Крем для капкейків – 10 рецептів крему, який тримає форму

78f3ac858e02db1abd356c12ffd604a6

Крем для капкейків – важлива складова цього найпопулярнішого сучасного десерту. До нього є низка вимог: стабільність, стійкість форми поза холодильником, легкість та глянсовий вигляд. Небагато продуктів можуть відповідати цим умовам, тому найчастішими інгредієнтами для крему беруться вершковий або домашній сир та збиті білки. Інші інгредієнти додаються згідно з вибраним рецептом.

Крем для капкейків, що тримає форму

Класичним і найпопулярнішим варіантом такого крему є рецепт приготування його на основі трьох інгредієнтів: вершкового масла, сирного сиру та цукрової пудри.

5517569d02d023e41abbcb45b328b71c

Крем для капкейків із сирного сиру

Крем на основі сирного сиру – гарний і найпопулярніший варіант для створення витончених шапочок капкейків. Крім стабільності та пишності його відрізняє відмінний смак та дружба з шоколадом, ягодами та горіхами. Важливі моменти у приготуванні такого крему: холодний сир сир із вершками і розм’якшене масло, правильна пропорція інгредієнтів і використання цукрової пудри.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 14 шт.

Складові:

  • Сирно-вершковий сир – 300 гр.
  • Вершкове масло 82,5% – 120 гр.
  • Цукрова пудра – 130 грн.
  • Вершки 33% – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед на кухонних терезах відмірюється точна кількість, вказаних у рецептурі інгредієнтів для крему.

8a774339cec0758e5ff88ca9c724a793

Крок 2. У посуд для збивання крему перекладається розм’якшена олія та насипається цукрова пудра.

f9305c736648423b08469e060f6d45ee

Крок 3. Міксером та на середній швидкості ці інгредієнти добре збиваються.

049d4a34fac9ac95f8c5881f8a96aea7

Крок 4. Збита маса повинна мати однорідну та пишну текстуру.

e08268dfeda14b1622d2500fc3003438

Крок 5. Потім до цієї маси додається домашній сир.

c083d722d58a59460452934aabf52f25

Крок 6. Сир із масляною масою добре перемішується силіконовою лопаткою.

c1830ca32c009f28f1bee9e67653a590

Крок 7. Потім маса збивається міксером на невеликій швидкості.

e42aa54740d3cb16f8d5c8eea5db7490

Крок 8. Не припиняючи збивання, масою тонким струменем наливаються охолоджені вершки, і крем збивається протягом декількох хвилин.

259c234168027c1fb0fa67c86e72e14d

Крок 9. Крем для капкейків із сирного сиру готовий.

c4168cee6fd6a63813ad2679b341140c

Крок 10. Він ще раз перемішується лопаткою, щоб пішли повітряні бульбашки, і маса стала однорідною.

976fb1ebd609c650ed4422badf764dcd

Крок 11. Крем перекладається в мішечок кондитерський і наноситься на капкейки у вигляді декору за смаком господині. Вдалої та смачної випічки!

4088d44e651d7290d717869728b6dcba

Як приготувати крем для капкейків із вершкового сиру.

Крем для капкейків на основі вершкового сиру відрізняється від інших видів меншою калорійністю, насиченістю смаку, стабільністю та простим приготуванням. У цьому рецепті готуємо крем із вершкового сиру «Маскарпоне» із вершками та цукровою пудрою. Крем можна доповнити будь-якими ароматизаторами та харчовими барвниками, але він смачний сам собою.

Час приготування: 1 год.

Час приготування: 20 хвилин.

Порція: 10 шт.

Складові:

  • Вершковий сир “Маскарпоне” – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 70 грн.
  • Вершки 33% – 80 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готуються зазначені в рецепті інгредієнти для крему. Вершки та «Маскарпоне» мають бути холодними.

e299150f1fc063769e2dac12a2d3651f

Крок 2. У посуд для збивання крему перекладається з упаковки охолоджений вершковий сир.

5505396cf2986688a22169cdff30f201

Крок 3. До нього насипається 70 г цукрової пудри.

5dfd6d8fac5e8c05e3c592b2748db449

Крок 4. Міксер на мінімальній швидкості «Маскарпоне» з пудрою збивається в однорідну масу.

8a462ab5eedd354e29bd3bef1f84b18c

Крок 5. До збитої маси переливаються холодні вершки в потрібній кількості і крем збивається протягом декількох хвилин на середній швидкості міксера.

3f21ab3ad0ffdc054a2d5a210e01a8de

Крок 6. Збитий крем на півгодини ставиться в холодильник, щоб став стабільнішим.

0a0a1bb0b96370bdcdd5c58e155a53a3

Крок 7. Після цього часу охолоджений крем із вершкового сиру перекладається в кондитерський мішечок і ним оформляються капкейки.

3bb823c16aba77a3190d1a1f4604de96

Крок 8. Крем доповнюється свіжими ягодами, з якими він добре поєднується. Смачного!

a5c9ab8dbea4333f2c6e77ef8e88e580

Крем для капкейків із вершками та сирним сиром

Крем на вершках з сирним сиром, інакше крем-чиз для декору капкейків, має бути досить стабільним. Вершки та сирний або вершково-домашній сир для нього беруться холодними, але сирна маса 15 хвилин перед збиванням витримується при кімнатній температурі, тоді вона швидше і краще з’єднається із загальною масою крему. У цьому рецепті надамо крему легкий цитрусовий смак.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Сирно-вершковий сир – 250 гр.
  • Цукрова пудра – 150 грн.
  • Вершки 33% – 150 мл.
  • Цедра лимона – 1 шт.
  • Сік лимона – 1 год.

Процес приготування:

Крок 1. Інгредієнти для крему відмірюються згідно з рецептом, адже важлива їхня правильна пропорція.

e81419180cf099337f51746fb7feaf91

Крок 2. У посуд для збивання крему перекладається заздалегідь охолоджений сирно-вершковий сир.

65eb42a00213471c3727403ea8d3ee3e

Крок 3. До сиру наливаються також охолоджені вершки.

78b5d953b630b1487dad0e9b1606b478

Крок 4. Потім насипається 150 г цукрової пудри.

b1b3b65cabef695a497663e1ff596791

Крок 5. Міксером на невеликій швидкості ці інгредієнти спочатку перемішуються, а потім на середній швидкості збиваються в однорідну пишну масу.

2fc2a2e989aafef45558e8376842cc0d

Крок 6. До збитої маси на дрібній тертці натирається цедра одного лимона.

cb859b8ece30d414304ac30a1f60f6cd

Крок 7. Потім рукою віджимається із нього лимонний сік.

7e0c5a0d6d256b78d4077905e88deb61

Крок 8. Крем із цитрусовою добавкою повторно збивається.

e18e70c3d10886ad02874a3f74d387d1

Крок 9. Приготовлений крем із сирно-вершкового сиру перекладається в кондитерський мішок.

9b36fdeb2e4a5fa1e3eb5bbbc2cef1f1

Крок 10. Капкейки прикрашають кремом за смаком господині. Смачного!

40bbe4b6d5a058ab05aa40cc8094249d

Шоколадний крем для шапочок капкейків

Шоколадний крем відмінно доповнить та прикрасить бісквітні капкейки. Основою його є шоколадний ганаш у стані крему, який готується з жирних вершків та темного шоколаду за певної температури та пропорції. Ганаш готується заздалегідь і наполягає протягом 8 годин принаймні для придбання потрібної консистенції. Потім ганаш збивається міксером, і крем виходить стабільним та з насиченим шоколадним смаком.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Вершки 33% – 250 мл.
  • Шоколад чорний – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед відмірюються в потрібній кількості вершки та шоколад.

30a90d983b0c6afa8c50cc4f9ee831e4

Крок 2. Вершки доводяться до кипіння на водяній бані або за допомогою мікрохвильової печі. Потім ними заливається подрібнений шоколад і залишається на кілька хвилин, щоб шоколад трохи розтопився.

4c338d90f23f2e1e4f108cff3861f10f

Крок 3. Шоколад із вершками лопаткою добре перемішуються.

979ca9e7b7dfeda598445d71a6dc663a

Крок 4. Занурювальним блендером ці інгредієнти збиваються в однорідну масу. Це і є шоколадний ганаш.

3029f208155d04d148dc9beb7c622eee

Крок 5. Ганаш переливається в окремий чистий посуд.

1924b9519d6b46691b2eace184c0b8dd

Крок 6. Потім він щільно прикривається шматочком плівки і ставиться на 8:00, а краще на ніч в холодильник.

6f49ed7d5000dccbf00e694d728b916e

Крок 7. Після закінчення часу настоювання охолоджений ганаш перекладається в посуд для збивання крему або чашу міксера.

55c5658242acbcddefbb147a2adef816

Крок 8. Потім міксером шоколадний ганаш збивається у стійку кремову масу.

d899816054d0ff11680d987cc74a3b51

Крок 9. Приготовлений крем перекладається кондитерський мішечок.

e2ae21cd33cb17f46acc61db0b9e6688

Крок 10. Наноситься шоколадний крем на капкейки у вигляді візерунка на власний смак господині. Успіхів у приготуванні!

cd5aea3b456105fc57bb651cec8c39b3

Білково-заварний крем для прикрашання капкейків

Рецепт білково-заварного крему, або по-іншому італійської меренги, для декору капкейків є недорогим і швидким, але за умови правильного приготування. Такий крем відрізняє легкість, блискуча гладка текстура, стабільність та повна відсутність жиру. У крем, для райдужної різноманітності десерту, можна додати будь-який харчовий барвник.

Час приготування: 25 хвилин.

Час приготування: 25 хвилин.

Порції: 25 шт.

Складові:

  • Яєчний білок – 150 гр.
  • Цукор – 350 гр.
  • Вода – 70 грн.
  • Сік лимона – 2 краплі.
  • Сіль – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед готується точна кількість, вказаних у рецепті інгредієнтів.

d41fb057fbbc032cacb1722b688080f9

Крок 2. Охолоджені курячі яйця акуратно та ретельно поділяються на жовтки та білки, адже навіть крапля жовтка не дозволить збити крем. Білки зважуються та переливаються у посуд для збивання крему.

9cc20a1fabdf13a0201980bdcda9a0b0

Крок 3. До них додається щіпка солі та дві краплі соку лимона.

6b19711c031497ab926e7f0601f88bff

Крок 4. У сотейник насипається цукор, наливається чиста вода і ці інгредієнти добре перемішуються.

29ef67ca00502c2110285c6edc1eba51

Крок 5. Сотейник ставиться середній вогонь і сироп доводиться до 110°З, тобто до кипіння.

5ccf356fd062affa834d6d6699b6ce1f

Крок 6. Одночасно звичайним або планетарним міксером білки збиваються в пишну піну, починаючи з мінімальної швидкості і поступово її підвищуючи до максимальної.

81f2f57ef5b63a6fa55b237fcad2a3b6

Крок 7. Коли температура киплячого сиропу підніметься до 118 ° С, він тонким струменем переливається до збитих білків, не зупиняючи процес збивання.

dcb30846842c032d1922ef67ca3e9f9b

Крок 8. Білково-заварний крем збивається на максимальній швидкості до глянсової та щільної консистенції. Готовий крем одразу перекладається в кондитерський мішечок і ним прикрашають капкейки. Успіхів у приготуванні!

9dbbd35bad385413bb1ad98df6084ae7

Крем для капкейків зі згущеним молоком в домашніх умовах

Варіант крему для капкейків зі згущеним молоком багатьом відомий, як класика десертів радянських часів, але він добре підходить і для сучасних модних капкейків. Готується крем на основі двох інгредієнтів і має стабільність і ніжний вершково-карамельний смак. Олія для крему береться з жирністю 82,5% та якісне згущене молоко. У цьому рецепті готуємо крем із вареним згущеним молоком.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 20 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Згущене молоко варене – 240 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Молоко – 25мл.

Процес приготування:

Крок 1. Інгредієнти для крему відмірюються у зазначеній у рецепті кількості. Вершкове масло розм’якшується заздалегідь при кімнатній температурі.

2281ccbbb19f2bdc65a92a924f344a6c

Крок 2. Олія кладеться в посуд для збивання крему або чаші міксера.

ee475da5f0b40b79f95cc83d74fe6521

Крок 3. Потім він на середній швидкості міксера трохи збивається.

7045f47c5ed749a1700b830482c643ef

Крок 4. До збитої олії порційно додається варене згущене молоко.

a71157de35183b97f51ed248ba25b1d9

Крок 5. Після кожної порції згущеного молока крем збивається.

512d0059c3f66cb1817a14c98540db79

Крок 6. Збитий крем повинен мати щільну однорідну текстуру.

709a5372fbad7913ac2ee57f9308d706

Крок 7. Потім до збитої маси наливається 25 мл молока, тільки холодного.

3a6b249f32507e20901031fe4f51a871

Крок 8. Масляна суміш ще раз збивається з молоком однорідну масу.

bc89bf089b46534544afeaab0c6bfade

Крок 9. Приготовлений крем із згущеним молоком через кондитерський мішечок красиво відсідає на капкейки. Смачного!

b255c65b17fc96795f7011fa3a4af05c

Смачний крем із рікотти для капкейків

Італійський сир «Рікотта» відомий багатьом як смачна добавка до салатів, піци та пасти, але з ним виходить хороший крем для декору капкейків. Сир поряд з низькою калорійністю має нейтральний смак, тому в кремі його доповнюють вершками, цукровою пудрою та ароматизаторами. Крем на основі «Рікотти» відмінно поєднується з шоколадом, прянощами та ягодами.

Час приготування: 50 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Сир “Рікотта” – 300 гр.
  • Вершки 33% – 150 мл.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку готуються, у зазначеній у рецепті кількості, продукти для крему. Сир та вершки використовуються тільки холодними.

2027ee247e5f4603923bea5bb599f934

Крок 2 У посуд для збивання крему перекладається охолоджений сир і через сито насипається цукрова пудра з ваніліном. Міксером при максимальній швидкості ці інгредієнти швидко, щоб сир не розшарувався на сироватку та олію, збиваються в однорідну масу.

c67cd925ed0b2db186687f859c1224fd

Крок 3. Потім до збитого сиру наливаються жирні охолоджені вершки. Кількість вершків визначається текстурою крему, тому її можна змінити на свій смак.

f8d3c45c8385f330d9797cba406fe685

Крок 4. Сирна маса з вершками ще раз збивається на середній швидкості і доти, доки крем не стане густим.

d4ca62b6c4398442077976cc89a5b7a0

Крок 5. Приготовлений крем із сиром «Рікотта» на 40 хвилин ставиться в холодильник. Після цього крем перекладається в кондитерський мішечок і осідає на капкейки. Вдалої та смачної випічки!

20fdf1a46776a3676069a80f21687da7

Сметанний крем для капкейків

Сметанний крем за своїми смаковими якостями дуже добре підходить для декору капкейків, однак він має бути густим, що не завжди виходить. До крему додають різні загусники: борошно, крохмаль, желатин, масло і спеціальний загусник для сметани. У цьому рецепті крем робимо густим методом без сторонніх інгредієнтів і способом відважування сметани, але її береться з урахуванням сироватки, що відокремилася, в два рази більше.

Час приготування: 20 хвилин.

Час приготування: 10 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Сметана 20% і більше – 600 грн.
  • Цукор – 100 гр.
  • Ванілін – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу готується простий набір продуктів для крему.

a810dab2c2d9c567295123a85343a36b

Крок 2. Сметана, щоб крем вийшов густим, відважується за 5:00 до початку готування або краще це зробити на ніч. Сито застеляється щільною тканиною або складеною в 4 шари марлею. На неї перекладається 600 грн. жирної сметани.

74b64a5943f6c23a7ab6aeb1cbedca7e

Крок 3. Краї тканини зав’язуються вузликом.

4b5077af9d76502156e5159142e58c6b

Крок 4. Потім сито зі сметаною поміщається над будь-якою ємністю, поверх вузлика сметани кладеться будь-який вантаж і ця конструкція ставиться в холодне місце на 5 годин мінімум. Можна підвісити цей кульок зі сметаною над каструлею, і на той самий час поставити її на холод. Чим більше стіче сироватки, тим густішою буде сметана і відповідно крем.

a84916731c994990e84de15c6145acbf

Крок 5. Після закінчення схилу сметани, отримана сметанна маса перекладається в чашу міксера. До неї насипається цукор, а краще цукрова пудра в такій кількості, і за смаком додається ванілін.

81b90311c1a263590c2c643398e47d0e

Крок 6. Потім сметана з цукром збивається на невеликій швидкості протягом 5 хвилин до стану м’яких піків. Швидкість і час збивання не збільшуються, оскільки вийде олія.

e832ad737aaa304ab5f79f6b63992fd0

Крок 7. Сметанний крем для декору капкейків готовий. Він стійко тримає форму та зручний у роботі.

42162b956884636973c314817a4a2986

Крок 8. Крем перекладається в мішечок кондитерський і відсідає на капкейки. Він добре підійде і для прошарку будь-якої бісквітної випічки. Смачного!

Масляний крем для прикрашання капкейків

Серед найвідоміших рецептів крему для декору капкейків найпопулярніший масляний крем, і він визнається класикою. Готується крем на основі якісного вершкового масла та цукрової пудри з додаванням будь-яких ароматизаторів. Крем має багатий вершковий смак за рахунок тривалого збивання, добре тримає форму після охолодження і робиться досить солодким.

Час приготування: 30 хвилин.

Час приготування: 30 хвилин.

Порції: 12 шт.

Складові:

  • Вершкове масло – 200 гр.
  • Цукрова пудра – 300 грн.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Молоко – 2 ст.

Процес приготування:

Крок 1. Відразу відмірюється вищезгадана кількість продуктів для крему. Олія розм’якшується заздалегідь при кімнатній температурі.

537018e267002d460b1ed047e4046762

Крок 2. Потім розм’якшене масло|мастило| розрізається на шматочки і перекладається в посуд для збивання крему або чашу міксера.

6a37bd49b07e6949d87a50f673913224

Крок 3. Олія збивається на середній швидкості приладу протягом 5-7 хвилин, поки збита маса не світлішає, і з’являться м’які піки.

00b569ee6d7d437fd5d609122d068717

Крок 4. Цукрова пудра разом із ваніліном через сито порційно насипається до збитої масляної маси, і після кожної порції крем добре збивається.

5cdb59689380bcef70afb9754e30cd76

Крок 5. В останню чергу до крему наливаються дві ложки молока, і вже на високій швидкості він збивається ще протягом 5 хвилин, до однорідної текстури.

a0c3fbd38ac7ec09ed9cf7683065423d

Крок 6. Олійний крем готовий до роботи з десертом.

ce74ffa3f3798a25dfd65f2c579f4257

Крок 7. Крем через кондитерський мішечок гарно осідає на капкейки і ці вироби перед подачею до столу деякий час витримується в холодильнику. Смачного!

bbafca44a3194f71282c1b74f399c682

КРЕМ ЧІЗ ДЛЯ КАПКЕЙКІВ 🌸 крем для ВИРІВНЮВАННЯ ТОРТІВ 🌸КРЕМ ЧІЗ НА МАСЛІ – ВІДЕО

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал