Салат з ковбасою і сухариками – 9 рецептів приготування з покроковими фото

Салат з ковбасою і сухариками – це смачна і проста закуска для вашого столу. Таке частування підійде як для домашнього обіду, так і для святкового меню. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну добірку з дев’яти рецептів приготування з покроковими фото і докладним описом процесу.

Салат з ковбасою, сухариками, кукурудзою і огірком

Салат з ковбасою, сухариками, кукурудзою і огірком порадує вас насиченим смаком, поживними властивостями і нескладним кулінарним процесом. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки з покроковими фото. Порадуйте себе апетитним частуванням!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Ковбаса сирокопчена – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Хліб – 2 скибочки.
  • Огірок свіжий – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Петрушка – 2 гілки.
  • Майонез – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Скибочки хліба нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 2. Викладаємо кубики хліба на деко з пергаментом. Підсушуємо продукт 15 хвилин при температурі 170 градусів. Періодично перемішуємо.

Крок 3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину. Для цього інгредієнт можна відкинути на дрібне сито.

Крок 4. Дрібними кубиками нарізаємо ковбасу. Рекомендуємо використовувати сирокопчену, але підійдуть і інші види. Ковбасу, кукурудзу і сухарики кладемо в салатник.

Крок 5. Дрібно ріжемо огірки і помідори. Відправляємо їх в загальну миску.

Крок 6. Солимо і перчимо частування, доповнюємо подрібненою петрушкою і майонезом. Перемішуємо.

Крок 7. Салат з ковбасою, сухариками, кукурудзою і огірком готовий. Подавайте до столу!

Салат з ковбасою, сухариками і корейською морквою

Салат з ковбасою, сухариками і корейською морквою порадує вас яскравим смаком, соковитою і помірною пікантністю. Кулінарна ідея підходить як для обіднього, так і для святкового столу. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Сухарики – 30 гр.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик.
  • Майонез – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.

Крок 2. Дрібними брусочками нарізаємо огірок і відправляємо його в салатник.

Крок 3. Доповнюємо огірки соломкою з ковбаси.

Крок 4. Викладаємо в миску корейську морквину. Якщо вона занадто довга, то розрізаємо її на кілька частин.

Крок 5. Доповнюємо інгредієнти готовими сухариками.

Крок 6. Продавлюємо сюди зубчик часнику.

Крок 7. Заправляємо частування майонезом.

Крок 8. Перемішуємо вміст для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 9. Салат з ковбасою, сухариками і корейською морквою готовий. Викладайте на порційні тарілки і подавайте до столу!

Салат з ковбасою, помідорами і сухариками

Салат з ковбасою, помідорами і сухариками виходить дуже ситним, апетитним і цікавим за смаком. Таке частування точно нікого не залишить байдужим і урізноманітнює ваше меню. Для приготування використовуйте перевірену кулінарну ідею з нашої добірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Ковбаса – 100 гр.
  • Сухарики – 50 гр.
  • Помідор – 100 гр.
  • Огірок – 100 гр.
  • Цибуля маринований – 30 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Майонез – 50 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо інгредієнти за списком. Попередньо замаринуйте цибулю. Для цього перемішайте його з оцтом, сіллю, цукром і невеликою кількістю води на 10 хвилин.

Крок 2. Сухарики можна взяти магазинні. Якщо хочете приготувати їх самостійно, то наріжте хліб кубиками і підсушіть його в сковороді або духовці.

Крок 3. Помідор обробляємо на часточки. Кладемо інгредієнт в салатник.

Крок 4. Відправляємо до огірка соломку з ковбаси.

Крок 5. Викладаємо сюди мариновану цибулю (попередньо віджимаємо його від маринаду) і сухарики.

Крок 6.  Додаємо в салат тонкі часточки помідорів.

Крок 7. Солимо, перчимо заготівлю і заправляємо майонезом. Перемішуємо вміст.

Крок 8. Салат з ковбасою, помідорами і сухариками готовий. Подавайте частування до столу!

Салат з ковбасою, сухариками і пекінською капустою

Салат з ковбасою, сухариками і пекінською капустою – це апетитне і смачне частування для ваших сімейних обідів або свят. Закуска порадує вас простим і швидким приготуванням. Беріть на замітку перевірений покроковий рецепт, порадуйте себе і своїх близьких.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Ковбаса напівкопчена – 100 гр.
  • Капуста пекінська – 0,5 шт.
  • Сухарики – 100 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 1 банка.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Найкраще використовувати сухарики з білого хліба.  Підійдуть магазинні або приготовані самостійно.

Крок 2. Промиваємо пекінську капусту і дрібно шинкуємо її.

Крок 3. Викладаємо капусту в глибокий салатник. Солимо її за смаком.

Крок 4. Ковбасу нарізаємо дрібними кубиками.

Крок 5. Твердий сир пропускаємо через велику терку.

Крок 6. Відправляємо сир і ковбасу до капусти.

Крок 7. Сюди ж викладаємо консервовану кукурудзу і сухарики.

Крок 8. Дрібно нарізаємо зелень.

Крок 9. Кладемо зелень до решти продуктів.

Крок 10. Поливаємо заготівлю майонезом.

Крок 11. Добре все перемішуємо для рівномірного розподілу інгредієнтів.

Крок 12. Салат з ковбасою, сухариками і пекінської капустою готовий. Пригощайтеся!

Салат з ковбасою, сухариками і зеленим горошком

Салат з ковбасою, сухариками і зеленим горошком порадує вас яскравим смаком, поживністю і простим кулінарним процесом. Якщо хочете урізноманітнює ваше меню і порадувати рідних апетитною закускою, використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 400 гр.
  • Горошок зелений консервований – 150 гр.
  • Огірок свіжий – 150 гр.
  • Сухарики – 50 гр.
  • Зелень – 3 гілки.
  • Майонез – 4 ст.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Промиваємо огірок і ріжемо його дрібними брусочками.

Крок 3. Так само чинимо і з копченою ковбасою.

Крок 4. З консервованого зеленого горошку зливаємо рідину.

Крок 5. Всі підготовлені інгредієнти викладаємо в загальну глибоку миску.

Крок 6. Доповнюємо заготівлю сухариками. Посипаємо чорним молотим перцем і заправляємо майонезом. Перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 7. Салат з ковбасою, сухариками і зеленим горошком готовий. Подавайте до столу і пробуйте. Можна прикрасити свіжою ароматною зеленню.

Салат з копченою ковбасою і сухариками зі смаком сиру

Салат з копченою ковбасою і сухариками зі смаком сиру порадує вас не тільки цікавим смаком, але і поживними властивостями. Така закуска точно нікого не залишить байдужим. Готуйте її до святкового або обіднього столу на нашу перевіреному рецепту з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Сухарики зі смаком сиру – 1 пачка.
  • Кукурудза консервована – 1 банка.
  • Яйце – 4 шт.
  • Огірок солоний – 3 шт.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Майонез – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Курячі яйця попередньо відварюємо і остуджуємо.

Крок 2.  Подрібнюємо яйця, копчену ковбасу і солоні огірки. Викладаємо інгредієнти в загальну салатницю.

Крок 3. Викладаємо сюди кукурудзу консервовану, з якої попередньо зливаємо рідину.

Крок 4. Подрібнюємо зелену цибулю. Половину відправляємо в салат, інше залишаємо для подачі.

Крок 5. Викладаємо сюди сухарики з пачки.

Крок 6. Солимо частування за смаком і поливаємо майонезом.

Крок 7. Добре все перемішуємо для рівномірного розподілу всіх продуктів.

Крок 8. Салат з копченою ковбасою і сухариками готовий. Прикрашайте подрібненим зеленою цибулею.

Салат “Обжорка” з ковбасою і сухариками

Салат “Обжорка” з ковбасою і сухариками – це цікава і поживна закуска, яку легко приготувати в домашніх умовах. Така страва порадує вас своїм насиченим смаком, апетитним видом і поживністю. Підходить для свят і сімейних посиденьок.

Час готування – 15 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Ковбаса варена – 100 гр.
  • Сухарики – 20 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо ріпчасту цибулю і натираємо на терці моркву. Відправляємо овочі в сковороду з олією.

Крок 2. Обсмажуємо продукти до м’якого стану кілька хвилин. Періодично помішуємо, щоб не допустити пригорання.

Крок 3. Перекладаємо обсмажені овочі в глибоку миску. Сюди ж відправляємо нарізану кубиками або брусочками ковбасу.

Крок 4. Викладаємо в миску подрібнений огірок. Поливаємо продукти майонезом.

Крок 5. Солимо заготівлю за смаком і посипаємо чорним молотим перцем.

Крок 6. Добре перемішуємо частування для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів. Сухарики додаємо перед подачею, інакше вони розм’якнуть.

Крок 7. Салат “Обжорка” з ковбасою і сухариками готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з ковбасою, червоною квасолею, сиром і часником

Салат з ковбасою, червоною квасолею, сиром і часником виходить неймовірно ситним, яскравим за смаком і ароматним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею, яка точно урізноманітнює ваше звичне меню.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Ковбаса напівкопчена – 250 гр.
  • Квасоля червона консервована – 400 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – 2 зубчика.
  • Морква по-корейськи – 500 гр.
  • Сухарики – 2 пачки.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Майонез – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Зливаємо рідина з банки консервованої червоної квасолі. Інгредієнт кладемо в глибоку миску. Сюди ж відправляємо корейську моркву, яку попередньо нарізаємо.

Крок 2. У заготівлю викладаємо кубики напівкопченої ковбаси.

Крок 3. Далі додаємо тертий твердий сир і подрібнений кріп.

Крок 4. З пачок висипаємо сухарики. Їх вибираємо за смаком.

Крок 5. Продавлюємо в загальну миску зубчики часнику.

Крок 6. Заправляємо частування майонезом і добре все перемішуємо. Даємо закусці настоятися протягом 10-15 хвилин.

Крок 7. Салат з ковбасою, червоною квасолею, сиром і часником готовий. Подавайте до столу і угощайтесь!

Салат з грибами, ковбасою і сухариками

Салат з грибами, ковбасою і сухариками порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і нескладним кулінарним процесом. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки з покроковими фото. Урізноманітнюйте звичне меню!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена – 35 гр.
  • Гриби шампіньйони – 2 шт.
  • Сухарики – 20 гр.
  • Сир плавлений – 0,5 пачки.
  • Яйце – 1 шт.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червона – 1 шт.
  • Петрушка – за смаком.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Плавлений сирок і відварне куряче яйце нарізаємо невеликими кубиками. Викладаємо продукти в глибоку миску.

Крок 2. Невелика ріжемо шампіньйони і обсмажуємо їх на олії до готовності.

Крок 3. Ковбасу ріжемо брусочками. Підрум’янюємо інгредієнт в сковороді.

Крок 4. Відправляємо гриби і ковбасу в загальну миску. Сюди ж викладаємо нарізаний брусочками солоний огірок.

Крок 5. Картоплю попередньо відварюємо в мундирі. Очищаємо його, ріжемо брусочками.

Крок 6. Доповнюємо салат сіллю, молотим перцем, подрібненої петрушкою, майонезом і картоплею. Добре все перемішуємо.

Крок 7. Салат з грибами, ковбасою і сухариками готовий. Подавайте його до столу, доповнивши сухариками. За бажанням, можна прикрасити тертим яєчним жовтком.

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал