Неймовірно ефектний торт, але при цьому готується дуже просто! Я впевнена, що саме цей рецептик Снікерса вийде у кожної господині.
Торт красиво виглядає у розрізі, а на смак просто неймовірно смачнющий!
Зберігайте собі рецептик, щоб не загубити і приготуйте його до Вашого святкового столу, гості будуть здивовані, що це Ваша домашня випічка.
Торт “Снікерс”
Список потрібних інгредієнтів:
Для бісквіту:
- 6 яєць
- 150 гр цукру
- 20 гр розпушувача
- 60 гр какао
- 150 гр борошна
⠀
Для крему:
- Вершковий сир – 500 гр
- Вершки 33-35% – 100 мл
- Цукрова пудра-100 гр
- Ванільний екстракт
Для начинки:
- варене згущене молоко – 1 банку
- солоний арахіс – 100-150 гр
Для глазурі:
- Вершки – 200 гр
- Шоколад темний – 350 гр
- Масло вершкове – 30 гр
Просочення:
- Молоко + згущене молоко
(Змішати за смаком)
Покроковий рецепт приготування з фото:
- Збити яйця з цукром до пишної піни (приблизно 7 хв на максимальній швидкості).
- Просіяти до яєчної суміші борошно з розпушувачем та какао. Обережно перемішати.
- Розподілити тісто за формою (у мене стандартний лист) з пергаментом і випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин.
- Дістати бісквіт, охолодити і розрізати формою майбутнього торта.
- Для крему: все поєднати і перемішати до однорідної маси.
- Для начинки: варене згущене молоко пробити блендером або міксером, так текстура стане м’якшою і буде легше промазувати шари. Потім додати солоний арахіс і ретельно перемішати.
- Для глазурі: підігріваємо, але не доводимо до кипіння вершки. Відправляємо туди шоколад та розтоплюємо. Потім змішуємо зі шматочком вершкового масла, щоб глазур вийшла глянцевою.
- Збираємо торт чергуючи шари. Бісквіт – просочення (щедро просочуємо) – крем-начинка і так поки не зберете торт. Зверху залити шоколадним ганашем і прикрасити за своїм бажанням).
Готовому торту краще дати постояти хоча б годинку в холодильнику) і можна подавати!
Приємного апетиту та готуйте з любов’ю!
Автор рецепту: mariya allabyan
Переклад на українську мову та фото: https://kolizhanka.net.ua