Салат з курки, квасолі і корейської моркви – це дуже яскрава, смачна і універсальна закуска для вашого домашнього столу. Таке частування можна подавати до обіду, вечері або в рамках святкового меню. Приготувати такий салат можна різними способами. Кращі кулінарні ідеї ви знайдете в нашій збірці з чотирьох покрокових рецептів з фото і докладним описом процесу.
Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою
Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою – це дуже яскраве кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування порадує не тільки яскравим видом, але і незабутнім смаком. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим покроковим рецептом!
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Філе куряче – 300 гр.
- Часник – 2 зубчика.
- Сухарики – 1 пачка.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Консервовану квасоля і кукурудзу викладаємо в глибоку миску, попередньо слив рідина.
Крок 2. Сюди ж викладаємо корейську морквину.
Крок 3. Відварюємо курячу грудку, остуджуємо її і дрібно нарізаємо. Кладемо до решти інгредієнтів.
Крок 4. Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх будь-яким зручним способом. Відправляємо в загальну миску.
Крок 5. Заправляємо заготівлю майонезом за смаком.
Крок 6. Акуратно перемішуємо салат і доповнюємо його готовими сухариками.
Крок 7. Салат з куркою, квасолею, морквою по-корейськи і кукурудзою готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками
Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками – яскрава кулінарна ідея для ваших обідів, перекусів або свят. Приготувати таке частування в домашніх умовах зовсім нескладно, а смак готового страви нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку!
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Грудка куряча – 200 гр.
- Сухарики – 1 пачка.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Зелень – за смаком.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Корейську морквину розрізаємо на смужки поменше. Викладаємо в глибоку миску.
Крок 2. Доповнюємо морквину консервованою квасолею, з якої попередньо зливаємо рідину.
Крок 3. Відварюємо курячу грудку, остуджуємо її і нарізаємо дрібними кубиками. Викладаємо в загальну миску.
Крок 4. Промиваємо зелень, обсушуємо її і подрібнюємо. Тонкими напівкільцями ріжемо цибулю. Відправляємо овочі в салат. Зелень вибирайте за смаком. Можна взяти кріп або петрушку.
Крок 5. Доповнюємо заготівлю готовими сухариками.
Крок 6. Заправляємо частування майонезом за смаком і акуратно перемішуємо.
Крок 7. Салат з квасолею, куркою, корейською морквиною і сухариками готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!
Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі
Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі виходить дуже поживним, соковитим і в міру пікантним. Відмінне рішення для ваших сімейних обідів або святкового меню. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням, яке зовсім нескладно приготувати своїми руками. Для цього дотримуйтесь простим кроків з нашого перевіреного рецепта.
Час готування – 15 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Квасоля консервована – 1 банка.
- Курка копчена – 300 гр.
- Майонез – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Копчену курку нарізаємо невеликими кубиками. Кісточку і хрящі видаляємо.
Крок 2. Викладаємо консервовану квасолю з банки, акуратно слив всю рідину.
Крок 3. Корейську морквину розрізаємо на шматочки коротше.
Крок 4. У глибоку миску викладаємо всі три інгредієнта: квасоля, копчену курку і корейську морквину.
Крок 5. Заправляємо частування майонезом за смаком.
Крок 6. Акуратно перемішуємо закуску для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
Крок 7. Салат з копченої курки, корейської моркви і квасолі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!
Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви
Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви – це дуже смачне кулінарне рішення для вашого домашнього або святкового столу. Готове частування порадує не тільки яскравим видом, але і поживними властивостями. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт!
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Філе куряче – 1 шт.
- Квасоля червона – 1 ст.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Часник – 2 зубчика.
- Майонез – 70 гр.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Квасоля заздалегідь вимочуємо, відварюємо до готовності і остуджуємо.
Крок 2. Кладемо підготовлену квасолю в глибоку миску разом з корейською морквиною. Якщо морква занадто довга, то розрізаємо її на відрізки поменше.
Крок 3. Доповнюємо інгредієнти тертим твердим сиром.
Крок 4. Сюди ж відправляємо невеликі брусочки промитих огірків.
Крок 5. Відварюємо куряче філе, остуджуємо його і нарізаємо дрібними кубиками. Відправляємо інгредієнт в загальну миску.
Крок 6. Доповнюємо заготівлю подрібненим кропом і часником. Солимо за смаком і заправляємо майонезом. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат з курки, огірка, квасолі і корейської моркви готовий. Можете подавати до столу і пригощатися!