Страви з кролика – 9 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

3dff20be4e3e88d192fffaad788004bf

Страви з кролика — це дієтичне частування. М’ясо кролика добре засвоюється, його рекомендують їсти з овочевими гарнірами. Кролика тушкують, варять, смажать і запікають. Кролика використовують рідше, ніж інші низькокалорійні види м’яса, через його вартість. Кролятина цінується через високий вміст білка і незначного вмісту жиру. Якщо ви хочете урізноманітнити меню, скористайтеся цією підбіркою.

Тушкований кролик з картоплею

Тушкований кролик з картоплею сподобається всім без винятку. Повноцінне збалансована страва добре насичує і зігріває в прохолодну пору року. М’ясо виходить ніжним і м’яким, практично розпадається на волокна. Тушкова страва особливо привертає увагу чоловічої половини. Скористайтеся рецептом і радуйте улюблених чоловіків.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • М’ясо кролика – 600 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 3 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Перець чилі – за смаком.
  • Французькі трави – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Розмарин свіжий – гілочка.
  • Вода – 100 мл.
  • Перець чорний горошком – за смаком.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. Шматочки кролика промийте під краном і обсушіть серветками.

1b73a3f819a1efc13366106a7ab4b765

Крок 2. Морквину і картоплю обполосніть або зіскребти ножем. Кожуру зніміть овочечисткою. Цибулину позбавте від лушпиння, ополосніть. Овочі крупно наріжте.

5e64a1f6813908edc7c8b53d165a2b74

Крок 3. Зубчики часнику позбавте від лушпиння. Помідорки сполосніть і обсушіть. Розділіть на частини. Перець чилі сполосніть і наріжте кільцями.

cfee49e55410f3e940aa882de4e6c3a0

Крок 4. У казан або товстостінну вогнетривку поливу налийте олію без запаху, яким звикли користуватися, і нагрійте на помірній температурі. Шматочки кролика підрум’яньте до красивої золотистості.

985c7c53271a9fa226b289771551b6b4

Крок 5. Коли кролик зарум’яниться, зверху викладіть нарізані овочі. Приправте сіллю, горошками перцю, французькими травами. Налийте воду. Зверху покладіть гілочку свіжого розмарину. Накрийте кришкою і тушкуйте на найменшому вогні 1,5 години.

fc6700b550cf7948f653911663ae7cd2

Крок 6. М’ясо вийде м’яким і ароматним. Запашного кролика з картоплею подавайте порційно. Їжте і отримуйте задоволення! Смачного!

36257ba7119912eee3961fd2e64b054d

Тушкований кролик в сметані на сковороді

Тушкований кролик в сметані на сковороді за цим рецептом виходить божественним. Чудовий делікатес в сметані підкорить ваше серце раз і назавжди. М’яке м’ясо в сметаною підливі, чудово поєднується з картопляним пюре, макаронами або гарнірами з круп. Гарнір вибирайте за своїми смаковими уподобаннями.

Час готування – 2 ч. 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Кролик – 1 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Газована вода – 1,5 л.

Процес приготування:

Крок 1. Тушку кролика обполосніть.

45f1899330ecfa7c21092e611ba933e0

Крок 2. Обріжте жировий прошарок і відкладіть в сторону.

dee9b564eac5f557b9d65b37995a6150

Крок 3. Кролика складіть у велику ємність. Залийте газованою водою. Залиште приблизно на годину.

8ea5fd2f2c653f7b2c08ed18716ed93e

Крок 4. Після вимочування просушіть паперовими рушниками. Розділіть на частини.

35905df8e5af6977e810ef2dab6c1a9f

Крок 5. Сковорідку нагрійте і викладіть обрізаний жировий прошарок.

e6f8b5ae43ce9853c7ab511f45bf4746

Крок 6. Коли жир витопиться, можна приступати до обсмажування.

fc0f8431242b866a240d64206f706409

Крок 7. У розпечений жир складіть шматочки кролика.

ae92aafaeafcb498b94ab583d508fb48

Крок 8. Підрум’яньте з усіх боків.

eb7770be704e910b5247df7010ff7fcb

Крок 9. Обсмажені шматочки м’яса перекладіть в миску.

5852c5e4bd06abe76429eb7ae92fdacd

Крок 10. На сковорідці залишаться засмаження, яке нам знадобляться.

f79d815e0d3ce810d0e8fbfdbfb77b46

Крок 11. На дно налийте гарячу воду.

0a336a0dfe9afde6eff5bc7386291a7b

Крок 12. Коли вода закипить, відправте до ароматної рідини сметану.

6cd82bc23ca908a4246a456daef78492

Крок 13. Розмішайте вінчиком до однорідності і приправте сіллю і улюбленими спеціями.

091f7c962bc6ecfb80b5dcdc5a43908a

Крок 14. У сметанний соус перекладіть обсмажені шматочки кролика. Закрийте кришкою і тушкуйте на мінімальному вогні близько години. Не забувайте час від часу перевертати шматочки кролика.

3076ee7a4ebfe66bf2de7c30bbbed91f

Крок 15. Сметанний соус загусне, а м’ясо стане ніжним і буде відходити від кісточок. Апетитне м’ясо кролика подавайте порційно. Їжте і отримуйте задоволення!

1ab099ee756230c7aa4b1e935ed15fe5

Суп з кролика в домашніх умовах

Суп з кролика в домашніх умовах – неймовірно апетитна гаряча страва. Супчик виходить легким і добре підходить для дитячого харчування. Гаряча страва зігріває в холодну пору року. Насичений супчик готується без проблем і зусиль. Пробуйте, це незабутньо!

Час готування – 1 ч. 35 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • М’ясо кролика – ¼ шт.
  • Картопля – 5 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Рис – 30 гр.
  • Петрушка – за смаком.
  • Кріп – за смаком.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний горошком – 5 шт.
  • Олія – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Складіть інгредієнти для наваристого гарячої страви.

f8f33ec8b6b5ecd5d859ca2eeffe6619

Крок 2. Морквину сполосніть. Видаліть шкірку овочечисткою. Ріпчасту цибулю позбавте від лушпиння, обполосніть. Кролика обполосніть і складіть у великий посуд. Налийте води. Додайте одну цибулину, горошки перцю і чверть морквини. Готуйте на маленькому вогні 50 хвилин.

317aeff3c81e002479908680ad11eda4

Крок 3. Другу цибулину наріжте гострим ножем. Частину морквину наріжте брусочками.

41fd731b1dc9d707250bffbcf0246270

Крок 4. Розігріти сковорідку. Вилийте олію і пасеруйте овочі.

b34122bf03a2984794bfc9d63e1688e0

Крок 5. Картоплю очистіть і промийте. Через 25 хвилин в бульйон відправте одну цілу картоплю і лаврушку.

c8c3370eaf19077fbfd9483932e214b4

Крок 6. Що залишився картопля наріжте кубиком. Рис промийте до прозорої води.

bf280db5ba10bbcf318b7c5d9f1a1b8d

Крок 7. Зварену картоплю дістаньте з бульйону і всипте рис.

900684c3157cf93e070bc8da8bacf0b8

Крок 8. Потім відправте нарізану картоплю і посоліть.

27e127031f290616b66eb3d742fdd650

Крок 9. Цілу зварену картоплю, подрібніть і разом з засмажкою перекладіть в суп. Зелень ополосніть, просушіть і нашаткуйте ножем, відправте в суп. Відмінно підійде кріп і петрушка. Закрийте кришку. Суп залиште на плиті хвилин на 30, щоб він настоявся і трохи охолов.

0798dbdc22b8d7917571403b762ebde9

Крок 10. Ароматний суп розлийте по тарілках.

22c7c0940d28c1a154f856fd76dabc06

Крок 11. М’ясо виходить ніжним і розвалюється на волокна, а бульйон прозорим і золотистим. Подавайте до столу. Їжте і отримуйте задоволення!

f59e297f342dfc1a0f650ec99e638533

Тушкований кролик з овочами

Тушкований кролик з овочами заслуговує того, щоб його приготували на свято або на звану вечерю. Цей шедевр перевершить ваші очікування. Ароматна страва призведе в захват ваших гостей. Дивовижне поєднання інгредієнтів ідеально доповнює один одного.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 5

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 6 шт.
  • М’ясо кролика – 750 гр.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цукіні – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сметана – 450 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло вершкове – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо кролика промийте і просушіть серветками. Я використовую гомілки.

2bc6220db0ae065ef6d8241a33844d78

Крок 2. Розділіть на частини. Візьміть кухонні ножиці або гострий ніж.

190f5126edc2bf1c99a8f6a50dc64600

Крок 3. Ріпчасту цибулю позбавте від лушпиння. Наріжте пір’ям.

1dea2777a6dc6ccaac16b01264e7c7b4

Крок 4. Розтопіть вершкове масло. Насипте спеції, щоб вони розкрилися і віддали свої аромати.

6c731cb35676a9a55fe748e354ed3348

Крок 5. Обсмажте пір’я нарізаної цибулі.

b30c3121d59430708b153030e4a35a63

Крок 6. Далі складіть кролика, приправте сіллю і спеціями, продовжуйте готувати на помірному нагріванні.

c9018ba1ec18ddb0ab628ab4c29b21ac

Крок 7. Картоплю почистіть, і наріжте кубиками. Цукіні, солодкий перець і помідори сполосніть, просушіть, наріжте кубиками. Не забудьте в перці видалити серцевину. Цукіні при необхідності очистіть від шкірки і нутрощів.

dd03e7955c1f4cb2be05ce3ad86011e4

Крок 8. Нарізані овочі складіть поверх кролика. Підсоліть і приправте улюбленими спеціями. Перемішайте і почекайте, поки овочі трохи осядуть.

5aea75a5edb7d1787665b8c8cad4fac4

Крок 9. Зменшіть нагрів. Викладіть 450 грамів жирної сметани. Краще брати домашню сметану, але за її відсутністю підійде і сметана магазинна. Накрийте кришкою і тушкуйте страву хвилин 40.

fa70e73817baac1a778c8c257e3aeb4c

Крок 10. Соковитим і ароматним кроликом пригощайте друзів. Смачного!

5f7a5e7118e482fbf4642fdbed01863e

Кролик, запечений в рукаві в духовці

Кролик, запечений в рукаві в духовці – чудовий варіант для святкової вечері. Шикарна подача, неперевершений смак, дивовижний аромат прикрасить будь-які посиденьки. Соковита страва принесе вам масу вражень і гастрономічне задоволення.

Час готування – 4 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • М’ясо кролика – 0,5 тушки.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Картопля – 400 гр.
  • Кефір – 1 ст.
  • Суха зелень – 1 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь підготуйте продукти. Картоплю сполосніть і почистіть від шкірки. Я використовую овочечистку, так виходить швидше і економніше. Тушку кролика ополосніть, просушіть. Підготуйте улюблені прянощі і спеції.

06d0c73fc7001b39f12eb1a2787ff9f5

Крок 2. М’ясо кролика розділіть на порційні частини.

560f1a7cf57c47131ca4abda3145ff5f

Крок 3. Кролика складіть у велику посудину, полийте олією. Я використовую соняшникову олію без запаху.

66fc24136c9ce870d401cf3322d6c2a0

Крок 4. Далі приправте сіллю, молотим перцем і сушеною зеленню. Тут все залежить від ваших уподобань. Але не переборщить з прянощами, вони з легкістю можуть перебити смак самого м’яса. Масажними рухами утріть спеції і відставте в сторону.

2d600e6a3d3b35baa54a0975764217a8

Крок 5. Цибулю і зубчики часнику позбавте від лушпиння. Цибулю наріжте товстими кільцями, а часник тонкими слайсами. Складіть до кролика і перемішайте руками.

b6c1c7e7781848a8ca4ebd566cb894cd

Крок 6. Далі вилийте склянку кефіру будь-якої жирності. Затягніть плівкою, приберіть в холод на 2 години, кожні півгодини діставайте і перемішуйте, щоб процес маринування відбувався рівномірно.

85e8cf13b445925ae560972c4bc465c6

Крок 7. Коли м’ясо кролика добре промаринується, займіться картоплею. Наріжте її часточками, полийте ложкою олії і приправте улюбленими спеціями, у мене ті ж – сіль і перець.

5e008c7840851b567f4d0cabf36ceddd

Крок 8. Об’єднайте м’ясо з картоплею в загальній ємності і гарненько перемішайте руками.

0350375b6c5d5ddc0c47c3b3ad1ed269

Крок 9. Нагрійте духовку до 220 градусів. М’ясо з картоплею перекладіть в рукав для запікання, з двох сторін міцно зав’яжіть і зробіть кілька проколів зубочисткою. Відправте в духовку, запікайте 25 хвилин, потім знизьте температуру до 200 градусів і запікайте ще 25 хвилин.

c65e936885a2e67c6a7291b4b12ab496

Крок 10. Золотисте м’ясо кролика і картоплю подавайте порційно. Їжте і отримуйте задоволення!

e406f6ad173ab2e0ac2d3d114a85a389

Соковитий кролик в соєвому соусі

Соковитий кролик в соєвому соусі не просто здивує вас, ви запам’ятаєте цю страва назавжди. Цей божественний аромат і неймовірно ніжна текстура м’яса доведе до запаморочення. Такого ви точно ніколи не пробували. Духмяні прянощі чудово поєднуються і не перебивають смак дієтичного м’яса. Кролик виходить шикарним, готується без проблем, з процесом впорається кожен. Потрібно лише набратися терпіння.

Час готування – 3 ч. 40 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • М’ясо кролика – 1 тушка.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Морква – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Лимонний сік – 3 ст.л.
  • Аджика – 1 ч.л.
  • Сметана – 250 гр.
  • Вода – 3 ст.
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Розмарин – 1 ч.л.
  • Соєвий соус – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Перевірте наявність всіх продуктів для вишуканої страви з кролика.

e91320ecefb481b328af3d62f0081e8b

Крок 2. Тушку кролика промийте, розділіть на порційні частини і складіть у велику ємність.

2f5a6a9e3fd170a195a014c746efc130

Крок 3. Приправте розмарином, лимонним соком, соєвим соусом, аджикою, майонезом, розтертою лаврушкою, сіллю і молотим перцем.

5d4ba78d04061c584dec2331b10d7c08

Крок 4. Добре перемішайте руками, запечатайте харчовою плівкою і поставте в холодильник або на балкон мінімум на 2 години, кожні півгодини діставайте і перемішуйте, щоб процес маринування відбувався рівномірно. Краще прибрати на ніч.

c993be78eb28a5b2936acf7e85f17e45

Крок 5. Цибулю і морквину позбавте від лушпиння і шкірки, наріжте великими шматочками.

96b295eb70999597c077ee3dc383cb19

Крок 6. Підрум’яньте на олії без запаху до м’якого стану.

5ae538923e5368bb7bff9c9e9c98fde0

Крок 7. Коли овочі розм’якшуватися, посоліть і поперчіть їх, приправте 4-ма зубчиками подрібненого часнику і присмачити сметаною. Тушкуйте хвилин 5 на маленькому нагріванні.

d8ea0f84a745a9c4a194ca2a4f862b24

Крок 8. Далі налийте гарячу воду, і готуйте заливку до кипіння. Пізніше приберіть з плити.

7f7d7ee77e15cfb2cbfc5fe537df98d6

Крок 9. Розжарите іншу сковорідку. Складіть кролика і на сильному вогні підрум’яньте з усіх боків. Робиться це швидко, щоб запечатати м’ясний сік всередині.

c746cc409c2663842ffcacfaea5b325f

Крок 10. Красивого рум’яного кролика перекладіть в високе деко.

e6d55ceebbe2854054d3deea508d7bf6

Крок 11. Зверху рівним шаром розкладіть приготовлену заливку і закрийте фольгою. Розігрійте духову шафу до 200 градусів. Тушкуйте ніжного кролика 40 хвилин.

b5729f89787be92f5f04777afffe9545

Крок 12. Апетитним дієтичним м’ясом кролика пригощайте рідних. Їжте із задоволенням і насолоджуйтеся процесом!

1184e12c5a243c3fd6a4610a748e5c9c

Кролик з цибулею і морквою на сковороді

Кролик з цибулею і морквою на сковороді залишиться у вашому серці назавжди. Божественний аромат пошириться на всю кухню, а рідні будуть крутитися під ногами і з нетерпінням чекати подачі. Соковите м’ясо з ніжною підливою чудово поєднується з повітряним картопляним пюре. Мінімум складнощів – максимум компліментів і подяк.

Час готування – 1 ч. 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • М’ясо кролика – 800 гр.
  • Борошно пшеничне – 80 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Сметана – 170 гр.
  • Гаряча вода – 1,5 ст.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для обсмажування.

Процес приготування:

Крок 1. Тушку кролика промийте і просушіть. Якщо є сумніви з приводу якості кролика, замочіть його в підсоленій воді на годину. Морквину обполосніть, зіскребти ножем або зніміть шкірку овочечисткою. Цибулину звільніть від лушпиння, ополосніть.

ff3de04b8afee5bc6f9cdbacb7fe4e18

Крок 2. М’ясо кролика розділіть на зручні частини.

58d26d2366eabc57b21391b0d1b3b492

Крок 3. Морквину натріть на терці, цибулину наріжте, як вам подобається.

55b79dc8257226e0dc6ff757329a2db9

Крок 4. Шматки кролика щедро обваляти в пшеничному борошні.

5ab02e5c8273b58bf0d22bee4e6b503c

Крок 5. Сковорідку розігрійте. Змастіть олією без запаху. Перекладіть шматочки кролика. Зарум’яньте з усіх боків, щоб всередині запечатати м’ясний сік.

88aaf01e6d0aebb0c66329e34f970d4b

Крок 6. Далі додайте порізану цибулину.

a54db15115ac394a07bbc08740102e21

Крок 7. Слідом відправте натерту морквину, залийте сметаною, розведеною гарячою водою. Підсоліть. Доведіть до кипіння. Зменшіть нагрів до мінімального стану і тушкуйте під кришкою не менше години.

089377dce991ef2bd960b4192e6c96a8

Крок 8. Соковите м’ясо ніжного кролика доповніть картопляним пюре і пригощайте сім’ю. Їжте і отримуйте задоволення! Смачного!

6661d9c079e1ddde3915f6c74fd85e52

Ніжний кролик, тушкований в білому вині

Ніжний кролик, тушкований в білому вині – божественний делікатес, для якого зовсім не обов’язково чекати слушного моменту. Свято можна влаштувати прямо зараз, якщо у вас є тушка кролика. Вишуканий смак складно передати словами. Спробувавши одного разу, дієтичне м’ясо підкорить вас назавжди. Подяка і компліменти вам гарантовані.

Час готування – 1 ч. 40 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • М’ясо кролика – 600 гр.
  • Вино біле сухе – 200 мл.
  • Вода – 150 мл.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Олія – 30 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Тушку кролика промийте і просушіть паперовими рушниками. Розділіть на частини. Сковорідку розігрійте. Змастіть олією без запаху. Перекладіть шматочки кролика. Зарум’яньте з усіх боків, щоб всередині запечатати м’ясний сік.

858845145c04b2740c589575b1fbfe11

Крок 2. Цибулю звільніть від лушпиння, обполосніть. Наріжте зручним способом.

9fbafc0789192eba0155e07aaa44c8f8

Крок 3. Відправте до рум’яного кролика. Тушкуйте, поки не випарується сік і цибуля не закарамелізується.

6489537c6fb8d68eb29e24121c4c421d

Крок 4. Влийте 200 мілілітрів білого сухого вина і 150 мілілітрів води.

4264e7bfc1c5855c8e7b170c532d5e62

Крок 5. Після закипання приправте сіллю і улюбленими спеціями, закрийте кришкою і тушкуйте на найменшому нагріванні не менше 1,5 годин.

f7713c7cb835bf4551f8fd27c094a625

Крок 6. Коли пройде час, алкоголь випарується, підлива загусне, а м’ясо без праці буде відходити від кісток.

bfbbceaf20bc5aa9c2cb3b60d809b435

Крок 7. Соковите ніжне м’ясо кролика за бажанням, доповніть улюбленим гарніром і пригощайте сім’ю. Їжте і отримуйте задоволення! Смачного!

cfbd7e499a7bbf842a1bb228ee032559

Кролик, запечений цілком в духовці

Кролик, запечений цілком в духовці, воістину вважається святковою стравою. Таку красу можна побачити тільки на картинці. Але якщо приготувати страву за цим рецептом, картинка перетвориться в реальність. Смачно, яскраво і святково – все це поєднується в одній страві, з яким впорається навіть дилетант.

Час готування – 2 год 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Бекон – 350 гр.
  • М’ясо кролика – 1 тушка.
  • Картопля – 2 кг.
  • Сіль велика – 1 ст.л.
  • Розмарин – 5 гілочок.
  • Олія – 100 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Зберіть всі складові для зручності в одному місці.

daf19a05c9f91983583ffb610faa26cd

Крок 2. Картоплю обполосніть і очистіть від шкірки. Я не люблю довго возитися, тому користуюся овочечисткою. Так виходить естетичніше і швидше. Почищеною картоплею заповніть великий деко, полийте олією, приправте великою сіллю, перемішайте і відставте в сторону.

5f6a6e683e43615087acd373072baa38

Крок 3 Час зайнятися кроликом. Робочу поверхню застеліть слайсами бекону, у мене спеціальний лоток. Можна це робити на обробній дошці.

e8c528d83a6a63fa3adbda3499135226

Крок 4. Тушку кролика промийте і просушіть, перекладіть поверх бекону. Кінцівки обмотайте скибочками бекону.

abd5b23ebc327cd171fdbf2bf185bf4b

Крок 5. Вільні краї бекону складіть до центру так, щоб вся тушка була цілком упакована в бекон.

c2711b91730a0c6397ebeec6f7056e0c

Крок 6. Акуратно перекладіть тушку на картоплю спинкою вгору. Важливо, щоб кролик не торкався дна дека. У зворотному випадку страва може підгоріти. Покладіть гілочки розмарину. Увімкніть духовку, встановивши 200 градусів.

82ae964800027134cfbb51edd4c59b06

Крок 7. У нагріту духовку помістіть деко з вмістом. Запікайте страву не менше години. Потім вимкніть духовку і залиште деко з кроликом всередині ще на півгодини. За цей час м’ясо дійде і відпочине, вийде соковитим і ніжним.

2f6c80b3d980d959963f5ef44a753645

Крок 8. Перекладіть картоплю з кроликом на загальну тарілку. Зверху полийте соком.

ab2563b6ea7d8a0e6eb070df55ff4222

Крок 9. Пригощайте гостей вишуканим м’ясом і апетитною картоплею. Їжте і отримуйте задоволення!

5281b1fe9e0bdd9822182622d7c6c544

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал