Рулет з свинячої підчеревини – 6 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Рулет з свинячої підчеревини – це соковита і смачна страва для вашого домашнього або святкового столу. Її можна їсти як холодну закуску, подавати до столу з овочами, соліннями і гарнірами. Є багато варіантів приготування апетитного м’ясного частування. Кращі з них ми зібрали в нашій перевіреній кулінарній добірці з шести покрокових рецептів з фото. Беріть на замітку!

Рулет зі свинячої підчеревини в фользі в духовці

Рулет зі свинячої підчеревини в фользі виходить неймовірно ситним і соковитим. Яскравий смак закуски і привабливий вигляд нікого не залишить байдужим. Подавайте в свята або до смачного сімейного обіду. Для приготування рулету таким способом беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 2 години 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 1 кг.
  • Соус песто – 3 ст.л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Лист лавровий – за смаком.
  • Часник – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість соусу песто. Можна взяти магазинний або домашній продукт – на ваш розсуд.

Крок 2. Свинячу почеревину ретельно промиваємо під водою, після обсушуємо за допомогою паперових рушників. Кожуру знімаємо за бажанням. Починаємо робити надрізи з середини продукту і акуратно розпластуємо його. Отримуємо рівну по товщині смугу.

Крок 3. Кладемо шматок підчеревини на фольгу. Солимо, перчимо і доповнюємо соусом песто. Поруч кладемо шматочки лаврового листа для аромату.

Крок 4. Соус песто рівномірно розмазуємо по всій поверхні свинячої підчеревини.

Крок 5. Звертаємо почеревину в щільний рулет. До нього можна додати трохи шматочків часнику.

Крок 6. Загортаємо рулет в фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на дві години.

Крок 7. Рулет з підчеревини в фользі в духовці готовий. Остуджуйте його і угощайтесь!

Варений рулет зі свинячої підчеревини зі шкуркою

Варений рулет зі свинячої підчеревини зі шкуркою – це дивно смачне, соковите і ситне частування для вашого столу. Готовий продукт прикрасить ваш святковий стіл або яскраво доповнить домашній. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 3. години 30 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 1,5 кг.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – 4 ст.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч.л.
  • Перець гострий червоний – 0,5 шт.
  • Хмелі-сунелі – 1 ст.л.
  • Перець чорний горошок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинячу почеревину ретельно промиваємо під водою, після обсушуємо за допомогою паперових рушників. Кожуру не знімаємо.

Крок 2. Якщо свиняча почеревина занадто товста, то можна розрізати її уздовж навпіл.

Крок 3. Розвертаємо шматки в акуратні смуги.

Крок 4. На поверхні робимо надрізи.

 

Крок 5. Далі шматки на час відкладаємо і підготуємо спеції.

Крок 6. Відміряємо потрібну кількість солі і сухих спецій. Червоний гострий перець подрібнюємо.

Крок 7. Перемішуємо сіль зі спеціями. Посипаємо сумішшю поверхню підчеревини.

Крок 8. Гарненько втираємо спеції в свинячі шматки.

Крок 9. Загортаємо шматочок підчеревини зі шкуркою в щільний рулет і обв’язуємо його мотузкою.

Крок 10. Також звертаємо другий шматочок підчеревини, якщо ми поділяли продукт на дві частини.

Крок 11. Кип’ятимо воду в каструлі. Додаємо сюди сіль, горошини чорного перцю, очищену морквину і цибулю з лушпинням.

Крок 12. У киплячу воду опускаємо м’ясні рулети.

Крок 13. Відварюємо заготовки дві години на повільному вогні. Після виймаємо з води.

Крок 14. Перекладаємо рулети в рукав для запікання. Зав’язуємо його.

Крок 15. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину.

Крок 16. Через час дістаємо частування з духовки. Розриваємо рукав і даємо продукту охолонути.

Крок 17. Варений рулет зі свинячої підчеревини готовий. Можна пригощатися!

Свинячий рулет з підчеревини, запечений в рукаві

Свинячий рулет з підчеревини, запечений в рукаві, виходить неймовірно апетитним, соковитим і ситним. Подавайте його до столу з хлібом, овочами або соліннями, нарізавши тонкими скибочками. Обіцяємо, що ваші близькі і гості не зможуть встояти. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 3 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 1,5 кг.
  • Часник – за смаком.
  • Олія – 3 ст.л.
  • Соус соєвий – 2 ст.л.
  • Соус вустерський – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – 2 гілки.

Процес приготування:

Крок 1. Вимиваємо свинячу почеревину, зрізаємо шкіру і всі плівки.

Крок 2. Щоб отримати рівний пласт, також акуратно зрізаємо все випирають частини.

Крок 3. Якщо шматок підчеревини занадто товстий, то робимо на поверхні глибокі надрізи ножем.

Крок 4. У невеликій глибокій тарілці перемішуємо олія, соєвий соус, вустерський соус, сіль і подрібнений часник.

Крок 5. Отриманою сумішшю натираємо шматок свинини.

Крок 6. Посипаємо заготівлю подрібненою зеленню.

Крок 7. Звертаємо в щільний рулет і зав’язуємо мотузкою.

Крок 8. Обсипаємо продукт сіллю, чорним молотим перцем і іншими сухими спеціями на ваш смак.

Крок 9. Кладемо частування в рукав для запікання. Зав’язуємо його з обох сторін.

Крок 10. Відправляємо страву в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо від 1,5 до 2,5 годин. Залежить від товщини підчеревини.

Крок 11. Свинячий рулет з очеревини готовий. Розрізайте на скибочки і подавайте до столу!

Рулет зі свинячої підчеревини в цибульному лушпинні

Рулет зі свинячої підчеревини в цибульному лушпинні – це дуже ситне, ароматне і привабливе частування для вашого столу. Готовий продукт прикрасить ваш святковий або домашній стіл. Завдяки цибульній лушпиння, м’ясний рулет порадує вас яскравим і апетитним кольором.

Час готування – 6 годин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 10

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 2 кг.
  • Лушпиння цибульна – 2 ст.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зіра – за смаком.
  • Кріп сухий – за смаком.
  • Лист лавровий – за смаком.
  • Сіль – 25 гр. / 1 кг м’яса.
  • Сіль – 20 гр. / 1 л води.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Промиваємо свинячу почеревину і акуратно видаляємо шкірку.

Крок 3. Цибулеве лушпиння заливаємо холодною водою на 20 хвилин, після лушпиння промиваємо і всю воду зливаємо.

Крок 4. Подрібнюємо часник і перемелюємо його з зірою, перцем, сіллю і лавровими листям, додаємо сушений кріп.

Крок 5. Натираємо свиняче черево ароматними спеціями. Ставимо в холодильник на три години.

Крок 6. Звертаємо заготівлю в щільний рулет, обв’язуємо його мотузкою.

Крок 7. Воду кип’ятимо з сіллю і цибульним лушпинням. Відварюємо тут рулет близько двох годин при температурі 85 градусів.

Крок 8. Після вимикаємо плиту, даємо вмісту охолонути до кімнатної температури. Прибираємо рулет під гніт і ставимо в холодильник на кілька годин.

Крок 9. Рулет зі свинячої підчеревини в цибульній лушпиння готовий. Нарізайте апетитне частування і подавайте до столу!

Рулет зі свинячої підчеревини в тісті в духовці

Рулет зі свинячої підчеревини в тісті в духовці виходить дивно апетитним, соковитим і ситним. Подавайте його до столу з хлібом, свіжими овочами або соліннями. Відмінна кулінарна ідея для ваших яскравих обідів або свят. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Час готування – 1 добу

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 1,5 кг.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Лист лавровий – 3 шт.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Сіль – 1 ст.л.
  • Вода – 0,5 ст.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Борошно – для тіста.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні спеції, зубчики часнику очищаємо від лушпиння.

Крок 2. Промиваємо свинячу почеревину. Натираємо її сумішшю з солі, спецій, подрібненого лаврового листа і часнику.

Крок 3. Щільно звертаємо рулет і обв’язуємо мотузкою. Ми залишаємо маринуватися на добу.

Крок 4. Приготуємо тісто. З’єднуємо теплу воду з олією.

Крок 5. Просіюємо сюди борошно в такій кількості, скільки візьме тісто.

Крок 6. Руками замішуємо щільне еластичне тісто. Тонко розгортаємо в пласт і кладемо на нього рулет.

Крок 7. Загортаємо рулет в тісто.

Крок 8. Перекладаємо заготівлю в форму для запікання.

Крок 9. Запікаємо 2-2,5 години при температурі 170 градусів.

Крок 10. Рулет зі свинячої підчеревини в тісті в духовці готовий. Нарізайте частування і пробуйте!

Рулет зі свинячої підчеревини з грибами

Рулет зі свинячої підчеревини з грибами – це неймовірно смачне, яскраве і живильне частування для вашого домашнього або святкового столу. Для приготування м’ясного рулету з грибний начинкою обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт з фото.

Час готування – 3 години

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Підчеревина свиняча – 1 кг.
  • Гриби шампіньйони – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Олія – 1,5 ст.л.
  • Масло вершкове – 1,5 ст.л.
  • Спеції для м’яса – 1,5 ст.л.
  • Часник мелений – 1 ч.л.
  • Петрушка сушена / свіжа – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо цибулину і обсмажуємо її до м’якості на олії. Викладаємо сюди вершкове масло і дрібно порізані гриби. Продовжуємо смажити до готовності шампіньйонів.

Крок 2. Промиваємо свинячу почеревину, знімаємо з неї шкірку.

Крок 3. Натираємо заготівлю усіма спеціями зі списку.

Крок 4. Розділимо по поверхні гриби.

Крок 5. Звертаємо заготівлю в щільний рулет, обв’язуємо його ниткою і обсипаємо спеціями.

Крок 6. Викладаємо заготівлю в форму для запікання.

Крок 7. Готуємо страву 1,5 години при температурі 170 градусів.

Крок 8. Рулет зі свинячої підчеревини з грибами готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал