Пельмені з сиром – 9 смачних рецептів з покроковими фото

Пельмені з сиром – оригінальна кулінарна ідея, яку легко здійснити в домашніх умовах. Така страва ідеально підійде для швидкого обіду, вечері або перекусу. Для приготування обов’язково беріть на замітку готову добірку з дев’яти смачних рецептів з покроковими фото і докладним описом процесу.

Пельмені з сиром, запечені в духовці

Пельмені з сиром, запечені в духовці – дуже смачне і просте в приготуванні блюдо для вашого сімейного столу. З докладним покроковим рецептом впораються навіть новачки. Обов’язково беріть на замітку цікаву кулінарну ідею, урізноманітнюйте своє меню і побалуйте близьких!

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 500 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Масло вершкове – 20 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо продукти за списком.

Крок 2. Пельмені опускаємо в киплячу підсолену воду.

Крок 3. Після повторного кипіння варимо продукт 7-8 хвилин до готовності.

Крок 4. Відкидаємо продукт на друшляк і перекладаємо в форму для запікання. Доповнюємо шматочком вершкового масла.

Крок 5. Також доповнюємо заготівлю тертим твердим сиром.

Крок 6. Відправляємо блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.

Крок 7. Апетитні пельмені, запечені з сиром в духовці, готові. Можна подавати до столу, доповнивши свіжою зеленню!

Пельмені на сковороді зі сметаною і сиром

Пельмені на сковороді зі сметаною і сиром – дуже смачне і апетитне блюдо для домашнього столу, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Подавайте до обіду або в якості перекусу. Для приготування обов’язково скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом з фото.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 300 гр.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Сир Моцарела – 100 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Петрушка – 3 гілки.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Пельмені викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом.

Крок 3. Обсмажуємо їх до рум’янцю.

Крок 4. В цей час натираємо сир на терці і подрібнюємо петрушку.

Крок 5. Доповнюємо пельмені в сковороді сметаною.

Крок 6. Вливаємо трохи води.

Крок 7. Перемішуємо і зменшуємо вогонь.

Крок 8. Посипаємо заготівлю чорним молотим перцем за смаком.

Крок 9. Далі додаємо тертий сир. Готуємо до його розплавлення.

Крок 10. В кінці посипаємо частування подрібненої петрушкою. Вимикаємо плиту.

Крок 11. Пельмені на сковороді зі сметаною і сиром готові. Можна подавати до столу!

Пельмені з сиром в горщику в духовці

Пельмені з сиром в горщику в духовці нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з нашої добірки. На кулінарний процес ви не витратите багато часу, а смак готового страви нікого не залишить байдужим.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 350 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сметана – 100 мл.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2 кип’ятити воду в каструлі з сіллю і лавровим листком. Опускаємо сюди заморожені пельмені.

Крок 3. В цей час твердий сир натираємо на терці.

Крок 4. Пельмені відварюємо до готовності.

Крок 5. Зливаємо воду з пельменів. Сам продукт викладаємо в горщик.

Крок 6. Кладемо на пельмені вершкове масло і додаємо сметану.

Крок 7. Посипаємо заготівлю тертим сиром.

Крок 8. Випікаємо блюдо 10 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 9. Пельмені з сиром в горщику готові. Пригощайтеся!

Пельмені з сиром і майонезом в духовці

Пельмені з сиром і майонезом в духовці виходять дуже ситними, соковитими і яскравими за смаком. Якщо хочете урізноманітнити обіднє меню яскравим кулінарним рішенням, то обов’язково скористайтеся нашим покроковим рецептом. Порадуйте себе і близьких цікавою стравою.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 300 гр.
  • Майонез – 3 ст.л.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Масло вершкове – для випікання.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо заморожені пельмені за смаком.

Крок 2. Твердий сир пропускаємо через велику терку.

Крок 3. Відміряємо вказану кількість майонезу.

Крок 4. Обмазуємо форму для запікання вершковим маслом. Кладемо сюди заморожені пельмені і поливаємо їх майонезом.

Крок 5. Зверху продукт засипаємо тертим твердим сиром.

Крок 6. Відправляємо блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Крок 7. Апетитні пельмені з сиром і майонезом в духовці готові. Можна подавати до столу!

Пельмені з сиром і вершками на сковороді

Пельмені з сиром і вершками на сковороді – дуже смачне і апетитне блюдо для домашнього столу, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Подавайте до обіду, вечері або в якості перекусу. Для приготування скористайтеся нашим перевіреним покроковим рецептом з фото.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки – 250 мл.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Часник – 2 зубчика.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо його.

Крок 2. Обсмажуємо цибулю на сковороді до напівпрозорого стану.

Крок 3. Викладаємо сюди заморожені пельмені. Смажимо їх з цибулею до легкого рум’янцю.

Крок 4. Вливаємо вершки, трохи води, а також додаємо сіль зі спеціями за смаком. Продавлюємо зубчики часнику і тушкуємо на тихому вогні 15 хвилин.

Крок 5. Твердий сир натираємо на терці.

Крок 6. Посипаємо блюдо сиром, перемішуємо і прибираємо з вогню.

Крок 7. Пельмені з сиром і вершками на сковороді готові. Смачного!

Пельмені з сиром і грибами в духовці

Пельмені з сиром і грибами в духовці – неймовірно смачне і просте у виконанні блюдо для вашого сімейного столу. З докладним покроковим рецептом впораються навіть новачки. Обов’язково беріть на замітку цікаву кулінарну ідею, радуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Пельмені – 170 гр.
  • Гриби – 180 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Сир – 50 гр.
  • Вода – 150 мл.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Трави прованські – 1 щіпка.
  • Зелень – для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Подрібнюємо гриби з цибулею і обсмажуємо їх на сковороді до готовності.

Крок 2. Викладаємо засмажування в горщик.

Крок 3 На гриби кладемо вказану кількість заморожених пельменів.

Крок 4. Сметану перемішуємо з водою, сіллю і прованскими травами.

Крок 5. Заливаємо заготівлю отриманою сумішшю.

Крок 6. Посипаємо частування тертим сиром.

Крок 7. Накриваємо блюдо кришкою.

Крок 8. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Крок 9. Яскраві пельмені з сиром і грибами в духовці готові. Подавайте до столу, доповнивши зеленню!

Пельмені в духовці з сиром і помідорами

Пельмені в духовці з сиром і помідорами нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт з нашої добірки. На кулінарний процес ви не витратите багато часу, а результат нікого не залишить байдужим.

Час готування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 300 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сметана – 100 мл.
  • Яйце – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Олія – 2 ст.л.

Процес приготування:

Крок 1. Пропускаємо твердий сир через велику терку.

Крок 2. Промиваємо помідори і ріжемо їх тонкими колами.

Крок 3. У глибокій мисці збиваємо яйця зі сметаною і сіллю до однорідності.

Крок 4. Заморожені пельмені викладаємо в зручну форму, обмазану олією.

Крок 5. Трохи солимо пельмені і закриваємо їх помідорами.

Крок 6. Заливаємо сметанним соусом і посипаємо тертим сиром.

Крок 7. Запікаємо блюдо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 8. Апетитні пельмені в духовці з сиром і помідорами готові. Пригощайтеся!

Пельмені з сиром і помідорами на сковороді

Пельмені з сиром і помідорами на сковороді виходять неймовірно поживними, соковитими і яскравими за смаком. Якщо хочете урізноманітнити обіднє меню яскравим кулінарним рішенням, то обов’язково скористайтеся нашим покроковим рецептом. Побалуйте себе і близьких!

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 1

Інгредієнти:

  • Пельмені – 10 шт.
  • Квасоля спаржева – 10 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Сир твердий – 30 гр.
  • Масло вершкове – 30 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У сковороді розтоплюємо шматок вершкового масла.

Крок 2. Промиваємо спаржеву квасолю, зрізаємо з неї кінчики.

Крок 3. Викладаємо продукт в масло.

Крок 4. Обсмажуємо пару хвилин до рум’янцю.

Крок 5. На квасоля кладемо пельмені, накриваємо кришкою і готуємо ще 10 хвилин.

Крок 6. Кладемо шматочки помідор, солимо і перчимо за смаком.

Крок 7. Готуємо під кришкою ще пару хвилин і доповнюємо тертим сиром.

Крок 8. Яскраві пельмені з сиром і помідорами на сковороді готові. Можна подавати до столу!

Смажені пельмені з сиром і цибулею

Смажені пельмені з сиром і цибулею – яскраве, смачне і апетитне блюдо для домашнього столу, яке кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Подавайте до обіду або вечері. Для приготування скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фото і докладним описом процесу.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Пельмені – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 6 зубчиків.
  • Сир – 50 гр.
  • Масло вершкове – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Нагріваємо сковороду з вершковим маслом і кладемо сюди заморожені пельмені.

Крок 3. В цей час очищаємо цибулю і ріжемо його тонкими півкільцями.

Крок 4. Відправляємо цибулю до підрум’янилися пельменям. Сюди ж відправляємо очищені зубчики часнику, перемішуємо.

Крок 5. Смажимо все разом до готовності цибулі і появи яскравого аромату.

Крок 6. Посипаємо блюдо тертим сиром, перемішуємо і прибираємо з плити через пару хвилин.

Крок 7. Смажені пельмені з сиром і цибулею готові. Пригощайтеся!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал