Млинцевий торт з сирним кремом – це дуже смачний і нескладний у виконанні домашній десерт. Його можна приготувати, якщо дуже захотілося солодкого або раптово прийшли гості. Для цього рекомендуємо скористатися перевіреною кулінарною підбіркою з п’яти рецептів з покроковими фото в домашніх умовах.
Млинцевий торт з шоколадно-сирним кремом
Млинцевий торт з шоколадно-сирним кремом – це неймовірне смачне і яскраве ласощі для вашого столу. Подавайте десерт до чаювання або приходу гостей. Для приготування беріть на замітку швидкий і простий рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Борошно – 3 ст.
- Яйце – 4 шт.
- Цукор – 1/3 ст.
- Сіль – 1/3 ч.л.
- Сода – 0,5 ч.л.
- Молоко – 1 л.
- Масло вершкове – 70 гр.
- Какао-порошок – 2 ст.л.
- Олія – 2 ст.л.
Для крему:
- Сир – 500 гр.
- Пудра цукрова – 3/4 ст.
- Масло вершкове – 80 гр.
- Паста шоколадна – 2 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Яйця розтираємо з цукром, а після збиваємо їх вінчиком.
Крок 2. Злегка нагріваємо молоко і вливаємо його в яєчну суміш. Постійно помішуємо вміст і відправляємо сюди просіяне борошно, сіль, соду, какао-порошок.
Крок 3. Гарненько вимішуємо тісто до однорідності і даємо йому постояти 15 хвилин. Після вмішуємо сюди олія.
Крок 4. Порційно вливаємо тісто в обмазану вершковим маслом розігріту сковороду. Випікаємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 5. Для крему розминаємо сир, після збиваємо його з цукровою пудрою, вершковим маслом і шоколадною пастою до однорідності.
Крок 6. Обмазуємо кожен млинець сирно-шоколадним кремом і формуємо торт. Можна прикрасити шоколадною стружкою.
Крок 7. Млинцевий торт з шоколадно-сирним кремом готовий. Можна подавати до столу!
Млинцевий торт з маскарпоне
Млинцевий торт з маскарпоне виходить дивно ніжним і повітряним. Такий десерт нікого не залишить байдужим. Також порадує простим і швидким кулінарним процесом, не вимагає випічки. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Молоко – 0,5 л.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 200 гр.
- Олія – 2 ст.л.
- Сіль – за смаком.
- Розпушувач – 1 ч.л.
Для крему:
- Маскарпоне – 250 гр.
- Сметана 25% – 200 гр.
- Цукор – 100 гр.
Для прикраси:
- Желатин – 10 гр.
- Вода – 0,5 ст.
- Сироп вишневий – за смаком.
- Ягоди – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Замішуємо ніжне однорідне тісто для млинців з молока, яєць, борошна, солі, розпушувача і олії.
Крок 2. Порційно вливаємо тісто в сковорідку і готуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 3. Тепер приготуємо желатин для прикраси. Його заливаємо холодної кип’яченою водою, перемішуємо і залишаємо для набухання.
Крок 4. Для крему збиваємо маскарпоне зі сметаною і цукром.
Крок 5. Кожен млинець обмазуємо кремом. Формуємо торт. Зверху його також обмазуємо кремом.
Крок 6. Підготовлений желатин розпускаємо на водяній бані і перемішуємо з вишневим сиропом. Даємо йому трохи охолонути і поливаємо поверхню торта. Також можна прикрасити ягодами.
Крок 7. Млинцевий торт з маскарпоне готовий. Пригощайтеся!
Млинцевий торт з бананом і сирним кремом
Млинцевий торт з бананом і сирним кремом – це дуже яскравий і смачний десерт, який швидко і легко приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте покроковий рецепт з нашої добірки. Порадуйте себе і близьких оригінальним ласощами для чаювання.
Час готування – 1 година
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 0,5 л.
- Дріжджі сухі – 1 ст.л.
- Ваніль – 1 паличка.
- Цукор – 4 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Яйце – 2 шт.
- Олія – 0,5 ст.
- Борошно – 180 гр.
Для крему:
- Сир – 0,75 ст.
- Сметана – 5 ст.л.
- Банан – 1 шт.
- Цукор – 1,5 ст.л.
- Какао-порошок – для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Молоко прогріваємо з паличкою ванілі. Після переливаємо його в глибоку миску. Паличку прибираємо, вона потрібна тільки для аромату.
Крок 2. У молоко відправляємо дріжджі, цукор, сіль, пару ложок борошна. Перемішуємо і залишаємо в теплому місці на 30 хвилин.
Крок 3. Через час розбиваємо в суміш курячі яйця. Збиваємо вінчиком.
Крок 4. Вливаємо олію, підсипаємо борошно яке залишилось і вимішуємо, поки не отримаємо гладке рідкувате тісто.
Крок 5. З тіста готуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 6. Для крему подрібнюємо банан з сиром, сметаною і цукром. Потрібно отримати ніжну однорідну масу.
Крок 7. Формуємо торт, промазуючи кожен млинець кремом. Всю поверхню продукту також обмазуємо і прикрашаємо какао-порошком на ваш смак.
Крок 8. Млинцевий торт з бананом і сирним кремом готовий. Подавайте до столу!
Торт з млинчиків з сирно-вершковим кремом
Торт з млинчиків з сирно-вершковим кремом виходить неймовірно ніжним і повітряним. Такий десерт нікого не залишить байдужим, а також порадує простим і швидким кулінарним процесом без випічки. Обов’язково беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 6
Інгредієнти:
- Молоко – 0,6 л.
- Яйце – 3 шт.
- Борошно – 250 гр.
- Сіль – 0,5 ч.л.
- Олія – 3 ст.л.
Для крему:
- Вершковий сир – 150 гр.
- Вершки 33% – 200 мл.
- Цукор ванільний – 20 гр.
- Пудра цукрова – 8 ст.л.
- Варення – 4 ст.л.
Процес приготування:
Крок 1. Для млинцевого тіста збиваємо яйця з половиною молока, сіллю і борошном. Ми залишаємо на 30 хвилин.
Крок 2. Через час вливаємо в тісто молоко яке залишилося. Добре перемішуємо.
Крок 3. Втручаємо в масу олія.
Крок 4. Порційно викладаємо тісто на розігріту сковороду. Обсмажуємо тонкі рум’яні млинці.
Крок 5. Для крему з’єднуємо домашній сир, половину цукрової пудри, варення і ванільний цукор. Також замість вершкового сиру допускається використовувати звичайний сир.
Крок 6. Збиваємо масу в блендері. Густі вершки збиваємо з залишилася цукровою пудрою. Потім дві ніжні маси перемішуємо між собою.
Крок 7. Формуємо торт за допомогою сервірованого кільця. Стінки форми викладаємо млинцями внахлест. На дно також укладаємо 1-2 млинця.
Крок 8. Решта млинці обмазуємо кремом і звертаємо в трубочки. За бажанням сюди можна додавати і фрукти.
Крок 9. Млинці трубочки укладаємо шарами в форму. Закриваємо верхівку краями млинців, які розміщені по стінках. Прибираємо заготівлю застигати в холодильник на пару годин.
Крок 10. Торт з млинчиків з сирно-вершковим кремом готовий.
Млинцевий торт з сирним кремом і ягодами
Млинцевий торт з сирним кремом і ягодами – це дуже смачне і оригінальне ласощі для вашого столу. Подавайте десерт до чаювання або приходу гостей. Для приготування беріть на замітку швидкий і простий рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 8
Інгредієнти:
- Борошно вівсяна – 1 ст.
- Кефір – 1 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 2 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка.
- Розпушувач тіста – 1 пакетик.
- Ванілін – 1 пакетик.
- Какао-порошок – 2 ст.л.
- Олія – 2 ст.л.
Для крему:
- Сметана – 200 гр.
- Сир – 360 гр.
- Цукор – за смаком.
Для смаження:
- Масло вершкове топлене – 1 ч.л.
Для прикраси:
- Ягоди ( малина ) – 50 гр.
- Шоколад гіркий – 10 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні продукти зі списку.
Крок 2. Яйця з’єднуємо з цукром і збиваємо їх вінчиком.
Крок 3. Вливаємо сюди кефір, перемішуємо.
Крок 4. В окремому посуді з’єднуємо борошно, какао-порошок, розпушувач і ванілін. Перемішуємо.
Крок 5. Суху суміш відправляємо в рідку. Збиваємо блендером.
Крок 6. Вливаємо сюди олію і збиваємо повторно.
Крок 7. Сковороду обмазуємо вершковим маслом.
Крок 8. Порційно вливаємо сюди підготовлене тісто.
Крок 9. Обсмажуємо млинці до рум’янцю з обох сторін.
Крок 10. Викладаємо млинці на тарілку і даємо їм охолонути.
Крок 11. Починаємо готувати крем. Сир спочатку розминаємо виделкою.
Крок 12. Додаємо до нього сметану і цукор. Збиваємо близько 3-5 хвилин.
Крок 13. Кожен млинець обмазуємо сирною масою.
Крок 14. Повторюємо шари, поки не закінчаться всі продукти.
Крок 15. Посипаємо торт тертим шоколадом і малиною. За бажанням можна використовувати будь-які інші ягоди.
Крок 16. Млинцевий торт з сирним кремом і ягодами готовий. Нарізайте і подавайте до столу!