Кокосове морозиво – найпростіший спосіб приготування

Домашнє морозиво всього з двох інгредієнтів: кокосове молоко та згущене молоко. Та й готується найпростіше, пропоную покроковий рецепт з фото.

Приготувати домашнє морозиво – це найпростіше. Буквально нічого не треба робити. Розмолоти в кухонному комбайні пачку замороженого кокосового молока зі згущеним молоком до кремової консистенції і потримати трішки в морозилці. І все. І у вас на столі неймовірно смачне морозиво. А згущене молоко можна замінити на сироп мейпель (кленовий).

Записуйте рецепт найпростішого домашнього морозива.

 

"КокосовеПродукти:

  1. 250 мл. кокосового молока
  2. 6 ст. ложок згущеного молока
  3. 50 гр. добавок: горіхи, рубаний шоколад, крихта какао-бобів, вишня амарена, фрукти, сухофрукти і т.д. і шкаралупа какао-бобів, все за смаком.

Кокосове морозиво – найпростіший спосіб приготування

Приготування

  • Упаковку з кокосовим молоком заморозити щонайменше на ніч. Я використовувала молоко у картонній упаковці. Напевно, і в залізній баночці можна заморозити і потім дістати змерзлий шматок молока.
  • Розрізати упаковку ножицями, дістати із неї заморожене молоко і помістити його в кухонний комбайн. Додати згущене молоко і почати перемелювати до консистенції густої сметани.

Кокосове морозиво – найпростіший спосіб приготування

Кокосове морозиво

  • Продовжуємо збивати.

Кокосове морозиво - найпростіший спосіб приготування

  • Перелити готовий крем у посуд, у якому морозиво зберігатиметься. Можна, наприклад, скляну коробку з кришкою. Додати смакові добавки, розмішати і відправити в морозилку на годину-другу. Я додала горіхи пекан та крихту какао-бобів.

Кокосове морозиво - найпростіший спосіб приготування

  • Переливаємо в посуд морозилці, дістаємо та розмішуємо.

Кокосове морозиво - добавляємо і додаємо найпростіший спосіб приготування

  • Раз на 20-30 хвилин діставати і добре розмішувати, щоб крем був пишний, а не замерз цілим шматком, як льодяник. Можна навіть віночком, щоб маса була гладкіша.
  • Подавати до столу з великою щасливою посмішкою.
  • Але, візьміть до уваги, що це морозиво, яке готувалося без яєць і всяких промислових добавок, тане відносно швидко.

Кокосове морозиво – найпростіший спосіб приготування

Друзі, Вам подобається ця стаття? Поділіться з друзями!
Коліжанка - жіночий інтернет-журнал