Салат з корейською морквою – 9 смачних і простих рецептів приготування з покроковими фото

ca01fa6deed1a7b3127f68287ddaefc8

Салат з корейською морквою – це дуже соковита і яскрава закуска для святкового або домашнього столу. Варіацій апетитних салатів з додаванням моркви по-корейськи багато. Кращі ідеї ми зібрали для вас в нашій перевіреній кулінарній добірці з дев’яти смачних і простих рецептів приготування з покроковими фото.

Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою

Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою – це яскраве і ситне кулінарне рішення для вашого обіду або свята. Така закуска нікого не залишить байдужою і не затримається довго на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Грудка куряча копчена – 200 гр.
  • Кукурудза консервована – 200 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Майонез – 70 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Курячі яйця заздалегідь відварюємо до готовності.

522c7a3c9065c45bf2f704f5408294ca

Крок 2. Остуджуємо яйця і очищаємо їх від шкаралупи. Потім натираємо їх на дрібній терці.

737c5b13c620c3e83f4b155734621ed2

Крок 3. Дрібно нарізаємо курячу копчену грудку. Корейську морква обробляємо на дрібні шматочки. Твердий сир натираємо на терці з середніми зубчиками.

37be8ea511e1340a28905094f8bc57f0

Крок 4. Починаємо укладати салат шарами за допомогою сервіровки. Першим шаром кладемо курку і обмазуємо її майонезом.

887142e3399e71b5042ece6ac0f733cf

Крок 5. Далі викладаємо морквину, сир і терті яйця. Всі верстви обмазуємо майонезом.

f876495f35ce976d7d89e21376cf4d13

Крок 6. Всі верстви посипаємо консервованої кукурудзою. Далі акуратно видаляємо сервірувальний кільце.

c500227f81362d4fcfd3bc4bc2427573

Крок 7. Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою готовий. Подавайте до столу!

eb04b732f1408120c94836f2fd2d472c

Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком

Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком порадує яскравим смаком і поживними властивостями. Апетитна закуска готується дуже швидко і з найпростіших інгредієнтів. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 70 гр.
  • Ковбаса копчена – 100 гр.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Кукурудза консервована – 100 гр.
  • Майонез – 3 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Консервовану кукурудзу викладаємо на дрібне сито і повністю даємо стекти всієї рідини.

3e4bd37f2751b7c9a1dd186a88f163af

Крок 2. Копчену ковбасу спершу ріжемо кружечками, а потім ці кружечки обробляємо на тонку соломку.

b86571dd7ecfb3d46d3d5ccd5a976177

Крок 3. Промиваємо огірок і також обробляємо його тонкою соломкою.

6c3e759eaa736ccd9600bedfc2777518

Крок 4. Твердий сир натираємо на терці з великими зубчиками.

dff0b76f63bd1bbd18aad4d0634b57d5

Крок 5. Морква по-корейськи віджимаємо від маринаду і зайвої вологи. Якщо смужки моркви занадто довгі, то розрізаємо їх на шматочки поменше.

a1a2e0f99e123eb0ef0eab073916483c

Крок 6. Всі підготовлені продукти складаємо в глибокій мисці. Поливаємо це все майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу заправки.

d7845c21963c096a826b900f9a3f55db

Крок 7. Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком готовий. Пригощайтеся!

572dc5193b398f4d91daf21e179d49a7

Салат з корейською морквою і квасолею

Салат з корейською морквою і квасолею – це просте і дуже поживне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно смачною і апетитною. Приготувати її в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Квасоля кольорова – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Цибуля зелена – 20 гр.
  • Кріп – 10 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком.

0baaf6b2b85971f876060cf13c211e91

Крок 2. Квасоля перебираємо і гарненько промиваємо. Потім заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин. Можна залишити і на ніч, тому краще виконати процедуру заздалегідь.

575c5d90fe6010bdad9086ba7a41c3c5

Крок 3. За цей час квасоля розбухне. Зливаємо з неї воду і перекладаємо продукт в каструлю або сотейник. Заливаємо чистою водою. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо м’якістю квасолі. Сіль додаємо до смаку за 10 хвилин до кінця варіння.

480a6f192c002e5eb4fdb95a90524f37

Крок 4. Зливаємо всю рідину з квасолі. Інгредієнт викладаємо в глибокий салатник і даємо йому охолонути.

d9818a3be6e4d79da5dc7988c8f9d15f

Крок 5. Очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо його дрібним кубиком.

31cac4e3d951fc2184fd020d2e5e3e13

Крок 6. Відправляємо цибулю в сковороду з олією. Обсмажуємо його до прозорого стану і даємо охолонути.

98caa358065bf1f2dc7dca66e0860af7

Крок 7. Викладаємо цибулю в салатник до відварної остиглої квасолі.

7bcb9fd06c399d63f831a72918cb89b3

Крок 8. Сюди ж відправляємо корейську моркву. Якщо смужки моркви занадто довгі, то їх можна розрізати на відрізки поменше.

c7c59b58bea559393154b5726e9e02e1

Крок 9. Зелену цибулю промиваємо під водою і обсушуємо. Потім дрібно ріжемо ножем.

87347d6b8d9b579656a5c418715e012b

Крок 10. Точно так же чинимо і з кропом.

c8b58cf07112847fa53ca2e03ba1e935

Крок 11. Відправляємо зелень в салатник до решти інгредієнтів.

fb41120e3cb9fd84a69c7a2c5b417e3a

Крок 12. Гарненько перемішуємо заготівлю і солимо до смаку.

36cb06593cd774ed4e1703ee530f7df8

Крок 13. Салат з корейською морквою і квасолею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

74cb41b774dd672d0f2217019284a6c3

Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою

Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою порадує вас цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Така закуска урізноманітнює ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування соковитого салату використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 160 гр.
  • Капуста пекінська – 200 гр.
  • Огірок – 1 шт.
  • Кріп – 50 гр.
  • Цибуля зелена – 50 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Оливки – 30 гр.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Соус соєвий – 1 ч.л.
  • Гірчиця гостра – 1 ч.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Спершу приготуємо салатну заправку. Для цього з’єднуємо оливкова олія, соєвий соус, сіль, гірчицю і чорний мелений перець. Перемішуємо суміш.

d1a67d9f88852715bb1b28d0e6252bb1

Крок 2. Промиваємо пекінську капусту і дрібно шинкуємо її ножем.

5398943f5ba5ede00a15416ee53e58c9

Крок 3. Також промиваємо огірок і обробляємо соломкою.

ea2fd8c6f92d9918404f6a8d373e1ce4

Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень, а потім дрібно ріжемо ножем.

62b5db92d12a3c4a5942fa7d3499dbb4

Крок 5. Морква по-корейськи, при необхідності, розрізаємо на відрізки поменше.

5641ff3a672a8574e578a81e7746f936

Крок 6. Пекінську капусту викладаємо в глибокий салатник, поливаємо заправкою і злегка солимо.

468b6180c4a05d1522c91bb70e0b2eba

Крок 7. Сюди ж відправляємо корейську морквину. Також поливаємо заправкою.

90bfe577e7142c036ece7034419d6983

Крок 8. Викладаємо в салат і порізані огірки.

805b8040c7a0a0952aa713b8bcabd52e

Крок 9. Доповнюємо все це подрібненою зеленню, доливаємо залишилася заправку і добре все перемішуємо.

2a70b784640c5a41e4c8f0ee1b003f81

Крок 10. Для прикраси, помідор обробляємо на половинки дістаємо з нього всю м’якоть.

b65bfb4b12b5c63e037a964f424a5c16

Крок 11. Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою готовий. Прикрашайте помідорами з оливками і подавайте до столу!

8634c9d2ee5a2bbe11303bcd15e57b6a

Салат з корейською морквою і болгарським перцем

Салат з корейською морквою і болгарським перцем – це неймовірно соковите і яскраве частування для всієї родини. Така закуска вийде смачною і стане справжньою прикрасою столу. Приготувати салат в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Огірок свіжий – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Соус соєвий – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо готову корейську моркву і, при необхідності, відокремлюємо її від зайвої рідини. Якщо смужки моркви занадто довгі, то їх можна розрізати на шматочки поменше.

e014dd64f054382c47db752ab719cc1b

Крок 2. Добре промиваємо огірок ріжемо невеликими смужками.

24b6b4bfecc358cdfbb9999802190f82

Крок 3. Червоний ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком. Щоб цибуля не гірчить, вимочуємо його в воді з цукром і оцтом близько 1 хвилини.

ed719737bf2b4ed06b726f4504a16f31

Крок 4. Промиваємо болгарський перець і очищаємо його від насіння і плодоніжки. Далі овочі ріжемо невеликими квадратиками.

2d9ea7062be31a9d9135e4a54c4b388a

Крок 5. Ділимо помідори на половинки і видаляємо серцевину з насінням. Решта помідори ріжемо кубиком.

2d3c790656ef663f111ebf42ea8f4357

Крок 6. Всі інгредієнти складаємо в глибокий салатник. Посипаємо сіллю, поливаємо оливковою олією і соєвим соусом. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

e24e19215f2e589f7e236c72aa5e6c8d

Крок 7. Салат з корейською морквою і болгарським перцем готовий. Подавайте до столу!

3951a482a3ea83a040e87166eaf4560d

Салат з корейською морквою і курячої печінкою

Салат з корейською морквою і курячої печінкою – це цікаве кулінарне рішення для любителів яскравих і пам’ятних смаків. Таке поживне і соковите частування стане чудовою закускою для вашого домашнього столу або свята. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 300 гр.
  • Печінка куряча – 0,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Огірок солоний / маринований – 150 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком.

4a81542262746e8ee0aeb8ea77cf9d69

Крок 2. Очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і ріжемо його тонкими четвертинками.

6f551c4e6cdbce902f604d52ac2c0c09

Крок 3. Підготовлений цибуля обсмажуємо на сковороді з олією до прозорого стану.

5af9b7307c17961521cf1ca737dda89e

Крок 4. Курячу печінку добре промиваємо під водою і очищаємо від плівок. Потім субпродукти ріжемо на невеликі порційні шматочки.

361ac6053d23e77cdfbeaf1544ab8767

Крок 5. Викладаємо печінку до цибулі, солимо і посипаємо чорним молотим перцем.

87aef38e779181bf0bd3c15fe4308ad2

Крок 6. Обсмажуємо печінку з цибулею на помірному вогні близько 10 хвилин. Періодично помішуємо.

052354f42664a0c6c723a245b68114e7

Крок 7. Солоні огірки ріжемо дрібним кубиком. Можна злегка віджати їх від зайвої вологи.

7b43cd1e67b16ff8a75bcdb8d385986f

Крок 8. Корейську морква і інші підготовлені продукти викладаємо в глибокий салатник.

948b0deda41ce140bd32958aaba22e16

Крок 9. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.

df2d23e1b84819290c3d888ecf3a1932

Крок 10. Промиваємо і обсушуємо зелень, потім дрібно ріжемо її ножем. Додаємо інгредієнт в салат для аромату.

28ff3ebce5a44afc7adc957a10322a6d

Крок 11. Салат з корейською морквою і курячої печінкою готовий. Подавайте до столу!

cdf5e1275b0d1f2376b6349825426b4e

Салат з морквою по-корейськи і грибами

Салат з морквою по-корейськи і грибами – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою і поживною. Приготувати її в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Гриби – 300 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – для смаження.
  • Майонез – для заправки.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо під водою свіжі гриби. При необхідності, попередньо їх відварюємо. Потім ріжемо на шматочки і обсмажуємо на олії, солимо до смаку.

7a723d49691b06e26d70a7f6580ede84

Крок 2. В цей час твердий сир натираємо на великій терці.

525133463638d2062cde2a320cd9f9e4

Крок 3. Відварені і очищені яйця так само натираємо на терці.

ed9a885773c5f14442fa679e7ce7567e

Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень, потім дрібно ріжемо її ножем.

328460d96fd33bf2e0af0a5482ebbbd6

Крок 5. У глибокій мисці з’єднуємо зелень, корейську моркву і обсмажені гриби.

5518c54dc17614cef41344bc91064cc9

Крок 6. Сюди ж викладаємо терті яйця і сир. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо.

70965139d407da26b41009455f2950a0

Крок 7. Салат з морквою по-корейськи і грибами готовий. Подавайте частування до столу!

e02ce8ae43f51de60fc750d24b4a3aa9

Салат з фунчозою і корейською морквою

Салат з фунчозою і корейською морквою – це оригінальне кулінарне рішення для вашого святкового або домашнього столу. Порадуйте себе і близьких апетитною і яскравою за смаком закускою. Для приготування салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 100 гр.
  • Фунчоза сира – 50 гр.
  • Огірок свіжий – 120 гр.
  • Лимон / лимонний сік – 25 гр. / 1/2 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Олія – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти зі списку.

83922f003d994c44523de818983fc8f4

Крок 2. Фунчозу перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо крутим окропом. Накриваємо тарілку з продуктом кришкою і залишаємо на 5 хвилин.

473f087257657470731805ca14a2ee62

Крок 3. Фунчозу відкидаємо на друшляк і даємо повністю стекти всій воді.

e9f89eeae5cfcf8db80828f93b40ea5f

Крок 4. Підготовлену фунчозу викладаємо в глибокий салатник.

9bde8d53230727b5ca649d255ed7498b

Крок 5. Доповнюємо інгредієнт корейською морквою. Якщо смужки моркви занадто довгі, їх можна розділити на частини, але це не обов’язково.

199315d7603aa9b8e0c61e9bf497a0af

Крок 6. Промиваємо свіжий огірок і натираємо його на терці для корейської моркви. Викладаємо овоч в загальну миску.

7e4ab92d79b9c7a41a7af48af664c90d

Крок 7. Поливаємо продукти лимонним соком і олією. Солимо за смаком і гарненько перемішуємо.

7f39275635f0b57398752f0e3d4d17af

Крок 8. Салат з фунчозою і корейською морквою готовий. Подавайте закуску до столу!

42622734505691dc528a91d54f631ba3

Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою

Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве і ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і не затримається довго на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 200 гр.
  • Свинина – 250 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Гриби шампіньйони – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сирок плавлений – 2 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Петрушка – за смаком.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Цукор – 1 ч.л.
  • Оцет – 1 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно ріжемо його ножем. Інгредієнт кладемо в глибоку миску, заливаємо окропом з цукром і оцтом. Після того як рідина охолоне, зливаємо її і залишаємо тільки цибулю.

fd2ef75a8bfa90a95f488cedb1e6b525

Крок 2. Промиваємо гриби, дрібно ріжемо їх ножем і обсмажуємо на сковороді до рум’янцю. Обов’язково солимо і перчимо за смаком.

8520d3f25fa4a8b9cb1f39157350c45f

Крок 3. Свинину попередньо відварюємо в підсоленій воді близько 60 хвилин. Потім остуджуємо і розрізаємо на тонкі смужки. Можна розділити на волокна. Викладаємо продукти в плоску миску для подачі рівним шаром. Поливаємо шар майонезом.

4825912b5e72f46adddf0d2ff62b581a

Крок 4. Закриваємо м’ясний шар маринованою цибулею.

183a87b58c2768f11938e57200baa1a4

Крок 5. Потім викладаємо шар з грибів і знову обмазуємо майонезом.

3d445c0d1451228c9449a2503fa2a342

Крок 6. Далі викладаємо відварні натерті на великій терці яйця і знову поливаємо майонезом.

6c5d532cbd51310b51b208eb26a361a2

Крок 7. Закриваємо всі верстви морквою по-корейськи. Знову можна полити майонезом.

10f765dead9bda94e2cdbb786ffba049

Крок 8. Посипаємо все це тертими плавленими сирками. Для зручності попередньо сирки покладіть в морозильну камеру.

0ba53d484d1c5ae76452b54b16b1331a

Крок 9. Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою готовий. Подавайте апетитну закуску до столу, прикрасивши свіжою петрушкою!

f2bfb871f442f0a5b861e02ed965c91f

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал