчової соди;
  • 400 г сметани жирністю від 20%;
  • 3 ст. л. цукрової пудри;
  • 100 г фундука або волоського горіха;
  • 1 ст. л. вершкового масла.

Тортик простий швидкого приготування робиться з варенням за цією схемою:

  1. Для початку потрібно розбити в глибоку миску 2 яйця і збити їх міксером до утворення піни. Тепер можна висипати половину цукру і продовжити перемішувати компоненти до повного розчинення кристалів цукру. Потім можна додати цукор, що залишився і продовжити збивати суміш до єдиної маси.
  2. Тепер можна висипати в яєчну суміш 1 ст. борошна, перемішати склад віночком, влити склянку кефіру, 1 ст. будь-якого варення і 2 ч. л. харчової соди. Склад потрібно повторно перемішати віночком, потім висипати борошно, що залишилося і довести суміш до однорідності за допомогою міксера.
  3. Далі буде потрібно кругла форма для випічки. Її слід змастити невеликим шматком вершкового масла і викласти тісто, рівномірно розподіляючи його по формі. Духова шафа слід розігріти до 180 ° С і випікати бісквіт протягом 20 – 25 хв. Готовий бісквіт потрібно трохи охолодити і розрізати його на 4 однакові частини.
  4. Поки основа остигає, в мисці необхідно ретельно збити за допомогою міксера сметану з цукровою пудрою. Отриманий крем слід нанести на поверхню кожної частини бісквіта.
  • Після можна скласти коржі один на одного і вилити зверху залишки сметанним кремом. Фундук або волоські горіхи потрібно розколоти, дістати ядра і порубати їх в дрібну крихту ножем. Торт потрібно посипати горіховою крихтою і подати до столу, розрізавши на порційні шматки, разом з гарячим чаєм.

З чорницею

Щоб спекти швидкий торт з чорницею, необхідно виділити не менше 30 хв. Торта вистачить на 7 порцій.

Потрібні такі інгредієнти по списку:

  • 200 г борошна;
  • 200 г цукрового піску;
  • 1 ч. Л. харчової соди;
  • 1 ч. л. какао в порошку;
  • 4 яйця;
  • 100 г чорниці;
  • 200 г сметани;
  • 1 ст. л. соняшникової олії.

Приготування торта з чорницею включає в себе наступні етапи:

  1. Спочатку потрібно в миску додати яйця, 130 г цукрового піску і перемішати компоненти за допомогою вилки до отримання однорідності. У солодку яєчну масу потрібно висипати соду і повторно перемішати склад.
  2. Далі можна додати по 1 ст. л. борошна і ретельно змішувати вміст миски. Коли вся мука буде додана, маємо отримати тягуче і густе тісто. Круглу форму для випікання потрібно змастити невеликою кількістю рослинної олії, вилити 3/4 тіста і розрівняти його лопаткою. У залишок тіста потрібно висипати порошок какао і перемішати.
  3. Тепер необхідно прогріти духовку до 200 ° С. Поки він нагрівається, в форму з тістом потрібно викласти промиті ягоди чорниці та трохи втопити їх в тісті. Зверху потрібно вилити залишок тіста, перемішаного з какао і поставити форму в духову шафу на 15 – 20 хв.
  4. Поки основа запікається, необхідно зробити крем. Залишки цукру можна висипати в миску, влити сметану і ретельно змішати інгредієнти виделкою або міксером.
  5. Після готовий бісквіт потрібно викласти на решітку, остудити його і розрізати на 2 однакових коржа. Перший корж можна укласти на плоску тарілку, рясно промазати його сметаною з цукром, викласти зверху другий корж і також покрити його рівномірним шаром крему.

Додатково торт можна посипати тертим шоколадом, обсипати пудрою або горіхами. Також в якості прикраси підійдуть дрібні ягоди або кондитерська обсипання. Торт найлегше отримати з форми, поставивши на змочений холодною водою рушник. Простіше і швидше за все розділити приготовлений бісквіт для торта на коржі за допомогою кулінарної нитки або волосіні.

Відео про приготуванні простого тортика швидкого приготування

Простий рецепт приготування торта за 20 хвилин:

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал