Салат з морквою по-корейськи – 10 рецептів з покроковими фото

4d25ace4ffd2490ce12cd7b2626e48f7

Салати – це та закуска, яку можна найчастіше побачити на столах і неважливо, це святкове застілля або буденний обід у родинному колі. На даний момент існує безліч легких салатів, які готуються за лічені хвилини, проте, сьогодні, ми зупинимося на пікантній закусці з морквою по-корейськи, яка надає готовій страві легку гострину, завдяки чому чудово поєднується з птицею і м'ясом. А доповнивши цей «яскравий» компонент такими продуктами, як гриби, овочі чи бобові, ми отримаємо смачну та дуже ароматну страву, яка припаде до душі багатьом.

Салат з морквою по-корейськи та копченою куркою

Коли на приготування перекушування не більше десяти хвилин – швидко нарізаємо інгредієнти, заправляємо їх і насолоджуємося ситним та ароматним салатом з гострими нотками післясмаку. Пікантна морква ідеально поєднується з ніжним підкопченим м'ясом птиці та оливковою олією.

200b25ee5d0a4d95341b9e5e49e8a59a

    Салат з морквою по-корейськи, куркою та кукурудзою

    З таких простих і доступних продуктів, як курка, морква та консервована кукурудза, можна з легкістю приготувати барвистий і дуже смачний салат, який закохує з першої вилочки, завдяки правильному поєднанню компонентів.

    Час приготування – 40 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Філе куряче (копчене) – 1 шт.
    • Морква по-корейськи – 200 гр.
    • Кукурудза консервована – 1 банк.
    • Сметана – 3 ст.
    • Сіль – 1-2 щіпки.
    • Зелень – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. З філе знімаємо шкірку.

    daeda74f418be4821ec374da1d4e62c1

    Крок 2. М'якоть нарізаємо кубиками невеликого розміру.

    e3a7f24cc9c9018e67665f77d866ec55

    Крок 3. Подрібнене м'ясо перекладаємо в глибоку тарілку, додаємо морквину.

    ec7bdae74d0069ba85480ecd833f84f7

    Крок 4. Обережно розкриваємо банку з кукурудзою, зливаємо розсіл і пересипаємо зерна в салат.

    bbda7d26df4fd86fff539ea432ed3271

    Крок 5. Вибрану зелень дрібно нарізаємо та відправляємо до вже підготовлених компонентів.

    42f3dc77e3403d13b0ef005a92e3d1b9

    Крок 6. Зібраний салат солимо та заправляємо сметаною – ретельно перемішуємо для рівномірного розподілу заправки.

    6e5e6a2c2e897618e8ef0e146ae2637b

    Крок 7. Готову страву забираємо в холод на півгодини для просочення і потім подаємо до столу. Смачного!

    44228ee1337dc7e12e3f4559763f827b

    Салат з морквою по-корейськи та крабовими паличками

    Сьогодні до вашої уваги представляється рецепт дуже простого, але в той же час дуже смачного салату, приготованого з крабових паличок, пікантної моркви та ще кількох добавок. Така яскрава страва чудово підійде для подачі до святкового столу, а також для різноманітності звичного раціону вашої родини.

    Час приготування – 25 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Яйця (відварені) – 2 шт.
    • Морквина по-корейськи – 100 гр.
    • Палички крабові – 100 гр.
    • Сир твердих сортів – 50 грн.
    • Майонез – 1,5 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Цибуля зелена – за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Сурімі «звільняємо» від целофанової упаковки та ріжемо кубиком.

    f8fe75ca72b128a70ebf387ba6b61c08

    Крок 2. Шматок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами.

    0090d08d8ea4b6268786f964de469d4c

    Крок 3. Відварені яйця очищаємо та хаотично кришимо.

    50872bdac5b963c7b93a1ac92809faa8

    Крок 4. Пір'я зеленої цибулі ріжемо кільцями.

    69868cb75ca7d7f2eced4604a96a11ca

    Крок 5. У салатнику поєднуємо нарізані продукти, + додаємо пікантну морквину.

    e00df005e35e220f386cff39e91c1a30

    Крок 6. Заправляємо салат майонезом.

    f9e5a5d324250b00c044558f162ff6a5

    Крок 7. Солимо і перчимо, орієнтуючись на свої уподобання, і добре розмішуємо закуску.

    a286041766b5db97321e7606476b88c6

    Крок 8. Ароматну страву розкладаємо по порційним тарілкам і дегустуємо. Смачного!

    662e7b6f3d90936a2d6c54e622990a10

    Салат з корейською морквою, ковбасою та огірком

    Свіжість огірка, вишуканість ковбаски та пікантність гострої моркви – це чудове поєднання, яке припаде до душі всім без винятку. Скомбінувавши ці продукти в одній холодній закусці – салаті, ми отримуємо ситну, ароматну, а головне дуже смачну страву.

    Час приготування – 40 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 1.

    Складові:

    • Ковбаса – 100 гр.
    • Морквина – 100 гр.
    • Кукурудза консервована – 70 грн.
    • Огірки – 1 прим.
    • Сир – 50 гр.
    • Майонез – до смаку.
    • Зелень – до смаку.
    • Сіль за смаком.
    • Приправа для моркви по-корейськи – 1-2 шепотки.
    • Оцет винний – 1-2 ст.
    • Цукор-пісок – ½ ч.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. Моркву очищаємо від шкірки, натираємо на спеціальній тертці та укладаємо в піалу – маринуємо в цукровому піску, оцті та спеціях. Перемішуємо та залишаємо при кімнатній температурі на півгодини для просочення.

    1fe0632048a1883106264455d590ff4e

    Крок 2. Новий огірок натираємо на тій же тертці або нарізаємо соломкою.

    a9b4a943351144148a8631aec248f9d2

    Крок 3. Аналогічним способом подрібнюємо ковбаску.

    14e5515a5440e5138495b03d48c4aa10

    Крок 4. Морквину злегка віджимаємо від заправки та перекладаємо до м'ясної складової та огірочка.

    93beb8f9c4be0b76cfdfed4567b2043f

    Крок 5. Додаємо кілька столових ложок солодких зерен кукурудзи (без розсолу).

    f45e7716096d274c35e5547772084615

    Крок 6. Зелень дрібно нарізаємо, сир натираємо на тертці з дрібними отворами – пересипаємо салатник.

    c8dbaf17ed72ec6b7bb5a55f3377d350

    Крок 7. Присмачуємо компоненти майонезом, солимо і добре розмішуємо для рівномірного розподілу.

    9dc77e8687a224088d6390a467718eac

    Крок 8. Розкладаємо ароматний салат по невеликих піалах та запрошуємо гостей до столу. Смачного!

    db4a5ce68a9fd86b6ab4ffb368f79d67

    Як приготувати салат з морквою по-корейськи та грибами?

    Готуємо оригінальний святковий салат, який поєднує в собі цікаві продукти та утворює неповторний смак та аромат. Чорнослив надає закусці солодкі нотки, а гостра морква робить страва пікантним, відмінно підходить до м'ясних страв.

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 15 хв.

    Порції – 3-4.

    Складові:

    • Гриби (заморожені) – 100 гр.
    • Морквина по-корейськи – 100 гр.
    • Чорнослив – 100 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • М'ясо куряче (копчене) – 100 гр.
    • Огірок – 1 шт.
    • Олія – 1-2 ст.л.
    • Сіль за смаком.
    • Майонез – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. У сковорідці нагріваємо масло і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин подрібнені гриби та цибулю.

    a5ea7e9365c88445bdc32819cc7d842e

    Крок 2. Курку ріжемо на шматочки або розбираємо по волокнах і поєднуємо з грибами в тарілці з високими бортами.

    99b39b12205c1baa01ec598c0be8a6c4

    Крок 3. У салатник також відправляємо пригорщу моркви, віджатий від надлишків соку.

    92ddefe08e183710fbe924c64ba7066b

    Крок 4 Сухофрукти ненадовго замочуємо в окропі, нарізаємо кубиками і пересипаємо в тарілку. Огірок ріжемо брусочками і перекладаємо до підготовлених компонентів.

    7935aa372549e802f22f99d83049cf00

    Крок 5. Заправляємо салат майонезом, солимо і розмішуємо.

    70a004779b2a6fe532f8507cc99b9954

    Крок 6. Укладаємо закуску гіркою в гарну піалу і приступаємо до трапези. Смачного!

    14f024a64736556d161ee95e874f0a60

    Смачний салат з морквою по-корейськи, куркою та квасолею

    Приготуємо білковий салат під майонезною заправкою, який ідеально підходить для повноцінного і ситного перекушування протягом дня і дуже зручно брати з собою на роботу або навчання. Смачний та швидкий салат з м'ясом та квасолею, додасть вам довге почуття насичення та наповнить енергією!

    Час приготування – 10 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Філе куряче (відварене) – 150 гр.
    • Сир – 50 гр.
    • Морква по-корейськи – 100 гр.
    • Квасоля відварена/консервована – 150 гр.
    • Петрушка – ¼ пучка.
    • Майонез – 3 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Варену курку розбираємо по волокнах і пересипаємо в глибоку миску.

    86327686383dc8a0239a8f9d9c2d316c

    Крок 2. У той же посуд відправляємо квасолю та натертий сир.

    a4da771fa4d9783713246495143197af

    Крок 3. Додаємо морквину по-корейськи та посипаємо чорним меленим перцем для більшої пікантності.

    bc9bd20fa5216ad36bab12eec9cd1dbb

    Крок 4. Зелень дрібно рубаємо і перекладаємо салатник. Закуску заправляємо трьома столовими ложками майонезу та розмішуємо.

    9b69cefe90d610b502f1d3e54bdf55d5

    Крок 5. При необхідності додатково перчимо і знову перемішуємо для рівномірного розподілу спецій.

    a98ad3a643204da1014c1c7b7320cff2

    Крок 6. Прикрашаємо страву гілочками кучерявої петрушки і сідаємо за стіл для дегустації. Смачного!

    abf7abdad9f6bf50900655571d5c02ba

    Салат з корейською морквою та пекінською капустою

    Легкий салат з пікантної моркви та пекінської капусти – це чудове доповнення до м'яса, птиці та навіть риби, а для гарніру чудово підійде молода відварена картопля або розсипчастий білий рис. Така закуска освіжає і не створює тяжкості у шлунку після трапези, а на її приготування піде не більше 10 хвилин.

    Час приготування – 10 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 1-2.

    Складові:

    • Капуста пекінська – 100 гр.
    • Морквина по-корейськи – 50 гр.
    • Огірки – 1 прим.
    • Томати – 1 шт.
    • Зелений перець – 1 шт.
    • Олія соняшникова/оливкова – 5 ст.л.
    • Петрушка – до смаку.
    • Сіль за смаком.
    • Суміш перців мелена – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. Всі овочі попередньо промиваємо і насухо обтираємо паперовим або бавовняним рушником. Зелений перчик розрізаємо навпіл, виймаємо білі перегородки та насіння – нарізаємо соломкою.

    387b109065aaac631ebc73ab0345ed83

    Крок 2. Хаотично подрібнюємо соковитий помідор – все укладаємо в салатник.

    fd644948a5120e7d6b78a558caf695e8

    Крок 3. Відрубаємо від качана капусти необхідну кількість і тонко шаткуємо.

    438c0ab6d3e685f8832571f2b0c90eec

    Крок 4. Довільно нарізаємо свіжий огірок.

    f64980e9036ff3f5d2dac57c21cb899a

    Крок 5. Злегка віджимаємо моркву від гострого соку і перекладаємо в тарілку.

    836af68a18a76301204a4779fa21937e

    Крок 6. Декілька гілочок кучерявої петрушки обполіскуємо водою, трусимо і кришимо. Зелень відправляємо в ємність, орієнтуючись на свої переваги, додаємо суміш перців та сіль, підливаємо олію.

    0fdcd85862f3f94e77c47a9f41755f39

    Крок 7. Ретельно перемішуємо компоненти та приступаємо до дегустації легкого салату з нотками гостроти. Смачного!

    8991cb3c90ae33629fd05f7019dd4be5

    Салат з морквою по-корейськи та болгарським перцем

    Приготуємо смачний і ситний салат під цікавою назвою «Мозаїка», назва така у цієї страви недарма: інгредієнти збираються в єдину композицію, точно як пазли. І, незважаючи на простоту та доступність продуктів, готова закуска має ефектний зовнішній вигляд та підходить для подачі до святкового застілля.

    Час приготування – 15 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 4.

    Складові:

    • Філе куряче (відварене) – 1 шт.
    • Перець болгарський – 1 шт.
    • Морква по-корейськи – 100 гр.
    • Печериці мариновані – 150 гр.
    • Цибуля – 1 шт.
    • Сир – 100 гр.
    • Кукурудза консервована – ½ банки.
    • Оцет – 1 год.
    • Майонез – до смаку.
    • Сіль за смаком.

    Процес приготування:

    Крок 1. Шматок твердого сиру ріжемо брусочками або кубиком.

    60aae14e5e542fb8fff9ceba136773bb

    Крок 2. Невеликі гриби розрізаємо навпіл, більші – на четвертинки.

    ccbe2c6236993a3055839354ced02319

    Крок 3. Очистивши солодкий перець від «перетинок» та насіння, нарізаємо тонкою соломкою.

    adea2f84c8f161fca6d21d521f300f3d

    Крок 4. Цибулину «звільняємо» від лушпиння, дрібно нарізаємо і заправляємо невеликою кількістю оцту, щоб нейтралізувати надлишки гіркоти.

    b073b16f8e7ea415933b1772caacff3c

    Крок 5. Курку розбираємо по волокнах або хаотично подрібнюємо.

    e3d98ecc00d9ed483ae7a15b6b383e4d

    Крок 6. З'єднуємо всі підготовлені компоненти в тарілці з високими бортами, додаємо кукурудзу і моркву (позбувшись розсолу), підсолюємо і добре перемішуємо.

    1ea8bd923ce04a303c4aac68ba092cbe

    Крок 7. Зібраний салат заправляємо майонезом (кількість регулюйте самостійно) і насолоджуємося смачною та ситною стравою. Смачного!

    ecb2960d0af3899aee36e6f3715012cc

    Простий і смачний салат з морквою та шинкою

    Ситний, смачний і простий у приготуванні салат з яєчними млинцями, пікантною морквиною та улюбленою шинкою – спробуйте лише раз і ця страва стане частим гостем на вашому столі, без сумнівів. Рекомендуємо готувати відразу із запасом. Тому що цей салат змітається з тарілок у перші кілька хвилин.

    Час приготування – 20 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 6-8.

    Складові:

    • Яйця – 5 шт.
    • Молоко – 75мл.
    • Шинка – 400 грн.
    • Морква по-корейськи – 350 гр.
    • Кукурудза консервована – 1 банк.
    • Майонез – 4-5 ст.
    • Сіль за смаком.
    • Перець чорний мелений – до смаку.
    • Олія – 1 ст.л.

    Процес приготування:

    Крок 1. У піалу розбиваємо яйця, підливаємо молоко і, озброївшись вилочкою або вінчиком, збиваємо компоненти до однорідної консистенції. У сковороді розігріваємо трохи олії та обсмажуємо 4-5 млинців з двох сторін до легкої рум'яності.

    551992cf337cc224434c13719a16300d

    Крок 2. Всі млинці, крім одного (придатний для декору), згортаємо в рулет і тонко нарізаємо.

    584be95c5e192722bc3f7292c2fecf73

    Крок 3. Будь-яку шинку ріжемо кубиками невеликого розміру.

    69ac5558b1eb52d13eaa1813f143801e

    Крок 4. Об'єднуємо всі інгредієнти в салатнику, а також не забуваємо додати солодкі зерна кукурудзи та морквину.

    d0e820b2bf31606294995d4f8c37cdd1

    Крок 5. На свій смак присолюємо, перчимо закуску і заправляємо.

    7f244a2b4d8b3706d68fd7d1f1ce6767

    Крок 6. Прикрашаємо млинцем, що залишився (згортаючи невеликі сегменти в «равлик») і за бажанням, слайсами огірка. Смачного!

    8bffb7125de5312bf131188897bb8ac5

    Салат з морквою по-корейськи та курячою печінкою

    Готуємо «ошатний» салат з доступних продуктів: курячої печінки, моркви по-корейськи, сиру та картоплі. Така страва чудово підходить для повноцінного перекушування або пізньої вечері, на приготування якої не доведеться витрачати багато часу та сил.

    Час приготування – 30 хв.

    Час приготування – 10 хв.

    Порції – 2.

    Складові:

    • Картопля (відварена) – 2 шт.
    • Печінка куряча – 3 шт.
    • Морквина по-корейськи – 80 гр.
    • Цибуля зелена – 2-3 пера.
    • Сир – 20-30 гр.
    • Зерна граната – 2 ст.
    • Майонез – до смаку.

    Процес приготування:

    Крок 1. З вареної картоплі знімемо шкірку і натираємо на тертці з великими отворами – викладаємо першим шаром на плоску тарілку, не утрамбовуючи, трохи поливаємо майонезом.

    2e5752a9a5ff31aaf57bc7ddb6007788

    Крок 2. У підсоленій воді варимо печінку до готовності, остуджуємо та ріжемо соломкою. Викладаємо субпродукт на шар картоплі + сітка з майонезу.

    e6793f422ca010dd3f9f9707505c9421

    Крок 3. Слідом викладаємо пікантну морквину та подрібнене пір'я зеленої цибулі.

    da909b553ef353c0e65232655cbd9cd2

    Крок 4. Прикриваємо «конструкцію» сиром, натертим на дрібній тертці.

    a79a9947e7d5841058d29c8d67f546a0

    Крок 5. Присмачуємо сирний шар майонезною сіточкою та декоруємо зернами гранату.

    f83ca826706001214ab08dd042997285

    Крок 6. Запрошуємо сім'ю до столу та починаємо дегустацію. Смачного!

    37d8572db05695d98b7e14ae2a8c3ebb

    Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
    Коліжанка - жіночий інтернет-журнал