Суп з локшиною – оригінальна і ситна страва для вашого сімейного обіду. Таке частування можна приготувати різними способами. Кращі кулінарні ідеї ми зібрали для вас в нашій перевіреної добірці з дев’яти смачних рецептів з покроковими фото. Обов’язково беріть на замітку і дивуйте своїх рідних апетитним супом.
Домашній суп з локшиною і індичкою
Домашній суп з локшиною і індичкою виходить дуже ніжним, апетитним і поживним. Таке частування яскраво урізноманітнює ваше обіднє меню. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею. Порадуйте себе і своїх близьких цікавим супом.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гомілка індички – 1 шт.
- Локшина – 60 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Гомілка індички добре промиваємо, заливаємо водою в каструлі. Доводимо до кипіння, солимо і варимо до готовності.
Крок 2. Очищаємо і промиваємо картоплю, після нарізаємо його тонкою соломкою. Відправляємо в киплячий бульйон.
Крок 3. Очищену морквину натираємо на великій терці. Також відправляємо в загальну каструлю.
Крок 4. Витягуємо з бульйону відварну гомілку ідейки. Остуджуємо і відділяємо м’ясо від кісточки.
Крок 5. Відправляємо м’ясо назад в каструлю. Сюди ж викладаємо локшину. Варимо близько 5 хвилин до готовності.
Крок 6. В кінці частування доповнюємо подрібненої ароматної зеленню.
Крок 7. Домашній суп з локшиною і індичкою готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!
Суп з локшиною і фрикадельками
Суп з локшиною і фрикадельками – оригінальне кулінарне рішення для вашого домашнього обіду. Блюдо готується дуже легко і швидко. Для цього дотримуйтесь перевіреному покроковому рецептом з нашої добірки. Порадуйте себе апетитним і ароматним частуванням.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Фарш яловичий – 250 гр.
- Вода – 2 л.
- Локшина домашня – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Кріп – 3 гілки.
Процес приготування:
Крок 1. Вливаємо воду в каструлю і кип’ятити її. Після кипіння доповнюємо воду сіллю.
Крок 2. Заздалегідь розморожуємо м’ясний фарш, ретельно вимішуємо його руками.
Крок 3. З яловичого фаршу ліпимо маленькі кульки – фрикадельки. Відправляємо їх в киплячу воду і варимо 5-7 хвилин.
Крок 4. Відміряємо потрібну кількість локшини. Викладаємо її в каструлю і варимо ще 3-4 хвилини до готовності.
Крок 5. В цей час подрібнюємо промитий і обговорений кріп.
Крок 6. В кінці кулінарного процесу відправляємо ароматну зелень в суп. Вимикаємо плиту.
Крок 7. Апетитний суп з локшиною і фрикадельками готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!
Курячий суп з локшиною і картоплею
Курячий суп з локшиною і картоплею – це дуже смачне, ароматне і поживне частування для вашого обіднього столу. Цікавий суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 година
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Крила курячі – 280 гр.
- Вода – 1,5 л.
- Картопля – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Локшина – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Овочі можна заздалегідь очистити і промити під водою.
Крок 2. Курячі крила також гарненько обдаємо водою. Даємо їм обсохнути.
Крок 3. Викладаємо курячі частини в каструлю. Заливаємо продукт водою і ставимо на плиту. Доводимо до кипіння і після варимо 35 хвилин. Періодично знімаємо пінку.
Крок 4. Картоплю ріжемо кубиками. Відправляємо їх в готовий гарячий бульйон. Варимо 15 хвилин.
Крок 5. Подрібнюємо ріпчасту цибулю.
Крок 6. Морквину натираємо на великій терці.
Крок 7. Обсмажуємо овочі на сковороді з олією до м’якості. Викладаємо в бульйон.
Крок 8. Солимо суп і перчимо за смаком. Відправляємо сюди локшину. Готуємо 1,5 хвилини.
Крок 9. Доповнюємо блюдо подрібненої ароматної зеленню і вимикаємо плиту.
Крок 10. Курячий суп з локшиною і картоплею готовий. Розливайте по тарілках і подавайте до столу!
Грибний суп з локшиною і шампіньйонами
Грибний суп з локшиною і шампіньйонами – апетитне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Таке частування нікого не залишить байдужим. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Гриби шампіньйони – 150 гр.
- Бульйон курячий – 2 л.
- Локшина яєчна – 80 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Зелень – 4 гілки.
- Сіль – за смаком.
- Олія – 30 мл.
Процес приготування:
Крок 1. Заздалегідь підготуємо курячий бульйон. Його відразу ставимо на плиту.
Крок 2. Очищаємо овочі. Цибуля ріпчаста подрібнюємо, а морквину натираємо на великій терці.
Крок 3. Обсмажуємо овочі на олії до м’якого стану.
Крок 4. Добре промиваємо шампіньйони і нарізаємо їх невеликими шматочками. Відправляємо їх до овочів і обсмажуємо до легкого рум’янцю.
Крок 5. Опускаємо гриби з овочами в киплячий бульйон.
Крок 6. Солимо блюдо і доповнюємо яєчною локшиною. Готуємо 5 хвилин і прибираємо з плити.
Крок 7. Апетитний грибний суп з локшиною з шампіньйонами готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте зеленню і подавайте до столу!
Суп з локшиною на курячому бульйоні
Суп з локшиною на курячому бульйоні – неймовірно смачне, яскраве і поживну страву для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зовсім не складно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх рідних і урізноманітнюйте звичне меню.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Стегно куряче – 2 шт.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Перець запашний горошок – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Кріп – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Вода – 2 л.
Для тіста:
- Борошно – 100 гр.
- Яйце – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Курячі будра промиваємо під водою і кладемо їх в каструлю разом з очищеним цибулею і морквою. Заливаємо двома літрами води і ставимо на плиту.
Крок 2. Доводимо заготівлю до кипіння, доповнюємо лавровим листом і горошинами перцю. Варимо 40-60 хвилин, періодично прибираючи пінку.
Крок 3. Замішуємо туге тісто з борошна і яйця. Даємо отриманому кому настоятися 10 хвилин.
Крок 4. Після продукт тонко розгортаємо і нарізаємо акуратно соломкою.
Крок 5. У готовий бульйон викладаємо кубики очищеної і промитої картоплі. Курку і відварні овочі попередньо прибираємо.
Крок 6. Доповнюємо бульйон сіллю, спеціями і тертою морквою, яку злегка обсмажуємо на сковороді.
Крок 7. Опускаємо до вмісту локшину. Варимо блюдо ще 7-10 хвилин.
Крок 8. В кінці додаємо подрібнену зелень і спеції за смаком.
Крок 9. Суп з локшиною на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Молочний суп з локшиною
Молочний суп з локшиною підходить для сімейних обідів, а також для дитячого меню. Готова страва виходить дуже ніжним, ароматним і поживним. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 400 мл.
- Вода – 100 мл.
- Локшина – 60 гр.
- Сіль – за смаком.
- Цукор – 1 ст.л.
- Ванілін – 1 гр.
- Масло вершкове – 25 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти.
Крок 2. Молоко і воду вливаємо в каструлю, яку відправляємо на плиту. Даємо скипіти на невеликому вогні.
Крок 3. Після кипіння доповнюємо молочну суміш сіллю і ваніліном.
Крок 4. Додаємо цукор. Перемішуємо до розчинення сухих продуктів.
Крок 5. Далі доповнюємо заготівлю готової локшиною. Варимо 5 хвилин, при необхідності, прибираючи пінку.
Крок 6. В кінці в молочне частування додаємо шматок вершкового масла. Перемішуємо і прибираємо з плити.
Крок 7. Апетитний молочний суп з локшиною в домашніх умовах готовий. Розливайте по порційних тарілках і подавайте до столу!
М’ясний суп з локшиною і яловичиною
М’ясний суп з локшиною і яловичиною допоможе яскраво урізноманітнити ваше звичне обіднє меню. Готовий продукт вийде ситним, ароматним і насиченим за смаком. Обов’язково спробуйте приготувати частування за нашим покроковим рецептом. Порадуйте себе і близьких оригінальним блюдом!
Час готування – 2 години 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Вирізка яловича – 500 гр.
- Локшина – 100 гр.
- Капуста пекінська – 5 листів.
- Часник – 0,5 головки.
- Кінза – 0,5 пучка.
- Олія – 2 ст.л.
- Соус соєвий – за смаком.
- Вино солодке – 50 мл.
- Цукор коричневий – за смаком.
- Перець чилі – 1 шт.
- Горіх мускатний – 2 шт.
- Кардамон – за смаком.
- Паличка кориці – 1 шт.
- Лист лавровий – за смаком.
- Імбир мелений – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Перець запашний горошок – за смаком.
- Вода – 2 л.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо яловичу вирізку під водою і даємо їй обсохнути.
Крок 2. Підготуємо необхідні спеції. Зубчики часнику попередньо очищаємо від лушпиння.
Крок 3. У каструлі розігріваємо олія. Обсмажуємо тут зубчики часнику, половинку перцю чилі, білу частину зеленої цибулі і коричневий цукор. Смажимо близько двох хвилин до появи яскравого аромату.
Крок 4. Яловичину ріжемо на медальйони і викладаємо в каструлю зі спеціями. Смажимо до невеликого рум’янцю, після поливаємо соєвим соусом і вином. Тушкуємо близько 4-5 хвилин.
Крок 5. Решта спеції зі списку загортаємо в марлю. Отриманий мішечок кладемо в загальну масу.
Крок 6. Заливаємо продукти двома літрами води.
Крок 7. Готуємо частування дві години на невеликому вогні.
Крок 8. Через зазначений час м’ясо тимчасово виймаємо з каструлі. Листя капусти відварюємо пару хвилин в пряному бульйоні.
Крок 9. Готову локшину відварюємо окремо і перекладаємо в суп.
Крок 10. М’ясний суп з локшиною і яловичиною готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Суп з локшиною і плавленим сиром
Суп з локшиною і плавленим сиром – це дуже смачне, ароматне і поживне частування для вашого обіднього столу. Апетитний ніжний суп легко приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фото.
Час готування – 50 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Бульйон курячий – 2 л.
- Локшина – 50 гр.
- Картопля – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сир плавлений – 1 шт.
- Кріп – 20 гр.
- Сіль – 5 гр.
- Олія – 2 ст.л.
- Лист лавровий – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Кип’ятимо курячий бульйон і опускаємо в нього кубики очищеної і промитої картоплі. Солимо за смаком і варимо 30 хвилин до готовності картоплі. Періодично прибираємо пінку.
Крок 2. Очищаємо інші овочі. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо морква.
Крок 3. Обсмажуємо подрібнені овочі на олії до м’якого стану.
Крок 4. Коли картопля звариться, відправляємо в заготівлю локшину.
Крок 5. Слідом викладаємо в каструлю тертий плавлений сирок.
Крок 6. Відправляємо в суп і овочеву обжарку.
Крок 7. Доповнюємо частування лавровим листком і подрібненим кропом.
Крок 8. Кип’ятимо блюдо і варимо 5 хвилин. Прибираємо з плити.
Крок 9. Суп з локшиною і плавленим сиром готовий. Розливайте по тарілках і угощайтесь!
Курячий суп з локшиною і яйцем
Курячий суп з локшиною і яйцем – дуже смачне, цікава і ситне частування для вашого сімейного обіду. Приготувати його в домашніх умовах зможе кожен. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки. Порадуйте своїх близьких і урізноманітнюйте звичне меню.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Картопля – 4 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Локшина яєчна – 60 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Для бульйону:
- Курка – 0,5 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Курячі частини разом з очищеною цибулиною і морквиною заливаємо водою. Ставимо на плиту, доводимо до кипіння і варимо до готовності курки.
Крок 3. Решта овочі потрібно подрібнити. Дрібно ріжемо ріпчасту цибулю і натираємо морква. Обсмажуємо до м’якості на сковороді.
Крок 4. Невеликими кубиками обробляємо очищену картоплю. Відправляємо картоплю і засмажування в готовий бульйон, з якого попередньо виймаємо овочі і курку.
Крок 5. Даємо курці охолонути, відокремлюємо м’ясо від кісточок.
Крок 6. Відправляємо куряче м’ясо назад в бульйон. Сюди ж кладемо локшину, сіль, тонким струменем вливаємо збите яйце. Готуємо блюдо ще 5-10 хвилин. В кінці додаємо зелень.
Крок 7. Курячий суп з локшиною і яйцем готовий. Розливайте частування по тарілках і подавайте до столу!