Салат з корейською морквою – це дуже соковита і яскрава закуска для святкового або домашнього столу. Варіацій апетитних салатів з додаванням моркви по-корейськи багато. Кращі ідеї ми зібрали для вас в нашій перевіреній кулінарній добірці з дев’яти смачних і простих рецептів приготування з покроковими фото.
Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою
Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою – це яскраве і ситне кулінарне рішення для вашого обіду або свята. Така закуска нікого не залишить байдужою і не затримається довго на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 150 гр.
- Грудка куряча копчена – 200 гр.
- Кукурудза консервована – 200 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Майонез – 70 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Курячі яйця заздалегідь відварюємо до готовності.
Крок 2. Остуджуємо яйця і очищаємо їх від шкаралупи. Потім натираємо їх на дрібній терці.
Крок 3. Дрібно нарізаємо курячу копчену грудку. Корейську морква обробляємо на дрібні шматочки. Твердий сир натираємо на терці з середніми зубчиками.
Крок 4. Починаємо укладати салат шарами за допомогою сервіровки. Першим шаром кладемо курку і обмазуємо її майонезом.
Крок 5. Далі викладаємо морквину, сир і терті яйця. Всі верстви обмазуємо майонезом.
Крок 6. Всі верстви посипаємо консервованої кукурудзою. Далі акуратно видаляємо сервірувальний кільце.
Крок 7. Салат з корейською морквою, куркою і кукурудзою готовий. Подавайте до столу!
Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком
Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком порадує яскравим смаком і поживними властивостями. Апетитна закуска готується дуже швидко і з найпростіших інгредієнтів. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений кулінарний рецепт з покроковими фото.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 70 гр.
- Ковбаса копчена – 100 гр.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Сир твердий – 100 гр.
- Кукурудза консервована – 100 гр.
- Майонез – 3 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Консервовану кукурудзу викладаємо на дрібне сито і повністю даємо стекти всієї рідини.
Крок 2. Копчену ковбасу спершу ріжемо кружечками, а потім ці кружечки обробляємо на тонку соломку.
Крок 3. Промиваємо огірок і також обробляємо його тонкою соломкою.
Крок 4. Твердий сир натираємо на терці з великими зубчиками.
Крок 5. Морква по-корейськи віджимаємо від маринаду і зайвої вологи. Якщо смужки моркви занадто довгі, то розрізаємо їх на шматочки поменше.
Крок 6. Всі підготовлені продукти складаємо в глибокій мисці. Поливаємо це все майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу заправки.
Крок 7. Салат з морквою по-корейськи, ковбасою і огірком готовий. Пригощайтеся!
Салат з корейською морквою і квасолею
Салат з корейською морквою і квасолею – це просте і дуже поживне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно смачною і апетитною. Приготувати її в домашніх умовах зможе кожен. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Квасоля кольорова – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Цибуля зелена – 20 гр.
- Кріп – 10 гр.
- Сіль – за смаком.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Квасоля перебираємо і гарненько промиваємо. Потім заливаємо холодною водою і залишаємо на 6 годин. Можна залишити і на ніч, тому краще виконати процедуру заздалегідь.
Крок 3. За цей час квасоля розбухне. Зливаємо з неї воду і перекладаємо продукт в каструлю або сотейник. Заливаємо чистою водою. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні близько 45 хвилин. Готовність перевіряємо м’якістю квасолі. Сіль додаємо до смаку за 10 хвилин до кінця варіння.
Крок 4. Зливаємо всю рідину з квасолі. Інгредієнт викладаємо в глибокий салатник і даємо йому охолонути.
Крок 5. Очищаємо ріпчасту цибулю і ріжемо його дрібним кубиком.
Крок 6. Відправляємо цибулю в сковороду з олією. Обсмажуємо його до прозорого стану і даємо охолонути.
Крок 7. Викладаємо цибулю в салатник до відварної остиглої квасолі.
Крок 8. Сюди ж відправляємо корейську моркву. Якщо смужки моркви занадто довгі, то їх можна розрізати на відрізки поменше.
Крок 9. Зелену цибулю промиваємо під водою і обсушуємо. Потім дрібно ріжемо ножем.
Крок 10. Точно так же чинимо і з кропом.
Крок 11. Відправляємо зелень в салатник до решти інгредієнтів.
Крок 12. Гарненько перемішуємо заготівлю і солимо до смаку.
Крок 13. Салат з корейською морквою і квасолею готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!
Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою
Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою порадує вас цікавим смаком і привабливим зовнішнім виглядом. Така закуска урізноманітнює ваше меню і прикрасить стіл. Для приготування соковитого салату використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 160 гр.
- Капуста пекінська – 200 гр.
- Огірок – 1 шт.
- Кріп – 50 гр.
- Цибуля зелена – 50 гр.
- Помідор – 1 шт.
- Оливки – 30 гр.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Соус соєвий – 1 ч.л.
- Гірчиця гостра – 1 ч.л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
Процес приготування:
Крок 1. Спершу приготуємо салатну заправку. Для цього з’єднуємо оливкова олія, соєвий соус, сіль, гірчицю і чорний мелений перець. Перемішуємо суміш.
Крок 2. Промиваємо пекінську капусту і дрібно шинкуємо її ножем.
Крок 3. Також промиваємо огірок і обробляємо соломкою.
Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень, а потім дрібно ріжемо ножем.
Крок 5. Морква по-корейськи, при необхідності, розрізаємо на відрізки поменше.
Крок 6. Пекінську капусту викладаємо в глибокий салатник, поливаємо заправкою і злегка солимо.
Крок 7. Сюди ж відправляємо корейську морквину. Також поливаємо заправкою.
Крок 8. Викладаємо в салат і порізані огірки.
Крок 9. Доповнюємо все це подрібненою зеленню, доливаємо залишилася заправку і добре все перемішуємо.
Крок 10. Для прикраси, помідор обробляємо на половинки дістаємо з нього всю м’якоть.
Крок 11. Салат з морквою по-корейськи і пекінською капустою готовий. Прикрашайте помідорами з оливками і подавайте до столу!
Салат з корейською морквою і болгарським перцем
Салат з корейською морквою і болгарським перцем – це неймовірно соковите і яскраве частування для всієї родини. Така закуска вийде смачною і стане справжньою прикрасою столу. Приготувати салат в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Огірок свіжий – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста червоний – 1 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Оливкова олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Соус соєвий – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо готову корейську моркву і, при необхідності, відокремлюємо її від зайвої рідини. Якщо смужки моркви занадто довгі, то їх можна розрізати на шматочки поменше.
Крок 2. Добре промиваємо огірок ріжемо невеликими смужками.
Крок 3. Червоний ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо дрібним кубиком. Щоб цибуля не гірчить, вимочуємо його в воді з цукром і оцтом близько 1 хвилини.
Крок 4. Промиваємо болгарський перець і очищаємо його від насіння і плодоніжки. Далі овочі ріжемо невеликими квадратиками.
Крок 5. Ділимо помідори на половинки і видаляємо серцевину з насінням. Решта помідори ріжемо кубиком.
Крок 6. Всі інгредієнти складаємо в глибокий салатник. Посипаємо сіллю, поливаємо оливковою олією і соєвим соусом. Перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 7. Салат з корейською морквою і болгарським перцем готовий. Подавайте до столу!
Салат з корейською морквою і курячої печінкою
Салат з корейською морквою і курячої печінкою – це цікаве кулінарне рішення для любителів яскравих і пам’ятних смаків. Таке поживне і соковите частування стане чудовою закускою для вашого домашнього столу або свята. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 300 гр.
- Печінка куряча – 0,5 кг.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Огірок солоний / маринований – 150 гр.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Майонез – 3 ст.л.
- Олія – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти за списком.
Крок 2. Очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і ріжемо його тонкими четвертинками.
Крок 3. Підготовлений цибуля обсмажуємо на сковороді з олією до прозорого стану.
Крок 4. Курячу печінку добре промиваємо під водою і очищаємо від плівок. Потім субпродукти ріжемо на невеликі порційні шматочки.
Крок 5. Викладаємо печінку до цибулі, солимо і посипаємо чорним молотим перцем.
Крок 6. Обсмажуємо печінку з цибулею на помірному вогні близько 10 хвилин. Періодично помішуємо.
Крок 7. Солоні огірки ріжемо дрібним кубиком. Можна злегка віджати їх від зайвої вологи.
Крок 8. Корейську морква і інші підготовлені продукти викладаємо в глибокий салатник.
Крок 9. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо до рівномірного розподілу всіх продуктів.
Крок 10. Промиваємо і обсушуємо зелень, потім дрібно ріжемо її ножем. Додаємо інгредієнт в салат для аромату.
Крок 11. Салат з корейською морквою і курячої печінкою готовий. Подавайте до столу!
Салат з морквою по-корейськи і грибами
Салат з морквою по-корейськи і грибами – це просте і дуже смачне частування для вашого столу. Така закуска вийде неймовірно соковитою, яскравою і поживною. Приготувати її в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Гриби – 300 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Олія – для смаження.
- Майонез – для заправки.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо під водою свіжі гриби. При необхідності, попередньо їх відварюємо. Потім ріжемо на шматочки і обсмажуємо на олії, солимо до смаку.
Крок 2. В цей час твердий сир натираємо на великій терці.
Крок 3. Відварені і очищені яйця так само натираємо на терці.
Крок 4. Промиваємо і обсушуємо зелень, потім дрібно ріжемо її ножем.
Крок 5. У глибокій мисці з’єднуємо зелень, корейську моркву і обсмажені гриби.
Крок 6. Сюди ж викладаємо терті яйця і сир. Поливаємо все це майонезом і перемішуємо.
Крок 7. Салат з морквою по-корейськи і грибами готовий. Подавайте частування до столу!
Салат з фунчозою і корейською морквою
Салат з фунчозою і корейською морквою – це оригінальне кулінарне рішення для вашого святкового або домашнього столу. Порадуйте себе і близьких апетитною і яскравою за смаком закускою. Для приготування салату використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 3
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 100 гр.
- Фунчоза сира – 50 гр.
- Огірок свіжий – 120 гр.
- Лимон / лимонний сік – 25 гр. / 1/2 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Олія – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо всі необхідні продукти зі списку.
Крок 2. Фунчозу перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо крутим окропом. Накриваємо тарілку з продуктом кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
Крок 3. Фунчозу відкидаємо на друшляк і даємо повністю стекти всій воді.
Крок 4. Підготовлену фунчозу викладаємо в глибокий салатник.
Крок 5. Доповнюємо інгредієнт корейською морквою. Якщо смужки моркви занадто довгі, їх можна розділити на частини, але це не обов’язково.
Крок 6. Промиваємо свіжий огірок і натираємо його на терці для корейської моркви. Викладаємо овоч в загальну миску.
Крок 7. Поливаємо продукти лимонним соком і олією. Солимо за смаком і гарненько перемішуємо.
Крок 8. Салат з фунчозою і корейською морквою готовий. Подавайте закуску до столу!
Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою
Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою – це яскраве і ситне кулінарне рішення для вашого свята. Така закуска нікого не залишить байдужим і не затримається довго на вашому столі. Для простого приготування в домашніх умовах беріть на замітку наш перевірений рецепт з покроковими фото.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Свинина – 250 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Гриби шампіньйони – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сирок плавлений – 2 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Олія – 2 ст.л.
- Петрушка – за смаком.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Цукор – 1 ч.л.
- Оцет – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно ріжемо його ножем. Інгредієнт кладемо в глибоку миску, заливаємо окропом з цукром і оцтом. Після того як рідина охолоне, зливаємо її і залишаємо тільки цибулю.
Крок 2. Промиваємо гриби, дрібно ріжемо їх ножем і обсмажуємо на сковороді до рум’янцю. Обов’язково солимо і перчимо за смаком.
Крок 3. Свинину попередньо відварюємо в підсоленій воді близько 60 хвилин. Потім остуджуємо і розрізаємо на тонкі смужки. Можна розділити на волокна. Викладаємо продукти в плоску миску для подачі рівним шаром. Поливаємо шар майонезом.
Крок 4. Закриваємо м’ясний шар маринованою цибулею.
Крок 5. Потім викладаємо шар з грибів і знову обмазуємо майонезом.
Крок 6. Далі викладаємо відварні натерті на великій терці яйця і знову поливаємо майонезом.
Крок 7. Закриваємо всі верстви морквою по-корейськи. Знову можна полити майонезом.
Крок 8. Посипаємо все це тертими плавленими сирками. Для зручності попередньо сирки покладіть в морозильну камеру.
Крок 9. Салат «Чоловічі сльози» з корейською морквою готовий. Подавайте апетитну закуску до столу, прикрасивши свіжою петрушкою!