Торт без випічки – це чудова альтернатива для тих, хто з випічкою на ви. Такі ласощі нітрохи не гірше повноцінних тортів або будь-якій іншій випічці. Приготування таких тортів на відміну від своїх побратимів займає набагато менше часу. А з деякими рецептами з цієї добірки впорається навіть дитина. Мої пізнання в світі кондитерських виробів теж починалися з приготування таких тортиків. Однак і в дорослому віці, коли не хочеться сильно морочитися, я користуюся цими рецептами.
Торт з печива, сметани і бананів
Торт з печива, сметани і бананів – рецепт, який стовідсотково порадує кожного ласуна. Коли печиво до чаю вже набридло, хочеться різноманітності, а на випічку торта немає часу, це ідеальний варіант. Мінімум зусиль – максимум емоцій! Приготуйте і їжте із задоволенням.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Печиво – 300 гр.
- Сметана 20% – 500 гр.
- Цукрова пудра – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 пакетик.
- Банани – 4 шт.
- Молоко – 200 мл.
- Шоколад чорний – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. У миску налийте 200 мілілітрів молока. Занурте печиво в молоко.
Крок 2. На тарілку, де будете збирати торт, викладіть просочене молоком печиво. Сформуйте перший шар.
Крок 3. У миску відправте 500 грамів жирної сметани, збийте до пишності. Якщо хочете, щоб крем був густим, викладіть сметану в сито, застелене марлею в кілька шарів, і підвісити сметану. Сироватка стече, а сметана стане густіше.
Крок 4. Ванільний цукор і 100 грамів цукрової пудри відправте до збитої сметани. Гарненько розмішайте до повного розчинення міксером.
Крок 5. Поверх печива викладіть сметанний крем.
Крок 6. Рівномірно розподіліть по всій площині.
Крок 7. Банани очистіть від шкірки, і наріжте тонкими кружечками.
Крок 8. Поверх сметанного крему викладіть бананові кружечки. Повторіть шари, чергуючи просочене молоком печиво і крем з бананами.
Крок 9. Таким чином, зберіть весь тортик. Верхній шар повинен бути сметанний.
Крок 10. Чорний шоколад подрібніть на дрібній терці, і прикрасьте верхівку торта. Приготований тортик помістіть в холод хвилин на 30, накривши, щоб торт не наситився неприємними запахами. Ніжний торт подавайте до столу з ароматним чаєм. Їжте і насолоджуйтеся!
Торт з печива зі згущеним молоком без випічки
Торт з печива зі згущеним молоком без випічки виходить шикарним. Цей простий, і бюджетний варіант десерту може приготувати кожен в домашніх умовах. Торт з печива не соромно подати до чаю вашим гостям. Ніхто і не здогадається, що ласощі приготовлено з печива. Так що вперед – на кухню!
Час готування – 2 ч. 20 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 300-400 гр.
- Згущене молоко варене – 250 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Молоко – 100 мл.
- Горіхи волоські очищені – 60 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед приготуйте крем. У миску відправте 250 грамів вареного згущеного молока і 100 грамів попередньо розм’якшеного вершкового масла.
Крок 2. Скориставшись міксером, збийте до однорідної пишної консистенції.
Крок 3. У миску налийте 100 мілілітрів молока. Занурте пісочне печиво в молоко буквально на пару секунд, щоб печиво не розмокло.
Крок 4. На тарілку, де будете збирати торт, викладіть просочене молоком печиво. Сформуйте перший шар.
Крок 5. Поверх печива викладіть приготований крем. Рівномірно розподіліть по всій площині.
Крок 6. Очищені волоські горіхи наріжте ножем і присипте крем.
Крок 7. Поверх викладіть другий шар просоченого печива і промажте апетитним кремом. Повторюйте шари, чергуючи просочене молоком печиво і крем з горішками.
Крок 8. Таким чином, зберіть весь тортик. Верхній шар прикрасьте горішками. Приготований тортик помістіть в холод мінімум на 2 години, накривши, щоб торт не наситився неприємними запахами.
Крок 9. Апетитний торт подавайте до столу з ароматним чаєм. Їжте і насолоджуйтеся!
Торт з печива рибки без випічки
Торт з печива рибки без випічки виходить надзвичайно апетитним. Любителі солодощів оцінять цей неабиякий десерт. Необов’язково стояти годинами біля плити, щоб приготувати смачне частування і отримати масу компліментів. Швидко і смачно! А що ще потрібно?
Час готування – 6 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Печиво «Рибки» несолене – 400 гр.
- Сметана жирна – 150 гр.
- Какао-порошок – 3 ст.л.
- Згущене молоко варене – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Банани – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. У миску відправте 150 грамів жирної сметани. Якщо хочете, щоб крем був густим, викладіть сметану в сито, застелене марлею в кілька шарів, і підвісити її.
Крок 2. Слідом насипте 3 столові ложки якісного какао-порошку.
Крок 3. Розмішайте до однорідності.
Крок 4. Відкоркуйте банку з вареним згущеним молоком молоком.
Крок 5. Відміряйте 200 грамів згущеного молока і відправте в крем. Перемішайте до однорідності.
Крок 6. Відріжте 100 грамів розм’якшеного вершкового масла.
Крок 7. Відправте в крем.
Крок 8. Розмішайте до однорідної консистенції, додайте ванільний цукор.
Крок 9. Ще раз розмішайте. Банан очистіть від шкірки.
Крок 10. Очищений банан наріжте і відправте в крем.
Крок 11. Перемішайте до однорідної консистенції.
Крок 12. 400 грамів несолоного печива « Рибки » відправте в глибоку миску.
Крок 13. Залийте приготованим кремом і гарненько перемішайте.
Крок 14. Розрівняйте і утрамбуйте. Миску затягніть харчовою плівкою. Приготований тортик помістіть в холодильник мінімум на 6 годин.
Крок 15. Просочений торт наріжте порційними шматочками.
Крок 16. Подавайте до столу з ароматним чаєм. Смачного!
Торт без випічки з печива і желатину
Торт без випічки з печива і желатину перевершить всі ваші очікування. Яскраво і красиво, а до того ж надзвичайно апетитно. Якщо знаєте, куди застосувати сир, то цей рецепт для вас! Готуйте, дивуйте рідних і отримуйте компліменти. Не ускладнюйте собі життя. Приготування смачних тортів не завжди вимагає проводити годинник на кухні!
Час готування – 4 ч. 00 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Печиво пісочне – 200 гр.
- Масло вершкове – 100 гр.
- Сир – 400 гр.
- Сметана 20% – 400 гр.
- Цукор-пісок – 120 гр.
- Ванільний цукор – 1 пакетик.
- Желатин – 10 гр.
- Холодна вода – 100 мл.
- Желе для торта – 2 пакетика.
- Суміш ягід або фруктів – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. 200 грамів пісочного печива подрібніть в крихту за допомогою кавомолки або інших пристосувань. Відправте в миску.
Крок 2. 100 грамів вершкового масла розтопіть на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці. Вилийте до печінки.
Крок 3. Ретельно перемішайте.
Крок 4. Для зручності візьміть роз’ємну форму. Дно застеліть харчовою плівкою або фольгою. Викладіть пісочну крихту і рівномірно розподіліть по дну. Утрамбуйте за допомогою склянки. Помістіть в холод.
Крок 5. Тим часом приготуйте желейний шар. У мисці з’єднайте по 400 грамів сиру і жирної сметани, насипте цукор і ванільний цукор. За допомогою погружного блендера перебийте масу до однорідної гладкої консистенції.
Крок 6. 10 грамів швидкорозчинного желатину залийте 100 мілілітрами холодної води і залиште набухати.
Крок 7. Набухлий желатин розтопіть на водяній бані або імпульсами по 15 секунд в мікрохвильовці.
Крок 8. Розтоплений желатин вилийте в сирну масу і ретельно розмішайте вінчиком до однорідності.
Крок 9. Дістаньте форму з пісочної основою і залийте желейний шар. Помістіть в холод мінімум на 2 години.
Крок 10. Коли сирний шар застигне, верхівку прикрасьте улюбленими фруктами і ягодами, попередньо вимитими, висушеними і нарізаними.
Крок 11. Пакетики з желе для торта розведіть відповідно до інструкції. Залийте акуратно фрукти половиною желе. Помістіть в холод, щоб декор схопився. Потім вилийте, що залишилося желе, рівномірно розподіливши його по всій поверхні, і знову поставте в холод мінімум на годину.
Крок 12. Готовий торт акуратно витягніть з форми і викладіть на тарілку для подачі.
Крок 13. Наріжте порційними шматочками і подавайте до столу з ароматним чаєм. Смачного!
Торт з пряників і бананів без випічки
Торт з пряників і бананів без випічки знають якщо всі, то багато хто. Ніжний і м’який десерт готується просто і швидко. Залишається набратися терпіння, щоб дочекатися, коли тортик просочиться. Смачно це не завжди довго і складно. Готуйте із задоволенням і їжте смачно!
Час готування – 9 год. 00 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Пряники шоколадні – 350 гр.
- Сметана жирна – 350 гр.
- Цукрова пудра – 120 гр.
- Банани – 3 шт.
- Шоколад темний – 70 гр.
- Сік лимонний – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. 350 грамів шоколадних пряників наріжте кружечками товщиною не більше 5 міліметрів. Можна використовувати і ванільні пряники. Вибирайте свої улюблені.
Крок 2. Банани очистіть від шкірки, і наріжте тонкими кружечками. Щоб банани НЕ потемніли, збризніть їх лимонним соком.
Крок 3. У миску відправте 350 грамів жирної сметани і 120 грамів цукрової пудри. Гарненько збийте міксером до однорідної гладкої консистенції. Якщо хочете, щоб крем був густим, викладіть сметану в сито, застелене марлею в кілька шарів, і підвісити сметану.
Крок 4. Підготуйте блюдо, на якому будете збирати торт. Дно змастіть столовою ложкою приготованого крему. Поверх розкладіть нарізані пряники. Промажте сметанним кремом.
Крок 5. Зверху розкладіть нарізані банани. Викладіть наступний шар з пряників, формуючи гірку.
Крок 6. Таким чином, зберіть весь тортик, чергуючи пряники з кремом і бананами. Верх щедро промажте сметанним кремом.
Крок 7. Темний шоколад розтопіть на водяній бані або імпульсами в мікрохвильовці і зробіть їм візерунки по всьому тортику. Приготований тортик помістіть в холодильник на ніч, попередньо накривши чимось, щоб торт не наситився неприємними запахами.
Крок 8. Готовий торт подавайте до столу з ароматним чаєм.
Крок 9. Смачного!
Фруктовий торт без випічки
Фруктовий торт без випічки – це класна альтернатива магазинним тортам або десертів, які вимагають багато вільного часу на своє виконання. Як просочення і прошарку кожен раз можна вибирати різні фрукти і ягоди, ніж кожен раз будете дивувати своїх рідних і близьких. Пробуйте, у вас все вийде!
Час готування – 2 ч. 20 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Печиво « Савоярді » – 150 гр.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Пюре манго – 150 гр.
- Консервовані персики – 200 гр.
- Цукрова пудра – 40 гр.
- Фісташка – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. У миску відправте 200 мілілітрів жирних вершків і 40 грамів цукрової пудри. Збийте міксером до стану пишної повітряної маси. Почніть збивати вершки на середній швидкості, поступово збільшуючи швидкість.
Крок 2. Форму вистелите пергаментом. Викладіть 75 грамів печива « Савоярді ».
Крок 3. Ретельно промажте печиво 1/3 мангового пюре.
Крок 4. За допомогою кондитерського мішка зверху розподіліть вершковий крем. За допомогою лопатки вирівняйте поверхню.
Крок 5. 200 грамів консервованих персиків наріжте кубиком і рівномірно викладіть половину поверх вершкового шару.
Крок 6. Зверху розподіліть третину мангового пюре.
Крок 7. Повторіть шари, чергуючи печиво, пюре, крем і фрукти. Верхнім шаром повинен бути крем. Присипте подрібненим горіхом. У мене – фісташки.
Крок 8. Приготований тортик помістіть в холодильник мінімум на 2 години, попередньо накривши чимось, щоб торт не наситився неприємними запахами. Вийміть десерт з форми. Готовий торт подавайте до столу з ароматним чаєм. Смачного!
Торт Пломбір без випічки в домашніх умовах
Торт Пломбір без випічки в домашніх умовах – це повноцінний торт, який може приготувати кожен, навіть якщо вдома немає духовки. Гості не відрізнять і взагалі не здогадаються. Торт готується швидко. Якщо до вас збираються нагрянути друзі на чай, а ви дізнаєтеся це за пару годин, тортик – ваше спасіння!
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 250 гр.
- Масло вершкове – 200 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сметана – 350 гр.
- Цукор-пісок – 170 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Крохмаль картопляний – 40 гр.
Процес приготування:
Крок 1. На робочій поверхні зберіть необхідні інгредієнти для ніжного торта без випічки.
Крок 2. У товстостінні каструлю або сотейник розбийте попередньо вимиті і обсушені курячі яйця. Насипте 100 грамів цукрового піску і картопляний крохмаль.
Крок 3. Гарненько збийте міксером, щоб не було грудочок.
Крок 4. Потім викладіть 350 грамів сметані хорошою жирності. Знову перемішайте міксером. Поставте на плиту і, постійно помішуючи вінчиком, доведіть до загустіння.
Крок 5. Крем зніміть з плити, додайте ванільний цукор і 50 грамів вершкового масла. Розмішайте до однорідності міксером. Повністю остудити.
Крок 6. У миску відправте 150 грамів вершкового масла, 70 грамів цукру і просіяне через дрібне сито пшеничне борошно. Гарненько розітріть руками в крихту.
Крок 7. Одержану, що сталася в кілька прийомів обсмажте до апетитного рум’яного кольору на сухій розжареної сковорідці і остудити.
Крок 8. Підготуйте блюдо, на якому будете збирати торт. Встановіть роз’ємне кільце. Борта простелите ацетатної плівкою або канцелярським файлом, добре закріпіть. По дну розподіліть охололу крихту рівним шаром. Ущільните.
Крок 9. Зверху викладіть крем і рівномірно розподіліть.
Крок 10. Таким чином, зберіть весь тортик, чергуючи крихту і ароматний крем.
Крок 11. Дайте тортику просочитися буквально 30 хвилин на столі або в холодильнику. Ніжний торт подавайте до столу з улюбленими напоями. Смачного!
Шоколадний торт без випічки
Шоколадний торт без випічки здатний приготувати навіть початківець кулінар. Не варто боятися, що щось піде не за планом. Просто дотримуйтесь інструкції, і страх, як зніме рукою. Приготувавши одного разу цей простий рецепт, ви ні за що в подальшому, не зможете відірватися від чарівного десерту.
Час готування – 2 ч. 35 хв.
Час приготування – 25 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Печиво пісочне цукрове – 400 гр.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Цукор-пісок – 100 гр.
- Ванільний цукор – 1 ч.л.
- Масло вершкове – 130 гр.
- Шоколад чорний – 200 гр.
- Какао-порошок – 50 гр.
- Вода – 250 мл.
Процес приготування:
Крок 1. На столі зберіть необхідні інгредієнти для шоколадного торта без випічки.
Крок 2. У сотейник налийте склянку води. Насипте 50 грамів якісного какао-порошку, ванільний цукор і 100 грамів цукрового піску. Розмішайте.
Крок 3. Слідом відправте 130 грамів вершкового масла.
Крок 4. Помістіть на плиту і нагрівайте на мінімальному вогні до однорідного стану. Як тільки все розчиниться і почне закипати, зніміть з вогню.
Крок 5. 400 грамів цукрового печива довільно поламайте і відправте в миску.
Крок 6. Печиво залийте шоколадною масою.
Крок 7. Гарненько перемішайте. Остудити.
Крок 8. Підготуйте форму. Рівним шаром розподіліть шоколадну масу і утрамбуйте.
Крок 9. Приготуйте глазур. 200 мілілітрів жирних вершків нагрійте в товстостінній сотейнику.
Крок 10. 200 грамів чорного шоколаду поламайте і відправте в підігріті вершки.
Крок 11. Розмішайте до повного розчинення шоколаду. Зніміть з плити, остудити до теплого стану.
Крок 12. Охолола глазур’ю покрийте тортик і помістіть в холодильник мінімум на 2 години, попередньо накривши чимось, щоб торт не наситився неприємними запахами.
Крок 13. Шоколадний торт подавайте до столу з ароматним чаєм.
Крок 14. Десерт просто тане в роті. Смачного!
Торт Мурашник без випічки
Торт Мурашник без випічки має різні інтерпретації. Такий варіант ви навряд чи пробували. Але все коли-небудь буває вперше. Процес приготування простий і цікавий. А як наповнювачі можна кожен раз використовувати щось нове. Готуйте і підключайте дітей, це дуже весело!
Час готування – 3 ч. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Пластівці для сніданку – 250 гр.
- Ізюм без кісточки – 50 гр.
- Половинки очищеного волоського горіха – 30 гр.
- Мак – за бажанням.
- Горіхи волоські очищені – 50 гр.
- Масло вершкове – 180 гр.
- Згущене молоко варене – 250 гр.
- Ванільний екстракт – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Волоські горіхи переберіть, щоб не попалася шкаралупа. Відкладіть красиві половинки для прикраси.
Крок 2. 50 грамів родзинок без кісточок переберіть і сполосніть, потім залийте окропом хвилин на 10. Решта волоські горіхи наріжте ножем.
Крок 3. 180 грамів розм’якшеного вершкового масла наріжте кубиком.
Крок 4. Відправте в миску і збийте до побілілого пишного стану міксером. Почніть збивати на середній швидкості, поступово збільшуючи обороти.
Крок 5. До масла налийте ванільний екстракт або додайте ванілін за смаком. 250 грамів вареного згущеного молока поступово введіть до збитого маслу. Збивайте, поки маса не об’єднається і не збільшиться в обсязі.
Крок 6. У глибоку миску насипте 250 грамів пластівців для сніданку, подрібнені горіхи і набряклий родзинки. Потім викладіть крем. За допомогою лопатки добре перемішайте.
Крок 7. Підготуйте блюдо, на якому будете збирати торт. Гіркою викладіть солодку масу, утрамбуйте. Прикрасьте половинками волоського горіха і маком.
Крок 8. Приготований тортик помістіть в холодильник мінімум на 2-3 години, попередньо накривши чимось, щоб десерт не просочився неприємними запахами.
Крок 9. Апетитний торт наріжте порційно і подавайте до столу з ароматним чаєм. Смачного!