Млинці з шинкою і сиром – це ситна і неймовірно апетитна страва, перед якою не зможе встояти, ні дорослий, ні дитина! Самі млинці можна готувати на основі різних молочних продуктів, наприклад, на кефірі або молоці. А саму начинку, що включає в себе улюблену шинку і подрібнений твердий сир, відштовхуючись від свого смаку, за бажанням, урізноманітнити свіжим томатом, ароматними грибами або все ж зупинитися на класичному варіанті. Побалуйте себе і свою сім’ю ситним і дуже смачним сніданком або обідом!
Фаршировані млинці з шинкою, сиром і помідорами
Фаршировані млинці з шинкою, сиром і помідорами – ситне і ароматне блюдо, яке ідеально підійде для ситного і живильного сніданку, який зарядить вас і всю вашу сім’ю позитивом на весь день. Завдяки використанню стиглих помідорів і майонезу, млинці виходять неймовірно соковитими.
Час готування – 60 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Борошно – 150 гр.
- Шинка – 200 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- Майонез – 2 ст.л.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Олія – 30 мл.
- Томати – 2 шт.
- Молоко – 2 ст.
Процес приготування:
Крок 1. Готування починаємо з тіста: в мисці об’єднуємо молоко, цукор, яйця, борошно і олія – перемішуємо до однорідної консистенції без єдиного грудочка.
Крок 2. Випікаємо тонкі рум’яні млинчики і складаємо їх під кришку, щоб краю не сохли.
Крок 3. Шинку нарізаємо дрібними кубиками або соломкою.
Крок 4. До м’ясної складової додаємо натертий сир, тонкі слайси помідора і майонез – перемішуємо.
Крок 5. У центр кожного млинця кладемо по столовій ложці начинки і звертаємо по типу конверта.
Крок 6. Обсмажуємо фаршировані млинці з обох сторін до золотистості.
Крок 7. Апетитну страву сервіруємо і подаємо до столу. Смачного!
Млинці з шинкою, сиром і грибами
Млинці з шинкою, сиром і грибами – це ідеальний сніданок для всієї родини, який зарядить вас енергією до самого вечора. Поєднання компонентів настільки вдале, що заздалегідь рекомендуємо вам готувати з запасом. А для економії часу дуже зручно використовувати готову суміш для випічки млинців.
Час готування – 30 хв.
Час приготування – 20-25 хв.
Порції – 5-6.
Інгредієнти:
- Суміш для приготування млинців – 500 гр.
- Олія – 4 ст.л.
- Шинка – 150 гр.
- Сир – 150 гр.
- Шампіньйони – 150 гр.
- Майонез – 1 ст.л.
- Вода – 700 мл.
- Кетчуп – 1 ст.л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Гриби розрізаємо на 4-6 частин в залежності від розміру і обсмажуємо на маслі ( 2 столові ложки ) до випаровування вологи і освіти світло-коричневого відтінку, підсолюємо.
Крок 2. Сир натираємо і довільно нарізаємо шинку, перешиваємо компоненти з грибами, доповнивши майонезом і кетчупом.
Крок 3. У суху млинцеву суміш вливаємо 700 мілілітрів холодної води і залишився масло, ретельно перемішуємо за допомогою вінчика.
Крок 4. Смажимо рум’яні млинці на розігрітій сковорідці з одного боку.
Крок 5. Потім перевертаємо і в центр кладемо начинку ( приблизно дві столові ложки ).
Крок 6. Засікаємо 60 секунд і звертаємо млинець в рулет або конверт.
Крок 7. Проробляємо вище описані дії з рештою інгредієнтами. Смачного!
Млинці на молоці з шинкою і сиром
Млинці на молоці з шинкою і сиром можна приготувати не тільки до масниці, але і в будь-який інший день, адже це так смачно і ароматно! Сир і шинка – це ідеальні продукти для начинки тонких вершкових млинців, які вражають своєю ніжністю.
Час готування – 120 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 12 шт.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Молоко – 250 мл.
- Борошно – 200 гр.
- Олія – 2 ст.л.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 1 ч.л.
- Цукор-пісок – 3 ст.л.
- Вода – 150 мл.
Для начинки:
- Шинка – 200 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Масло вершкове – 1 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. У піалі розколюємо яйця з водою, маслом, сіллю і цукром.
Крок 2. Вводимо борошно і перемішуємо до однорідності, тонкою цівкою вливаємо гаряче молоко і замішуємо тісто.
Крок 3. Печемо тонкі млинці.
Крок 4. Для начинки відміряємо необхідну кількість компонентів.
Крок 5. Сир подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами.
Крок 6. Нарізаємо шинку соломкою.
Крок 7. Змішуємо м’ясну складову і сирну стружку.
Крок 8. З краю млинця викладаємо трохи начинки.
Крок 9. Звертаємо заготівлю так, щоб маса з шинки і сиру залишилася всередині.
Крок 10. Перед подачею обсмажуємо фаршировані млинчики до рум’яності або запікаємо в духовій шафі до золотистості. Смачного!
Млинці на кефірі з начинкою з шинки і сиру
Млинці на кефірі з начинкою з шинки і сиру – просте страву, яке готується виключно з простих і доступних компонентів, а в результаті виходить неймовірно смачний і ароматний сніданок або полуденок для всієї родини, перед яким ніхто не зможе встояти!
Час готування – 40 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 10.
Інгредієнти:
- Кефір – 500 мл.
- Цукор-пісок – 1 ст.л.
- Борошно – ½ ст.
- Сіль – ¼ ч.л.
- Яйця – 1 шт.
- Олія – ¼ ст.
- Сир – 200 гр.
- Шинка – 150 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Для приготування тіста в мисці з високими бортиками об’єднуємо яйце, кефір, 2 ложки масла, цукор і сіль. Перемішавши, всипаємо борошно і збовтуємо вінчиком.
Крок 2. Для начинки довільно нарізаємо м’ясну продукцію, тремо сир.
Крок 3. Печемо млинці: товстостінну сковорідку промазуємо тонким шаром масла і виливаємо черпак тіста, розділимо по дну і через хвилину-півтори знімаємо з вогню, другу сторону доведемо до готовності вже разом з начинкою.
Крок 4. Викладаємо скибочки м’яса і сир на рум’яну сторону млинчика і звертаємо будь-яким зручним для вас способом. Підсмажуємо протягом декількох хвилин, щоб сторона допеклася і сир розплавився.
Крок 5. Перед подачею присмачуємо сметаною і знімаємо пробу. Смачного!
Яєчні млинчики з шинкою і сиром
Яєчні млинчики з шинкою і сиром можна запросто подати навіть до святкового столу в якості закуски і не сумніватися, що гостям не сподобається. Така страва, як правило, розлітається з тарілок в одну мить, а на його приготування необхідно витратити мінімальну кількість часу.
Час готування – 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1-2.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.
- Шинка – 60 гр.
- Сир – 60 гр.
- Молоко – 2 ч.л.
- Олія – 1 ч.л.
- Сіль – 1 щіпка.
Процес приготування:
Крок 1. У тарілку натираємо сир і шинку – гарненько перемішуємо і переходимо до наступного етапу.
Крок 2. Розбиваємо яйце з додаванням столовій ложки молока і дрібкою солі.
Крок 3. Змащуємо сковороду маслом і виливаємо яєчну суміш, вогонь – трохи нижче помірного. Як тільки млинець схопився, в центр кладемо начинку.
Крок 4. Піднімаємо край і формуємо конверт, обсмажуємо з двох сторін до рум’яності.
Крок 5. Аналогічно чинимо з іншими інгредієнтами і випікаємо другий млинець.
Крок 6. Гарячі млинці присипаємо подрібненою зеленню і запрошуємо сім’ю для дегустації. Смачного!