Салат з курки, квасолі і корейської моркви – 4 покрокових рецепта з фото

Салат з курки, квасолі і корейської моркви – це дуже яскрава, смачна і універсальна закуска для вашого домашнього столу. Таке частування можна подавати до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Приготувати такий салат можна різними способами. Кращі кулінарні ідеї ви знайдете в нашій збірці з чотирьох покрокових рецептів з фото і докладним описом процесу.

Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою

Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою – це дуже яскраве кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування порадує не тільки яскравим видом, але і незабутнім смаком. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим покроковим рецептом!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Філе куряче – 300 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Сухарики – 1 пачка.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Консервовану квасоля і кукурудзу викладаємо в глибоку миску, попередньо слив рідина.

Крок 2. Сюди ж викладаємо корейську морквину.

Крок 3. Відварюємо курячу грудку, остуджуємо її і дрібно нарізаємо. Кладемо до решти інгредієнтів.

Крок 4. Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Відправляємо в загальну миску.

Крок 5. Заправляємо заготівлю майонезом за смаком.

Крок 6. Акуратно перемішуємо салат і доповнюємо його готовими сухариками.

Крок 7. Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками

Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками – яскрава кулінарна ідея для ваших обідів, перекусів або свят. Приготувати таке частування в домашніх умовах зовсім нескладно, а смак готового страви нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Грудка куряча – 200 гр.
  • Сухарики – 1 пачка.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Корейську морквину розрізаємо на смужки поменше. Викладаємо в глибоку миску.

Крок 2. Доповнюємо морквину консервованою квасолею, з якої попередньо зливаємо рідину.

Крок 3. Відварюємо курячу грудку, остуджуємо її і нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо в загальну миску.

Крок 4. Промиваємо зелень, обсушуємо її і подрібнюємо. Тонкими напівкільцями ріжемо цибулю. Відправляємо овочі в салат. Зелень вибирайте за смаком. Можна взяти кріп або петрушку.

Крок 5. Доповнюємо заготівлю готовими сухариками.

Крок 6. Заправляємо частування майонезом за смаком і акуратно перемішуємо.

Крок 7. Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі

Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі виходить дуже поживним, соковитим і в міру пікантним. Відмінне рішення для ваших сімейних обідів або святкового меню. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням, яке зовсім нескладно приготувати своїми руками. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного рецепта.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Квасоля консервована – 1 банка.
  • Курка копчена – 300 гр.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками. Кісточку і хрящі видаляємо.

Крок 2. Викладаємо консервовану квасолю з банки, акуратно слив всю рідину.

Крок 3. Корейську морквину розрізаємо на шматочки коротше.

Крок 4. У глибоку миску викладаємо всі три інгредієнта: квасоля, копчену курку і корейську морквину.

Крок 5. Заправляємо частування майонезом за смаком.

Крок 6. Акуратно перемішуємо закуску для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.

Крок 7. Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!

Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви

Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви – це дуже смачне кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування порадує не тільки яскравим видом, але і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Квасоля червона – 1 ст.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Майонез – 70 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Квасоля заздалегідь вимочуємо, відварюємо до готовності і остуджуємо.

Крок 2. Кладемо підготовлену квасолю в глибоку миску разом з корейською морквиною. Якщо морква занадто довга, то розрізаємо її на відрізки поменше.

Крок 3. Доповнюємо інгредієнти тертим твердим сиром.

Крок 4. Сюди ж відправляємо невеликі брусочки промитих огірків.

Крок 5. Відварюємо куряче філе, остуджуємо його і нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо інгредієнт в загальну миску.

Крок 6. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом і часником. Солимо за смаком і заправляємо майонезом. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви готовий. Можете подавати до столу і пригощатися!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал