Перший раз я спробувала цей торт в Харкові у своєї подруги, її сім’я його любить і дуже випрошує на кожне свято. Мені він теж сподобався і я хочу поділитися цим рецептом з вами.
Зміст
Інгредієнти
Тісто
- Борошно – 300 г,
- Вершкове масло – 200 г,
- Цукор – 100 г,
- Яйце – 1 штука,
- Сметана – 2 ст. л.
Крем (начинка)
- Вершкове масло – 250 г
- Цукрова пудра – 1 стакан,
- Ванільні сирки – 200 грам,
- Сухе молоко – 2 склянки,
- Лимонний сік – 2 ст.л.
Для глазурі
- Цукерки Корівка – 200 г,
- Молоко – 6 ст. л.
Приготування
- Змішати всі інгредієнти до однорідності. Розділити тісто навпіл і викласти на дно форм. Виходить 2 коржа. Тикаємо тісто виделкою і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
- Випікаємо коржі до готовності.
- Для начинки: розтираємо вершкове масло з цукровою пудрою, сиром, додаємо сирок, лимонний сік і сухе молоко.
- Викладаємо на остиглий корж начинку, розрівнюємо і накриваємо другим коржем.
- Розтопити на паровій бані цукерки Корівка (бажано їх поламати), додаємо молоко і перемішуємо до однорідності. Покриваємо верхній корж цією глазур’ю.
- Прикрашаємо розтопленим чорним шоколадом і прибираємо в холодильник на добу.