Салат з маринованими грибами – це дуже смачне, яскраве і соковите частування для вашого столу. Такий салат можна подавати до сімейного обіду, званої вечері або в рамках святкового меню. Для приготування рекомендуємо скористатися нашою готовою кулінарною підбіркою з дев’яти перевірених рецептів з покроковими фото і докладним описом процесу.
Салат з маринованими опеньками
Салат з маринованими опеньками на вашому столі нікого не залишить байдужим. Готуйте його на нашу простому рецептом з покроковим описом процесу. Готове частування вийде неймовірно соковитим, поживним і насиченим за смаком. Ідеальне рішення для ваших званих вечерь і свят.
Час готування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Опеньки мариновані – 1 банка.
- Картопля – 4 шт.
- Горошок консервований – 1 банка.
- Цибуля червона – 1 шт.
- Кріп – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Олія – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Картопля відварюємо і остуджуємо.
Крок 2. Мариновані гриби і консервований горошок викладаємо в глибоку миску.
Крок 3. Охололу і очищену картоплю ріжемо невеликими кубиками. Відправляємо їх в загальну миску.
Крок 4. Промиваємо і обсушуємо кріп, після подрібнюємо його ножем.
Крок 5. Кладемо кріп в загальну масу. Сюди ж відправляємо подрібнений червоний цибуля, відповідний для салату.
Крок 6. Солимо і перчимо частування, заправляємо олією і акуратно перемішуємо.
Крок 7. Яскравий салат з маринованими опеньками готовий. Діліть на порції і угощайтесь!
Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами
Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами — неймовірно смачне блюдо з цікавим поєднанням продуктів. Таке яскраве частування урізноманітнює ваше домашнє або святкове меню. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним кулінарним рецептом з покроковим описом процесу.
Час готування – 1 година 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Шампіньйони мариновані – 130 гр.
- Стегенця курячі копчені – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Майонез – 1 ст.л.
- Перець чорний мелений – за смаком
Для маринування цибулі:
- Оцет яблучний – 2 ст.л.
- Вода – 200 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Базилік сушений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо цибулю і нарізаємо тонкими півкільцями або четвертинками.
Крок 2. Далі цибуля маринуємо в суміші з окропу, солі, цукру і оцту. Також додаємо сушений базилік. Даємо заготівлі постояти близько 1 години.
Крок 3. Витягуємо з банки мариновані гриби, розрізаємо їх на невеликі шматочки.
Крок 4. Відокремлюємо копчене м’ясо від кісточок.
Крок 5. Кладемо в підходящу для салату миску гриби, копчену курку і маринований цибуля. Перчимо і поливаємо майонезом.
Крок 6. Акуратно перемішуємо частування.
Крок 7. Салат з копченою куркою і маринованими шампіньйонами готовий. Можна подавати до столу!
Салат з маринованими грибами і шинкою
Салат з маринованими грибами і шинкою виходить дуже соковитим, яскравим за смаком і апетитним. Підходить як для домашнього, так і святкового столу. Приготувати його в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Гриби мариновані – 100 гр.
- Шинка – 100 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Огірок маринований – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сметана – 1 ст.л.
- Майонез – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Крок 2. Далі цибуля ошпарюємо в окропі 5 хвилин.
Крок 3. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх і очищаємо від шкаралупи.
Крок 4. Подрібнюємо відварні яйця. Шинку обробляємо тонкою соломкою.
Крок 5. Доповнюємо продукти ошпареною цибулею і маринованими грибами.
Крок 6. Сюди ж викладаємо маринований огірок, нарізаний соломкою. Солимо, перчимо і заправляємо сумішшю з сметани і майонезу. Перемішуємо.
Крок 7. Салат з маринованими грибами і шинкою готовий. Розкладайте по порційних тарілках і угощайтесь!
Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою
Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою виходить неймовірно соковитим, апетитним і в міру пікантним. Подавайте його до столу як самостійну закуску або разом з гарячими стравами. Ваші близькі або гості будуть в захваті. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Шампіньйони мариновані – 350 гр.
- Морква по-корейськи – 500 гр.
- Грудка куряча – 1 шт.
- Майонез – 3 ст.л.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком. Курячу грудку відварюємо до готовності.
Крок 2. Мариновані шампіньйони нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо їх в розігріту сковороду. Даємо рідини піти, вливаємо оливкову олію і тушкуємо пару хвилин.
Крок 3. Охолола курячу грудку нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 4. Корейську морквину розрізаємо на смужки коротше.
Крок 5. Викладаємо підготовлені інгредієнти в загальну глибоку миску.
Крок 6. Заправляємо частування майонезом і акуратно перемішуємо.
Крок 7. Салат з маринованими шампіньйонами і корейською морквою готовий. Можна пригощатися!
Салат з консервованими грибами і квасолею
Салат з консервованими грибами і квасолею — неймовірно ситне і смачне частування для вашого домашнього або святкового столу. Обов’язково побалуйте себе і близьких цікавою закускою. Для цього беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Опеньки мариновані – 200 гр.
- Квасоля консервована біла – 250 гр.
- Кукурудза консервована – 250 гр.
- Сухарики житні – 80 гр.
- Кріп – 1 пучок.
- Часник – 2 зубчика.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Зливаємо рідина з консервованої кукурудзи. Сам продукт перекладаємо в глибокий салатник.
Крок 2. Також чинимо і з консервованою квасолею.
Крок 3. Викладаємо в загальну масу мариновані опят.
Крок 4. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом і часником. Солимо і посипаємо чорним молотим перцем за смаком.
Крок 5. Заправляємо продукти майонезом і перемішуємо.
Крок 6. Сюди ж відправляємо житні сухарики. Акуратно все перемішуємо.
Крок 7. Салат з консервованими грибами і квасолею готовий. Можна подавати до столу!
Салат з мовою і маринованими шампіньйонами
Салат з мовою і маринованими шампіньйонами — оригінальне кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Закуска виходить неймовірно живильної і смачною. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу і фото.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Шампіньйони мариновані – 200 гр.
- Мова відварної – 300 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Яйце – 4 шт.
Для заправки:
- Майонез – 250 гр.
- Часник – 2 зубчика.
- Хрін маринований – 1 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібну кількість відварного язички. При необхідності, очищаємо його.
Крок 2. Далі делікатес нарізаємо тонкою соломкою. Викладаємо в глибоку миску.
Крок 3. Мариновані шампіньйони розрізаємо на невеликі частини. Відправляємо їх до відвареної язички.
Крок 4. Промиваємо помідори. Нарізаємо їх дрібними кубиками і кладемо в загальну миску.
Крок 5. Відварюємо яйця, остуджуємо і очищаємо їх. Нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо до решти інгредієнтів.
Крок 6. Для заправки перемішуємо майонез з маринованим хріном і подрібненим часником. Викладаємо масу в салат і акуратно все перемішуємо.
Крок 7. Салат з маринованими шампіньйонами і мовою готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Салат з маринованими грибами і кукурудзою
Салат з маринованими грибами і кукурудзою виходить неймовірно соковитим, апетитним і ніжним. Подавайте його до столу як самостійну закуску або разом з гарячими стравами. Ваші близькі або гості залишаться задоволені. Для приготування беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Шампіньйони мариновані – 100 р.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Квасоля консервована біла – 200 гр.
- Карбонад м’ясної – 200 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Петрушка – 1 пучок.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. М’ясний карбонад нарізаємо дрібними кубиками.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо петрушку, після подрібнюємо її.
Крок 3. Очищаємо болгарський перець від насіння, після ріжемо його кубиками.
Крок 4. Викладаємо підготовлені продукти в глибоку миску.
Крок 5. Сюди ж викладаємо консервовану квасоля, шампіньйони і кукурудзу. Солимо, перчимо і заправляємо майонезом.
Крок 6. Акуратно все перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат з консервованими грибами, квасолею і кукурудзою готовий. Можна подавати до столу!
М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами
М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами виходить неймовірно ситним, яскравим за смаком і апетитним. Підходить для подачі до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Приготувати його в домашніх умовах зовсім нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Яловичина – 300 гр.
- Опеньки мариновані – 1 банка.
- Огірок маринований – 3 шт.
- Оливки – 100 гр.
- Цибуля червона – 1 шт.
- Кріп – за смаком.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Оливкова олія – 5 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо шматок яловичини до повної готовності. Солимо до смаку.
Крок 2. Остуджуємо м’ясо і ділимо його на дрібні волокна.
Крок 3. Кладемо м’ясо в глибоку миску. Сюди ж викладаємо соломку з маринованих огірків, а також кладемо мариновані гриби.
Крок 4. Нарізаємо тонкою соломкою червоний цибуля. Відправляємо його в загальну масу.
Крок 5. Доповнюємо салат промитим і просушеним подрібненим кропом.
Крок 6. Сюди ж кладемо подрібнений зелену цибулю. Першим частування, поливаємо оливковою олією і перемішуємо.
Крок 7. М’ясний салат з яловичиною і маринованими грибами готовий. Діліть на порції і угощайтесь!
Салат « Чоловічі сльози » з маринованими грибами
Салат « Чоловічі сльози » з маринованими грибами — оригінальне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Закуска виходить неймовірно живильної і насиченою за смаком. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Шампіньйони мариновані – 300 гр.
- Філе куряче – 400 гр.
- Морква по-корейськи – 250 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Цибуля-шалот – 10 шт.
- Майонез – 200 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо куряче філе в підсоленій воді до повної готовності. Після відварне філе нарізаємо невеликими шматочками.
Крок 2. Корейську морквину розрізаємо на смуги поменше.
Крок 3. Цибуля-шалот нарізаємо тонкими кільцями.
Крок 4. Відварюємо яйця, остуджуємо і очищаємо їх. Після натираємо на великій терці.
Крок 5. Мариновані гриби розрізаємо на невеликі шматочки.
Крок 6. Формуємо салат за допомогою спеціального кільця. Послідовність шарів: м’ясо, майонез, корейська морквина, гриби, майонез, цибуля, яйця, майонез. Посипаємо все це тертим сиром.
Крок 7. Оригінальний і ситний салат « чоловічі сльози » з маринованими грибами готовий. Можна подавати до столу!