Крем чіз на маслі – 6 рецептів для торта з покроковими фото

31069e20895232e02a860e3dc3c2b413

Крем-чіз на маслі – це універсальний крем і справжній “улюбленець” більшості кондитерів і це недарма. Незважаючи на те, що продукт дуже просто готувати працювати з ним одне задоволення. Крем чиз неймовірно стабільний, тому робити їм вирівнювання тортів або декорувати панкейки – задоволення. А вершково-сирний смак смакує всім без винятку, містить мінімум алергенів, а значить, що десерт з цим кремом відлетить з тарілок за лічені хвилини, будьте впевнені і готуйте із запасом!

Крем-чиз на маслі та сирному сирі

Готуємо класичний крем-чиз на основі таких смачних компонентів, як домашній сир та вершкове масло. Поєднання та пропорції підібрані таким чином, що готовий крем чудово підійде як для вирівнювання торта, так і для просочення трайфлів або будь-яких інших порційних десертів.

d95a207185d9c79438d55455c9d67025

Крем-чиз на маслі для вирівнювання торта

Вирівнювання торта – це досить непростий і копіткий процес, якому необхідно навчитися і набити руку, щоб отримати гідний результат. Але навіть якщо ви тільки пробуєте себе в кондитерській майстерності, крем-чиз на вершковому маслі стане вам помічником, тому що саме цим кремом, вирівнювання виходить практично у кожного!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 1 торт 1,5 кг.

Складові:

  • Масло вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Вершковий сир – 400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Виготовляємо продукти за списком.

8f83e9dacdd6b99ebcb613d700a6856f

Крок 2. У тарілці з високими бортами з’єднуємо масло (кімнатної температури) та 60 грам цукрової пудри – озброюємося міксером та збиваємо компоненти на максимальних обертах не менше 5-7 хвилин.

a8dc3a0176ba6dd3eb82b297a935fba5

Крок 3 Тепер додаємо сир (прямо з холодильної камери), знову об’єднуємо інгредієнти міксером і після, перемішуємо за допомогою лопатки.

1b3a348a33e2616bd37d752ac8ce7144

Крок 4. Готовий крем має однорідну консистенцію та ідеально підходить для вирівнювання.

d877c65acece55e6f5d47d8957503203

Крок 5. Смачного!

3de3f1d9dd50b34d73b51295aa4a165f

Швидкий рецепт крем-чізу на маслі та згущеному молоці

Поєднання сиру сиру і згущеного молока – це безпрограшний варіант, який припаде до смаку кожному. Готовий крем має неймовірно ніжну текстуру і буквально тане в роті, а його смак настільки вершковий, що залишає після себе яскравий смак.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Складові:

  • Масло вершкове 82,5% – 150 гр.
  • Згущене молоко – 200 мл.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій викладаємо всі необхідні продукти на робочу поверхню: масло рекомендується використовувати виключно якісну кімнатну температуру.

3398cfee4597d06c3cbd8ea7eb4721d7

Крок 2. У мисці поєднуємо згущене молоко і сир – перебиваємо міксером до однорідної та гладкої консистенції.

68896edcac1aa5cce158d1c16d4ff098

Крок 3. В окремій тарілці збиваємо масло до білого і пишноти.

2cf3dd77e156ff6257a6b1cd08089d50

Крок 4. Потім обережно і поспішаючи змішуємо всі компоненти за допомогою силіконової лопатки. У разі використання міксера маса втратить свій обсяг.

6c6929e1f1d1ab79d3f8c7a79154cb68

Крок 5. Коли всі три продукти злилися докупи – крем готовий до роботи. Смачного!

f34af068e0860083e9cafdbe7de3cc1b

Шоколадний крем-чіз на маслі для торта

Лише раз, приготувавши домашній крем на основі масла та молочного або темного шоколаду, ви назавжди забудете про те, що колись бігали в кондитерську за тортиками та тістечками. Що й не дивно, адже будь-які десерти, приготовані з домашнім крем-чізом – це дуже смачно!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 600 грн.

Складові:

  • Шоколад чорний – 100 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. 100 г чорного шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані і після, остуджуємо до кімнатної температури.

f5c882d0d37e242ea1f06fc6c08d6e04

Крок 2. У чашу міксера виливаємо шоколад, а також додаємо м’яке вершкове масло та цукрову пудру – збиваємо протягом 5 хвилин.

b09a68226b6dc2646dd82fa1195abe02

Крок 3. Після закінчення часу, ми маємо гладку і пишну масу без жодної грудочки.

a5ae66204827b7c11bbb3ca814d4d578

Крок 4. В отриману шоколадну суміш вводимо сир.

b6d4cd37b9b2cacd45a73a778ad214c1

Крок 5. Заважаємо компоненти до об’єднання, не варто досягати ефекту збивання. Як тільки продукти злилися докупи – вимикаємо міксер і приступаємо до вирівнювання або просочення. Смачного!

cba8113c9424d2e131a4e07f11258687

Дуже смачний крем-чіз на маслі та вершках

До вашої уваги видається перевірений рецепт крем-чізу, який чудово підходить як для просочення, так і для прикраси тортів і капкейків. За допомогою цього крему кожен зможе прикрасити кекси пишною та стабільною шапочкою, яка довго триматиме свою форму. До того ж компоненти використовуються виключно доступні.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Складові:

  • Сир сирно-вершковий – 300 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Пудра цукрова – 130 гр.
  • Вершки 33% – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій та власної зручності викладаємо на робочу поверхню всі продукти, зазначені у графі «інгредієнти».

b2ad237d9f59d0158bab8cd3d06e74e6

Крок 2. У ємності, придатній для збивання, об’єднуємо м’яке масло та пудру з перемеленого цукрового піску.

1f23ae4623396e7a384783f58cc2e74b

Крок 3. Включаємо міксер і збиваємо компоненти до збільшення обсягом.

a07c5875c629a08a4680cdc55c924ff3

Крок 4. Маса має однорідну консистенцію та жовтуватий відтінок.

97082f609b24722354b68e4937be59ac

Крок 5. В отриману основу крему додаємо сир кімнатної температури.

e673551a3950a99d82ff401558034b58

Крок 6. І акуратно вмішуємо його за допомогою лопатки.

a90d1723c2e7a959843c0bbf37233383

Крок 7. Збиваємо три інгредієнти на низьких швидкостях міксера.

20153980af013f98f13f1e5d0bb25332

Крок 8. Тонким струменем вливаємо охолоджені вершки, не припиняючи роботу міксера ще кілька хвилин.

f20485f8220e0d27b0de7c5bfb230119

Крок 9. Ще раз заважаємо крем лопаткою для того, щоб усі бульбашки повітря вийшли.

b69a9a2d34d0c2f0c28eca082b11d4fd

Крок 10. Крем-чіз перекладаємо в кондитерський мішок із фігурною насадкою (за бажанням).

cdff712b2fdcbd91567461c56bef9fa8

Крок 11. І приступаємо до декорування капкейків. Смачного!

0bc0de25c17097f80c5ff8d58dad8be4

Як приготувати крем-чиз з білим шоколадом?

Крем-чиз на білому шоколаді можна використовувати не тільки як просочення або вирівнювання, але і як самостійно десерт, який чудово гармонує зі свіжими ягодами і фруктами. Такий десерт має повітряну і ніжну текстуру, а його смак не нудотний і ненав’язливий.

Час приготування – 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Складові:

  • Вершковий сир – 340 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 170 гр.
  • Шоколад білий – 225 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Розламуємо шоколад на дрібні сегменти та розтоплюємо на водяній бані.

69a4f6310a03a545abcfd7714db42282

Крок 2. Отриману солодку масу остудити до кімнатної температури.

171c2c6a9cf38fd7f0cc298db6fd3229

Крок 3. Сир збиваємо за допомогою міксера до пишноти.

48c12530619b065f314f5743319e2bec

Крок 4. Не виключаючи віночки, що входять, вводимо в домашній сир білий шоколад і м’яке масло.

e985cbff4d0765ba8e70047b085988c4

Крок 5. Збиваємо компоненти до гладкості та однорідності.

2684c5aba9523fd892200ab806306328

Крок 6. І приступаємо до задуманої роботи. Готуйте та отримуйте задоволення!

e2cfa22f32c13cdcfbebf9dd37c863ab

Крем для вирівнювання Торту | КРЕМ-ЧІЗ на МАСЛІ – відео

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал