Сирне печиво – 9 швидких і простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Сирне печиво – це неймовірно смачні і ніжні ласощі для домашніх свят і чаювань в колі сім’ї. З сирного тіста можна приготувати багато варіантів апетитного печива. Кращі ідеї ми зібрали для вас в нашій перевіреній кулінарній добірці з 9 швидких і простих рецептів в домашніх умовах.

Сирне печиво «Трикутники» з цукром

Сирне печиво «Трикутники» з цукром нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки. Готове ласощі порадує ніжним смаком і апетитним зовнішнім виглядом. Ваші близькі оцінять!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 400 гр.
  • Борошно – 350 гр.
  • Маргарин – 200 гр.
  • Цукор – за смаком.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Шматочки маргарину відправляємо в чашу блендера. Доповнюємо продукт борошном, ванільним цукром, сиром і розпушувачем. Перемелюємо до однорідності.

Крок 2. Із заготовки формуємо акуратний ком.

Крок 3. Розгортаємо його в тонкий пласт. Вирізаємо акуратні кружечки.

Крок 4. Кожен кружечок обвалюємо в цукрі з обох сторін.

Крок 5. Складаємо заготовки навпіл два рази. Формуємо невеликі трикутники.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.

Крок 7. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Сирне печиво « Трикутники » з цукром готове!

М’яке, дуже ніжне і повітряне сирне печиво в духовці

М’яке, дуже ніжне і повітряне сирне печиво в духовці сподобається як дорослим, так і дітям. Тане в роті ласощі ідеально підійде до чашечки гарячого чаю або кави. Урізноманітнюйте меню ваших домашніх десертів за допомогою нашого перевіреного рецепта з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор – 160 гр.
  • Борошно – 300 гр.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Ванілін – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вимішуємо до однорідності сир, вершкове масло, сіль, цукор і ванілін.

Крок 2. Розбиваємо сюди куряче яйце і продовжуємо збивати.

Крок 3. Просіюємо борошно з содою.

Крок 4. Замішуємо однорідне м’яке тісто. Даємо йому настоятися 10 хвилин при кімнатній температурі.

Крок 5. Розгортаємо тісто в тонкий пласт. Ріжемо його на квадратики.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. М’яке, дуже ніжне і повітряне сильне печиво в духовці готове. Подавайте до столу!

Сирне печиво «Гусячі лапки»

Сирне печиво «Гусячі лапки» – це цікаве частування для всієї родини. Такі ласощі порадує яскравим смаком і апетитним видом. Подавайте з чашкою гарячого чаю або їжте просто так. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Масло вершкове – 130 гр.
  • Яйце велике – 1 шт.
  • Борошно – 300 гр.
  • Розпушувач – 10 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо борошно в глибоку миску.

Крок 2. Додаємо до борошна розпушувач, сіль і ванільний цукор.

Крок 3. Додаємо сюди кубики вершкового масла, бажано 82,5%. Вимішуємо або ріжемо ножем до стану крихти.

Крок 4. Викладаємо сюди сир і вимішуємо все до однорідності.

Крок 5. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо з нього кружечки.

Крок 6. Кружки складаємо два рази навпіл. Змащуємо заготовки яйцем і посипаємо їх цукром. Випікаємо близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Сирне печиво «Гусячі лапки» готове. Можна подавати до столу!

Сирне печиво «Вушка»

Сирне печиво «Вушка» – це смачний і апетитний десерт, який нікого не залишить байдужим. Готуйте його до домашніх свят або сімейного чаювання. Для цього використовуйте перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 180 гр.
  • Борошно – 300 гр.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Цукор – 1,5 ст.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Яйце – 1 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Просіюємо борошно. Висипаємо в неї 150 грам цукру.

Крок 2. Кладемо сюди шматочки вершкового масла. Вимішуємо до стану крихти.

Крок 3. Додаємо сир і ще раз все вимішуємо.

Крок 4. Розбиваємо в масу куряче яйце, додаємо ванільний цукор. Знову ретельно вимішуємо.

Крок 5. Розгортаємо тісто в тонкий пласт і вирізаємо з нього кружечки.

Крок 6. Обсипаємо їх цукром і два рази складаємо навпіл.

Крок 7. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.

Крок 8. Випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 9. Сирне печиво «Вушка» готове. Пригощайтеся!

Швидке сирне печиво «Троянди»

Швидке сирне печиво «Троянди» – це апетитне частування для всієї родини. Такі ласощі порадує ніжним смаком і привабливим виглядом. Подавайте з чашкою гарячого чаю або іншими напоями. Для приготування беріть на замітку перевірений рецепт з докладним описом процесу.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 250 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст.
  • Ванілін – 1 пакетик.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Оцет – 1 ч.л.
  • Борошно – 3-4 ст.
  • Пудра цукрова – для декору.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску викладаємо сир, цукор, яйце, масло, ванілін і соду, гашену оцтом. Ретельно вимішуємо.

Крок 2. Просіюємо борошно в заготівлю.

Крок 3. Замішуємо масу в щільний однорідний ком. Прибираємо в морозилку на 15-20 хвилин.

Крок 4. Розгортаємо тісто в тонкий пласт, після вирізаємо з нього кружечки.

Крок 5. Чотири кружечки кладемо внахлест один на одного.

Крок 6. Звертаємо заготівлю рулетиком.

Крок 7. Кожен рулетик розрізаємо навпіл.

Крок 8. Отримуємо красиві невеликі трояндочки.

Крок 9. Викладаємо частування на деко з пергаментом. Випікаємо близько 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 10. Швидке сирне печиво «Троянди» готові. Подавайте до столу, посипавши цукровою пудрою.

ПП сирне печиво в духовці

ПП сирне печиво в духовці – це яскрава кулінарна ідея для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям. Корисне ласощі порадує ніжним смаком і апетитним видом. Обов’язково спробуйте приготувати по нашому перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр.
  • Груша – 1 шт.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Замінник цукру – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Занурюємо в блендер в вівсяні пластівці. Подрібнюємо їх.

Крок 2. У глибокій мисці з’єднуємо перемолоті пластівці, сир, яєчні жовтки, замінник цукру і розпушувач. Вимішуємо до однорідності.

Крок 3. Натираємо на терці очищену грушу. Викладаємо продукт в загальну масу. Перемішуємо.

Крок 4. Яєчні білки збиваємо до пишної стійкої маси. Кладемо її в тісто. Акуратно перемішуємо.

Крок 5. Невеликими кружечками викладаємо масу на деко з пергаментом.

Крок 6. Випікаємо до рум’янцю при температурі 180 градусів. Приблизно, 20 хвилин.

Крок 7. ПП сирне печиво в духовці готове. Можна пробувати!

Сирно-вівсяне печиво

Сирно-вівсяне печиво – це корисне і смачне частування для вашого домашнього столу. Можна подавати до сніданку або разом з чашкою гарячого чаю. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт. Порадуйте своїх близьких апетитним ласощами за допомогою рецепта з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 150 гр.
  • Пластівці вівсяні – 100 гр.
  • Банан – 1 шт.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Курага – за смаком.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Фруктоза – 2-3 ст.л.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість вівсяних пластівців. Перемелюємо їх в блендері до стану борошна.

Крок 2. З’єднуємо у великій мисці сир, банан, 1-2 ст.л. фруктози, ванільний цукор і олію. Ретельно вимішуємо.

Крок 3. Висипаємо сюди вівсяну суміш, шматочки кураги і розпушувач. Вимішуємо до однорідності.

Крок 4. Тісто ділимо на рівні частини і з кожної формуємо акуратні коржі. Одну сторону кожної коржі обвалюємо у фруктозі.

Крок 5. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом.

Крок 6. Випікаємо 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Сирно-вівсяне печиво готове. Пригощайтеся!

Сирно-кокосове печиво

Сирно-кокосове печиво – це неймовірно смачний десерт, перед яким ніхто не зможе встояти. Готуйте його до домашніх свят або сімейного чаювання. Для цього скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фото. Порадуйте себе і близьких!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Сир – 200 гр.
  • Стружка кокосова – 40 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 30 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Розпушувач – 0,5 ч.л.
  • Цукор ванільний – 1 ч.л.
  • Борошно – 60 гр.
  • Олія – 2 ч.л.
  • Пудра цукрова – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій тарілці з’єднуємо сир, два види цукру, сіль і куряче яйце.

Крок 2. Вимішуємо заготівлю і доповнюємо її кокосовою стружкою.

Крок 3. Всипаємо борошно з розпушувачем.

Крок 4. Замішуємо вміст до однорідності.

Крок 5. Мокрими руками ліпимо невеликі кульки і викладаємо їх на деко з пергаментом.

Крок 6. Випікаємо частування близько 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Сирно-кокосове печиво готове, посипте для декору цукровою пудрою. Подавайте до столу з чашкою чаю!

Сирне печиво «Поцілунки»

Сирне печиво «Поцілунки» – це яскраве і нескладне у виконанні частування для всієї родини. Такі ласощі порадує апетитним зовнішнім виглядом. Подавайте з чашкою гарячого чаю або їжте просто так. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Сир – 500 гр.
  • Масло вершкове – 300 гр.
  • Борошно – 2,5 ст.
  • Цукор – 150 гр.
  • Розпушувач – 2 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Сир розтираємо виделкою або прокручуємо через м’ясорубку. Доповнюємо продукт розтопленим вершковим маслом. Добре перемішуємо.

Крок 2. Висипаємо сюди борошно з розпушувачем.

Крок 3. Замішуємо однорідне щільне тісто. Формуємо з нього кому.

Крок 4. Розгортаємо заготівлю в тонкий пласт і вирізаємо з нього кружечки.

Крок 5. Обвалюємо кружечки в цукрі з обох сторін. Складаємо кожен навпіл два рази. Надаємо цікаву форму.

Крок 6. Викладаємо заготовки на деко з пергаментом. Випікаємо близько 25 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 7. Сирне печиво «Поцілунки» готове. Пригощайтеся!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал