Крем чіз на маслі – 6 рецептів для торта з покроковими фото

Крем-чіз на маслі – це універсальний крем і справжній “улюбленець” більшості кондитерів і це недарма. Незважаючи на те, що продукт дуже просто готувати працювати з ним одне задоволення. Крем чиз неймовірно стабільний, тому робити їм вирівнювання тортів або декорувати панкейки – задоволення. А вершково-сирний смак смакує всім без винятку, містить мінімум алергенів, а значить, що десерт з цим кремом відлетить з тарілок за лічені хвилини, будьте впевнені і готуйте із запасом!

Крем-чиз на маслі та сирному сирі

Готуємо класичний крем-чиз на основі таких смачних компонентів, як домашній сир та вершкове масло. Поєднання та пропорції підібрані таким чином, що готовий крем чудово підійде як для вирівнювання торта, так і для просочення трайфлів або будь-яких інших порційних десертів.

Крем-чиз на маслі для вирівнювання торта

Вирівнювання торта – це досить непростий і копіткий процес, якому необхідно навчитися і набити руку, щоб отримати гідний результат. Але навіть якщо ви тільки пробуєте себе в кондитерській майстерності, крем-чиз на вершковому маслі стане вам помічником, тому що саме цим кремом, вирівнювання виходить практично у кожного!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 25 хв.

Порції – 1 торт 1,5 кг.

Складові:

  • Масло вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Пудра цукрова – 60 гр.
  • Вершковий сир – 400 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Виготовляємо продукти за списком.

Крок 2. У тарілці з високими бортами з’єднуємо масло (кімнатної температури) та 60 грам цукрової пудри – озброюємося міксером та збиваємо компоненти на максимальних обертах не менше 5-7 хвилин.

Крок 3 Тепер додаємо сир (прямо з холодильної камери), знову об’єднуємо інгредієнти міксером і після, перемішуємо за допомогою лопатки.

Крок 4. Готовий крем має однорідну консистенцію та ідеально підходить для вирівнювання.

Крок 5. Смачного!

Швидкий рецепт крем-чізу на маслі та згущеному молоці

Поєднання сиру сиру і згущеного молока – це безпрограшний варіант, який припаде до смаку кожному. Готовий крем має неймовірно ніжну текстуру і буквально тане в роті, а його смак настільки вершковий, що залишає після себе яскравий смак.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Складові:

  • Масло вершкове 82,5% – 150 гр.
  • Згущене молоко – 200 мл.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій викладаємо всі необхідні продукти на робочу поверхню: масло рекомендується використовувати виключно якісну кімнатну температуру.

Крок 2. У мисці поєднуємо згущене молоко і сир – перебиваємо міксером до однорідної та гладкої консистенції.

Крок 3. В окремій тарілці збиваємо масло до білого і пишноти.

Крок 4. Потім обережно і поспішаючи змішуємо всі компоненти за допомогою силіконової лопатки. У разі використання міксера маса втратить свій обсяг.

Крок 5. Коли всі три продукти злилися докупи – крем готовий до роботи. Смачного!

Шоколадний крем-чіз на маслі для торта

Лише раз, приготувавши домашній крем на основі масла та молочного або темного шоколаду, ви назавжди забудете про те, що колись бігали в кондитерську за тортиками та тістечками. Що й не дивно, адже будь-які десерти, приготовані з домашнім крем-чізом – це дуже смачно!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 600 грн.

Складові:

  • Шоколад чорний – 100 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 100 гр.
  • Пудра цукрова – 100 гр.
  • Вершковий сир – 300 гр.

Процес приготування:

Крок 1. 100 г чорного шоколаду розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані і після, остуджуємо до кімнатної температури.

Крок 2. У чашу міксера виливаємо шоколад, а також додаємо м’яке вершкове масло та цукрову пудру – збиваємо протягом 5 хвилин.

Крок 3. Після закінчення часу, ми маємо гладку і пишну масу без жодної грудочки.

Крок 4. В отриману шоколадну суміш вводимо сир.

Крок 5. Заважаємо компоненти до об’єднання, не варто досягати ефекту збивання. Як тільки продукти злилися докупи – вимикаємо міксер і приступаємо до вирівнювання або просочення. Смачного!

Дуже смачний крем-чіз на маслі та вершках

До вашої уваги видається перевірений рецепт крем-чізу, який чудово підходить як для просочення, так і для прикраси тортів і капкейків. За допомогою цього крему кожен зможе прикрасити кекси пишною та стабільною шапочкою, яка довго триматиме свою форму. До того ж компоненти використовуються виключно доступні.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 1.

Складові:

  • Сир сирно-вершковий – 300 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 120 гр.
  • Пудра цукрова – 130 гр.
  • Вершки 33% – 50 мл.

Процес приготування:

Крок 1. Для швидкості дій та власної зручності викладаємо на робочу поверхню всі продукти, зазначені у графі «інгредієнти».

Крок 2. У ємності, придатній для збивання, об’єднуємо м’яке масло та пудру з перемеленого цукрового піску.

Крок 3. Включаємо міксер і збиваємо компоненти до збільшення обсягом.

Крок 4. Маса має однорідну консистенцію та жовтуватий відтінок.

Крок 5. В отриману основу крему додаємо сир кімнатної температури.

Крок 6. І акуратно вмішуємо його за допомогою лопатки.

Крок 7. Збиваємо три інгредієнти на низьких швидкостях міксера.

Крок 8. Тонким струменем вливаємо охолоджені вершки, не припиняючи роботу міксера ще кілька хвилин.

Крок 9. Ще раз заважаємо крем лопаткою для того, щоб усі бульбашки повітря вийшли.

Крок 10. Крем-чіз перекладаємо в кондитерський мішок із фігурною насадкою (за бажанням).

Крок 11. І приступаємо до декорування капкейків. Смачного!

Як приготувати крем-чиз з білим шоколадом?

Крем-чиз на білому шоколаді можна використовувати не тільки як просочення або вирівнювання, але і як самостійно десерт, який чудово гармонує зі свіжими ягодами і фруктами. Такий десерт має повітряну і ніжну текстуру, а його смак не нудотний і ненав’язливий.

Час приготування – 35 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 8.

Складові:

  • Вершковий сир – 340 гр.
  • Масло вершкове 82,5% – 170 гр.
  • Шоколад білий – 225 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Розламуємо шоколад на дрібні сегменти та розтоплюємо на водяній бані.

Крок 2. Отриману солодку масу остудити до кімнатної температури.

Крок 3. Сир збиваємо за допомогою міксера до пишноти.

Крок 4. Не виключаючи віночки, що входять, вводимо в домашній сир білий шоколад і м’яке масло.

Крок 5. Збиваємо компоненти до гладкості та однорідності.

Крок 6. І приступаємо до задуманої роботи. Готуйте та отримуйте задоволення!

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал