Пиріжки з м’ясом – 9 смачних рецептів приготування з покроковими фото

163257f4d91a54148d66af39afe01209

Пиріжки з м’ясом – це просте у виконанні та дуже смачне частування для вашого домашнього столу. Такий продукт відрізняється соковитістю та поживними властивостями. Беріть на замітку яскраві кулінарні ідеї з нашої добірки, де ми зібрали дев’ять рецептів з покроковими фото.

Пиріжки з м’ясом, смажені на сковороді

Пиріжки з м’ясом, смажені на сковороді, виходять неймовірно соковитими, апетитними та рум’яними. Таке частування ідеально підійде для сімейного ситного перекушування. Обов’язково спробуйте приготувати за перевіреним покроковим рецептом з фото.

Час приготування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно — 150 гр.
  • Кефір —200 мл.
  • Дріжджі пресовані — 20 гр.
  • Сіль — 0,5 ч.л.
  • Цукор — до смаку.
  • Олія рослинна — 2 ст.л. + для смаження.
  • Стегно куряче — 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт.
  • Перець запашний — до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо теплий кефір, дріжджі, сіль та цукор. Ретельно перемішуємо.

093c34342e60f00f350f2c2f1697ac39

Крок 2. Вливаємо сюди олію і ще раз перемішуємо.

ca8a200892103b4cb66658ceaca71bd0

Крок 3. Просіюємо сюди борошно та починаємо замішувати м’яке однорідне тісто.

bd479a21e35c5a6c1f6c5e852b0f42b2

Крок 4. Отримане тісто залишаємо у теплому місці на 35 хвилин для підйому.

8c927ed992d3554ae995543a7978eeb7

Крок 5. Очищаємо цибулю і ріжемо її невеликим кубиком.

45a4efa4666fb03ff4d6440fc1ed6a54

Крок 6. Обсмажуємо цибулю в олії близько 3-5 хвилин.

46dae0f2473be2af3ab6f3c2616b8831

Крок 7. Курячі стегна заздалегідь відварюємо і потім прокручуємо через м’ясорубку.

59158c84ca450c5c2eb792b87c4e3730

Крок 8. Отриманий фарш викладаємо до цибулі, солимо і перчимо. Перемішуємо обсмажуємо ще кілька хвилин.

cf40104bbfa439109a21131cc15a4a13

Крок 9. Тісто розминаємо руками та ділимо на невеликі кульки. Кожен розгортаємо в коржик і по центру доповнюємо начинкою.

167bdbaec57cda10c927c92c7d5b5fde

Крок 10. Закриваємо начинку краями тіста та ліпимо акуратні пиріжки.

1678bd2f5b6feb9cf46fca790829b93b

Крок 11. Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо сюди наші заготовки.

a1e8af36732eed6653d8abf2aeb1149d

Крок 12. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.

ed6533c411bc54b2b5d7ef5a0b2b3354

Крок 13. Пиріжки з м’ясом, смажені на сковороді готові. Пригощайтесь!

1196169e26e082a5eaae4c8c8f7dd9ca

Пиріжки з м’ясом та капустою

Пиріжки з м’ясом та капустою – це апетитне та ситне частування для всієї родини. Поєднання м’якого тіста із соковитою начинкою нікого не залишить байдужим. Можна подавати як перекус або до сімейного обіду. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Борошно — 1 кг.
  • Вода —0,5 л.
  • Дріжджі — 1 пачка.
  • Сіль — 1,5 ч.л.
  • Цукор — 1 ст.
  • Олія рослинна — 5 ст.л.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний — 0,5 кг.
  • Капуста — 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Сіль — до смаку.
  • Перець чорний мелений — до смаку.
  • Олія рослинна — для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокому посуді з’єднуємо теплу воду, сіль, цукор, дріжджі, олію та просіяне борошно.

019ba1d4b9088c770f6dd96aefc275f1

Крок 2. Замішуємо однорідне тісто та прибираємо його в тепле місце на 40 хвилин.

cc3eeb0778e0804a891328357d51f50d

Крок 3. Готовий продукт викладаємо на робочий стіл та розминаємо руками. Далі ділимо на рівні кульки.

2bed142612eb33f57dba0b3ad3be6e3d

Крок 4. Для начинки обсмажуємо капусту з подрібненою цибулею близько 5-10 хвилин у олії. Солимоо і перчимо до смаку. Окремо обсмажуємо м’ясний фарш.

6b72ce53306f64d7fce2af417e672cdd

Крок 5. Кожну кульку тіста перетворюю на плоский коржик. По центру викладаємо начинку з капусти та м’яса.

62f36b630c612c233ab7c6603e41cec4

Крок 6. Закриваємо начинку краями тіста, акуратно формуємо пиріжок.

c889ca91dabbbd81536d16770b673dcf

Крок 7. Занурюємо частування в сковороду або каструлю з олією.

05891ff72f79d3ec44e41f8832ec8aae

Крок 8. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.

6cecc25d03af118e630d5edfaf5656ed

Крок 9. Пиріжки з м’ясом та капустою готові. Подавайте до столу!

92c930c8e7978ec0a7bf2b0e836e2b14

Пиріжки з м’ясом та картоплею

Пиріжки з м’ясом та картоплею порадують вас цікавим смаком та поживними властивостями. Такий продукт точно урізноманітнить ваш домашній стіл і нікого не залишить байдужим. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Молоко —500 мл.
  • Борошно — 500 гр.
  • Дріжджі сухі — 11 гр.
  • Цукор — 2 ч.л.
  • Сіль — 0,5 ч.л.
  • Яйце — 2 шт.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний — 400 гр.
  • Картопля — 6 шт.
  • Вершкове масло — 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Сіль — до смаку.
  • Перець чорний мелений — до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. У теплому молоці розмішуємо цукор, сіль та дріжджі. Після цього додаємо сюди 200 грам борошна і перемішуємо, прибираємо в тепле місце на 30 хвилин.

e7cac5be7947ce612efbdf864922ca5f

Крок 2. Очищаємо та промиваємо картоплю, обробляємо її на невеликі шматочки, відварюємо до готовності. Наприкінці додаємо олію, сіль і розминаємо все це у пюре.

1f7c77709ae814933a4fe02e838c7f4e

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і смажимо її до м’якості в олії. Після сюди додаємо фарш, солимоо продукти, перчимо та обсмажуємо до готовності.

de34455470059c108ed58cadf406ca0b

Крок 4. Для начинки змішуємо обсмажений фарш та картопляне пюре.

710bf331c864aa0bf65e011a8154bb85

Крок 5. На той час підійде опара. Сюди додаємо збиті яйця та решту борошна. Замішуємо щільне однорідне тісто.

6cc5a24968e553ef0423618f68f5eabb

Крок 6. З тіста формуємо кілька ковбасок та розрізаємо їх на частини. З кожної частини ліпимо акуратні кола.

bb3450ad6aa633c051d068a4647fd84f

Крок 7. По центру кожного кола викладаємо начинку. Збираємо тісто по краях та формуємо пиріжки.

f44abe4bccd7007ffe0f6de9ed8bc4ec

Крок 8. По пиріжках злегка проходимося качалкою, щоб зробити їх плоскішими.

ca12c559867c3b1a34ee601d7e5463a1

Крок 9. Розігріваємо сковороду з олією викладаємо сюди наші заготівлі. Обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків.

b470043e8515de7c2f148f5d1a09e63e

Крок 10. Пиріжки з м’ясом та картоплею готові. Подавайте апетитне частування до столу!

bf5443198dac698dbcd169e107414e56

Пиріжки з листкового тіста з м’ясом

Пиріжки з листкового тіста з м’ясом – це апетитне та ситне частування для всієї родини. Рум’яна випічка нікого не залишить байдужим. Можна подавати як перекус або до сімейного обіду. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Тісто листкове дріжджове — 500 гр.
  • Свинина —400 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Вершкове масло – 50 гр.
  • Морква — 1 шт.
  • Сіль — до смаку.
  • Перець чорний мелений — до смаку.
  • Спеції — до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо шматок свинини із прошарками сала.

78adaed1066e01b417701cdc93686ad9

Крок 2. Відварюємо м’ясо до готовності у підсоленому бульйоні зі спеціями та морквою.

9a4e5a1b5c552ecf5a0e1e4f9cf0e6c8

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її до рум’янцю в сковороді з олією.

7153f2b701e47f1c95f5fb60ea784660

Крок 4. Відварене м’ясо, що перебивається блендером і перемішуємо з обсмаженою цибулею.

11e73f40e5fbc1e47f65cd54cfeb267d

Крок 5. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо та ділимо на рівні квадратики або прямокутники.

a920ab4dfa9d794a5455748c06ccd2ba

Крок 6. На кожен шматочок тіста кладемо начинку.

98e4cfaa62dc83281b4ed68f019fb24b

Крок 7. Закриваємо начинку тістом та з’єднуємо по краях.

dff0e2b5833d9f7a5c1b350e0d4f8203

Крок 8. Краї пиріжка можна зробити рельєфним або як вам більше подобається.

3eb6b1bc49ce23fde15b921a30476cf5

Крок 9. Викладаємо заготовки на лист, обмазуємо їх яйцем і відправляємо в розігріту до 200° духовку. Випікаємо до рум’янцю близько 15-20 хвилин.

d5adecfbac26aedf1b5be1507d5020d2

Крок 10. Пиріжки з листкового тіста з м’ясом готові. Подавайте до столу!

60c6f7f5bcb9661ee065f8dc9c3506e1

Домашні пиріжки з м’ясом та рисом

Домашні пиріжки з м’ясом та рисом відрізняються яскравим смаком та поживними властивостями. Такий продукт точно урізноманітнить ваш сімейний стіл. Обов’язково спробуйте приготувати апетитні пиріжки за перевіреним рецептом з покроковими фото.

Час приготування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Борошно — 500 гр.
  • Молоко —100 мл.
  • Кефір —300 мл.
  • Яйце — 2 шт.
  • Олія рослинна — 150 мл.
  • Дріжджі сухі — 10 гр.
  • Сіль — 1 ч.л.
  • Цукор — 1,5 ст.

Для начинки:

  • Фарш м’ясний — 500 гр.
  • Рис —100 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 150 гр.
  • Сіль — до смаку.
  • Спеції — до смаку.
  • Олія рослинна — 50 мл.
  • Яйце — для обмазування.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

abc46c8825fab60d48585a5a5b107975

Крок 2. Розігріваємо молоко, розчиняємо у ньому цукор, перемішуємо дріжджі. Залишаємо опару у теплому місці на 10 хвилин.

b7ef22535377d71501bf900297d37175

Крок 3. В окремому посуді з’єднуємо кефір з двома яйцями, олією та сіллю. Перемішуємо до однорідності.

8c8e4f10dfbea8c7af045fc87939845a

Крок 4. Вливаємо сюди опару і поступово додаємо борошно. Починаємо замішувати тісто. Отриманий ком залишаємо у теплому місці на 30 хвилин.

6615afcfe70485eba1d6364b16327db0

Крок 5. Для начинки з’єднуємо напівготовий рис з подрібненою обсмаженою цибулею та обсмаженим фаршем. Солимоо, посипаємо спеціями та перемішуємо.

634339138b0192cec62a9be93c0839b4

Крок 6. Підготовлене тісто розминаємо руками та ділимо на невеликі рівні кульки. Кожен розгортаємо в тонкий коржик і наповнюємо начинкою. Закриваємо начинку краями тіста, формуємо акуратні пиріжки.

313d81eb0f8537468a02ecf2a6c39cca

Крок 7. Викладаємо пиріжки на лист з пергаментом. Обмазуємо збитим яйцем із щіпкою солі. Надсилаємо розігріту до 180° духовку на 20 хвилин.

766e7ba8902a074aba0e8cfff06b0aa7

Крок 8. Домашні пиріжки з м’ясом та рисом готові. Пригощайтесь!

7d678067a0bb67e937576d9274e77260

М’ясні пиріжки на кефірі

М’ясні пиріжки на кефірі виходять неймовірно пишними, рум’яними та соковитими. Таке апетитне частування нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу як перекус, а для приготування використовуйте наш перевірений рецепт із покроковими фото.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 2,5 ст.
  • Кефір –250 мл.
  • Олія рослинна – 40 мл.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Сода – 0,5 ч.л.
  • Фарш м’ясний – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Цукор – 1 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти для приготування пиріжків.

58f1d43efa8df6abc199f52c6e9bf21e

Крок 2.  У глибоку миску виливаємо кефір. Сюди ж відправляємо яєчний жовток, сіль, цукор, олію. Перемішуємо.

bd0adc8c6abf3293edfecfbfaad5e8ca

Крок 3. Окремо просіюємо борошно і поступово додаємо його в рідку заготівлю. Додаємо соду та перемішуємо.

6787fcb86b50a46822c256ededdd1c34

Крок 4. Замішуємо однорідне м’яке тісто, його поверхню злегка обмазуємо олією. Після цього продукт залишаємо при кімнатній температурі на 15 хвилин.

fecda4c632d4d573b81942ef1f34d947

Крок 5. Для начинки з’єднуємо фарш, подрібнену цибулю, сіль та перець.

e09d44f2ed4db5f6677cfb3b2fbdc5c0

Крок 6. Обсмажуємо фарш із цибулею у розігрітій сковороді до готовності.

5c1bdfaf8c40ec84e824cb4255e3a3fc

Крок 7. Тісто ділимо на рівні кульки і кожен розгортаємо в тонке коло. По центру кожного кола викладаємо на м’ясну начинку.

1cead29c8b7a82bc69e5bd0e7fc1a5f8

Крок 8. Закриваємо начинку краями тіста, формуємо акуратні пиріжки.

0f1f52615de9b28be8bd1c42431c87b0

Крок 9. Далі обсмажуємо їх до золотистої скоринки в сковороді з олією.

31879672a2ec37f74820d6574e7d4c3e

Крок 10. М’ясні пиріжки готові на кефірі. Швидше пригощайтесь!

a886a72481ed6d8267f8bbddf153c1a1

Пиріжки з м’ясом та грибами в домашніх умовах

Пиріжки з м’ясом та грибами в домашніх умовах – це апетитне та поживне частування для всієї родини. Такий продукт нікого не залишить байдужим. Можна подавати як яскравий перекус. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове – 600 гр.
  • Гриби печериці – 300 гр.
  • М’ясо куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершкове масло – 60 гр.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Сметана – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Варимо до готовності куряче м’ясо у воді із сіллю та спеціями до смаку. Після птаха остуджуємо.

e5df0af9e3b84b79790f81a358815168

Крок 2. Добре промиваємо гриби та нарізаємо їх тонкими скибочками.

9011ca6498ebf43e9a2e55034bc4af49

Крок 3. Обсмажуємо гриби у невеликій кількості вершкового масла.

f48cc7e56ab040363eff727d9cbab94e

Крок 4. Відправляємо до грибів подрібнену цибулю.

29740024e5e24d75f8cd4a5221fb4d17

Крок 5. Обсмажуємо усі разом до готовності. Наприкінці додаємо сметану, сіль та чорний мелений перець.

5f7449de74138d6b53365b886026c024

Крок 6. Відварене куряче м’ясо прокручуємо через м’ясорубку та відправляємо до грибної маси.

c3277dd431e03d492f7b4908eafff207

Крок 7. Розморожуємо листкове тісто, злегка розгортаємо його та ділимо на квадрати.

088d48b3e264b97e481bc692339694a7

Крок 8. По центру кожного квадрата кладемо трохи начинки.

7b34f882fb769c14421bc9e46533e915

Крок 9. Закриваємо начинку краями тіста та формуємо акуратні трикутні пиріжки. Перекладаємо їх на лист і випікаємо 20 хвилин і температурі 220°.

e92e9521c8b5af6158da952cb6584d07

Крок 10. Пиріжки з м’ясом та грибами в домашніх умовах готові. Можна спробувати!

ee272cd690fcaa894204b20081d6ef95

М’ясні пиріжки з фаршем та яйцем

М’ясні пиріжки з фаршем та яйцем потрапляють вас яскравим смаком, поживністю та апетитним зовнішнім виглядом. Встояти буде неважливо. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений покроковий рецепт з фото. Порадуйте себе та близьких!

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Кефір –200 мл.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • Фарш м’ясний – 150 гр.
  • Яйце відварене – 1 шт.
  • Сир плавлений – 50 гр.
  • Сода – 2/3 ч.л.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Спеції для м’яса – до смаку.
  • Олія рослинна – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску виливаємо кефір та розбиваємо до нього яєчний жовток. Додаємо трохи солі та перемішуємо.

788bb19bab852a09fbaadcf85c486d0a

Крок 2. Також сюди просіюємо борошно та соду. Знову перемішуємо.

ddc63dff3b36ff814819431fe5524d33

Крок 3. Вливаємо олію в потрібній кількості.

17cdf1f7bb74f498c571a14dd9a11bd2

Крок 4. Замішуємо м’яке однорідне тісто, прикриваємо його рушником і залишаємо на 15 хвилин.

6eb9b0d43af947544ae3fd5e94ca6318

Крок 5. М’ясний фарш обсмажуємо в олії до готовності. До нього додаємо сіль та спеції.

de9fdae7f8345a4806caaf3fb7074b96

Крок 6. Далі фарш остуджуємо, доповнюємо його тертим на тертці відвареним яйцем та плавленим сирком. Гарненько перемішуємо.

b57dad94e91fd2e933e7ed4aea4e87d3

Крок 7. Готове тісто ділимо на рівні частини. Кожен розгортаємо в круглий коржик.

2b3bbb23654e515acfe63796539ac462

Крок 8. По центру кожного коржика кладемо трохи начинки.

1b843e8e737968e73849672d560dfb4b

Крок 9. Збираємо краї тіста навколо начинки та формуємо акуратний пиріжок.

a66a8c79e2b7ea8b279f938d5ea936f6

Крок 10. Перевертаємо заготовки швом вниз і трохи притискаємо, надаючи плоскої форми.

8297212b896436e6bff4efb6c0ac0859

Крок 11. Далі заготовки обсмажуємо до рум’яної скоринки в олії під кришкою.

00d57242d839bc525d6930d71c74430e

Крок 12. М’ясні пиріжки з фаршем та яйцем готові. Подавайте до столу!

4174ffe9b2842de37845a774705e41c7

Смачні пиріжки з м’ясом та сиром у духовці

Смачні пиріжки з м’ясом та сиром у духовці – це дуже смачне та ситне частування для всієї родини. Рум’яна випічка нікого не залишить байдужим. Можна подавати як перекус або до сімейного обіду. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час приготування – 1 год

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Фарш м’ясний – 250 гр.
  • Вершковий сир – 200 гр.
  • Тісто листкове бездріжджове – 500 гр.
  • Олія – 1 ст.л.
  • Сіль – до смаку.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні продукти за списком.

Крок 2. Викладаємо фарш у сковороду, розігріту з олією. Обсмажуємо до готовності близько 15 хвилин, постійно помішуючи.

e166697d29aeee15b645c5f8d801440a

Крок 3. Наприкінці додаємо сіль, чорний мелений перець до смаку.

885538a7cca979982a1fdb05e3520f6d

Крок 4. Розморожуємо листкове тісто та ділимо його на рівні квадратики. По центру кожного квадрата кладемо м’ясну начинку та вершковий сир. Збираємо краї тіста у центрі, формуючи акуратні пиріжки.

acfd057aa2715955b1e6c1829fface7f

Крок 5. Підготовлені пиріжки перекладаємо на лист з пергаментом. Випікаємо 20 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

f3449f445ff627e6b35ccd98bc658a43

Крок 6. Перекладаємо частування на порційну тарілку та даємо їм трохи охолонути.

56ee88a2b330afd5970b14b64766b2de

Крок 7. Смачні пиріжки з м’ясом та сиром у духовці готові. Пригощайтесь!

755a92e578a33d68d280a526a3eee0df

Пиріжки з м’ясом – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал