Тарталетки з креветками — це шикарний варіант закуски для будь-якого фуршету або святкового торжества. Найприємніше, що з цим шедевром впорається навіть дилетант.
Кожен з легкістю знайде свого фаворита. Але хочу попередити заздалегідь – вибирайте тарталетки з пісочного тіста. Вони чудово тримають форму і гарантовано не розмокнуть і не розваляться на відміну від вафельних заготовок. Начинку можна приготувати заздалегідь, а ось начиняти рекомендую перед самою подачею. Так закуска не обвітриться, не втратить свій зовнішній вигляд і буде виглядати презентабельно.
Тарталетки з креветками і авокадо на святковий стіл
Тарталетки з креветками і авокадо на святковий стіл готуються просто і швидко. Важливо придбати свіжі і хорошої якості інгредієнти. Це половина успіху. Решта – простіше простого. Якщо є діти, їх теж можна залучити до цього цікавого процесу. Це весело, смачно і цікаво!
Час готування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 6 шт.
- Вершковий сир – 150 гр.
- Креветки великі – 6 шт.
- Соус тартар – 1 ст.л.
- Авокадо – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сухі трави – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку викладіть всі необхідні інгредієнти, які знадобиться згідно з рецептурою.
Крок 2. Вибирайте стигле авокадо. Вимийте його і розріжте навпіл. Нам потрібна тільки половина. Іншу частину збережіть для іншої страви або салату. За допомогою ложки витягніть м’якоть.
Крок 3. У піалу складіть домашній сир і підготовлений авокадо. Перейдіть вилочкою, щоб вийшла однорідна маса.
Крок 4. Посоліть і поперчіть, додайте соус тартар.
Крок 5. Доведіть до однорідної субстанції, перемішавши ложкою.
Крок 6. Тарталетку заповніть сирною начинкою, при бажанні скористайтеся кондитерським мішком або шприцом. Я не морочитися і розкладаю ложечкою.
Крок 7. Креветки заздалегідь відваріть в підсоленій воді з сухими травами, почистіть від панцира і кишечника. Викладіть на сирну начинку.
Крок 8. Святкові тарталетки подавайте до столу. Їжте із задоволенням. Смачного!
Тарталетки з креветками, огірком і сиром
Тарталетки з креветками, огірком і сиром – максимально проста і мега апетитна закуска, яка готується за лічені хвилини. Хрусткі кошики з ніжною начинкою нікого не залишать байдужим. Прекрасний варіант для святкового застілля. Ваші гості випробують неймовірний захват!
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 5 шт.
- Вершковий сир – 100 гр.
- Креветки – 120 гр.
- Огірки свіжі – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Візьміть інгредієнти і для зручності складіть в одному місці. Заморожені креветки дістаньте, щоб вони трохи відтанули і зваріть в солоній воді пару хвилин. Не переварите, щоб вони не стали гуязичкими. Огірки вимийте і обсушити.
Крок 2. Вершковий сир перекладіть в ємність, посоліть і поперчіть. Перемішайте.
Крок 3. Свіжий огірочок наріжте кубиками і перекладіть до сиру.
Крок 4. Добре змішайте сирний наповнювач.
Крок 5. Хрусткі кошики з пісочного тіста наповніть приготовленої начинкою.
Крок 6. Задекоруйте великими креветками. Креветки можна використовувати консервовані з морського коктейлю. Тоді процес займе мінімум часу.
Крок 7. Нарядні тарталетки подавайте до столу і дивуйте своїх рідних і близьких. Пригощайтеся апетитною закускою. Їжте із задоволенням і насолоджуйтеся.
Святкові тарталетки з креветками і червоною ікрою
Святкові тарталетки з креветками і червоною ікрою – чудовий варіант для торжества. Закуска виглядає яскраво і ошатно. Соковита начинка в хрусткій кошичку зведе з розуму будь-кого. Болгарський перець цілком собі можна замінити помідором або зовсім не використовувати. Все залежить від ваших уподобань.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 11
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 11 шт.
- Сир « Моцарела » – 170 гр.
- Креветки – 270 гр.
- Майонез – 5 ст.л.
- Ікра червона – 100 гр.
- Часник – 2 зубчика.
- Перець болгарський – 75 гр.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Отже, підготуйте необхідні інгредієнти. Курячі яйця зваріть круто. Болгарський перчик промийте, обсушити, розріжте навпіл і видаліть серцевину. Креветки зваріть в солоній воді і очистіть від панцира і кишечника.
Крок 2. Курячі яйця остудити, очистіть від шкаралупи і наріжте кубиками, складіть в ємність. Почищений перчик наріжте кубиками і відправте до яєць.
Крок 3. Додайте почищені креветки. « Моцарелу » натріть на терці і з’єднайте з іншими інгредієнтами.
Крок 4. Зубчики часнику очистіть від лушпиння, подрібніть зручним способом, додайте в начинку і посоліть. Заправте майонезом і розмішайте.
Крок 5. Пісочні тарталетки наповніть начинкою. Зверху задекоруйте червоною ікрою. Перекладіть на тарілку, прикрашене улюбленою зеленню. Яскраві тарталетки подавайте до столу. Їжте із задоволенням. Смачного!
Тарталетки з креветками і крабовими паличками
Тарталетки з креветками і крабовими паличками виглядають яскраво і красиво. Цього разу я не знайшла пісочне кошики. Довелося купити вафельні тарталетки. Вийшло теж цікаво, але все ж краще брати кошики з пісочного тіста. Закуска виходить дуже апетитною.
Час готування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Тарталетки вафельні або пісочні – 12 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Креветки – 200 гр.
- Майонез – 1 ст.л.
- Крабові палички – 10 шт.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
- Петрушка – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Отже, візьміть все згідно рецептурі. Курячі яйця зваріть круто. Крабові палички очистіть від оболонки. Креветки зваріть в солоній воді.
Крок 2. Крабові палички наріжте квадратиками і складіть в миску для начинки.
Крок 3. Зварені яйця охолодіть в холодній воді і очистіть від шкаралупи. Наріжте кубиками і перекладіть до крабових паличок.
Крок 4. Далі насипте консервовану кукурудзу.
Крок 5. Твердий сир натріть на терці і додайте в миску.
Крок 6. Зварені креветки почистіть від панцира і кишечника. Закиньте до апетитних інгредієнтів.
Крок 7. Посоліть за смаком і додайте майонез. Змішайте вміст ємності.
Крок 8. Тарталетки наповніть начинкою.
Крок 9. Приготовлені тарталетки викладіть на тарілку, і задекоруйте листочками петрушки. Подавайте до столу. Пригощайтеся ошатною закускою. Смачного!
Тарталетки з креветками і ананасом
Тарталетки з креветками і ананасами – божественна закуска. Блюдо виглядає чудово. Це так само смачно, як і красиво. Шикарний набір інгредієнтів складно чим-небудь зіпсувати. З закускою впорається навіть дитина. Жодне свято не обійдеться без гастрономічного шедевра.
Час готування – 30 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 8 шт.
- Сир твердий – 70 гр.
- Креветки очищені – 100 гр.
- Майонез – 50 гр.
- Часник – 2 зубчика.
- Ананаси консервовані – 120 гр.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зберіть продукти відповідно до рецептурою.
Крок 2. Консервовані ананаси розріжте на кубики. Заморожені креветки заздалегідь дістаньте, щоб вони трохи відтанули і зваріть їх в підсоленій воді з ароматними прянощами.
Крок 3. Зварені креветки наріжте і покладіть до ананасів. Кілька креветок залиште для декору.
Крок 4. Твердий сир розріжте на квадратики. І відправте до решти інгредієнтів.
Крок 5. Почищені часникові зубчики подрібніть. Кріп сполосніть і дрібно наріжте. Всипте до складових закуски.
Крок 6. Посоліть і поперчіть, додайте майонез. Перемішайте.
Крок 7. Пісочні кошики наповніть начинкою. До речі, якщо раптом у вас не виявилося тарталеток, начинку можна подавати в якості дивовижного салату. Я часто так роблю.
Крок 8. Задекоруйте креветковими хвостиками і кропними гілочками.
Крок 9. Святковими тарталеткамі прикрасьте своє застілля і порадуйте рідних і близьких. Їжте із задоволенням. Смачного!
Святкові тарталетки з креветками і червоною рибою
Святкові тарталетки з креветками і червоною рибою залишаться у вашій пам’яті назавжди. Дивовижні тарталетки підкорили мене на якомусь святі. З тих пір я не можу їх забути. Частенько використовую цей рецепт і хочу порекомендувати вам. Вишуканий шедевр вам неодмінно сподобається.
Час готування – 45 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 250 гр.
- Кальмари – 100 гр.
- Семга слабосолена – 200 гр.
- Креветки – 200 гр.
- Майонез – 150 гр.
- Часник – 3 зубчика.
- Помідори черрі – 300 гр.
- Лимонний сік – 50 мл.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Ікра червона – 90 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Петрушка – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Візьмемо наші інгредієнти і для зручності викладемо на робочий стіл. Заморожені креветки і кальмари заздалегідь дістаньте, щоб вони трохи відтанули. Залийте окропом і залиште на пару хвилин. Курячі яйця приготуйте круто і очистіть від шкаралупи. Сполосніть помідори і зелень. Почистіть часникові зубчики.
Крок 2. Креветки почистіть, і сбризніте лимонним соком. Кальмари і слабосолені сьомгу наріжте, як вам подобається. Перекладіть у велику тарілку.
Крок 3. Почищені яйця наріжте кубиками. Помідорки наріжте довільно. Почищені креветки розріжте навпіл. Перекладіть в тарілку. Нарізка повинна бути приблизно однаковою, щоб закуска виглядала естетично.
Крок 4. Почищені зубчики часнику подрібніть. Зелень наріжте. Вкладіть в миску. Поперчіть і додайте майонез. Перемішайте, щоб всі продукти подружилися.
Крок 5. Пісочні тарталетки наповніть яскравою начинкою, перекладіть на тарілку, задекоруйте червоною ікрою і зеленню. Їжте із задоволенням. Смачного!
Тарталетки з креветками і вершковим сиром
Тарталетки з креветками і вершковим сиром виглядають просто чудово. Закуска прикрасить будь-яке свято і порадує гостей. Приготування тарталеток займе мінімум вашого часу і сил. Хрусткі кошики не можуть залишити нікого байдужим. Це діамант на вашому застілля. І це чиста, правда!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Тарталетки пісочні – 6 шт.
- Сир вершковий м’який – 100 гр.
- Креветки великі – 6 шт.
- Соус тартар або майонез – 1 ст.л.
- Орегано – за смаком.
- Лимон – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Відповідно до рецептури викладіть необхідні продукти на робочому столі.
Крок 2. У піалу перекладіть м’який вершковий сир. Посоліть і поперчіть, додайте соус тартар. Доведіть до однорідної субстанції, перемішавши ложкою.
Крок 3. Тарталетки заповніть сирною начинкою, при бажанні скористайтеся кондитерським мішком або шприцом. Я не морочитися і розподіляю ложечкою.
Крок 4. Креветки заздалегідь приготуйте в солоній воді з сухими травами, почистіть від панцира і кишечника. Викладіть на сирну начинку.
Крок 5. Лимон ошпарьте окропом, просушіть, наріжте часточками і задекоруйте кошики. Присипте орегано.
Крок 6. Святкові тарталетки подавайте до столу. Їжте із задоволенням. Смачного!