Салат з маринованими грибами – 9 смачних рецептів з покроковими фото

Салат з маринованими грибами – це дуже смачне, яскраве і соковите частування для вашого столу. Такий салат можна подавати до сімейного обіду, званої вечері або в рамках святкового меню. Для приготування рекомендуємо скористатися нашою готовою кулінарною підбіркою з дев’яти перевірених рецептів з покроковими фото і докладним описом процесу.

Салат з маринованими опеньками

Салат з маринованими опеньками на вашому столі нікого не залишить байдужим. Готуйте його на нашу простому рецептом з покроковим описом процесу. Готове частування вийде неймовірно соковитим, поживним і насиченим за смаком. Ідеальне рішення для ваших званих вечерь і свят.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Опеньки мариновані – 1 банка.
  • Картопля – 4 шт.
  • Горошок консервований – 1 банка.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Картопля відварюємо і остуджуємо.

Крок 2. Мариновані гриби і консервований горошок викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Охололу і очищену картоплю ріжемо невеликими кубиками. Відправляємо їх в загальну миску.

Крок 4.  Промиваємо і обсушуємо кріп, після подрібнюємо його ножем.

Крок 5. Кладемо кріп в загальну масу. Сюди ж відправляємо подрібнений червоний цибуля, відповідний для салату.

Крок 6. Солимо і перчимо частування, заправляємо олією і акуратно перемішуємо.

Крок 7. Яскравий салат з маринованими опеньками готовий. Діліть на порції і угощайтесь!

Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами

Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами — неймовірно смачне блюдо з цікавим поєднанням продуктів. Таке яскраве частування урізноманітнює ваше домашнє або святкове меню. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним кулінарним рецептом з покроковим описом процесу.

Час готування – 1 година 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Шампіньйони мариновані – 130 гр.
  • Стегенця курячі копчені – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Майонез – 1 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком

Для маринування цибулі:

  • Оцет яблучний – 2 ст.л.
  • Вода – 200 мл.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Базилік сушений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю і нарізаємо тонкими півкільцями або четвертинками.

Крок 2. Далі цибуля маринуємо в суміші з окропу, солі, цукру і оцту. Також додаємо сушений базилік. Даємо заготівлі постояти близько 1 години.

Крок 3. Витягуємо з банки мариновані гриби, розрізаємо їх на невеликі шматочки.

Крок 4. Відокремлюємо копчене м’ясо від кісточок.

Крок 5. Кладемо в підходящу для салату миску гриби, копчену курку і маринований цибуля. Перчимо і поливаємо майонезом.

Крок 6. Акуратно перемішуємо частування.

Крок 7. Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами готовий. Можна подавати до столу!

Салат з маринованими грибами і шинкою

Салат з маринованими грибами і шинкою виходить дуже соковитим, яскравим за смаком і апетитним. Підходить як для домашнього, так і святкового столу. Приготувати його в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Гриби мариновані – 100 гр.
  • Шинка – 100 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Огірок маринований – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Майонез – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.

Крок 2. Далі цибуля ошпарюємо в окропі 5 хвилин.

Крок 3. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.

Крок 4. Подрібнюємо відварні яйця. Шинку обробляємо тонкою соломкою.

Крок 5. Доповнюємо продукти ошпареною цибулею і маринованими грибами.

Крок 6. Сюди ж викладаємо маринований огірок, нарізаний соломкою. Солимо, перчимо і заправляємо сумішшю з сметани і майонезу. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з маринованими грибами і шинкою готовий. Розкладайте по порційних тарілках і угощайтесь!

Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою

Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою виходить неймовірно соковитим, апетитним і в міру пікантним. Подавайте його до столу як самостійну закуску або разом з гарячими стравами. Ваші близькі або гості будуть в захваті. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Шампіньйони мариновані – 350 гр.
  • Морква по-корейськи – 500 гр.
  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Курячу грудку відварюємо до готовності.

Крок 2. Мариновані шампіньйони нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо їх в розігріту сковороду. Даємо рідини піти, вливаємо оливкову олію і тушкуємо пару хвилин.

Крок 3. Охолола курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 4. Корейську морквину розрізаємо на смужки коротше.

Крок 5. Викладаємо підготовлені інгредієнти в загальну глибоку миску.

Крок 6. Заправляємо частування майонезом і акуратно перемішуємо.

Крок 7. Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою готовий. Можна пригощатися!

Салат з консервованими грибами і квасолею

Салат з консервованими грибами і квасолею — неймовірно ситне і смачне частування для вашого домашнього або святкового столу. Обов’язково побалуйте себе і близьких цікавою закускою. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Опеньки мариновані – 200 гр.
  • Квасоля консервована біла – 250 гр.
  • Кукурудза консервована – 250 гр.
  • Сухарики житні – 80 гр.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Зливаємо рідина з консервованої кукурудзи. Сам продукт перекладаємо в глибокий салатник.

Крок 2. Також чинимо і з консервованою квасолею.

Крок 3. Викладаємо в загальну масу мариновані опят.

Крок 4. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом і часником. Солимо і посипаємо чорним молотим перцем за смаком.

Крок 5. Заправляємо продукти майонезом і перемішуємо.

Крок 6. Сюди ж відправляємо житні сухарики. Акуратно все перемішуємо.

Крок 7. Салат з консервованими грибами і квасолею готовий. Можна подавати до столу!

Салат з мовою і маринованими шампіньйонами

Салат з мовою і маринованими шампіньйонами — оригінальне кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Закуска виходить неймовірно живильної і смачною. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Шампіньйони мариновані – 200 гр.
  • Мова відварної – 300 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Яйце – 4 шт.

Для заправки:

  • Майонез – 250 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Хрін маринований – 1 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібну кількість відварного язички. При необхідності, очищаємо його.

Крок 2. Далі делікатес нарізаємо тонкою соломкою. Викладаємо в глибоку миску.

Крок 3. Мариновані шампіньйони розрізаємо на невеликі частини. Відправляємо їх до відвареної язички.

Крок 4. Промиваємо помідори. Нарізаємо їх дрібними кубиками і кладемо в загальну миску.

Крок 5. Відварюємо яйця, остуджуємо і очищаємо їх. Нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо до решти інгредієнтів.

Крок 6. Для заправки перемішуємо майонез з маринованим хріном і подрібненим часником. Викладаємо масу в салат і акуратно все перемішуємо.

Крок 7. Салат з маринованими шампіньйонами і мовою готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з маринованими грибами і кукурудзою

Салат з маринованими грибами і кукурудзою виходить неймовірно соковитим, апетитним і ніжним. Подавайте його до столу як самостійну закуску або разом з гарячими стравами. Ваші близькі або гості залишаться задоволені. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Шампіньйони мариновані – 100 р.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Квасоля консервована біла – 200 гр.
  • Карбонад м’ясної – 200 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясний карбонад нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо петрушку, після подрібнюємо її.

Крок 3. Очищаємо болгарський перець від насіння, після ріжемо його кубиками.

Крок 4. Викладаємо підготовлені продукти в глибоку миску.

Крок 5. Сюди ж викладаємо консервовану квасоля, шампіньйони і кукурудзу. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом.

Крок 6. Акуратно все перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Салат з консервованими грибами, квасолею і кукурудзою готовий. Можна подавати до столу!

М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами

М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами виходить неймовірно ситним, яскравим за смаком і апетитним. Підходить для подачі до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Приготувати його в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Опеньки мариновані – 1 банка.
  • Огірок маринований – 3 шт.
  • Оливки – 100 гр.
  • Цибуля червона – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Оливкова олія – 5 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо шматок яловичини до повної готовності. Солимо до смаку.

Крок 2. Остуджуємо м’ясо і ділимо його на дрібні волокна.

Крок 3. Кладемо м’ясо в глибоку миску. Сюди ж викладаємо соломку з маринованих огірків, а також кладемо мариновані гриби.

Крок 4. Нарізаємо тонкою соломкою червоний цибуля. Відправляємо його в загальну масу.

Крок 5. Доповнюємо салат промитим і просушеним подрібненим кропом.

Крок 6. Сюди ж кладемо подрібнений зелену цибулю. Першим частування, поливаємо оливковою олією і перемішуємо.

Крок 7. М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами готовий. Діліть на порції і угощайтесь!

Салат « Чоловічі сльози » з маринованими грибами

Салат « Чоловічі сльози » з маринованими грибами — оригінальне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Закуска виходить неймовірно живильної і насиченою за смаком. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Шампіньйони мариновані – 300 гр.
  • Філе куряче – 400 гр.
  • Морква по-корейськи – 250 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Цибуля-шалот – 10 шт.
  • Майонез – 200 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо куряче філе в підсоленій воді до повної готовності. Після відварне філе нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Корейську морквину розрізаємо на смуги поменше.

Крок 3. Цибуля-шалот нарізаємо тонкими кільцями.

Крок 4. Відварюємо яйця, остуджуємо і очищаємо їх. Після натираємо на великій терці.

Крок 5. Мариновані гриби розрізаємо на невеликі шматочки.

Крок 6. Формуємо салат за допомогою спеціального кільця. Послідовність шарів: м’ясо, майонез, корейська морквина, гриби, майонез, цибуля, яйця, майонез. Посипаємо все це тертим сиром.

Крок 7. Оригінальний і ситний салат « чоловічі сльози » з маринованими грибами готовий. Можна подавати до столу!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал